FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Raja spustimo loptu na zemlju, svako ima pravo na misljenje, nemojte da se vrijeđate, ali dozvolite i reakciju na reakciju, jer je neophodna.
Nego evo za nesto vise od 24 sata je utakmica, nek zagrmi u dolini, a Odini puleni ce da samelju jufke aBd!!!
Nego evo za nesto vise od 24 sata je utakmica, nek zagrmi u dolini, a Odini puleni ce da samelju jufke aBd!!!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ovo je misljenje:Cevap je napisao/la:Ja nit pljujem niti govorim šta protiv Ode ja samo iskazujem svoje mišljenje.Ja imam svoje mišljenje i ja ga sam iskazujem svidjelo se to vama ili ne.Mislim i ja da je Bogičević dobar u ove zadnje dvije utakmice al govorim da je bolje da Bakrač igra nego on.Bogi je dobar igrač al sa godinama ga svašta sustiže Bakrač svi ste se uvjerili kakav je igrač.To je moje mišljenje.Ako mislite da mislim Odi loše i prema njegovom sastavu stvarno neznam šta bi reko.Poštujem ga kao trenera što se mene tiče nek igra 11 Bogičevića i nek ih je još 7 na klupi dok pobjeđujemo i osvajamo titule neinteresuje me ko igra tako da ako sam vas uvrijedio halalte.
Ja sam davno napisao sa drugog acc da on vjerovatno igra zbog tužbe ne vjerovatno nego 100%.

Igra zbog tuzbe lik koji ima 36 godina? Jel ozbiljno? Sto? Da se proda, jel? Konta da uradi transfer karijere u 36 godini? Mozda zbog toga? Jel bolje placen ako igra, nego ako sjedi na klupi? Sta o Odi govori cinjenica da mu neko "mora" igrati, kako ti tvrdis?
Ne pravi se glup, i kuci pa namiguj.
I kazes "pisao sa drugog acc," sto implicira da si prije bio ovdje. A ovo ti prvi post pod nickom "cevap" (neki dan napisan):
Ozbiljno, drago ti? Sta glumis, botu? Odluci se sad. Jesi imao prije acc ili nisi?Želim da vas poselamim/pozdravim i drago mi je sto cu bit korisnik na forumu!
Zadnja izmjena: Ddado, dana/u 14 avg 2018, 18:07, ukupno mijenjano 2 puta.
1921

LED reklame sklonili kod sjevera.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kontrasviju
- Kontakt:
Hoćel ih postaviti onda cijelom dužinom ispred juga?LjoZee je napisao/la:
1921
Pa da nam kone oslijepe na sjeverukontrasviju je napisao/la:Hoćel ih postaviti onda cijelom dužinom ispred juga?LjoZee je napisao/la:

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Racunajte da ce uradit sve da uniste plastiku i teren bakljama, da ce htjeti gadjati ledove, cupati stolice, demolirati toalete i sl. Nadam se da ce se jednom kako treba prekontrolisati na ulazima.
1921
Nikad.Ddado je napisao/la:Racunajte da ce uradit sve da uniste plastiku i teren bakljama, da ce htjeti gadjati ledove, cupati stolice, demolirati toalete i sl. Nadam se da ce se jednom kako treba prekontrolisati na ulazima.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
A znam, nazalost. Dok nama gore yebu mater i okrenu nas naizvrat na ulazima, ali nebitno. Ako obezbijedjenje opet zakaze, saznacemo kako gori plastika kad se baci baklja na nju, sta baklja uradi novoj travi, led reklami i slicno.
1921
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ona slika unistenog dijela sjevera za goste kad su cupali stolice treba da bude sutra u nasoj svlacionici pred tekmu, da ih dodatno motivise da ih ubiju i da placu oni Torped.eri
Ma nikakve taktike ne igraju u derbijima ništa, samo jaki hajp samo ne naravno pretjerati, da ne bude crvenih 

- kolezeljovac
- Kontakt:
Sto bi Sablja rekao:Osim13 je napisao/la:Ma nikakve taktike ne igraju u derbijima ništa, samo jaki hajp samo ne naravno pretjerati, da ne bude crvenih
Hladne glave, a prsa ko Trebević!

Tako je. To su te "cari derbija," evo ih u spoileru. Carobno, zar ne?kolezeljovac je napisao/la:Ona slika unistenog dijela sjevera za goste kad su cupali stolice treba da bude sutra u nasoj svlacionici pred tekmu, da ih dodatno motivise da ih ubiju i da placu oni Torped.eri
1921
Sutra u Atalanta i 15 minuta igra se derbi navijači torpeda kupuju karte uz licnu kartu valjda zbog led reklama stolica ako neko nešto napravi znaće se ko je to napravio.
Znat ce se qrac, ovdje jedino se problem moze rijesiti tako sto kontrole na ulazu na stadion budu bas rigorozne i da ne mozes baklju sa sobom unijet pa makar, to kad budemo imali na Grbavici mozemo led reklame stavit ispred sjevera.Cevap je napisao/la:Sutra u Atalanta i 15 minuta igra se derbi navijači torpeda kupuju karte uz licnu kartu valjda zbog led reklama stolica ako neko nešto napravi znaće se ko je to napravio.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Daj bože da budu opasne kontrole!Zeljo92 je napisao/la:Znat ce se qrac, ovdje jedino se problem moze rijesiti tako sto kontrole na ulazu na stadion budu bas rigorozne i da ne mozes baklju sa sobom unijet pa makar, to kad budemo imali na Grbavici mozemo led reklame stavit ispred sjevera.Cevap je napisao/la:Sutra u Atalanta i 15 minuta igra se derbi navijači torpeda kupuju karte uz licnu kartu valjda zbog led reklama stolica ako neko nešto napravi znaće se ko je to napravio.
- MocMahale444
Hajmo!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- kolezeljovac
- Kontakt:

SVEEE OVE GODINEEEE, JASNO JE KO DAN! DA OD ŽELJE BOLJI BUDETE ZA VAS JE SAMO SAN! ALE ALE ALOOO, JE.BEM TE saraj'vo, NANANANANANA JE.BEMO horde zla!
Ovi sa Edisom su nešto posebno, a onaj zimus sa Adom isto tako...mada,kad se podvuče crta, svaki je ko Trebević!
Trenutno korisnika/ca: b00t, Bing [Bot], CentarsutNaClanak921, Google [Bot], Levin i 48 gostiju.