Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pitaj avenijuManijakSaGrbavice je napisao/la:Sta sve treba grbavici da ima cat 4
Naravno da nije to udure ali opleti po Misketu ako je tako, nemoj po klubu.Virtu4l je napisao/la:Ma nema veze, ne pričamo o tome, njemu su obećali svašta nešta, čovjek je donio veoma bitnu životnu odluku, a onda se Misimović hinjski pokušao izvući.MocMahale444 je napisao/la:On nema ljubavi prema Zelji, posao mu samo.
Ti barem volis Zelju, nemoj ni pomisljati da pises nesto tako.
Ne možeš to raditi.
Onaj smedji iza svihDdado je napisao/la:Pogodite koji od ovih na slici sudi sutrasnji derbi.![]()
A ko svega vam ? Onaj jedan sto je onaj dugi post napisao i mozda sto je jos neko napisao kao da je samo na treningu gledao njih dvojicu, a nije ni na jednoj tekmi. Niko nije psovao Odi.Ddado je napisao/la:Nije jedan Muha, vise njih. Neki direktno, neki indirektno.
Napisao onaj : zna i Oda seruckatDdado je napisao/la:Nije jedan Muha, vise njih. Neki direktno, neki indirektno.
Ma slab sam na te stvari, ne možeš se tako igrati sa ljudima i sa nečijom porodicom, zavale se u kredit, kupe stan i onda im kažeš malo sam se šalio, baš dno.MocMahale444 je napisao/la:Naravno da nije to udure ali opleti po Misketu ako je tako, nemoj po klubu.
Zgadio mi se vopra.
To si u pravuLjoZee je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:Al bas na tom presu Bogi nije dao na ZeljuLjoZee je napisao/la:Meni nije problem ta tuzba vec press i sve vezano za to.
Ona neka sto je bila sa Dzidicem nesto pocela da je Bogi bio ugrozen on je prekinuo i rekao nije tako i nemoj to.
Onda rekao da uprava Zelje radi velike stvari da dobijaju platu preko ziro racuna da ima izvode od banke
Bili su kaznjeni ja mislim dvije plate po pola dobili plate on kaze imam to na izvodima i tako
Onaj Dzidic zinuo nije mogao vjerovat
Taj Sindikat je isao na foru da stekne popularnost preko nas jer su znali da ce svi portali prenijeti to. Oni su tad tek poceli sa radom. Samo da nije pristao na taj press vec da se borio za svoja prava mimo kamera i svega onda je ok. Inace bilo kome da se duguje ili slicno treba isplatit i ispostovati ako postoje dokazi.
Znaci pazi genija, zakljucio je da Bakrac i Rodin ne funkcionisu dobro jer nisu dobro izgledali dok je jedan bio stoper a drugi na neprirodnoj poziciji desnog bekakolezeljovac je napisao/la:Sto se tice ovih koji nesto govore vezi $indikalca, Bakrač je dobar jedino s njim u tandemu, s Rodinom nikako, ko dolazi na treninge, i ko je protiv Alollona na Grbavici pazljivo gledao kako su Bakrač kao desni stoper i Rodin kao desni Bek katastrofa stajali... Ne znam je li jos neko od ovih iz foruma bio, ali mi koji smo bili u Gabeli smo vidjeli jer su isto igrali na istim pozicijama, sreca pa Gabela nije nesto aman jaka da to iskoristi. Zato ih necete vidjeti vise, Bogi ce do nove godine biti stoper, a na proljece ocekujte da Bakrac-Rodin s Odom budu novi Bogdanovic-Kosoric tandem.
Bogi je najpametniji igrac, ima apsolutni autoritet, svi ga suigraci postuju, a sam Veca kaze da je najsigurniji kad mu on igra stopera... Bogiju niko u ligi ne moze opepeliti na skok igri, pogotovo kad dolazi sa suprotne polovine... Treba istinu pogledati u oci, pa priznati da je Bogi jedan od najboljih igraca, koji je u godinama, i koji svoju manjkavost u brzini nadomjesti svojim iskustvom, fenomenalnim postavljanjem... I zna ono najbitnije za jednog stopera, a to je da u isto vrijeme dobro gleda prema lopti, a isto tako prati kretnju napadaca....
I Odovic zna da serucka
Odovic mi ne izgleda kao trener koji daje priliku djeci da igraju tako da ne ocekujem uskoro Sehice, Dacica, mozda u kupu. Zadnji put kad je bio trener bio je prinudjen na to jer je imao 14 igraca u rotaciji.
Ja sam davno napisao sa drugog acc da on vjerovatno igra zbog tužbe ne vjerovatno nego 100%
Treba za Zrinjski sjever i istok staviti po 20 km i da zajedno Koldzi i SDA **** majku. I savezu. Nisu nas odavno pogurali. SDA ce nam prebaciti nesto jer idu izbori. Blagostanje pravo.
Jesu ovo navijaci Zelje?Doveden je jer je Oda i samo tako su sebi mogli spasiti guzicu. Trebao je reci NE radi ljubavi prema Zelji. Svaki dan duze ostanka u klubu ovih neznalica je korak unatrag za klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.