FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
nama je sad bitno da u narednim dvije utakmice obe uzmemo protiv gradskih rivala...
ne smijemo dopustiti da nam borac pobjegne previse...
kad bi na kraju 15. kola imali "samo" 4-5 boda zaostatka za borcem bio bi zadovoljan...
ne smijemo dopustiti da nam borac pobjegne previse...
kad bi na kraju 15. kola imali "samo" 4-5 boda zaostatka za borcem bio bi zadovoljan...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
HAJDE LAZAREarapinho1 je napisao/la:Koreografija?Sta je pisalo

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Pa u ovim mutnim radnjama ste jako uspjesni to vam se mora priznati. O drugim stvarima radije ne bih, neki drugi put...pa sad opet prognozirajte tekmu sa 10.000 gledalaca i petardu u mrezi gostijuzlaya_tm87 je napisao/la:jeste UPS oko moje lijepo, naucila me izmedju ostalog da ne treba biti zavidan i opsjednut tudjim uspjehom, sto vidim ocito tebe tvoja nije.

- nookey
- Kontakt:
Nek uvijek bude ovako,ja zadovoljan,bolje i 5000,nego 300 ko vi nazovi navijači
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
ma ja samo pogledam tebelu i nasmijem se na ove ocajnicke provokacije pitara 

nookey je napisao/la:Nek uvijek bude ovako,ja zadovoljan,bolje i 5000,nego 300 ko vi nazovi navijači

5.000 zajedno sa svim glasackim listicima u obliznjoj izbornoj jedinici, dobri ste
- nookey
- Kontakt:
Fakat ih treba ignore i uživati u pobjedi,ne znam uopšte što trošim slova na levate,čujem još ih našutala murija u Gradačcu,pihlottdogg je napisao/la:ma ja samo pogledam tebelu i nasmijem se na ove ocajnicke provokacije pitara

kako ti ne dosadi biti naporan? imas li djevojku imas li prijatelje da ih dosadjujes?! sine dragi, ohani malo... idi igraj se playstationa i tamo osvajaj titule sa sarajevom...UPS je napisao/la:Pa u ovim mutnim radnjama ste jako uspjesni to vam se mora priznati. O drugim stvarima radije ne bih, neki drugi put...pa sad opet prognozirajte tekmu sa 10.000 gledalaca i petardu u mrezi gostijuzlaya_tm87 je napisao/la:jeste UPS oko moje lijepo, naucila me izmedju ostalog da ne treba biti zavidan i opsjednut tudjim uspjehom, sto vidim ocito tebe tvoja nije.

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
a kad mi uzmu govoriti kako celik pobjedimo na guzove i sudije, sjetim se da ih je sarajevo pobjedilo u 96 minutu. 

- nookey
- Kontakt:
Ma ignore,neću da razmišljam o njima,bezze mi neštonime_tm87 je napisao/la:a kad mi uzmu govoriti kako celik pobjedimo na guzove i sudije, sjetim se da ih je sarajevo pobjedilo u 96 minutu.

- KB-TM87
- Kontakt:
Kad je snimak na Vogošći ?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
ma boli nas ona stvar crknite od ljubomore dusman ....

eee ljudi sutra kadeti igraju sa malenima u 10 na gr 

UPS klocu idi bolan prati svoj klub izginuli navijaci sarajeva a ti piskaras o Zelji e da bog sacuva!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem kako pojedinci mogu da kenjaju.. Igrali smo vrlo lose, na momente samo dobro, dok je Celik bio opasan poprilicno cesto i sreca da imamo najboljeg golmana u ovoj nasoj ligi, i dobre stopere. Bekovi su bili katastrofa i cudi me da jedan od njih nije zamijenjen. Visca kad je usao igra se preporodila.
Sudjenje je bilo vrlo fer i korektno, osim na momente, ali svi ljudi grijese, i to nije nikakav znak da je Zeljo platio sudiji. Sto se tice navijaca, ja ne znam kako vi to brojite?? Zapad pun, sjever popunjen skoro 100% ono gdje pise
FK ZELJO, a na jugu se jasno vidi ( prema zadnjoj slici sa izvjestaja Sportsport.ba stranice) da je popunjen 2/3 i to zbog kise. Znaci bilo je cca. 5000.. Ali eto, nek' je bilo 3000 kako vi kazete..
Drago mi je sto nije zapaljen trans robijasa jer bi to donijelo samo belaje u buducnosti. Zao mi je samo sto smo zapalili svoj trans..

Ja iskreno nisam ni vidio Amara da je kod klupe, a ono je bio "ascare" penal nad Zebom kad ga je golman "pokosio"..
Znao sam da ce biti "gutava" tekma, i drago mi je sto smo uzeli puni plijen jer da nismo ne bi ni dobili iducu tekmu protiv Slavije i onu protiv Sarajeva, ovako imam cemu da se nadam.. Drugi smo, ispred Sarajeva (a nadam se da cemo i ostati do kraja jer onda izgubi joju u koju sam se kladio sa tetkom
), malo iza Borca kojeg cemo do kraja sezone i prestici aBd
FORZA ZELJO
Sudjenje je bilo vrlo fer i korektno, osim na momente, ali svi ljudi grijese, i to nije nikakav znak da je Zeljo platio sudiji. Sto se tice navijaca, ja ne znam kako vi to brojite?? Zapad pun, sjever popunjen skoro 100% ono gdje pise
FK ZELJO, a na jugu se jasno vidi ( prema zadnjoj slici sa izvjestaja Sportsport.ba stranice) da je popunjen 2/3 i to zbog kise. Znaci bilo je cca. 5000.. Ali eto, nek' je bilo 3000 kako vi kazete..

Drago mi je sto nije zapaljen trans robijasa jer bi to donijelo samo belaje u buducnosti. Zao mi je samo sto smo zapalili svoj trans..

Ja iskreno nisam ni vidio Amara da je kod klupe, a ono je bio "ascare" penal nad Zebom kad ga je golman "pokosio"..
Znao sam da ce biti "gutava" tekma, i drago mi je sto smo uzeli puni plijen jer da nismo ne bi ni dobili iducu tekmu protiv Slavije i onu protiv Sarajeva, ovako imam cemu da se nadam.. Drugi smo, ispred Sarajeva (a nadam se da cemo i ostati do kraja jer onda izgubi joju u koju sam se kladio sa tetkom

FORZA ZELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Cuj zapalili svoj trans...To bila neka navlakusa da je Robijin haha...?Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem kako pojedinci mogu da kenjaju.. Igrali smo vrlo lose, na momente samo dobro, dok je Celik bio opasan poprilicno cesto i sreca da imamo najboljeg golmana u ovoj nasoj ligi, i dobre stopere. Bekovi su bili katastrofa i cudi me da jedan od njih nije zamijenjen. Visca kad je usao igra se preporodila.
FK ZELJO, a na jugu se jasno vidi ( prema zadnjoj slici sa izvjestaja Sportsport.ba stranice) da je popunjen 2/3 i to zbog kise. Znaci bilo je cca. 5000.. Ali eto, nek' je bilo 3000 kako vi kazete..![]()
Drago mi je sto nije zapaljen trans robijasa jer bi to donijelo samo belaje u buducnosti. Zao mi je samo sto smo zapalili svoj trans..![]()
Znao sam da ce biti "gutava" tekma, i drago mi je sto smo uzeli puni plijen jer da nismo ne bi ni dobili iducu tekmu protiv Slavije i onu protiv Sarajeva, ovako imam cemu da se nadam.. Drugi smo, ispred Sarajeva (a nadam se da cemo i ostati do kraja jer onda izgubi joju u koju sam se kladio sa tetkom![]()
), malo iza Borca kojeg cemo do kraja sezone i prestici aBd
![]()
FORZA ZELJO

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Zeznuli se, bacali baklje i pala na trans koji je od najlona, ali niko se nije ni trudio da ga ugasi, pa valjda nije ni bitan.. 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
To je bilo obicna parola , il slicno tome.. 

A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Hrasno15, jasmin10, lakilone, Lekqqq1921, Levin, roccosiffredi, UltraSa46 i 67 gostiju.