FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Cevap
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Cevap » 14 avg 2018, 13:19

Ja sam davno napisao sa drugog acc da on vjerovatno igra zbog tužbe ne vjerovatno nego 100%.Nije on loš al nemože on igrat zbog godina ljudi ga izbacuju ko mene djeca na poligonu.Nije moguće da ga svaki trener voli zbog njegovog iskustva.Nije sve u iskustvu.Kladim se da bi Kemo odigro perfektno umjesto njega.Znači čekam dan kad pišu Bogičević okačio kopačke o klin nebi mi sretniji dan u životu svano.Sinoć sam sanjo 2-1 za nas na derbiju :kafa:

EDIT:U salonu šifra za wi-fi bila osam osmica 88888888 danas

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 avg 2018, 13:22

japa je napisao/la:I Odovic zna da serucka, pa u koliko je to utakmica probao Rodina i Bakraca pa da zna da nefunkcionisu dobro? Najjaca je ovako kad treneri imaju neke svoje miljenike pa ce njihovim konkurentima u ekipi naci svaku mogucu manu i traziti svaku gresku kako bi imali alibi za igranje svog miljenika. Nije mi jasno kako je to kod svakog trenera Zelje slucaj da ovaj raspad od Bogicevica igra uvijek, eto ok ova dva nisu funkcionisali jednu tekmu dobro ali yebeni Bogicevic nije Chielini vec takodjer igrac sa mali milion nedostataka koje protivnik veoma lako moze da eksploatise ako zna, sta to on stoper svjetske klase pa ova dva nemaju pravo da jednu tekmu ne djeluju dobro. Uostalom otkad je on trener njih dvojica i nisu igrali skupa pa ne znam kako je mogao znati da ne fukncionisu dobro?
Hajmo to makar prepisati treningu. Ne znam. Umjesto kralja džungle kad bi letvu stavili bolje bi bilo...al aj.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 14 avg 2018, 13:41

japa je napisao/la:I Odovic zna da serucka, pa u koliko je to utakmica probao Rodina i Bakraca pa da zna da nefunkcionisu dobro? Najjaca je ovako kad treneri imaju neke svoje miljenike pa ce njihovim konkurentima u ekipi naci svaku mogucu manu i traziti svaku gresku kako bi imali alibi za igranje svog miljenika. Nije mi jasno kako je to kod svakog trenera Zelje slucaj da ovaj raspad od Bogicevica igra uvijek, eto ok ova dva nisu funkcionisali jednu tekmu dobro ali yebeni Bogicevic nije Chielini vec takodjer igrac sa mali milion nedostataka koje protivnik veoma lako moze da eksploatise ako zna, sta to on stoper svjetske klase pa ova dva nemaju pravo da jednu tekmu ne djeluju dobro. Uostalom otkad je on trener njih dvojica i nisu igrali skupa pa ne znam kako je mogao znati da ne fukncionisu dobro?
Kako te nije stid neznalica to pisati?
Zasto sluzi trening?
Nije ti jasno kako kod svih trenera igra?!
Hahahahahaha ne vjerujem sta citam.
Pa očigledno je Ramos za sve ostale stopere.
Umij se djete,pusti se interneta.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 14 avg 2018, 13:45

Cevap je napisao/la:Ja sam davno napisao sa drugog acc da on vjerovatno igra zbog tužbe ne vjerovatno nego 100%.Nije on loš al nemože on igrat zbog godina ljudi ga izbacuju ko mene djeca na poligonu.Nije moguće da ga svaki trener voli zbog njegovog iskustva.Nije sve u iskustvu.Kladim se da bi Kemo odigro perfektno umjesto njega.Znači čekam dan kad pišu Bogičević okačio kopačke o klin nebi mi sretniji dan u životu svano.Sinoć sam sanjo 2-1 za nas na derbiju :kafa:

Šta sve sebi ljudi uzimaju za pravo da pišu,e čuj zbog tužbe :urnebes:
E svašta
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 14 avg 2018, 13:45

Pobjednička se ekipa ne mijenja, sve dok ne pravi kardinalne greške i dok svoju sporost kompenzuje drugim stvarima, neka igra do 45e i neka bude glavni čimbenik u osvajanju titule što se mene tiče..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 14 avg 2018, 13:52

Hahahahah kakve teorije, ne vjerujem. Eto, jest, Bogi ima klauzulu da mora igrat. A sto, molim vas, sto? Hoce covjek u 36 dobar transfer vani da napravi, pa mu treba minuta, jel? :bow:

Pa i on bi u ovim godinama radije na klupi sjedio i primao pare, ljudi jeste dobri vi?

A vi Odu sto vec napadate... :puke:
1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 avg 2018, 14:00

Ali kad kazu moze Bogicevic jos ...

Zabio autogol u Mostaru u tekmi koja je vjerovatno syebala titulu prosle sezone, zabio autogol protiv Apollona, kriv za gol Narve na Grbavici, imao sad protiv Zvijezde svojih zaebancija koje sreca nisu kaznjene... nastavit ce se.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

DobojskiManijak
Kontakt:

Post Postao/la DobojskiManijak » 14 avg 2018, 14:10

znači krenulo je ,već su stručnjaci počeli dovoditi u pitanju Odovićeve odluke odnosno njegovo znanje.Naravno tu su i teorije zavjere itd.
PItam vas je li vas sramota ???

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 avg 2018, 14:11

Dobro, neka vas. Yebeš kralja džungle, ODA MAJSTORE!

Stole
Kontakt:

Post Postao/la Stole » 14 avg 2018, 14:23

Ono Nacitano smece i sutra igra u prvih 11 pa sta treba da se uradi da vise ne igra Bakrac je za ovu ublehu Nesta Bogi da je suspendovan opet bi igro :lol: Oda majstore nadam se da znas sta radis ovaj debil ce kad tad nas povaliti na nekoj utakmici primjer Zrinjski 3-3 i Siroki na Grbavici kad ga je onaj Bagaric vozao kao levata
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal

cirlo21
Kontakt:

Post Postao/la cirlo21 » 14 avg 2018, 14:24

Pa kralju moj postoji nesto sto se zove trening.. Ne idu za vrijeme treninga u kino gledati film vec isprobavaju kombinacije :damn:
1921

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 avg 2018, 14:37

Cevap je napisao/la:Ja sam davno napisao sa drugog acc da on vjerovatno igra zbog tužbe ne vjerovatno nego 100%.Nije on loš al nemože on igrat zbog godina ljudi ga izbacuju ko mene djeca na poligonu.Nije moguće da ga svaki trener voli zbog njegovog iskustva.Nije sve u iskustvu.Kladim se da bi Kemo odigro perfektno umjesto njega.Znači čekam dan kad pišu Bogičević okačio kopačke o klin nebi mi sretniji dan u životu svano.Sinoć sam sanjo 2-1 za nas na derbiju :kafa:

Stara je to šifra nema veze sa Atalantom, al dobra fora ispala :lol:

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 14 avg 2018, 14:40

Mi govorimo treba se posvetit ligi i tituli.To je istina.Ali imamo mi roster i za dva fronta i za kup: Fejzić-Kemo-Bakrač-A.Šehić-Junior-Hajdar(Šaban)-Vranješ-Zajim-E.Šehić-Junior

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 14 avg 2018, 14:42

Prvo, moras bit blago retardidan da mislis da Jadranko Bogicevic, u 36. godini zivota, MORA igrati, da ima neku klauzulu da igra i sl. :lol: Znaci, da mu je 15 godina manje, onda bih i shvatio: hoce dijete minutazu, treba mu da se proda. Sa svojih 36 i Bogi bi najsretniji bio da ne mora da igra, sta je vama ljudi, da li ste normalni? To Bogi mozda hoce transfer? Radije ce da igra, nego da sjedi za identicnu platu, jel? Samo se brukate.

Stoperske pozicije su najosjetljivije, to svaka budala zna. Stoperi su dobri samo kao par. Mozes imat 2 Ramosa, ako se ne slazu, ako ne igraju zajedno dobro - dzaba. Stopere posmatrajte u paru. Pisao sam i prije, na treninzima su Bakrac i Rodin uigravani kao stoperski par. Hoce li to postati? Ko zna? Vjerovatno ni Oda to jos ne zna. Ako ne postanu dobar stoperski par, trazice se alternativa jednom od njih i vozdra. Ako postanu - super, blago nama. Sta je problem?

Radi propozicija saveza roster ti uvjetuju dvije stvari: broj u21 igraca, broj stranaca. Ako neko nije u rosteru jednu utakmicu, ne znaci to da mu se sprema raskid ugovora, sta vam je. :rol:

Ja znam da mnogi imaju licne animozitete prema Bogicevicu, ali ostavite ih na momenat po strani i gledajte samo teren. On fizicki ne moze, nije ni za kantonalne vise, star je - cinjenica. Isto kao sto je cinjenica da je fudbalski najinteligentiji igrac u ekipi, da svaku utakmicu 90 minuta dere grlo i rasporedjuje saigrace, da svoje fizicke nedostatke nadoknadjuje dobrim postavljanjem i citanjem igre, da komanduje odbranom u kojoj bi - da nije njega - svaki igrac izgledao kao muha bez glave. Bas radi svojih fizickih nedostataka on ce neimovno nekad ispadati.

Doduse, ovdje je problem sto se to ne vidi na streamu. :lol: "Neko link?" forumasi to ne mogu provalit. Dodjite nekad na utakmicu, sjedite nisko na sjever, i imate 45 minuta da provalite kako nam odbrana (ne)funkcionise vec sezonama, i ko je primoran da je nosi na svojim ledjima. :wave:

Oda je od Kosoric-Bogdanovic para napravio Nestu i Maldinija. Ti ljudi nikad u zivotu nece igrati takav fudbal. Individualno tarabe, u paru najbolji stoperi lige. Treba vremena za sve. Oda ga nije imao, jer nije imao ni pripreme, ni prijateljske, nista. Zato sad stvari rjesava u hodu. Ali ne, bolje kovati teorije zavjere, nego prihvatiti ono sto je najlogicnije, jel tako?

Za smetljare i jadnike koji se usudjuju sumnjati u znanje ili integritet jednog Milomira Odovica ima ovo:

slika
1921

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 14 avg 2018, 14:59

UBIPITAR je napisao/la:
Kako te nije stid neznalica to pisati?
Zasto sluzi trening?
Nije ti jasno kako kod svih trenera igra?!
Hahahahahaha ne vjerujem sta citam.
Pa očigledno je Ramos za sve ostale stopere.
Umij se djete,pusti se interneta.
Da, moguce da je na treninzima Ramos, steta sto na utakmicama ne prikazuje te kvalitete kojima ocigledno impresionira svakog trenera Zelje unazad nekoliko godina.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 14 avg 2018, 15:02

cirlo21 je napisao/la:
Pa kralju moj postoji nesto sto se zove trening.. Ne idu za vrijeme treninga u kino gledati film vec isprobavaju kombinacije :damn:
Da, a isto tako postoje i utakmice na kojima se ipak vidi najrealnije moguce stanje.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 14 avg 2018, 15:04

Aco javi se, podaj mi moda da mogu čistiti padobrance!

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 14 avg 2018, 15:11

Nema internog moda, upravo da bi ovakvi mogli razjebavati temu bez posljedica. ;)
1921

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 14 avg 2018, 15:13

Katastrofa, insinuacije i nagađanja bi trebale biti za bana, onaj došao, bacio kosku za Bakrača, ali može i dalje slobodno pisati po temi jer...

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 14 avg 2018, 15:14

...jer je to nekome u interesu.
1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Orvel i 44 gosta.