FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Inijesta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Inijesta » 14 avg 2018, 09:32

skoroalen je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Kakva je ovo opet fora sa licnim kartama za ulaznice???
Represija. :D
Otkako su trgane stolice iskreno ništa drugo nisam ni očekivao. Posebno ako one pare nikad nisu uplaćene kako kone pričaju. Ovako za svaki incident može prijava na ime doć svakom ko je bio na stadionu.
Pare jesu uplacene, ne moze to tako lahko da se salju prijave na adresu, mogu privodit i ispitivat “poznatije” navijace al vecina ih svakako i ne uzme na svoju licnu kartu

Ne znam sto vas iznenadzuje da nas njihova uprava **** s ovim, pa nasa nas **** sa 100x gorim stvarima
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 14 avg 2018, 09:56

ThrillerHz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Kakva je ovo opet fora sa licnim kartama za ulaznice???
Represija. :D
Otkako su trgane stolice iskreno ništa drugo nisam ni očekivao. Posebno ako one pare nikad nisu uplaćene kako kone pričaju. Ovako za svaki incident može prijava na ime doć svakom ko je bio na stadionu.
To mi je retardirano vala, ni kriva ni duzna raja moze popusit prijave, isto ovo zatvaranje kapija u 19h je maloumno... ali hajde... ima li ko da ide s foruma, da se organizujemo, nemam s kim :plac:
Bujrum, idem ja sa dva druga, vazda Bujruma :opaopa:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 avg 2018, 11:10

Pala "ruka" izmedju klubova.Evo ga gledam zajednicki press pred derbi .Vec sam i zaboravio kako to izgleda .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 avg 2018, 11:19

Idu neke sankcije za Dusana(nevjerujem da je to nesto extremno :think: ) .Izvinuo se pred svima Husrefu na treningu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 avg 2018, 11:23

miky_hz je napisao/la:Idu neke sankcije za Dusana(nevjerujem da je to nesto extremno :think: ) .Izvinuo se pred svima Husrefu na treningu.
hocce li kakve sankcije biti za hebiba i ono najbrze krilo evrope? :| :pray: :pray:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 14 avg 2018, 11:46

bihuzur je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:TITULAAAAAAAAAAA
NAM NE TREBA
jer mi smo drzava malezija :lol:
I imamo usranog trenera koji neda ostavku i ceka da ga uprava nogira da se sta je tu je para docepa :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 14 avg 2018, 11:57

miky_hz je napisao/la:Idu neke sankcije za Dusana(nevjerujem da je to nesto extremno :think: ) .Izvinuo se pred svima Husrefu na treningu.
Zamisli igraš u BH ligi i onako se javno ponašaš, a nisi svjestan da si u toj ligi jad od igrača. :facepalm:
Onakvima ko on, Radovac, Lelić ne treba psovati, nego ih kandžijati ko konje!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 14 avg 2018, 12:01

Izvinio se jer mu je naređeno, materi pa se izvinjavaj. :puke:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 avg 2018, 12:08

Davno sam ja pisao, u ovoj ligi ne treba dovoditi igrace koji sa 25+ nisu uspjeli nesto napraviti van zemlje. Cim ti sa 25 igras i dalje u ovoj ligi, nesto s tobom nije uredu. Ili ne znas, ili si limitiran, ili u krajnjem slucaju imas problema sa pponasanjem i treniranjem.

To vrijedi i za igrace koji odu u poljsku drugu ligu i tamo ih vrate nakon pola godine. Pasa, sta ces u FKS ako tamo ne mozes?
ali jok.... samo mi je drago sto su svi vidjeli da su ova djeca sa 1000 Km primanjima, u vrh glave, bolji fudbaleri od ovih sa 10 ooo+ primanjima koji imaju problema sa bilo kojim vidom fudbala, bilo to primanje, trcanje, sutiranje ili izbijanje.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 14 avg 2018, 12:14

Svi ste vi trazili Husrefa,dizali ga,a sad opet po starom noga,losi su rezultati i sve to je jasno ko dan ali to je bilo i ocekivano,star je on vise za ovog,nama trebaju mladi treneri.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 14 avg 2018, 12:21

Nije tacno, da smo bili svi za Husrefa, cak mislim da je bilo 50-50 za i protiv. Znalo se je, da je ostario za moderni fudbal (ostario samo u vugla, tipicni Bosnjo koji sebi neda nista dokazati i uvijek je on upravu), nije nikad davao priliku mladjim igracima (sad je poceo davati prilikom slucaja), formacija mu se svodi na 4-4-2 i 4-2-3-1, za ostale je cuo ali ko ce to uigravati bjez ba, taktike nema neke specijalne, nije bitno da li na drugoj strani stoji Atalanta ili GOSK formacija i taktika je ista.
I jos ima toga protiv, ali evo opet kazem da mene zaboli qurac vise hoce li Husref otici ili nece, zato sto ce na njegovo mjesto doci isti takav i opet sve u krug.
Prvo se rijesavat ljudi koji nas vode, pa tek onda strucni stab.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 14 avg 2018, 12:26

Samo sabura braćo moja, bit će to sve dobro (valjda) :kafa:
Bordo bijeli za život cijeli!!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 avg 2018, 12:27

Pa bili smo svi i za Slavka Petrovića onda kad je Hurtić dobio nogu, pa smo tek kod kona vidjeli da je lik ubleha. Yebo kup kad ti ga Aza proda. :kafa:
A kako Cartel reče, preko 40% glasova je bilo za dronaša onda, tako da mislim da svi koji su tad glasali za njega, sad su najglasniji u kritikovanju Husrefa.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 14 avg 2018, 12:29

Pantelija je napisao/la:Davno sam ja pisao, u ovoj ligi ne treba dovoditi igrace koji sa 25+ nisu uspjeli nesto napraviti van zemlje. Cim ti sa 25 igras i dalje u ovoj ligi, nesto s tobom nije uredu. Ili ne znas, ili si limitiran, ili u krajnjem slucaju imas problema sa pponasanjem i treniranjem.

To vrijedi i za igrace koji odu u poljsku drugu ligu i tamo ih vrate nakon pola godine. Pasa, sta ces u FKS ako tamo ne mozes?
ali jok.... samo mi je drago sto su svi vidjeli da su ova djeca sa 1000 Km primanjima, u vrh glave, bolji fudbaleri od ovih sa 10 ooo+ primanjima koji imaju problema sa bilo kojim vidom fudbala, bilo to primanje, trcanje, sutiranje ili izbijanje.
Takvi imaju probleme u glavama. Evo ovaj Hodžić, šta misliš o čemu on razmišlja kad ispadne iz igre u Bijeljini, pretrči ga krilo, a on širi ruke prema klupi, a Husref zagalami "šta šta je?!" i saspe mu sve. Samo da mi je znati o čemu takvi razmišljaju u datom momentu. Šta bi bilo s njim da nakon svoje greške širi ruke prema treneru u nekoj ozbiljnoj ligi? Al jok, Husref ne valja što psuje kanta igračima, u kanta ligi, a njima to ko biva smeta jer kontaju da su za veće domete. Taj ego koji im to ne trpi, on im i ne dozvoljava da se dignu iznad ovog našeg nivoa, a nama je svakako uvijek neko drugi kriv.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 14 avg 2018, 12:46

Jedino u cemu podrzavam Husrefa, je u yebavanju svega ovima poput Hodzica. Sa druge strane, to ponisti losim odnosom prema mladima. Na ovim "iskusnim" neka gradi autoritet, sa malcima nece imati nikakvih problema.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 14 avg 2018, 12:48

Nije ni hodzic ono sam smislio, vjerovatno navijaci ga nalozili. Hole bruda sto ne igras, sta ce onaj galami ti si car, najbolji ali ti ovaj ne da da igras.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 avg 2018, 12:55

Hodžića kaznili zbog instagrama

Pavlović niti je kažnjen niti išta, rega idalje član kluba... ;) :thumbdown:

a Musemiću prst pokazao :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 14 avg 2018, 12:58

Ma kakav Pavlovic, eto njega za 2-3 kola medju stative.
ZZ

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 14 avg 2018, 13:35

moj uzor-S.G je napisao/la:Ma kakav Pavlovic, eto njega za 2-3 kola medju stative.
Nece ga vracat al daj Boze da i raskine, ima ugovor i logicno trazit ce pare ili ce sjedit na tribinama do isteka i uzet te pare
Sta kazu sad se pravi ugovori sa igracima prave nema na ruke para, sve po bonusima kako zasluze... realnost i dalje imaju najvece plate od svih ekipa, redovne, dosad nijednom sw nisu kaznili uzimanjem dijela te plate, ne postoji u tom ugovoru da ako igrac krsi disciplinu kao Pavlovic da ga mozes drasticno kazniti, i stas ocekivat od tih igraca , sasvim logicno da ih boli **** pobjedili ili zijanili, njima je sve redovno na racunu a i pusteno im da se ponasaju kako god hoce
Ima onaj klip kurave Sabrine, gdje objasnjava kako mi imamo budjet velik i sl, sve ti bude jasno kakva glupaca retardirana je na celu FKS
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 14 avg 2018, 13:37

:clap: Svaka čast za ovo, prvi put da vidim.

http://timeline.fksarajevo.ba/

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 20 gostiju.