FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo me zanima na koju smo foru doveli Barabana covjek je i u Širokom bio dobar baš me zanima zbog cega su ga pustili
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Savez je glup ko qrac. Igrati cemo u pola 6 po zegi, ovako besplatan ulaz mogla je opet biti jedna fina utakmica sa nekih 5000-6000 hiljada ljudi. Ovako nece biti 2000 na zegi, a sudija ce gledati da nas zakolje.
Imali su previse stranaca.samirr je napisao/la:Samo me zanima na koju smo foru doveli Barabana covjek je i u Širokom bio dobar baš me zanima zbog cega su ga pustili
Samo jedno pitanje sta mislite o sudjenju protiv TC-a jel bilo ok, ili sam se samo ja nervirao? 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Po meni ono standardno bilo ko nama. A to je da nemamo 50-50 sudjenje i kada igramo sa znj ekipama.75000 je napisao/la:Samo jedno pitanje sta mislite o sudjenju protiv TC-a jel bilo ok, ili sam se samo ja nervirao?
O ovim jacim ne treba pricati, oni protiv nas imaju domacinsko u pola Tuzle.
Samo treba izbrojati koliko, i kakvih faulova je napravio Kostić, a koliko Pero. Nekad pred kraj se malo popravio.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Scena kad ovi skrsise jedan drugog, svira za njih faul 

75000 je napisao/la:Scena kad ovi skrsise jedan drugog, svira za njih faul![]()

S obzirom da si dobar s predsjednikom ili barem misliš da si dobar , protežiras njegovu priču točnije supljak, eto nema ko pa ja moram. Ima ko neka se ne brine on, a ni ti. Ibric Ekrem bivši sekretar bi isto ili bolje vodio sa milion od grada i ostalih para od Federacije koje su bile. Jedino sto Ibric ili njemu sličan nebi zaštekao od Todora.katarakta je napisao/la:Naziru li se nasljednici? Kad tražiš da neko ode, moras imat neko rjesenje spremno, a ne tri mjeseca bit kao razbijena vojska, pa onda tražiti nekog. Ja trenutno ne vidim da se neko nudi da dođe na TušanjDamirT je napisao/la:Ako Nalic ostane dugo mogli bi doci bolji dani za nas (pod uslovom da uprava ode)
Ostale stvari koje normalan svijet nerviraju neću da spominjem. Tako da se ti i jaran ti okanete te price
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Sto se tiče same utakmice , Nalic je za kratko vrijeme uspio da vrati vjeru u šefa struke, primjer je Adzem, koji dekretom ne smije da igra. Vidović je do Nalica smio biti rezerva Smajicu, sto samo šteti malom Smajicu taj odnos. Ova je pobjeda zaslužena , pokazali smo da se može ali i da se mora bolje. Said na zalost veliku bliži je kraju karijere nego nastavku. Sloga neka svoju brigu brine, a ne sumnjam da ce biti daleko izvan zone ispadanja
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Bravo hitman bravo
Slicno razmisljamo srcem a ne novcanikom

Slicno razmisljamo srcem a ne novcanikom

pravim paralelu izmedju nalica i milenka i zbog cega jedan ima podrsku od samog pocetka, a drugi je nije imao, bar ovdje na forumu
naravno, zlatan nalic je ime koje je sam izgradio, a i to sto je sin legende slobode mu je veliki plus kod navijace slobode, markantan covjek, glasom i stasom je gospodin i o njemu svi imaju samo rijeci hvale, pri cemu ne mislim na navijace slobode, vec generalno... ime sigurno nije izgradio kao sef strucnog staba, vec kao pomocnik u svedskoj u-21 repki, analiticar, sta je vec radio u svom zivotu...
milenko je poput nalica, nas covjek, medjutim, njegov problem je taj sto je dosao u paketu sa admirom smajicem, a i da je dosao on sam, opet ne bi valjao... ko je milenko bosnjakovic, nije ime za razliku od zlatana nalica (koji je ime samo kao zlatan nalic, a ne kao trener)... vodio kojekakve nizeligase itd, niti bolji, niti gori cv od zlatana nalica
ne valja kad milenko kaze da ce on i smajic radit kao rudari, ne valja kad "prosipa" pricu o ratnicima, krvavim koljenima il sta vec, a kad to isto kaze zlatan nalic, niko niti rijeci, tad ne smeta... dvostruki arsini, reklo bi se
kad pogledam ove dvije tekme, ne vidim nikakvu razliku u igri, obojica su imala taj peh da izgube tekmu na glup nacin, tj. nesretno, jedan protiv zrinje, drugi protiv sarajeva, dvije fakticki preslikane tekme... druga milenkova tekma je bila u ugljeviku, gdje je sloboda odigrala dobro i bila bolji protivnik i shodno tome zasluzila pobjedu, isto vazi i za nalica i tekmu protiv sloge
obojica vole napadacki fudbal i sloboda je tako igrala pod njihovim vodstvom, pa me zanima sta je to toliko dobro pod vodstvom zlatana nalica i sta je to toliko lose bilo pod vodstvo milenka bosnjakovica... nalic hvali atmosferu u ekipi, a ta atmosfera je bila takva i dok je tu bio milenko, to je sam buco osmanhozic rekao
podrzavao sam milenka, podrzavam i nalica, al citati kako je zlatan nalic sve naj naj, a milenko bosnjakovic ne valja, krajnje je degutantno i bezobrazno... po dva kola su vodili i jedan i drugi, bez razlike u igri itd, no sa nalicem su svi optimisticni, sa bosnjakovicem smo i prije pocetka prvenstva, a pogotovo nakon zrinje, bilo jednom nogom u cvajti
naravno, zlatan nalic je ime koje je sam izgradio, a i to sto je sin legende slobode mu je veliki plus kod navijace slobode, markantan covjek, glasom i stasom je gospodin i o njemu svi imaju samo rijeci hvale, pri cemu ne mislim na navijace slobode, vec generalno... ime sigurno nije izgradio kao sef strucnog staba, vec kao pomocnik u svedskoj u-21 repki, analiticar, sta je vec radio u svom zivotu...
milenko je poput nalica, nas covjek, medjutim, njegov problem je taj sto je dosao u paketu sa admirom smajicem, a i da je dosao on sam, opet ne bi valjao... ko je milenko bosnjakovic, nije ime za razliku od zlatana nalica (koji je ime samo kao zlatan nalic, a ne kao trener)... vodio kojekakve nizeligase itd, niti bolji, niti gori cv od zlatana nalica
ne valja kad milenko kaze da ce on i smajic radit kao rudari, ne valja kad "prosipa" pricu o ratnicima, krvavim koljenima il sta vec, a kad to isto kaze zlatan nalic, niko niti rijeci, tad ne smeta... dvostruki arsini, reklo bi se
kad pogledam ove dvije tekme, ne vidim nikakvu razliku u igri, obojica su imala taj peh da izgube tekmu na glup nacin, tj. nesretno, jedan protiv zrinje, drugi protiv sarajeva, dvije fakticki preslikane tekme... druga milenkova tekma je bila u ugljeviku, gdje je sloboda odigrala dobro i bila bolji protivnik i shodno tome zasluzila pobjedu, isto vazi i za nalica i tekmu protiv sloge
obojica vole napadacki fudbal i sloboda je tako igrala pod njihovim vodstvom, pa me zanima sta je to toliko dobro pod vodstvom zlatana nalica i sta je to toliko lose bilo pod vodstvo milenka bosnjakovica... nalic hvali atmosferu u ekipi, a ta atmosfera je bila takva i dok je tu bio milenko, to je sam buco osmanhozic rekao
podrzavao sam milenka, podrzavam i nalica, al citati kako je zlatan nalic sve naj naj, a milenko bosnjakovic ne valja, krajnje je degutantno i bezobrazno... po dva kola su vodili i jedan i drugi, bez razlike u igri itd, no sa nalicem su svi optimisticni, sa bosnjakovicem smo i prije pocetka prvenstva, a pogotovo nakon zrinje, bilo jednom nogom u cvajti
pa dovolljno je reci da je Miljenko stavljao Salihovica od prve minute, momka koji nas je kostao bodova u Ugljeviku i jos kamaru puta tokom svog Staza u Slobodi, a Nalic dodje i bez problema ubaci Adzema bez obzira na Senadove ditektive (Husarin igrac). Nalic bez problema izbaci Husejinovica iz postave jer je mirnodopski invalid a Bosnjakovic ga je forsirao 60+ minuta po utakmici. ako si trener tebe ne zanima ni predsjednik ni menandzeri nego stavljas najspremnije u rosteru, Miljenko ocito nije imao muda da ide kontra Senada! zato puna podrska Nalicu i nek nastavi s radom.
Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Tqcno tako fukaratz.al i do nas je.vecina ide linijom manjeg otpora.vecina zabija glavu u pijesak i suti dok ne dogori i pregori.
- Probisvjet
- Kontakt:
Cestike Nali i igracima. Uprava NAPOLJE!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
bojim se da vam je to "rekla-kazala" prica...
ti kazes da je milenko isao niz dlaku senci, da je saleta stavio umjesto adzema, zato sto je senco tako naredio... pa ako nalic ide uz dlaku senci, tj. ako ga "ne slusa", mogao bi lako biti nogiran, zar ne... zar mislis da bi se senco plasio smijeniti ga, kome to on odgovara, nikome
kazes da je je nalic bez problema izbacio husejinovica iz sastava, a taj isti husejinovic je poceo tekmu protiv sarajeva, inace tekmu koju je vodio zlatan nalic... osim ako nije corav, mogao je i na treninzima vidjeti da je husejinovic "mirnodopski invalid", a uostalom, ubacio ga je i protiv sloge... da ga vidi kao "mirnodopskog invalida", sigurno mu ne bi igrao, tako da se evidentno ne radi o tome... mozda je nakon tekme protiv sarajeva vidio da je nespreman i da je trenutno bolje da ulazi s klupe za rezervne igrace, a mozda je protiv sloge na klupi ostao iz taktickih razloga... nemoj se iznenadit ako husejinovic pocne protiv krupe!
neko je ranije napisao da vidovic nije smio igrat zbog smajica, da bi ovaj igrao u spicu, znaci opet nalic "ne slusa" sencu... cak mu i smajic igra, sto moze znacit samo dvije stvari: da je nalic neznalica il da ipak ide niz dlaku senci, jer dajdzino zlato "mora igrat"
ti kazes da je milenko isao niz dlaku senci, da je saleta stavio umjesto adzema, zato sto je senco tako naredio... pa ako nalic ide uz dlaku senci, tj. ako ga "ne slusa", mogao bi lako biti nogiran, zar ne... zar mislis da bi se senco plasio smijeniti ga, kome to on odgovara, nikome
kazes da je je nalic bez problema izbacio husejinovica iz sastava, a taj isti husejinovic je poceo tekmu protiv sarajeva, inace tekmu koju je vodio zlatan nalic... osim ako nije corav, mogao je i na treninzima vidjeti da je husejinovic "mirnodopski invalid", a uostalom, ubacio ga je i protiv sloge... da ga vidi kao "mirnodopskog invalida", sigurno mu ne bi igrao, tako da se evidentno ne radi o tome... mozda je nakon tekme protiv sarajeva vidio da je nespreman i da je trenutno bolje da ulazi s klupe za rezervne igrace, a mozda je protiv sloge na klupi ostao iz taktickih razloga... nemoj se iznenadit ako husejinovic pocne protiv krupe!
neko je ranije napisao da vidovic nije smio igrat zbog smajica, da bi ovaj igrao u spicu, znaci opet nalic "ne slusa" sencu... cak mu i smajic igra, sto moze znacit samo dvije stvari: da je nalic neznalica il da ipak ide niz dlaku senci, jer dajdzino zlato "mora igrat"
Ogromna je to razlika u pristupu i viziji. Milenko je isto odličan i kao čovjek i kao vrijedan radnik. On je pomoćni trener kvazitreneru Smajicu koji je doveden da sluša. Jer da nije tako barem bi doveo tri igrača sam šef struke pa neka ide glava. Taj dvojac se ponašao poltronski glede predsjednika u ostavci i pred početak prvenstva odstupio, dok Milenko koji je Tuzlak i ostaje tu da živi nije imao obraza da ode kao njegov šef. Nala je dočekao svoje vrijeme u nevakat, ali tako je. Ima autoritet puno veći u gradu, fudbalskom svijetu uopste. Njegovi prijatelji su poznata imena BH fudbala i Uefa činovnici. On ne živi od Senada niti pravi ime u gradu preko pomenutog. Zna da samo rezultati igraju kod navijača i ljubitelja fudbala a ne šuplja priča tajnih neprijatelja i zavjera kojima se bave u klubu. Zato kod Nale igra spreman i dobar a ne onaj sa ceduljice pred samu utakmicu
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma da je Nalic bio od juna onda ne bi imali uopste ovakav sastav, ovdje je u nasem sastavu nabacano igraca koji nisu potrebni. Kada na startu imas trenera koji zna sta mu treba i sta trazi onda igraci ne mogu da se ogrebu za ugovor. Zato kod nas uvijek los u junu, dobar u januaru.
- ASD
- Kontakt:
VIdovic je prije nego sto ce doci u Slobodu imao 10 kila viska, sad trci kao navijen.Chinaglia je napisao/la:bojim se da vam je to "rekla-kazala" prica...
Siguran sam da je on najzasluzniji za to sto su igraci Slobode onoliko spremni.
Nalic je odlican, ali ne treba umanjivati posao koji je Milenko odradio.
Domacinsko sudjenje. Valja pare vratit.samirr je napisao/la:Samo me zanima na koju smo foru doveli Barabana covjek je i u Širokom bio dobar baš me zanima zbog cega su ga pustili
Niko, niko, samo Sloboda