zasto letite kada citateGenije je napisao/la:
Jel ti ova konstatacija ozbiljna il se šališ????Ako misliš buzu i demića staviti u prvu postavu onda razmišljaš da se pridružimo vogošći u A1 ligi.
Prva po redu postava koju sam postavio je brža i tu su dva beka sa jednim plejom i zimićem kao pravim centrom i rahitićem kao visokim krilom što će kod nas i igrati jer na toj poziciji nemamo nikoga osim đure donekle.
Uglavnom Rahimić će igrati i centra i krilnog centra,batina će igrati beka i nisko krilo što je počesto i igrao u bivšem klubu.
Neznam dali postoji kakva mogućnost angažmana kikanovića jer on ima pravo nastupa na proljeće a valjalo bi vezati ga kakvim ugovorom jer se trenutno ne jagme baš za njega.
procitaj fino, ja sam fino napisao da ti pravis postave sa cistim centrima i bekovima, a da nigdje ne ubacujes 4 i 3 koji su buza i demic, a nigdje nisam napisao da bi trebali biti starteri
sto se tice rahimica, kojega ja usput cjenim jer je uvijek kostao manje nego sto je pruzao za razliku od daleko veceg broja igraca koji su prodefilovali bosnom, on je cista 5 i ako je nizak, a neno zna on fino sutati sa poludistance, npr. slobodna su mu bila 75.6% sto je veoma dobro za centra, a od 5 osutani 3 za sezonu 06/07 cak 4 je pogodio i ono sto je meni najvaznije prgav je igrac i prljavo igra, a to ce upravo donijeti odredzenu dozu krvi u ovu mladu ekipu
moje skromno misljenje je da ce u centarskom tandemu najvjerovatnije igrati zimic i djurasovic, da bi zimic nadoknadjivao bozinu deficitarnost u visini, a dzeno bi igrao sa buzom tako da imas njegovih 205 cm sa nerminovih 206-7 cm