Realno ko god da dođe poslije njega bit će bolji od njega.katarakta je napisao/la:Naziru li se nasljednici? Kad tražiš da neko ode, moras imat neko rjesenje spremno, a ne tri mjeseca bit kao razbijena vojska, pa onda tražiti nekog. Ja trenutno ne vidim da se neko nudi da dođe na TušanjDamirT je napisao/la:Ako Nalic ostane dugo mogli bi doci bolji dani za nas (pod uslovom da uprava ode)
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
drago mi je Zlajci da si i ti upratio Smajicevu igru, jucer sam se postom osvrnuo na njega. a sad protiv Krupe bez Vasiljevica (to ce Adzem pokriti) i bez Ivetica (niposto eksperimentisati sa Salihovicem na beku). Krupa takodjer bez dvojice dolazi, Puzigaca tri zuta i Nikodijevic crveni. ovi iz saveza nisu normalni jer ne znam sta je problem pomjeriti utakmicu u nocni termin, valjda bi zdravlje igraca trebalo biti na prvom mjestu.
Sloboda Tuzla
sc pise da sloboda nije trazila promjenu termina
Umjesto Ivetića će Ćivić. On je i pokrio to u subotu.fukaratz je napisao/la:drago mi je Zlajci da si i ti upratio Smajicevu igru, jucer sam se postom osvrnuo na njega. a sad protiv Krupe bez Vasiljevica (to ce Adzem pokriti) i bez Ivetica (niposto eksperimentisati sa Salihovicem na beku). Krupa takodjer bez dvojice dolazi, Puzigaca tri zuta i Nikodijevic crveni. ovi iz saveza nisu normalni jer ne znam sta je problem pomjeriti utakmicu u nocni termin, valjda bi zdravlje igraca trebalo biti na prvom mjestu.
Niko, niko, samo Sloboda
onda je do nasih u klubu, nocni termin je idealan u ovim uslovima. Civic mi djeluje tromo ovih par utakmica, volio bih Mirhada vidjeti ali ko god da starta bolji je od Salihovica.
Sloboda Tuzla
protiv sirokog brijega u ponedjeljak
fukaratz je napisao/la:drago mi je Zlajci da si i ti upratio Smajicevu igru, jucer sam se postom osvrnuo na njega. a sad protiv Krupe bez Vasiljevica (to ce Adzem pokriti) i bez Ivetica (niposto eksperimentisati sa Salihovicem na beku). Krupa takodjer bez dvojice dolazi, Puzigaca tri zuta i Nikodijevic crveni. ovi iz saveza nisu normalni jer ne znam sta je problem pomjeriti utakmicu u nocni termin, valjda bi zdravlje igraca trebalo biti na prvom mjestu.
Zar je Smajić igrao?Ne primjetih ga nikako!
DRŽAVA TUZLA!!
jel to negdje objavljeno ?Chinaglia je napisao/la:protiv sirokog brijega u ponedjeljak
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
vidjeh na rezultatimaMortus je napisao/la:jel to negdje objavljeno ?Chinaglia je napisao/la:protiv sirokog brijega u ponedjeljak
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ostajete li na Tušnju na duže staze?
"To se nikada ne zna. Ovo je život, ali kada u pitanje dođe posao i zdravstveno pitanje, onda treba rezati i sjeći gdje je najmanje bolno. Nikada ne znate šta donosi noć ili jutro, ali trenutno sam posvećen Slobodi i ovi ljudi rade sjajan posao, a mislim da to i navijači primijete".
Popisa se Mujkan po svima nama..
"To se nikada ne zna. Ovo je život, ali kada u pitanje dođe posao i zdravstveno pitanje, onda treba rezati i sjeći gdje je najmanje bolno. Nikada ne znate šta donosi noć ili jutro, ali trenutno sam posvećen Slobodi i ovi ljudi rade sjajan posao, a mislim da to i navijači primijete".
Popisa se Mujkan po svima nama..
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Svaka cast za Fukare na ovoj utakmici, ali jedina stvar koja mi se ne svidja je zastrasivanje i prijetnje sa kojima mislim da nece nista dobrog donijeti vec ce samo otjerati sa tribine. Pred kraj utakmici nekad je bilo i u zadnjim redovima su mladji momci slabije pjevali, vec umor pretpostavljam i tada trojica uzletise gore, krenuse galamiti na njih, ne znam da li bilo udaraca ili necega, ali nije lijepo za vidjeti nikako. S tim se samo tjera sa tribine nazalost, a nista dobro ne donosi, a ima drugih boljih nacina da se to rijesi.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Pohvale za fukare ali mi nije jasno da nijedna zastava nije bila na sjevernoj tribini.
- RollingPaper
- Kontakt:
Ma nije bilo nista strasno, poveli neku pjesmu i nisu htjeli da prestanu pjevat a vodja reko davno da se stiša. Sad je fina ekipa preuzela vodjenje tribine kojoj je Sloboda na prvom mjestu. Fukare hvala Bogu idu uzlaznom putanjom.bhpremierliga12 je napisao/la:Svaka cast za Fukare na ovoj utakmici, ali jedina stvar koja mi se ne svidja je zastrasivanje i prijetnje sa kojima mislim da nece nista dobrog donijeti vec ce samo otjerati sa tribine. Pred kraj utakmici nekad je bilo i u zadnjim redovima su mladji momci slabije pjevali, vec umor pretpostavljam i tada trojica uzletise gore, krenuse galamiti na njih, ne znam da li bilo udaraca ili necega, ali nije lijepo za vidjeti nikako. S tim se samo tjera sa tribine nazalost, a nista dobro ne donosi, a ima drugih boljih nacina da se to rijesi.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Uprava u srcuChinaglia je napisao/la:malo premije, malo slobodan ulaz, sve se nema

-
- Kontakt:
Senad prepredena seoska lola.
Al nemojte naglas poslace opet one siroke sa tAtovazama

Al nemojte naglas poslace opet one siroke sa tAtovazama

jel ono b na odmoru pa iskoristio priliku :mrgreen:RollingPaper je napisao/la:Ma nije bilo nista strasno, poveli neku pjesmu i nisu htjeli da prestanu pjevat a vodja reko davno da se stiša. Sad je fina ekipa preuzela vodjenje tribine kojoj je Sloboda na prvom mjestu. Fukare hvala Bogu idu uzlaznom putanjom.
Jel savez dao saglasnost da se igra u 20h?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ovo je Senadu bas leglo i 3 boda protiv SH. Jer da smo izgubili bila bi jos veca depresija i panika. Ovako on daje igracima pare, besplatan ulaz, navijaci cim je pobjeda zaborave na druge probleme. U prevodu prca UG jer mu je dobro dosla ova pobjeda. Sto vidite odmah cim je pobjeda ljudi zaborave na druge probleme. Ne treba zaboraviti na zahtjeve UG Prijatelja i realizovati ih do naredne polusezone. Ipak je i lose sto jedno udruzenje sa toliko clanova nema saradnju sa upravom, promjene su potrebne jer ce Senad i Karic zasrati opet cim se pruzi prilika pa se onda vaditi.
puna podrska precjedniku, pa makar nas u propast odveo
JA VOLIM PRECJEDNIKA, GOSPODINA SENADA MUJKANOVICA!
JA VOLIM PRECJEDNIKA, GOSPODINA SENADA MUJKANOVICA!
- RollingPaper
- Kontakt:
Da, koliko samo taj covjek voli Slobodu i FukareChinaglia je napisao/la:jel ono b na odmoru pa iskoristio prilikuRollingPaper je napisao/la:Ma nije bilo nista strasno, poveli neku pjesmu i nisu htjeli da prestanu pjevat a vodja reko davno da se stiša. Sad je fina ekipa preuzela vodjenje tribine kojoj je Sloboda na prvom mjestu. Fukare hvala Bogu idu uzlaznom putanjom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.