FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Možda mi imamo neki budžet, al šta nam igra ulogu? Kad smo zadnji put doveli igrača kojeg smo htjeli? Kad smo "skinuli" pojačanje konama i Zrinjskom, što oni nama non stop rade? Naš budžet je ekvivalent Mula-Hasan dedi iz "Legende o Ali-paši". Imamo podrume pune para al' spavamo na poderanom dušeku. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
O cemu ti pricas. Kakvo varanje ? Sve dok knjige nisu u crvenom i prodju nasu poreznu - milijardera NE INTERESUJU sekunde. Pokrio nam je dug i to je to. Na kraju doveo je svoje ljude da potvrde da nismo u crvenom. Samo ga to interesuje.StariGrad071 je napisao/la:Hahahahaha, e cuj da neko prevari milijardera koji ima najbolje knjigovodje i ekonomiste. Forumski strucnjaci AHAHAHAHAHAHAHA
Na zapadu postoji fraza "creative accounting" - I wonder why ????
Drugo vlasnik Milana je bio milijarder dok nije otkrio karte. Nemoj uzimati sve zdravo za gotovo i biti toliko fasciniran rijeci milijarder.
MortemHz je napisao/la:Ma dođe pozitivni šok od 2-3 utakmice i sve po starom. Ja i dalje ne vjerujem da smo treći na tabeli sa omjerom 2 2 1.

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Objasnio si drugLaznjak je napisao/la:Svasta procitah, sve vise gluposti. Legende kluba sto su ulazile u klub, ulazile su. Nema kome niste j**** mater. Nije do trenera vec do igraca.
Kad Sarajevo ne dobije tekmu u 80% slucajeva je igrac utakmice protivnicki gloman. Po nekoj "logici" mi smo nadigrani.
Ako uzmemo derbi ( a uzet cemo, moraju nam vratit bar 6 bodova od prosle sezone ) svi veseli, uzimat ce se dresovi i ismijavat komsija (koji je ko nesto poletio, ni sam ne zna gdje ce prije). I onda uzimas zrinju na kosevu i svi heroji, lizemo p**ku Sabrini. Onda opet pad protiv neke sitne buranije i sve tako... znaci opet dolazimo do mentola na terenu. Husref ( ko god ga zove usref nabijem na k**ac) kad ode, a dodje neko drugi, nista se nece promjeniti, jer su mentoli ono sto gledamo. Riba smrdi od glave, gdje je vlasnik? Sta rade u upravi ? Zasto se ne ulozi u nekog igraca koji je klasa? Bar jedan. Ne treba vise. Ovi sad nisu bili u stanju da odigraju muski europu, pa da su samo malo muda pokazali pola bi ih igralo po Italiji i regionu. Debil, pljuvat ih gdje god se stigne.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Karta 10 za derbi.
Sisic vjerovatno jedini koji nece biti u konkurenciji,iskocilo mu je rame u nedelju .
Ako opet pocne sa Ljubanom i Adukorom u ovim pozijama napustam tribinu i prije nego sto oznaci sudija pocetak utakmice.Nemam ja snage za to ,nit mi treba neko vrijedjati inteligenciju sa tim "potezima".
Sisic vjerovatno jedini koji nece biti u konkurenciji,iskocilo mu je rame u nedelju .
Ako opet pocne sa Ljubanom i Adukorom u ovim pozijama napustam tribinu i prije nego sto oznaci sudija pocetak utakmice.Nemam ja snage za to ,nit mi treba neko vrijedjati inteligenciju sa tim "potezima".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma ovi naši da imaju 100 Miliona oni nebi znali kako s njima, osim sebi u džep. 

I am coming
Zavisi koja je valuta u pitanju, ako su euri mislim da je ispod milijarde.
Al to nije ni bitno, ono sto je bitno je da ne prati uopste sta se ovamo radi, sto znaci da smo mi ostavljeni na (ne)milost ovih uhljeba. Da su Horde nekadasnje to bi se rijesilo brzo, medjutim sad ne vidim izlaza. Nema niko da **** lezbaci sveze dva samara i nabije nogom sve iz kluba od Faruka do Poture.
Ovaj klub mimo tkz. "sportskog segmenta" treba maksimalno 5 uposlenih, mi imamo haman 50 koje finansiramo onako. Sve bacene pare.
Al to nije ni bitno, ono sto je bitno je da ne prati uopste sta se ovamo radi, sto znaci da smo mi ostavljeni na (ne)milost ovih uhljeba. Da su Horde nekadasnje to bi se rijesilo brzo, medjutim sad ne vidim izlaza. Nema niko da **** lezbaci sveze dva samara i nabije nogom sve iz kluba od Faruka do Poture.
Ovaj klub mimo tkz. "sportskog segmenta" treba maksimalno 5 uposlenih, mi imamo haman 50 koje finansiramo onako. Sve bacene pare.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Husref kaze da papirologija za Djafica nece biti gotova do srijede? Jos ce ispasti da je momak potpisao a da mi neznamo

.""Citao sam i ja istup Dusana Hodzica,ne znam kome se obraca?.Medjutim on bi trebao preispitati sebe.Koliko se ja sjecam on je igrao prvu zvanicnu utakmicu u Erevanu,a svi znamo kako,na koji nacin.Igrao je i protiv Radnika u Bijeljini i protiv Mladosti na Kosevu...Razumijem da svaki igrac hoce da igra,ali da krivi trenera...Na ovim prostorima je to tako,dok se vani zna ko je trener i ko za sta odgovara.Igrac nema sanse da da takvu izjavu,ali to je ovdje moguce.Ne,ne ljutim se,to je njegovo pravo,ali moji saradnici vam mogu potvrditi koliko sam roditeljskih razgovora obavio sa njim.Kao otac,ali...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ja bi krenuo u formaciji 4-4-2 u sredini romb popularna baklava formacija
.
Kovacevic
Hebibovic
Pidro ( Bekic)
Mujakic
Dupovac
Stanojevic ( Adukor)
Crepulja
Rahmanovic
Vekoski
Handzic
Ahmetovic
S ovom postavom bez krila bar bi trebali biti u sredini cvrsci mogli bi imati posjed a teren je dobar na grbavici da se igrati pas igra . nema puno koristi ni od krila a ovako imamo u napadu dvojac hare i ahmet koji mogu puno .Stanoju sam stalno kritikovao al mislim da je on bolji za derby od Adukora bolje se snalazi u ovim utakmica na noz kad se igra. Ovo je moja zelja al mislim da ce u odnosu na Gosk samo umjesto Šišica uci Tatar i mozda Bekic umjesto Pidre .

Kovacevic
Hebibovic
Pidro ( Bekic)
Mujakic
Dupovac
Stanojevic ( Adukor)
Crepulja
Rahmanovic
Vekoski
Handzic
Ahmetovic
S ovom postavom bez krila bar bi trebali biti u sredini cvrsci mogli bi imati posjed a teren je dobar na grbavici da se igrati pas igra . nema puno koristi ni od krila a ovako imamo u napadu dvojac hare i ahmet koji mogu puno .Stanoju sam stalno kritikovao al mislim da je on bolji za derby od Adukora bolje se snalazi u ovim utakmica na noz kad se igra. Ovo je moja zelja al mislim da ce u odnosu na Gosk samo umjesto Šišica uci Tatar i mozda Bekic umjesto Pidre .
I danas je tako. Godišnji budžet Akademije je preko 500.000 KM.esprit24 je napisao/la:Prica mi jedan junior zvijezde iz Gradacca, kada su igrali protiv nasih juniora prije 4 godine kakve uslove su imala nasa djeca, doktori, fizioterapeuti, voce, sokovi, vode ma sve sto imaju prve ekipe, ako je dalje gostovanje ide se na spavanje takve uslove u to vrijeme nijedan omladinski pogon nije imao, eh sad dal se sta promijenilo ne znam
Ako bude kojim slučajem kakvo sranje sa igračima, opet će fasovat nedužni, kao kad su onomad suspendovali Kallasia, Kovačevića, Bilbiju, a lud čovjek mogao vidjet da nit su luk jeli nit luk mirisali. Pa onda istjerivanje pravde prema Stepanovu, zato jer je negodovao u toku i nakon utakmice sa Lechom gdje jesu odigrali svi kriminalno. Pa onda glumljenje sile prema Benki radi pive, a pojedini galone saljevali itd itd. Samo da belaja ne bude, jer će se kola slomit na Handžiću, Mujakiću, Pidri itd.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Meni je nevjerovatno da nikom osim mene i tebe nije ovdje napisao da je Crepulja poluinvalid i totalno nespreman. U srijedu Adukor MORA biti DM, MORA! Njihov br 4, Čurjurić cini mi se, je po meni njihov mozak ekipe i najopasniji igrač sa dobrim šutom. Crepulja na DM = samoubistvomiky_hz je napisao/la:Karta 10 za derbi.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Kovačević
Hebibović Adukor Mujakić Pidro
Rahmanović Stanojević
Resić Krste Halilović
Ahmetović
Očekujem ovaj gore sastav, a priželjkujem sljedeći:
Kovačević
Šabanović Dupovac(puke) Mujakić Pidro
Rahmanović Adukor
Hebib Krste Resić
Handžić
Mislim da protiv malenih, nemamo igrački kapacitet koji može nosit formaciju romba pa da gledamo Handžića i Ahmetovića u napadu, jedino da Handžić zamjeni Hebiba na krilu.
Rahmanović Stanojević
Resić Krste Halilović
Ahmetović
Kovačević
Rahmanović Adukor
Hebib Krste Resić
Handžić
Mislim da protiv malenih, nemamo igrački kapacitet koji može nosit formaciju romba pa da gledamo Handžića i Ahmetovića u napadu, jedino da Handžić zamjeni Hebiba na krilu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ja evo sam gledao Goska i slobodu tekme ono, bas gledao da bidim sta su instrukcije koja foemacija sta i kako igramo . Znatel vi koliko puta nam je odbrana ispala protiv te dvije dno tabele ekipe, ma bezbroj puta.
Ja ne znam sta odbana igra , igraju visoko na ofsajd zamke a za takvu igru moras imat vrhunski presing naprjed da nema niko drugp rjesenje osim da je nabije a ne da ima po 3 4 sek da se nasteli gleda gdje mu utrcavaju suigraci, osim toga ti treba golman sa vrhunskim osjecajem za istrcavanje i dva halfa koji se znaju u dusu. To se igra kad si ti 3 klase bolji od ekipe sa kojom igrasil kad imas igrace za tu specificnu opciju ( tj onako ko Guardiola potrosis po milijarde al da se razumjemo trose i drugi tamo da ne bude da prozivam City) . mi ne mozemo kupit nikog , ja to ne razumjem al tako je , ne samo to, mi ni platama ne mozemo privuc klasne igrace, znaci ni one slobodne nas milijrder nam ne moze obezbjedit (iako sam ja siguran da se vrsi pljacka ogromna tamo, cim je njima svejedno imal navijaca nemal ). Onaj dosao ko da bude naka veza sa navijacima , jel covjek ista objasnio od kada je tu , ja znam lo i prije imamo vlasnika sa 4 kluba koji je milijarder i mi ne mozemo u ovoj al stvarmo kvalitetom smjesnoj ligi osvojit nista , kupit ikog , maknut se u Eveopi , promovisat akademiju a odgovor. Niko ne zna , pobogu , svaki iole Evropski klub koji se bavi fudbalom a ne " necim drugim " ti laze na pocetku sezone , imamo toliko za transfere m ajo ne kazu to kazu ko su im mete i ko zamjene i po tom znas kolko se para ulaze. Iako sam ja za akademiju smjesno mi vise da mi od Benke nismo klasu doveli... Ova liga ljudi to je 4 igraca klase Benko( razumje se na najbitnijim pozicijama) tri cetri solidna veterana i ostalo Psro Sabanovic ect i pregazis ligu al , be znam . Ligu prenosi kanal koji nije regionalan , nema ga cak ni u BiG citavoj , mislim ocel poumirat vise ovi fosili . Kontam da ove nove generacije moraju znat da se ne mpze ovako , cak i u ostalim bransama , cak i Babini sinovi , moraju znat da ce balon puknut jednom . A i mi navijaci Sarajeva smo pizde , klub nam satrase Ken Cho nakav i naka Sabrina . Svaka sezona sve vise lici na Monty Payton
Ja ne znam sta odbana igra , igraju visoko na ofsajd zamke a za takvu igru moras imat vrhunski presing naprjed da nema niko drugp rjesenje osim da je nabije a ne da ima po 3 4 sek da se nasteli gleda gdje mu utrcavaju suigraci, osim toga ti treba golman sa vrhunskim osjecajem za istrcavanje i dva halfa koji se znaju u dusu. To se igra kad si ti 3 klase bolji od ekipe sa kojom igrasil kad imas igrace za tu specificnu opciju ( tj onako ko Guardiola potrosis po milijarde al da se razumjemo trose i drugi tamo da ne bude da prozivam City) . mi ne mozemo kupit nikog , ja to ne razumjem al tako je , ne samo to, mi ni platama ne mozemo privuc klasne igrace, znaci ni one slobodne nas milijrder nam ne moze obezbjedit (iako sam ja siguran da se vrsi pljacka ogromna tamo, cim je njima svejedno imal navijaca nemal ). Onaj dosao ko da bude naka veza sa navijacima , jel covjek ista objasnio od kada je tu , ja znam lo i prije imamo vlasnika sa 4 kluba koji je milijarder i mi ne mozemo u ovoj al stvarmo kvalitetom smjesnoj ligi osvojit nista , kupit ikog , maknut se u Eveopi , promovisat akademiju a odgovor. Niko ne zna , pobogu , svaki iole Evropski klub koji se bavi fudbalom a ne " necim drugim " ti laze na pocetku sezone , imamo toliko za transfere m ajo ne kazu to kazu ko su im mete i ko zamjene i po tom znas kolko se para ulaze. Iako sam ja za akademiju smjesno mi vise da mi od Benke nismo klasu doveli... Ova liga ljudi to je 4 igraca klase Benko( razumje se na najbitnijim pozicijama) tri cetri solidna veterana i ostalo Psro Sabanovic ect i pregazis ligu al , be znam . Ligu prenosi kanal koji nije regionalan , nema ga cak ni u BiG citavoj , mislim ocel poumirat vise ovi fosili . Kontam da ove nove generacije moraju znat da se ne mpze ovako , cak i u ostalim bransama , cak i Babini sinovi , moraju znat da ce balon puknut jednom . A i mi navijaci Sarajeva smo pizde , klub nam satrase Ken Cho nakav i naka Sabrina . Svaka sezona sve vise lici na Monty Payton
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Prije ce Husref ubaciti brata Vahidina nego malog SevkijuuNbx je napisao/la:Kovačević
Rahmanović Stanojević
Resić Krste Halilović
Ahmetović
Kovačević
Rahmanović Adukor
Hebib Krste Resić
Handžić

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ako vec Hebib mora igrati, bolje da Šabanović igra beka, a Hebib da nas šalje na apaurine s krilaesprit24 je napisao/la:Prije ce Husref ubaciti brata Vahidina nego malog SevkijuuNbx je napisao/la:Kovačević
Rahmanović Stanojević
Resić Krste Halilović
Ahmetović
Kovačević
Rahmanović Adukor
Hebib Krste Resić
Handžić
Mislim da protiv malenih, nemamo igrački kapacitet koji može nosit formaciju romba pa da gledamo Handžića i Ahmetovića u napadu, jedino da Handžić zamjeni Hebiba na krilu.msm da ce Sisica zamijeniti najbolji krilni igrac DRUGE HNL Benjamnin Tatar
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Tatar je dobro odigrao kad je usao,i mislim da po sada vidjenom ima najbolje izvodjenje prekida u ekipi.Eh sad fulio je to sto je fulio,medjutim u ono malo sto je odigrao puno je vise ucestovao u igri od npr ostala dva nasa krila u toj utakmici (Sisica i pogotovo Halilovica).
Kovacevic
Sabanovic Dupovac Mujakic Pidro
Adukor Rahmanovic
Hebib Velkoski Halilovic
Ahmetovic
Sabanovic Dupovac Mujakic Pidro
Adukor Rahmanovic
Hebib Velkoski Halilovic
Ahmetovic
Što se mene tiče nek Tucaković igra krilo, samo da Halilovića ne gledam. Kakva anemičnost... 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
treba suspendovati juniore!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.