FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lakosta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lakosta » 05 okt 2010, 20:11

endem_ je napisao/la:ko je gledo ovu tekmu veceras mogao je vidjeti da je sudija stalno prekido igru na srdeni i dosudjivo neke nepostojece faulove, a iz jednog je danas prosjecni zeljo i dao gol...celik puno bolji...zao mi ih. I sada kad vidim kao je zeljo dobio nije ni cudo sto u evropi prime 5 komada ccc
samo cu te znacajno pogledat :shock: i pokazati put ka izlazi sa nase teme :arrow:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 okt 2010, 20:12

Vala ruku na srce sudjenje je bilo u najmanju ruku dobro.Kakvih je kradja bilo ovo je mila majka
Danas je Celik mogao igrati,sad svi ako kiksaju traze izgovor u sudijama,eno mi Zvijezdi stvorili 10-ak 100% prilika i opet nekima sudija "potplacen"
Vecih gresaka je bilo na SP.
Tako da ni meni a ni ostalim ne preostaje nista drugo osim toga da da cestitamo Zelji na pobjedi.

@aleksandar
Za Osima se slazem,ali Ibrakovic nije ni medju 5,cak je i VAresanovic bolji od njega :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 05 okt 2010, 20:13

endem_ je napisao/la:ko je gledo ovu tekmu veceras mogao je vidjeti da je sudija stalno prekido igru na srdeni i dosudjivo neke nepostojece faulove, a iz jednog je danas prosjecni zeljo i dao gol...celik puno bolji...zao mi ih. I sada kad vidim kao je zeljo dobio nije ni cudo sto u evropi prime 5 komada ccc
sve smo vidili protiv olimpCa
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 05 okt 2010, 20:14

ko gubi ima pravo da se ljuti
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 okt 2010, 20:14

tik-tak je napisao/la:ko gubi ima pravo da se ljuti
a ko se ljuti...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 05 okt 2010, 20:14

ekii je napisao/la:Mozete se vi ljutiti na sudenje,ali Zeljo polako ali sigurno uzima bodove posle Veleza ,pao je i Celik..Sad gledano sa moralne strane realniji navijaci Zelja tesko da se mogu radovati ovakvim pobjedam, i dugorocno gledano Zeljo bi mogao imati vise stete nego koristi da ponovo osvoji titulu kao prosle godine na ovakvim rabotama.Nek se sad Amar zapita zasto nema publike na Grbavici,a Zeljo drugi(2) na tabeli ,a kako da ima navijaca kad se pobjednik na Grbavici unaprijed zna..Zato nije ni cudo sto nam je fudbal pao na ovako niske grane...Zalosno je bilo veceras gledati Zeljine navijace u koloni kako spustene glave napustaju Grbavici ne vjerujuci da je Zelji potrebna ovakva pomoc sudija.Zamolio bi urednike "Derbi Kola"da prestanu prenositi utakmice sa Grbavice da nas ne muce jer dosta nam je nepravde, korupcije,jada u stvarnom zivotu i ovo malo moralni i pravi navijaca ce potpuno otjerati sa stadiona! :oops:
Kako si samo fin i dobronamjeran,mora da navijaš za prepošteni Torpedo. :lol:
ali nema para,sve se rastalilo....

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 05 okt 2010, 20:16

Seyo_TM je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Nego da pitam kakva je ono pjesma svirala na Grbavici meni skroz nepoznata :?:
ono je hamo seljakljuk...bruka i sramota...pjesma koja mora ostati nepoznata...
OK :!: Hvala na objašnjenju :mrgreen:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 05 okt 2010, 20:19

otpravnik_vozova je napisao/la:Svaka čast momcima, pokazali su karakter! Pobjeda je najvažnija!

Željo je prejak ljudi moji, pa mi smo igrali sa 20% snage!

Čeliku smo pustili da pokažu šta znaju, i sami su sebi krivi što nisu uzeli bar bod...

Sudjenje vrlo dobro (tačnije, sporan je jedan, neki, faul), a ovi što spominju sudiju smiješni ste zaista, pokrijte se jorganom po glavi i zzzzzzz.......

Gledamo isti scenario kao prošle sezone, Borac i Željo samo što mi sad ne kasnimo 9 već 4 bobice. ;)

U lukavicu po bodove.......biće nas 3000 milje....možda i više....

DOMINACIJA SE NASTAVLJA!
ako , je ovo danas regularno onda je uvijek , vi prejaki ne nasmijavaj , igrali ste sa 1000 % snage da ih uhvatite ,
garantujem ti da ce Sarajevo biti ispred vas :) Vi , dominirate daj bolan komim se :mrgreen: :mrgreen:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 okt 2010, 20:19

Teorije zavjera iz godine u godinu postaju sve simpaticnije. Prosle sezone je bila teorija zavjere da smo kupili titulu i da smo namjestili da Sarajevo ne moze razviti igru na kojoj bi im Barcelona pozavidjela, sada se mjesaju politicke stranke u fazonu imamo Izetbegovica i Komsica, pa SDA i SDP iza sebe. Ih jos kada bi SNSD bio iza nas dosle bi cetiri titule zaredom u narednom mandatu pomenutih politickih stranaka. :D :D
Jednostavno ne treba obracati paznju na takve osobe koje lijece na neki nacin svoje frustracije. Bas me interesuje koja je sljedeca zavjera.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 05 okt 2010, 20:24

amerosm je napisao/la:Teorije zavjera iz godine u godinu postaju sve simpaticnije. Prosle sezone je bila teorija zavjere da smo kupili titulu i da smo namjestili da Sarajevo ne moze razviti igru na kojoj bi im Barcelona pozavidjela, sada se mjesaju politicke stranke u fazonu imamo Izetbegovica i Komsica, pa SDA i SDP iza sebe. Ih jos kada bi SNSD bio iza nas dosle bi cetiri titule zaredom u narednom mandatu pomenutih politickih stranaka. :D :D
Jednostavno ne treba obracati paznju na takve osobe koje lijece na neki nacin svoje frustracije. Bas me interesuje koja je sljedeca zavjera.
Idemo ljudi sad svi u Lukavicu,dok je Kerle ja se ne bojim,ima da do derbija noštrimo formu da ih nagazimo ko malu macu :twisted:
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 05 okt 2010, 20:26

nisam gledo utakmcu cijelu...jel bilo paljenje transa?
TM87

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 05 okt 2010, 20:26

Evo sad iz Doline, posjeta onako 4000-5000, malo problema sa koreografijom u pocetku(dva papira sam dizo :lol:) ali opet na kraju sve je ispalo kako treba, navijanje onako moze se to i bolje. Malo se igrali sa robijom, drotovi opet nesto koracali na tribini nisam vidio zasto. Sto se igre tice celik i nije nesto posebno dobro igrao koliko smo mi lose igrali, lopte gubili gdje nije trebalo, faulove brzo izvodili pa uvijek lopta zavrsi u protivnicke noge (Colic nije ni usto on pokusava nesto brzinski), Lazar i Culum mogli su vec u prvom poluvremenu okoncat sve. Višća ulazi i vec pocinje da se igra oanko kako smo navikli. Sudija ko sudija 60 metara od lopte i naravno da mora pogrijesit.
I da ko je bio onaj stari sa megafonom, trebao nas je on voditi :mrgreen:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 05 okt 2010, 20:26

Realno i pošteno govoreci, igrali smo preloše veceras....3-4 igraca jednostavno nece da trce, tacnije vuku se po terenu ko prebijene mačke...Stanić je bio KRITICAN veceras :!: Marković isto vrlo loš (znaci oba beka vrlo loši) zato i jest Čelik probijao po stranama i non stop nabacivao centaršuteve...Ćulum se isto vuce i šlepa po ternenu jer nema brzine i motorike....Popović ko Popović, bez nekog ucinka....imali smo gotovo pola tima koji nisu htjeli da trce ili nisu u formi ili šta vec...nema kombinatorike na sredini terena, veza nije bila aktivna, vec samo nabij loptu prema naprijed i neka se Lazo udara sa dvojicom njihovih stopera na leđima.
Čelik vrlo opasna ekipa, dosad najbolja koja je gostovala u Dolini...odlicna taktika sa puno rizika ali sa mudima, izašli na 40 metara od gola i pritiskali...a pošto nismo imali raspoložene igrace koji ce trcati i kazniti takvu kocku, onda su se gosti oslobodili i krenuli nas moriti sa svih strana.
Ona njihova kontra je bila školska fakat i tako su i poveli zasluženo.
Mi smo citavo vrijeme igrali ko žene na terenu, bez ikakve volje i žara (glavni igrac Zeba neprimjetan jer nije trcao)....tek kad smo primili gol malo smo se trznuli i krenuli naprijed.
Sreca te izmjene urodiše plodom...Radovanović uleti na lijevu stranu i stabilozovalo se koliko toliko nazad (Stanić otišao naprijed i to na desnu stranu sa tom izmjenom)...ali glavna izmjena je bilo uvođenje Višće koji je prelomio utakmicu svojim golom.
Da smo i izgubili veceras nebi bilo nezasluženo jer ovo veceras je bilo preloše.
Sreca te smo uspjeli napraviti preokret (iz dvice u keca) i upisali nova 3 boda.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 05 okt 2010, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 05 okt 2010, 20:27

Megamon je napisao/la:Vala ruku na srce sudjenje je bilo u najmanju ruku dobro.Kakvih je kradja bilo ovo je mila majka
Danas je Celik mogao igrati,sad svi ako kiksaju traze izgovor u sudijama,eno mi Zvijezdi stvorili 10-ak 100% prilika i opet nekima sudija "potplacen"
Vecih gresaka je bilo na SP.
Tako da ni meni a ni ostalim ne preostaje nista drugo osim toga da da cestitamo Zelji na pobjedi.

@aleksandar
Za Osima se slazem,ali Ibrakovic nije ni medju 5,cak je i VAresanovic bolji od njega :mrgreen:
HVALA!!
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Manijak sa sjevera
Kontakt:

Post Postao/la Manijak sa sjevera » 05 okt 2010, 20:27

Imali gdje da se skine ona nova pjesma?

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 05 okt 2010, 20:27

sa Viscom imamo ubojit napad

Visca
Zeba
Beslija
Lazo

manijakdv
Kontakt:

Post Postao/la manijakdv » 05 okt 2010, 20:28

Nevjerovatno bitna pobjeda,trijumf za nastavak pobjedničke serije i za nastavak puhanja za vratom Borcu.Čelik dobar danas,sviđao mi se Ibrakovićev fudbal još dok je Veleža vodio,vidi se da se ne želi braniti nigdje međutim presudilo je to što mi imamo kvalitetnije pojedince koji jednim potezom mogu riješiti utakmicu.Edin Višća je među najboljim igračima lige i igrač na kojem bi Željo trebao dobro zaraditi u budućnosti.
Vidjelo se da nas je iznenadila postavka Čelika(nešto slično kao mi u Banjaluci),vrlo je bilo bitno da ne primimo prvi gol jer se znalo da ćemo imati problema,puno,punoi bi lakše bilo da smo mi prvi poveli preko Ćuluma.
Posjeta je dobra s obzirom na radni dan i NEATRAKTIVNOG protivnika,to je ona stara priča da je u Zenici praznik grada kada im dođe Željo na noge dok je ovih 5000 gledalaca više nego dovoljno za protivnika sa samog dna tabele.Ne zaboravimo da je bio i TV prenos.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 05 okt 2010, 20:29

vidim puno pitara odgovara ovdje, alo ba prvo vidite kako vasem sarajevu sude na kosevu pa onda pricajte za zelju nesto, i da bio cist penal nad zebom i oko toga se svadjam sa starim zadnjih sat vremena haha :mrgreen: :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 okt 2010, 20:29

Suđenje je bilo dobro (za nas),jbga ne da nam se kad su ovi TV prenosi da odigramo bog zna kako.Celik nas je rasturio,bekovi su nam smjesni bili,Culum i Lazo isto tako jako lose,Savic ni sam ne zna koga cuva,da nije bilo Kerle i Sehe,ja ne znam kako bi ovo zavrsilo.Celiku svaka cast nije mi jasno kako oni gube te bodove kuci sa ovakvom igrom,igraju brzo,organizovano i prije svega agresivno.Zaista ne znam kako nisu u vrhu.Pobjedu nismo zasluzili,bod mozda,ali eto na kraju nova trica i drugo mjesto.Europa hir vi kam.

Mozel iko onom Seji zabranit da snima ove pjesme?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 05 okt 2010, 20:32

bistrikboy je napisao/la:Suđenje je bilo dobro (za nas),jbga ne da nam se kad su ovi TV prenosi da odigramo bog zna kako.Celik nas je rasturio,bekovi su nam smjesni bili,Culum i Lazo isto tako jako lose,Savic ni sam ne zna koga cuva,da nije bilo Kerle i Sehe,ja ne znam kako bi ovo zavrsilo.Celiku svaka cast nije mi jasno kako oni gube te bodove kuci sa ovakvom igrom,igraju brzo,organizovano i prije svega agresivno.Zaista ne znam kako nisu u vrhu.Pobjedu nismo zasluzili,bod mozda,ali eto na kraju nova trica i drugo mjesto.Europa hir vi kam.

Mozel iko onom Seji zabranit da snima ove pjesme?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, GIBRA, Napaceni87 i 20 gostiju.