FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jaj moj burazer smo najvise dali klubu i mi smo legende. za sve su krivi juniori, mayku im yebem i njiha treba ocerati..al sta je tu je, zivot ide dalje
Husrefe izdrzi!!!!
Pidro na tribine!!!
Pidro na tribine!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mogu sad ici, nema potrebe cekati 2 tekme. Al ih nema ko otjerati, kao sto nece imati ni nakon sto zijane naredne dvije.kengur je napisao/la:Super je da uprava podrzava Husrefa. Ako zijane naredne 2 mogu i uprava i Husref zajedno da idu.
Oni ga podrzavaju jer :
1 - on im cuva zicagu
2 - nemaju oni drugo rjesenje
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- muhamedhulk
- Kontakt:
logican potez. nadam se da ce sad i svlacionicu urediti, te da ce trener vidjeti da i 'drugi' sastav moze pobijediti, bez faking halila ili hehiba na beku.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- robertkosar
- Kontakt:
To mi je jako važno. Jer ja sam sretan samo kad su navijači sretni. A sinoć su bili
Evo ovo su rijeci trnera slobode Zlatana Nalica danas covjek koji je radio u svedskoj nije nikakva legenda samo mlad, ambiciozan i cestit trener 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
**** preko puta su HD televizija za ove nase crnobijele
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Al ne mogu da vjerujem da će Tucaković biti drugi golman i da se nisu oglasili u vezi Pavlovića...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
nezgodan ovaj Krpic bgm..
-
- Kontakt:
Pa normalno da radi za pare koji trener radi djaba ?pasica je napisao/la:Neka te Husrefe, nisi lud da sam odes. Pare na sunce pa onda noga!
Kad smo mjenjali Kodru,Čalu isto sam pisao da promjena trenera donosi šok od par kola i onda opet isto .
FKS trebaju korjenite promjene ovo sto ode Ihtijarevic a dodje Hadzic il ode cala dodje Husref to je samo mazanje navijaca.
- robertkosar
- Kontakt:
Kakav vojnikAVNOJ je napisao/la:Nama treba VOJNIK KLUBA

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Raspad sistema....
Ako nista, prvi put da neka uprava kaze da podrzava trenera.
Samo jbga podrzavaju pogresnog... Pa nek se gone u 3 pm i oni....
Jedino sto me raduje je to da derbi dobija(ako ima uopste pobjednila) losija ekipa....et sta je nama slamka za koju se hvatamo
Jedino sto me raduje je to da derbi dobija(ako ima uopste pobjednila) losija ekipa....et sta je nama slamka za koju se hvatamo

Mi 2 sezone primamo iste golove, ljudi se brane i salju loptu iza ledja stopera, krila to koriste i daju nam golove. Ko god je trener, isti golovi. Nisam za smjenu trenera, problem je negdje drugo.
-
- Kontakt:
Ma podrzali su i Jesica pa nakon Slobode smjenjen . Husref ako izgubi na Grbavici mislim da je gotov , 4 boda iz ove dvije utakmice daju neki mir .Zip je napisao/la:Raspad sistema....
- SedrenikHz
- Kontakt:
Jeli moguce da ce upravni odbor napraviti analizuZukanovic je napisao/la:Upravni odbor FK Sarajevo podržava Husrefa Musemića
Povodom natpisa i špekulacija koji su se pojavili u medijima nakon utakmice 4. kola Premijer lige BiH između FK Sarajevo i NK GOŠK, u vezi sa eventualnim odlaskom šefa Stručnog štaba, Husrefa Musemića, Upravni odbor FK Sarajevo obavještava navijače FK Sarajevo i cjelokupnu javnost da Husref Musemić ima punu podršku Upravnog odbora da nastavi svoj rad sa prvim timom.
FK Sarajevo u narednih sedam dana očekuju dvije značajne utakmice i svi u klubu su potpuno fokusirani prije svega na gradski derbi koji se igra u srijedu 15. augusta 2018., nakon kojeg će ekipa dočekati HŠK Zrinjski na Koševu.
Upravni odbor će u narednom periodu izvršiti analizu svih dosadašnjih dešavanja i rezultata, uključujući i remi protiv ekipe GOŠK-a.
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/up ... emica/4761

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Nisam za smjenu Husrefa. On treba promijenit pristup donekle, napravit određene promjene u prvih 11 i popravit odnose u svlačionici. Nije neki stručnjak, ima boljih trenera al smjena radi "šoka" ne vodi nigdje. Ja bih ga ostavio dok ne bude jasno da ne možemo uzet titulu, onda tražit novo (novo u svakom smislu) ime i dat i njemu sezonu. Bez obzira ko bude na klupi, akademija mora biti u fokusu i to mora bit "politika kluba". U međuvremenu odrediti smjernice kako se može izvršit pritisak na upravu i tražiti promjene tamo.
Mislim da ovo saopštenje podrške Husrefu i "analiza dosadašnjih..." znači da se od Husrefa očekuju 4 boda u naredne dvije utakmice.
Mislim da ovo saopštenje podrške Husrefu i "analiza dosadašnjih..." znači da se od Husrefa očekuju 4 boda u naredne dvije utakmice.
Samo naprijed Saraj'vo!
Ovi iz uprave, ako su stali iza husrefa sto je fin potez, da li ce snositi odgovornost ako ekipa koju vodi trener kome su dali podrsku, ne ostvari ciljeve?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jašta ćeEvander je napisao/la:Ovi iz uprave, ako su stali iza husrefa sto je fin potez, da li ce snositi odgovornost ako ekipa koju vodi trener kome su dali podrsku, ne ostvari ciljeve?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Neće snositi odgovornost jer nemaju cilj.Evander je napisao/la:Ovi iz uprave, ako su stali iza husrefa sto je fin potez, da li ce snositi odgovornost ako ekipa koju vodi trener kome su dali podrsku, ne ostvari ciljeve?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.