FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

goldboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la goldboy » 05 okt 2010, 19:45

Željeznicar 2 ,Sarajevo 3 i tako da pitari nemate sta traziti ovdje

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 05 okt 2010, 19:46

pile87 je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:Samo bi pitao realne navijace kakav je ono faul sviran kad ste dali prvi go :roll:
Faul na 40 metara od gola, i to je povod za prozivanje e muko moja, pa iz slicnog faula smo mi dobili gol u sirokom pa je sudjenje okarakterisano sa nase strane kao OK.Sudjenje je bilo sasvim OK ja bih sad potpisao da Zeljo ima na svakom gostovanju ovakvo sudjenje nije bilo sjeckanja ni izmisljanja ni lopti u ledja pa sviranja penala.
E jbg sad, ako je ono 40 metara onda ti ne znas procijenti duzinu kako treba.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 05 okt 2010, 19:46

Nezaslužena 3 boda,ali moramo i mi nekada sreće imati ovo nam se vratilo za Travnik ili Slobodu znači još jedna srećka na kreditu.Nego da pitam kakva je ono pjesma svirala na Grbavici meni skroz nepoznata :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 okt 2010, 19:47

Hamo je napisao/la:Nego da pitam kakva je ono pjesma svirala na Grbavici meni skroz nepoznata :?:
ono je hamo seljakljuk...bruka i sramota...pjesma koja mora ostati nepoznata...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 05 okt 2010, 19:48

Cestitam vam na pobjedio detaljima necu, javnost je mogla da vidi...

Imam jedno pitanje za vas, sta ce vam Amar danas na klupi :?:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

LjoŽe PionŠam
Kontakt:

Post Postao/la LjoŽe PionŠam » 05 okt 2010, 19:52

Ne znam otkud vam tolika mržnja prema najvećem klubu u BiH...

Čist penal za nas nije sviran,čelik odličan..

Idemo dalje.

SVI U LUKAVICU !!!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 05 okt 2010, 19:52

slika

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 05 okt 2010, 19:54

pile87 je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:Samo bi pitao realne navijace kakav je ono faul sviran kad ste dali prvi go :roll:
Faul na 40 metara od gola, i to je povod za prozivanje e muko moja, pa iz slicnog faula smo mi dobili gol u sirokom pa je sudjenje okarakterisano sa nase strane kao OK.Sudjenje je bilo sasvim OK ja bih sad potpisao da Zeljo ima na svakom gostovanju ovakvo sudjenje nije bilo sjeckanja ni izmisljanja ni lopti u ledja pa sviranja penala.
S obzirom da sam gledao utakmici mogu nesto i reci ,sudjenje klasicno domace ( kao i mom Sarajevu) ja sam pitao kakav je ono faul jer ono ni f od faula a to je situacija iz koje je pao go a bas da je 40 metara nebi rekao i da situacija ista kao i u listici kad sam vidio protiv vas sve u svemu ipak sudjene je i dalje vrlo lose i svaki gost koji pokusaje dfa igra fudbal tesko da moze pored ovakvih sudjenja
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 05 okt 2010, 19:58

adnanhz je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
S obzirom da sam gledao utakmici mogu nesto i reci ,sudjenje klasicno domace ( kao i mom Sarajevu) ja sam pitao kakav je ono faul jer ono ni f od faula a to je situacija iz koje je pao go a bas da je 40 metara nebi rekao i da situacija ista kao i u listici kad sam vidio protiv vas sve u svemu ipak sudjene je i dalje vrlo lose i svaki gost koji pokusaje dfa igra fudbal tesko da moze pored ovakvih sudjenja
Evo ja ću ti reći,isti ko nama u širokom u prvoj minuti!

Što se tekme tiče,najbolja ekipa koja je gostovala u zadnje dvije sezone,nama čist penal na Zebi nije sviran,vidim to niko ne spominje! :mrgreen:
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 05 okt 2010, 19:58

Željo šampion ! 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 05 okt 2010, 20:02

kao i svaki put..

svaka cast celiku, nisu zasluzili poraz, sudije su ih ko fol ostetile al' ****, opet bez bodova..
daj mi neko kolo gdje cemo mi cestitat nekom al upisat bodove ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 05 okt 2010, 20:03

Kakva je ono pjesma majko draga,nesta "za tebe su svi kao igracke" :lol: . Bolje da non-stop pustaju Zabranjeno Pusenje,nego one gluposti.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 05 okt 2010, 20:05

ko je gledo ovu tekmu veceras mogao je vidjeti da je sudija stalno prekido igru na srdeni i dosudjivo neke nepostojece faulove, a iz jednog je danas prosjecni zeljo i dao gol...celik puno bolji...zao mi ih. I sada kad vidim kao je zeljo dobio nije ni cudo sto u evropi prime 5 komada ccc
Pazza Inter Amala

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 05 okt 2010, 20:07

Svaka čast momcima, pokazali su karakter! Pobjeda je najvažnija!

Željo je prejak ljudi moji, pa mi smo igrali sa 20% snage!

Čeliku smo pustili da pokažu šta znaju, i sami su sebi krivi što nisu uzeli bar bod...

Sudjenje vrlo dobro (tačnije, sporan je jedan, neki, faul), a ovi što spominju sudiju smiješni ste zaista, pokrijte se jorganom po glavi i zzzzzzz.......

Gledamo isti scenario kao prošle sezone, Borac i Željo samo što mi sad ne kasnimo 9 već 4 bobice. ;)

U lukavicu po bodove.......biće nas 3000 milje....možda i više....

DOMINACIJA SE NASTAVLJA!
Zadnja izmjena: otpravnik_vozova, dana/u 05 okt 2010, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 05 okt 2010, 20:07

Mozete se vi ljutiti na sudenje,ali Zeljo polako ali sigurno uzima bodove posle Veleza ,pao je i Celik..Sad gledano sa moralne strane realniji navijaci Zelja tesko da se mogu radovati ovakvim pobjedam, i dugorocno gledano Zeljo bi mogao imati vise stete nego koristi da ponovo osvoji titulu kao prosle godine na ovakvim rabotama.Nek se sad Amar zapita zasto nema publike na Grbavici,a Zeljo drugi(2) na tabeli ,a kako da ima navijaca kad se pobjednik na Grbavici unaprijed zna..Zato nije ni cudo sto nam je fudbal pao na ovako niske grane...Zalosno je bilo veceras gledati Zeljine navijace u koloni kako spustene glave napustaju Grbavici ne vjerujuci da je Zelji potrebna ovakva pomoc sudija.Zamolio bi urednike "Derbi Kola"da prestanu prenositi utakmice sa Grbavice da nas ne muce jer dosta nam je nepravde, korupcije,jada u stvarnom zivotu i ovo malo moralni i pravi navijaca ce potpuno otjerati sa stadiona! :oops:

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 05 okt 2010, 20:09

U sportu i u pobjedi i porazu treba imati dostojanstvo,kao navijacu drago mi je da smo pobjedili i da na pobjedu nije uticao sudija.Kao covjek koji u zivotu pokusava sve gledati realno po prikazanoj igri nismo ni bod zasluzili a kamo tri.Celik za klasu bio bolji i zasluzili su pobjedu ali u sportu je tako i kad dobro odigras izgubis.Veceras nama je Bog podario Sehica(spasio pet golova)a Celiku oduzeo srecu.Sa rezultastog aspekta tri boda dobro dosla,a za igru veceras mora se priznati da je bila losa,ali ne moze se uvjek dobro odigrati.I na kraju Amar pod hitno neke igrace mora poslati na hladjenje.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 05 okt 2010, 20:10

aj odleprsaj!!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 05 okt 2010, 20:10

Volim kad pojedinci plaču to je čudo jedno,kad Olimpic rasturi Smrdajevo onda se šuti ko ****,a sad se fol raspisali,**** s teme i plačite na sjeveru ko protiv Čelika!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 05 okt 2010, 20:10

ekii je napisao/la:Mozete se vi ljutiti na sudenje,ali Zeljo polako ali sigurno uzima bodove posle Veleza ,pao je i Celik..Sad gledano sa moralne strane realniji navijaci Zelja tesko da se mogu radovati ovakvim pobjedam, i dugorocno gledano Zeljo bi mogao imati vise stete nego koristi da ponovo osvoji titulu kao prosle godine na ovakvim rabotama.Nek se sad Amar zapita zasto nema publike na Grbavici,a Zeljo drugi(2) na tabeli ,a kako da ima navijaca kad se pobjednik na Grbavici unaprijed zna..Zato nije ni cudo sto nam je fudbal pao na ovako niske grane...Zalosno je bilo veceras gledati Zeljine navijace u koloni kako spustene glave napustaju Grbavici ne vjerujuci da je Zelji potrebna ovakva pomoc sudija.Zamolio bi urednike "Derbi Kola"da prestanu prenositi utakmice sa Grbavice da nas ne muce jer dosta nam je nepravde, korupcije,jada u stvarnom zivotu i ovo malo moralni i pravi navijaca ce potpuno otjerati sa stadiona! :oops:

Dusa draga.... :mrgreen:

isplači se slobodno, manje ćeš pishkiti.... :D
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 05 okt 2010, 20:10

ekii je napisao/la:Mozete se vi ljutiti na sudenje,ali Zeljo polako ali sigurno uzima bodove posle Veleza ,pao je i Celik..Sad gledano sa moralne strane realniji navijaci Zelja tesko da se mogu radovati ovakvim pobjedam, i dugorocno gledano Zeljo bi mogao imati vise stete nego koristi da ponovo osvoji titulu kao prosle godine na ovakvim rabotama.Nek se sad Amar zapita zasto nema publike na Grbavici,a Zeljo drugi(2) na tabeli ,a kako da ima navijaca kad se pobjednik na Grbavici unaprijed zna..Zato nije ni cudo sto nam je fudbal pao na ovako niske grane...Zalosno je bilo veceras gledati Zeljine navijace u koloni kako spustene glave napustaju Grbavici ne vjerujuci da je Zelji potrebna ovakva pomoc sudija.Zamolio bi urednike "Derbi Kola"da prestanu prenositi utakmice sa Grbavice da nas ne muce jer dosta nam je nepravde, korupcije,jada u stvarnom zivotu i ovo malo moralni i pravi navijaca ce potpuno otjerati sa stadiona! :oops:
NE SERII !!!!
Razumijes ti mene burazere moj :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Hrasno15, Mana i 42 gosta.