FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
**** je tuzlanski inat.
Ne znam zasto ali imam neki osjecaj da ce nas krenut u kupu i da cemo ga osvojit za 100 rodjendan
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Podržavam ideju.katarakta je napisao/la:I da Senco da premiju Vidovicu za onaj sut u Kosticevu facu

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
husicu, husicu, pare ti mogu kupit kvalitet, al ne mogu ti kupit srce...75000 je napisao/la:**** je tuzlanski inat.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hocemo slike Sence od sinoc 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
realno **** se njeg ba hahaha, mandat produzen
meni je interesantniji Azmir i njegovo vidjenje svega ovog.
Sta je bilo i sta je moglo bit, i sta se ne moze kupiti parama.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Senad prije utakmice:

Senad nakon utakmice:

Senad nakon utakmice:

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ne ocekivati nista. Covjek udara inat.. A i drugi je tabor, tjerati ce svoje. U tom tjeranju ce pretjrati jer ne moze tjerati, a da ne postane neprijatelj Slobode. Previse ga se idealizira, da nije kao drugi ali sve je to na isti fazon sto se tice talova i morala.ultrasstyle_tz je napisao/la:realno **** se njeg ba hahaha, mandat produzen
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Pogodi hazmir rezultat,svaka mu castChinaglia je napisao/la:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
vizionar, sta mislis jel uplatio tacan rezultat u kineskim kladzama :kafa:Brcanskamalta je napisao/la:Pogodi hazmir rezultat,svaka mu cast
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Fudbaleri Slobode u prvom ligaškom gradskom derbiju savladali su ekipu Tuzla Cityja (1:0).
Nakon pobjede u derbiju pred punim tribinama stadiona Tušanj, sada svi u Slobodi lakše dišu. Predsjednik kluba Senad Mujkanović te Mensur Alić, vlasnik kompanije “Menprom”, uoči utakmice obećali su premiju igračima za pobjedu nad gradskim rivalom.
“****” saznaju kako će igrači podijeliti premiju od 5.000 KM, a planirano je i druženje igrača, stručnog štaba te ljudi bliskih klubu u narednim danima.
Sloboda je golom Antonija Vidovića savladala Tuzla City, a bila je to prva pobjeda na klupi “Crveno-crnih” Zlatana Nalića, koji je u svojoj prvoj utakmici poražen nesretno od Sarajeva.
Zar nije Mensur odstupio od Slobode zbog Senada ono?
Nakon pobjede u derbiju pred punim tribinama stadiona Tušanj, sada svi u Slobodi lakše dišu. Predsjednik kluba Senad Mujkanović te Mensur Alić, vlasnik kompanije “Menprom”, uoči utakmice obećali su premiju igračima za pobjedu nad gradskim rivalom.
“****” saznaju kako će igrači podijeliti premiju od 5.000 KM, a planirano je i druženje igrača, stručnog štaba te ljudi bliskih klubu u narednim danima.
Sloboda je golom Antonija Vidovića savladala Tuzla City, a bila je to prva pobjeda na klupi “Crveno-crnih” Zlatana Nalića, koji je u svojoj prvoj utakmici poražen nesretno od Sarajeva.
Zar nije Mensur odstupio od Slobode zbog Senada ono?

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Jel ima gdje repriza utakmice da se pogleda?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na BHT moja tv se moze pustiti repriza.75000 je napisao/la:Jel ima gdje repriza utakmice da se pogleda?
E jbg nemam moju tv.tuzlak1987 je napisao/la:Na BHT moja tv se moze pustiti repriza.75000 je napisao/la:Jel ima gdje repriza utakmice da se pogleda?
Prvi tuzlanski premijerligaški derbi između Tuzla Cityja i Slobode na Tušnju pripao je starijem klubu iz grada soli,
Na papiru je City bio domaćin. U praksi je to bilo sve drugačije. Više od 8.000 navijača nosilo je Slobodu do minimalne, ali zaslužene pobjede.
Ulog je bio veliki. Igračima oba tima prije meča obećane su premije. Fudbalerima Slobode za pobjedu je ponuđeno 5.000 KM, a Azmir Husić je uduplao taj iznos.
Alfi i omegi Cityja itekako je bilo važno da slavi protiv Slobode na Tušnju. Pritisak je vršen i na fudbalere, koji su na kraju stadion napustili pognute glave. I kao da im to nije bilo dovoljno. Saznali su da će umjesto premija za pobjedu, novčano biti kažnjeni za poraz. Navodno, svaki igrač će na narednoj plaći biti uskraćen za 300 KM.
Bilo kako bilo, ekipa Slobodana Starčevića nema puno vremena da žali zbog poraza. Igrači danas imaju slobodan dan, a već sutra kreću ka Gabeli, gdje ih u srijedu čeka dvoboj protiv GOŠK-a.
Na papiru je City bio domaćin. U praksi je to bilo sve drugačije. Više od 8.000 navijača nosilo je Slobodu do minimalne, ali zaslužene pobjede.
Ulog je bio veliki. Igračima oba tima prije meča obećane su premije. Fudbalerima Slobode za pobjedu je ponuđeno 5.000 KM, a Azmir Husić je uduplao taj iznos.
Alfi i omegi Cityja itekako je bilo važno da slavi protiv Slobode na Tušnju. Pritisak je vršen i na fudbalere, koji su na kraju stadion napustili pognute glave. I kao da im to nije bilo dovoljno. Saznali su da će umjesto premija za pobjedu, novčano biti kažnjeni za poraz. Navodno, svaki igrač će na narednoj plaći biti uskraćen za 300 KM.
Bilo kako bilo, ekipa Slobodana Starčevića nema puno vremena da žali zbog poraza. Igrači danas imaju slobodan dan, a već sutra kreću ka Gabeli, gdje ih u srijedu čeka dvoboj protiv GOŠK-a.
Znaci u srijedu Krupa, bice zajebano pravo, nadam se da ce Koljic otic iz Krupe do srijede 

- Beduin
- Kontakt:
Svi pricaju o nekoj tituli za 100 godina postojanja. Ja bih bio presretan da na zimu prodamo Smajica, na proljece Beganovica i to je preko milion KM sigurno, a da jos izadjemo i u Evropu kojim slucajem, barem bismo milion i po KM zaradili. Ne moze bolji poklon za stogodisnjicu.
Svaka cast Fukarama i novom vodstvu, barem momcic ima volje da moli i okuplja ljude iz cijele Tuzle i sire, a ima i drugih koraka koje necu ovdje iznositi. Zasluzuju podrsku svih nas, ja u srijedu idem u kop, ha Sariele? Solinas ce nam dati moralnu podrsku.
Ja se nadam da vec sad razmisljaju o produzenju saradnje sa Hadzanovicem i Barabanom, a zasto ne i jos nekoliko momaka. Takodjer se nadam sporazumnom raskidu ugovora sa Saidom vec na zimu, a daj sansu Piricu, a zasto ne i Vidovica probati na desnom krilu ili u formaciji 442 napasti slabije protivnike, Baraban i Smajic/Piric po strani.
Svaka cast Fukarama i novom vodstvu, barem momcic ima volje da moli i okuplja ljude iz cijele Tuzle i sire, a ima i drugih koraka koje necu ovdje iznositi. Zasluzuju podrsku svih nas, ja u srijedu idem u kop, ha Sariele? Solinas ce nam dati moralnu podrsku.
Ja se nadam da vec sad razmisljaju o produzenju saradnje sa Hadzanovicem i Barabanom, a zasto ne i jos nekoliko momaka. Takodjer se nadam sporazumnom raskidu ugovora sa Saidom vec na zimu, a daj sansu Piricu, a zasto ne i Vidovica probati na desnom krilu ili u formaciji 442 napasti slabije protivnike, Baraban i Smajic/Piric po strani.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Slazem se u potpunosti, kakva ba titula treba biti realan.Beduin je napisao/la:Svi pricaju o nekoj tituli za 100 godina postojanja. Ja bih bio presretan da na zimu prodamo Smajica, na proljece Beganovica i to je preko milion KM sigurno, a da jos izadjemo i u Evropu kojim slucajem, barem bismo milion i po KM zaradili. Ne moze bolji poklon za stogodisnjicu.
Cemu sad termin protiv Krupe u srijedu u 17:30
Radni je dan, ovaj termin u 20:45 se pokazao kao idealan, moze li se to kako promijenit da i u srijedu bude u terminu lige prvaka
Radni je dan, ovaj termin u 20:45 se pokazao kao idealan, moze li se to kako promijenit da i u srijedu bude u terminu lige prvaka
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Trazili su nasi od NSBIH da se opet igra u 20:45 vidit cemo hoce li odobrit.klasik je napisao/la:Cemu sad termin protiv Krupe u srijedu u 17:30
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.