sta hoces, odlican termin , odlicno vrijeme, besplatno i jos dolaze i ovi iz siminog hana i jos ova carsija dobila 5000 KM da pojacaju maloMortemHz je napisao/la:8.000 ljudi jučer bilo na Tušnju?![]()
![]()
Tuzlaci, nemoguće, a?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
sta hoces, odlican termin , odlicno vrijeme, besplatno i jos dolaze i ovi iz siminog hana i jos ova carsija dobila 5000 KM da pojacaju maloMortemHz je napisao/la:8.000 ljudi jučer bilo na Tušnju?![]()
![]()
Tuzlaci, nemoguće, a?
To je malo sarkazma MortemMortemHz je napisao/la:Čovječe četvrto je koloUstanikSBII je napisao/la:Pitarske ambicije o tituli vecinom razbije GOSK i to pop.isaju ih na sred Koseva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vi ste ipak veće selo pa očekujem tamburanjeUstanikSBII je napisao/la:To je malo sarkazma MortemMortemHz je napisao/la:Čovječe četvrto je koloUstanikSBII je napisao/la:Pitarske ambicije o tituli vecinom razbije GOSK i to pop.isaju ih na sred Koseva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
al eto niste u stanju dobiti GP Gabelu pa kako ce te tek proci protiv naseg sela ima da vas nema
![]()
![]()
7950 navijaca Slobode. Moze bit najmasovnije gostovanje u historiji PL hahahahahaha ne znam mozda je Manijaka na Kosevu nekad bilo oko 8000, mozda nijeMortemHz je napisao/la:8.000 ljudi jučer bilo na Tušnju?![]()
![]()
Tuzlaci, nemoguće, a?
moze stati 9000, bas kad je dupke punASD je napisao/la:Koliki je kapacitet Tusnja?
Sinoc je ostalo barem 2000 ljudi vani. Kasnije su napunili i sektor na sjeveru prema zapadu. Glupost je da na D sektoru sjedi 20 ljudi, valjda se asmir nadao da ce popuniti bar D sektor.Chinaglia je napisao/la:moze stati 9000, bas kad je dupke punASD je napisao/la:Koliki je kapacitet Tusnja?
mislim da je bas tih 1000 mjesta i bilo prazno sinoc
pa besplatan ulaz je sigurno imao uticaja, kao i svugdje sto bi to bio slucaj, medjutim, ako se prisjetimo tekmi protiv zrinje i sarajeva i posjete na tim tekmama, onda bi sigurno i sinoc u najmanju ruku bila takva posjeta (a skoro pa sigurno i veca) da se placao ulaz... ipak prvi "gradski derbi", raja bila zeljna vidjeti "ONO" sto je posjeta i pokazala... atmosfera zaista fantasticna, sjajna noc zaistaMortemHz je napisao/la:Nisam gledao slike ali mi je cifra na prvu bila preuveličana sve i da su ti davali po cenera da dođeš. Džaba ulaz je odradio svoje izgleda.
suti, tesko se popeti na ogradu, jos teze sici... covjek stoji kraj ograde i drzi se jednom rukom za istu, a drugom pomaze ljudima da se popnu, a kad smo silazili, bilo je ****, posto je povisoko za skocit, a ne mozes lijepo sici, moras se snaci kako znas i umijessince1948 je napisao/la:Sve je to bilo super,al meni su smijesni oni tamo preko istocnog zida sto su gledali,brat bratu 100 ljudi se poredalo :D
Nema prijenosa, tako da nema linka...siskobn je napisao/la:da li ima igdje link siroki radnik
ako moze bio bih zahvalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.