FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Prećerali, ovaj svijet je dokazao cija je tuzla za sve ove sto su sumnjali.
-
- Kontakt:
To su sve derbi navijaci a i dzaba ulaz ucinio je svoje
Ja zadovoljan,rezultatom na momente i igrom,atmosferom ,posjetom,fukarama.Puno su se vazdigli pa je i bilo vrijeme da pokazemo kako stvari stoje.Rezultat na terenu 1:0 a na tribinama 10:1.Sloboda u zadnje vrijeme kuci igra ocajno pa mogu slobodno reci zadnjih sest,sedam utakmica mozda smo dali dva gola a i tu utakmicu smo izgubili tako da je ova posjeta i podrska sa tribin za svaku pohvalu.Sta su navijaci zivaca pogubili u zadnje vrijeme dobro iko dodje na utakmicu.Svaki poraz kuci boli bez obzira na vaznost utakmice.Nadam se boljim igrama u nastavku prvenstve jer ima tu prostora za napredovanje.
-
- Kontakt:
Mali began je bio odlican i treba to dijete forsirat (nije mi rod ni pomoz bog
)svidja mi se kako razmislja dok igra. Mali bravo
Hadzan je zvrka bozija
Pero kapitenski i falice iducu.
Baraban dobar
I ko ono istrca pred kraj na golmana? Ono dugo na Tusnju nisam vidio od nasih aferim

Hadzan je zvrka bozija
Baraban dobar
I ko ono istrca pred kraj na golmana? Ono dugo na Tusnju nisam vidio od nasih aferim

Vidovic Antonio
-
- Kontakt:
Auh brate kontam onaj hulk brazilac na momente kolika je grdosija
Jos nesto moram reci. Sale care nemoj vise. Nije to to iz aviona se vidi.

Jos nesto moram reci. Sale care nemoj vise. Nije to to iz aviona se vidi.

-
- Kontakt:
Cuj dusmani slobode
Pa kakvih mi bolida imamo ne vjerujem

Pa kakvih mi bolida imamo ne vjerujem

Zna se ko je broj 1 u gradu,idemo pomoci momcima protiv Krupe
- ASD
- Kontakt:
Vidovic.Sariel1987 je napisao/la:Mali began je bio odlican i treba to dijete forsirat (nije mi rod ni pomoz bog)svidja mi se kako razmislja dok igra. Mali bravo
Hadzan je zvrka bozija
Baraban dobar
Bodovi su bitni.Igra ocajna kod nas a jos ocajnija kod TC.Prijatno me iznenadila igra Prsesa u prvom poluvremenu.Beganovica takodje treba forsirati.
Previse se podigla atmosfera i prodavao značaju ovaj susret.To oni i zele da preko Slobode dobiju na medijskom prostoru.
Previse se podigla atmosfera i prodavao značaju ovaj susret.To oni i zele da preko Slobode dobiju na medijskom prostoru.
Zadnja izmjena: Teretana, dana/u 11 nov 2018, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
jedino loše u sinoćnoj pobjedi je to sto će Senad ostati jos uvijek sam na celu kluba bez UO i NO i nastaviti samovolju i kurćenje tuđim parama
DRŽAVA TUZLA!!
-
- Kontakt:
Baraban, Ivetic, Vidovic, Ignjatovic super odigrali. Steta zbog crvenog Perici faliti ce ekipi definitivno. Beganovica forsirati ovu sezonu, momak je odigrao super. Cijela ekipa odigrala na visokom nivou sto se tiče borbenosti i zalaganja. Ovako kada igraju i kod lošeg rezultata ne zamjerim.
Treba nam kontinuitet u smislu zadržavanja tima na okupu na duže staze koliko je to moguće. Bez ovakvog pristupa se tesko moze očekivati neki bolji plasman.
Nalica zadrzati sto duže.
Uprava se mora promjeniti i dovesti ljude koji će na dostojanstven nacin prezentovati grad i klub.
Ima takvih samo treba probuditi u njima želju da uđu u klub. Oni koji dođu potrebno je da imaju i predstave plan rada za više godina, bez toga možemo samo ponekad bljesnuti i to je to.
Treba nam kontinuitet u smislu zadržavanja tima na okupu na duže staze koliko je to moguće. Bez ovakvog pristupa se tesko moze očekivati neki bolji plasman.
Nalica zadrzati sto duže.
Uprava se mora promjeniti i dovesti ljude koji će na dostojanstven nacin prezentovati grad i klub.
Ima takvih samo treba probuditi u njima želju da uđu u klub. Oni koji dođu potrebno je da imaju i predstave plan rada za više godina, bez toga možemo samo ponekad bljesnuti i to je to.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Hoce li domaćin biti kažnjen zbog očajne organizacije utakmice i kršenja bezbjednosnih propisa? Da ne govorim o pirotehnici i unošenju alkohola na tribine. Sramotno
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Pirotehnika, alkohol (ljudi su palete unosili), megafon kod Fukara . . .MakabiTuzla je napisao/la:Hoce li domaćin biti kažnjen zbog očajne organizacije utakmice i kršenja bezbjednosnih propisa? Da ne govorim o pirotehnici i unošenju alkohola na tribine. Sramotno
Hadzanovic na polusezoni il u najboljem slucaju na kraju sezone ide u Zelju, Sarajevo il Zrinjski. Previse je dobar da nam ga ne otmu ako mu ne iskrsne nesto vani.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Nazalost kazna ide Slobodi zbog toga sto su njeni navijači palili baklje i bacali ispod tribina!!MakabiTuzla je napisao/la:Hoce li domaćin biti kažnjen zbog očajne organizacije utakmice i kršenja bezbjednosnih propisa? Da ne govorim o pirotehnici i unošenju alkohola na tribine. Sramotno
DRŽAVA TUZLA!!
Čestitke momcima svaka čast na borbenosti i zasluženoj pobijedi 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Sektor za gostujuce navijace je bilo sasvim korektan, sva pirotehnika je paljena tamo gdje su bili smjesteni domaci navijaciNjonjoVam je napisao/la:Nazalost kazna ide Slobodi zbog toga sto su njeni navijači palili baklje i bacali ispod tribina!!MakabiTuzla je napisao/la:Hoce li domaćin biti kažnjen zbog očajne organizacije utakmice i kršenja bezbjednosnih propisa? Da ne govorim o pirotehnici i unošenju alkohola na tribine. Sramotno
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
ivaneeeeee
I da Senco da premiju Vidovicu za onaj sut u Kosticevu facu
Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 5 gostiju.