Ziv i zdrav bio,a dobro si ovo napisao,sve je tako.sekac je napisao/la:Kad sam govorio ovde da ćemo potrošiti Husrefa ni za šta mnogi su mi je.ali mater žargonski rečeno a šta je sad!?Doduše i Husref sam sebe tjera jer je seljačka pizda i nema muda da izađe i kaže ko je kriv što ne dovodemo nekog da valja npr.Šovšić(mada po mojim info ima dosta njegove krivice u tom transferu), da li uprava traži po naredbi Tana da se odigra na loš rezultat u šta čisto sumnjam ali me i to počelo sve više kopkati.Promjena u sastavu nema što je trebala biti naša prednost jer su drugi poprilično ostali bez najboljih a mi smo ostali isti osim Šarića-i dovedeni su Šišić,Tatar,i stvarno igrač koji je dobar ne iz razloga igre same koliko što smo oslabili konkurenta a nas pojačali Handžić.Arežina je morao biti kod nas(njegova želja lićno) ali isključivi krivac što nije tu je Musemić nije ga htjeo kaže bomba u svlačionici ovo je iz usta sportskog direktora,pa kad već nije on onda barem Šovšić jer nemamo zamjenu za ono smeće Šarića ali ko nas je.e nije bitan klub ma bitno se ugraditi.O upravi nemam riječi gadi mi se i pisati ali ovo sve je fuj cijene karata sramotne i onako nas je malo a sad če nas biti još manje na utakmicama i umjesto da puste đaba ulaz da malo animiraju raju oni opale cijene da te Bog sačuva a za što?Husref ništa novo nije ponudio igrači igraju kako im se igra on im samo psuje umjesto da ih nauči nešto da malo podigne atmosferu jok on misli psovkama če riješiti igru koju nemamo.Stanojević htjeo da napusti klub poslije Mladosti pa mu se izvinjavao na inicijativu uprave,zadnja je da je i Halilović htjeo raskid ugovora sad poslije Tuzle a šatro i Hodžić povrijeđen a šta je sa Šabanovićem,Šofrancem kojeg je nagazio još na pripremama?Sad je već kasno za smjenu za tri dana igraš sa Željom pa za tri dana sa Zrinjskim ali ovakav Husref nije za klupe očigledno je poljuljao odnose igrač-trener i ubio moral u i onako tankim igračima koji sad nisu ni za šta.Neka nam je dragi Bog na pomoći a trebat če nam sreče i to mnogo u ove dvije utakmice i poslije toga a možda i ostvari dobre rezultate (u šta sumnjam daj Bože da griješim)ali sve je to........... Morao sam pogaziti riječ i ovo napisati ali opet me neče biti kao pisca samo čitam i pratim budite pozdravljeni.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
To da uprava na celu sa direktoricom treba otici to Boga mi stoji, a vala i Husref jos danas treba otici. Ne ide pa ne ide. Sto prije ode to bolje i nikako dovoditi nekog povratnika na klupu.
Po toj tvojoj logici onda bi trebao i komplet stadion da Husrefu psuje sve od do. Jer psovati nekome majku je nesto sasvim normalno.StariGrad071 je napisao/la:Pa i treba im psovati. Pusti tu pricu. Cuj psovanje. Ne psuje im 90 minuta.
Ne pqda im tesko kad poslije lose tekme sidju nq skenderiju da dernece? Jadnici depresivni od psovki.
Dok je ovaj SFF dobro je, moze se kvalitetno raznijet i zaboravit na ovaj jad i cemer
Pljuvanje po Pidri od strane Husrefa samo je znak da nam sw Beka vratio u formu i razlog da se ponovo gura u prvih 11
Husref nije legenda ni vojnik kluba, on je obicni taldzija i vojnik klupskih uhljeba, prvenstveno lezbace Sabrine, on nece otici sam i za to ima 10 milja razloga mjesecno, a ako ode slucajno uredno ce im se zahvaliti nece sigurno izaci i reci trazio sam pojacanja dovodili su mi te i te poluigarce menadjerske
Rekao sam da treba igracima an kraju sezone sudit, isto ko sto je Sisic bio Messi neki dan tako je sinoc bio odron teski, preslikan slucaj dovodjenja Halilovica prosle godine, prvih par tekmi dobar a nakon toga najlosiji i dan danas je tako
Ono sto je najgore u svemu ovom da igrace zaboli ****, nijeddnom dosad nisu kaznjeni odbijanjem bar dijela plate a zasluzili su da im se uzme 5-6 plata cijelih, tako da njima dobili ili izgubili ne igra neku veliku ulogu
Husrefa po meni treba ostaviti do kraja sezone iz 2 razloga, prvi da bi novi trener imao alibi nisam ekipu biro , spremo i slicna sranja, a drugi da se zacepe usta legendi, da ne laje kako su ga otjerali, da nas popuste vise i sa tom pricom nijedan trener se nije dugo zadrzo a to treba za neki rezultat i slicno, na kraju sezone mu sudit po rezultatima
Pljuvanje po Pidri od strane Husrefa samo je znak da nam sw Beka vratio u formu i razlog da se ponovo gura u prvih 11
Husref nije legenda ni vojnik kluba, on je obicni taldzija i vojnik klupskih uhljeba, prvenstveno lezbace Sabrine, on nece otici sam i za to ima 10 milja razloga mjesecno, a ako ode slucajno uredno ce im se zahvaliti nece sigurno izaci i reci trazio sam pojacanja dovodili su mi te i te poluigarce menadjerske
Rekao sam da treba igracima an kraju sezone sudit, isto ko sto je Sisic bio Messi neki dan tako je sinoc bio odron teski, preslikan slucaj dovodjenja Halilovica prosle godine, prvih par tekmi dobar a nakon toga najlosiji i dan danas je tako
Ono sto je najgore u svemu ovom da igrace zaboli ****, nijeddnom dosad nisu kaznjeni odbijanjem bar dijela plate a zasluzili su da im se uzme 5-6 plata cijelih, tako da njima dobili ili izgubili ne igra neku veliku ulogu
Husrefa po meni treba ostaviti do kraja sezone iz 2 razloga, prvi da bi novi trener imao alibi nisam ekipu biro , spremo i slicna sranja, a drugi da se zacepe usta legendi, da ne laje kako su ga otjerali, da nas popuste vise i sa tom pricom nijedan trener se nije dugo zadrzo a to treba za neki rezultat i slicno, na kraju sezone mu sudit po rezultatima
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- BordoSarajevo
- Kontakt:
MILION ZADNJIH TRENERA: Nijedan nije dobar, svaki vuče neshvatljive poteze, svaki ima "ono nešto" što i najveća budala i tok.mak vidi da to nije ispravno, svi su svojim izjavama poslije utakmica vrijeđali inteligenciju navijača i milion drugih stvari koji im ne ide u prilog.
Do sada nisam vidio razliku u trenerima, a milion ih je različitih bilo na klupi, kod svih neshvatljive greške, neshvatljivi potezi, kriminalne izjave.. a kod svih isti rezultati - KATASTROFALNI.
Husref je katastrofalan trener, u ovom mandatu je dokazao da je isti kao i oni koji vode klub i kojima je plata najbitnija. Uhljebljenik, klimač glavnom, ulizica i dosta puta do sada je dokazao da su mu pare bitnije.
Eto, traži se njegova smjena koju je davno zaslužio, šta ćemo dobiti sa tim? VELIKO NIŠTA. Kao i do sad, sve preslikano a mi, glu.pi navijači, samo bi trenere mjenjali!
Ako već tražimo smjene krenimo od SABRINE pa preko BILLY-a, JAHIĆA, VALENTINA, HADŽIĆA, čistačica, marketinga, i svih uhljebljenika u klubu, pa tek onda stručni štab komplet, pa onda igrači..
Do sada nisam vidio razliku u trenerima, a milion ih je različitih bilo na klupi, kod svih neshvatljive greške, neshvatljivi potezi, kriminalne izjave.. a kod svih isti rezultati - KATASTROFALNI.
Husref je katastrofalan trener, u ovom mandatu je dokazao da je isti kao i oni koji vode klub i kojima je plata najbitnija. Uhljebljenik, klimač glavnom, ulizica i dosta puta do sada je dokazao da su mu pare bitnije.
Eto, traži se njegova smjena koju je davno zaslužio, šta ćemo dobiti sa tim? VELIKO NIŠTA. Kao i do sad, sve preslikano a mi, glu.pi navijači, samo bi trenere mjenjali!
Ako već tražimo smjene krenimo od SABRINE pa preko BILLY-a, JAHIĆA, VALENTINA, HADŽIĆA, čistačica, marketinga, i svih uhljebljenika u klubu, pa tek onda stručni štab komplet, pa onda igrači..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- StariGrad071
- Kontakt:
Gospodski pa ni to nije funkcionisalo. Za mandat kodre su najvise dernecili i cugali.DenchiNL je napisao/la:ne treba im psovati, treba im objasniti kako da igraju i šta trener želi od njih, onda ako to ne izvršavaju ima klupa, tribina, i kazna, posudba, raskid ugovora krajnja mjera, i opet objasniti zašto su kažnjeni, ne igraju, itd.StariGrad071 je napisao/la:Pa i treba im psovati. Pusti tu pricu. Cuj psovanje. Ne psuje im 90 minuta.
Ne pqda im tesko kad poslije lose tekme sidju nq skenderiju da dernece? Jadnici depresivni od psovki.
ko ih pušta da derneče?
Lijepi, dobri, mudri Meho Kodro i mandatorna trening tekma za rezerve i istrčavanje nakon tekme...zabrane izlaska, karanten prije tekme...i gospodska komunikacija sa igračima i medijima![]()
![]()
I u gospodskoj svicarskoj je izgubio svlqcionicu i konce.
Nisam trener,ne mogu i necu da pametujem,ali moram reci da sam ja na Kosevu bio i dok je evo ovaj nas trener nosio devetku na ledjima i da me moje srce boli kada ,danas odem na utakmicu i kada vidim kako ovaj stadion sablasno prazno izgleda.
Nekada je na tim istim tribinama sjedilo ili stajalo po 18 000 ljudi,ali nam protivnik nije bila Atalanta,vec,Osijek,Vojvodina,Radnicki...
No,gledam utakmicu u Tuzli protiv Slobode,nigdje igre,nigdje taktike,podsjeca na utakmice nekadasnje opstinske lige izmedju Pofalickog i Unisa,golman nabije loptu i onda svih 20 igraca u polju zaždiju trk za njom...
Kažu psiholoski se oporavljamo poslije onih 0:8,dobro,postujem...
I na toj utakmici ubjedljivo najlosiji od svih loših je Halilovic i opet taj isti Halilović je u prvoj postavi protiv Goska,u prvoj postavi je i Šišić koga valjda onaj slucajni gol u Regio Emiliji zacementira u prvih 11...
I gledas ta naša "pojačanja" i dodje ti da plačeš ko nosi sveti dres...
Znaš da na klupi imaš djecake koji će žrtvovati i svoju nogu da bi dali gol ili se dokazali,ali shvatis u tom trenutku da imaš trenera koji im to nece omogućiti,jer ni sam ne zna zašto,ali im ne vjeruje...
Koliko vidim ,ovaj klub je od totalnog kolapsa jos uvijek zasticen samo nama onim najvjernijim,koji se jutrom bude sa pomisli o utakmici koje je Sarajevo igralo i ako oni jos dignu ruke onda "Horde unistivaca nase svetinje" imaju popločan put da i Fk Sarajevo dodje na nivo nekadasnjeg Evropskog prvaka u košarci KK "Bosna"...
Nama treba mlad trener,ali trener sa vizijom,koji svoj autoritet nece graditi psovkama ili maltretiranju ovih akademaca ,nego ko ce jednostavno pokazati da prvo vjeruje nasoj djeci,a onda ostalima...
I na kraju cemu se nadati na Grbavici?
Eto pitacu i ja vas sve koji ovo procitate,ali iskreno mi recite, da li može Hus sa ovom postavkom nadvisiti Odovića,staru lisicu koji nas i čeka kako bi sebi zacementirao status koji je bar ravnopravan njihovom Amaru Osimu?
I je li mislite da ce Musemic nesto promijeniti,eto srijeda je blizu,ista postava kao i protiv Goska,možda da samo Stanojević pocne...Smijesno zaista...?

Nekada je na tim istim tribinama sjedilo ili stajalo po 18 000 ljudi,ali nam protivnik nije bila Atalanta,vec,Osijek,Vojvodina,Radnicki...
No,gledam utakmicu u Tuzli protiv Slobode,nigdje igre,nigdje taktike,podsjeca na utakmice nekadasnje opstinske lige izmedju Pofalickog i Unisa,golman nabije loptu i onda svih 20 igraca u polju zaždiju trk za njom...
I na toj utakmici ubjedljivo najlosiji od svih loših je Halilovic i opet taj isti Halilović je u prvoj postavi protiv Goska,u prvoj postavi je i Šišić koga valjda onaj slucajni gol u Regio Emiliji zacementira u prvih 11...
Znaš da na klupi imaš djecake koji će žrtvovati i svoju nogu da bi dali gol ili se dokazali,ali shvatis u tom trenutku da imaš trenera koji im to nece omogućiti,jer ni sam ne zna zašto,ali im ne vjeruje...
Koliko vidim ,ovaj klub je od totalnog kolapsa jos uvijek zasticen samo nama onim najvjernijim,koji se jutrom bude sa pomisli o utakmici koje je Sarajevo igralo i ako oni jos dignu ruke onda "Horde unistivaca nase svetinje" imaju popločan put da i Fk Sarajevo dodje na nivo nekadasnjeg Evropskog prvaka u košarci KK "Bosna"...
Nama treba mlad trener,ali trener sa vizijom,koji svoj autoritet nece graditi psovkama ili maltretiranju ovih akademaca ,nego ko ce jednostavno pokazati da prvo vjeruje nasoj djeci,a onda ostalima...
Eto pitacu i ja vas sve koji ovo procitate,ali iskreno mi recite, da li može Hus sa ovom postavkom nadvisiti Odovića,staru lisicu koji nas i čeka kako bi sebi zacementirao status koji je bar ravnopravan njihovom Amaru Osimu?
I je li mislite da ce Musemic nesto promijeniti,eto srijeda je blizu,ista postava kao i protiv Goska,možda da samo Stanojević pocne...Smijesno zaista...?

funkcionisalo je toliko da čovjek je u tih par tekmi koje je vodio ima najveći prosjek uzetih bodova lige ikad, i bgm nisu dernečili i cugali, nego su bili kući, na treningu i u karantenu, zato su se pjane digle da ga smjene sa haverom dženom..StariGrad071 je napisao/la:Gospodski pa ni to nije funkcionisalo. Za mandat kodre su najvise dernecili i cugali.DenchiNL je napisao/la:ne treba im psovati, treba im objasniti kako da igraju i šta trener želi od njih, onda ako to ne izvršavaju ima klupa, tribina, i kazna, posudba, raskid ugovora krajnja mjera, i opet objasniti zašto su kažnjeni, ne igraju, itd.StariGrad071 je napisao/la:Pa i treba im psovati. Pusti tu pricu. Cuj psovanje. Ne psuje im 90 minuta.
ko ih pušta da derneče?
Lijepi, dobri, mudri Meho Kodro i mandatorna trening tekma za rezerve i istrčavanje nakon tekme...zabrane izlaska, karanten prije tekme...i gospodska komunikacija sa igračima i medijima![]()
![]()
a što sad derneče i piju prvotimci? jer nisi odgovorio?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve si u pravu druže Vanja.. ne mislim da može nešto promijeniti ali se nadam nekom poklonu kao npr. onom iz Tuzle jer je nemoguće pobijediti normalnim putem. I sa pobjedom protiv GOŠK-a sam napisao da bi bio zadovoljan bodom jer više ne možemo, sad ne znam da li je i to moguće, svaki ozbiljniji tim će iskoristiti onakvu odbranu, kad je GOŠK iskoristio na Koševu onda će Željezničaru biti još lakše i to na svom terenu.. trebat će nam sreća u srijedu više nego ikada.Vanja8 je napisao/la:Nisam trener,ne mogu i necu da pametujem,ali moram reci da sam ja na Kosevu bio i dok je evo ovaj nas trener nosio devetku na ledjima i da me moje srce boli kada ,danas odem na utakmicu i kada vidim kako ovaj stadion sablasno prazno izgleda.
I je li mislite da ce Musemic nesto promijeniti,eto srijeda je blizu,ista postava kao i protiv Goska,možda da samo Stanojević pocne...Smijesno zaista...?![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sta je sa sjeverom i zbog cega nema vise skandiranja uprava napolje ??
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ja bih dao sve da se vrate kusta, dino, ibrak i ekipa. Nek su lopovi neka su krali ali ljudi su dovodili igrace, cimija su prodali za fine novce, ekipa je imala glavu i rep a ovo sada je dno dna. Titula se ne osvaja protiv Zeljane, Zrinjskog ili Listice. Titula se dobija protiv goska, u bijeljini krupi i slicno. Ovu sramotu moze samo saprati pobjeda u derbiju. Sa ovakvom taktikom tjst, hebibom na beku, Adukom na stoperu ja ne znam da mi mozemo zeljanu dobiti
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- StariGrad071
- Kontakt:
@denchi Hahahaha, ma nikad nije to tako bilo, vidi se da zivis miljama odavde. Jah, procenat bodova iz 10 utakmica.
Nebitan je kodro,husref. Moja poenta je bila da nam je isto sa svakim trenerom, indenticno, svake godine deja vu. Krene dobro, zareda pobjeda, dobra igra, napadacka, agresivna i onda pad ne mozemo meda. Evo i sinoc, ubijes ih nogama 10 minuta i onda prst u uho ne mozemo napda organizovati, primimo gol onda opet ih ubijemo ne mogu iznijeti loptu iz peterca, 1,2, 5 sansi nedas gol jer nisi zasluzio, neda ti ni dragi Bog jer si spavo 70 min. Tako je bilo i prosle godine kad je husref preuzeo, prije toga sa calom, kodrom, dzenom. Jedino sa jarnijem i jesicem se vidilo odma da nema tu hljeba.
Nebitan je kodro,husref. Moja poenta je bila da nam je isto sa svakim trenerom, indenticno, svake godine deja vu. Krene dobro, zareda pobjeda, dobra igra, napadacka, agresivna i onda pad ne mozemo meda. Evo i sinoc, ubijes ih nogama 10 minuta i onda prst u uho ne mozemo napda organizovati, primimo gol onda opet ih ubijemo ne mogu iznijeti loptu iz peterca, 1,2, 5 sansi nedas gol jer nisi zasluzio, neda ti ni dragi Bog jer si spavo 70 min. Tako je bilo i prosle godine kad je husref preuzeo, prije toga sa calom, kodrom, dzenom. Jedino sa jarnijem i jesicem se vidilo odma da nema tu hljeba.
uzas majke mi kako se ponasaju na terenu
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Svaka ti ćast za text sve se slažem aferim!Vanja8 je napisao/la:Nisam trener,ne mogu i necu da pametujem,ali moram reci da sam ja na Kosevu bio i dok je evo ovaj nas trener nosio devetku na ledjima i da me moje srce boli kada ,danas odem na utakmicu i kada vidim kako ovaj stadion sablasno prazno izgleda.
I je li mislite da ce Musemic nesto promijeniti,eto srijeda je blizu,ista postava kao i protiv Goska,možda da samo Stanojević pocne...Smijesno zaista...?![]()
Sarajevo ljubavi moja!
Ovi što spominju Tana i kladionice, de se malo urazumite. Em Tan ne zna ni da smo igrali, juče mu Kardif fasov'o, em se ne štimaju utakmice da bude X i kvota 3.5. Pitajte Sisoja kako se štima, kad te u borbi za titulu fenjeraš okrene na domaćem terenu iz 1 u 2, ovo je samo nemoć naših igrača.
@Vanja ne vjerujem ja da mi Želji možemo gola vidjet. Oni nafurani s Odom, igrači ga obožavaju, igraju lijepo... Kod nas sve suprotno. Jedino što Mortem kaže, da nas neka luda sreća posluži pa da izvučemo bod. O pobjedi neću ni da razmišljam.
@Vanja ne vjerujem ja da mi Želji možemo gola vidjet. Oni nafurani s Odom, igrači ga obožavaju, igraju lijepo... Kod nas sve suprotno. Jedino što Mortem kaže, da nas neka luda sreća posluži pa da izvučemo bod. O pobjedi neću ni da razmišljam.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
i sta bi onda bilo rjesenje za nase probleme?StariGrad071 je napisao/la:Gospodski pa ni to nije funkcionisalo. Za mandat kodre su najvise dernecili i cugali.DenchiNL je napisao/la:ne treba im psovati, treba im objasniti kako da igraju i šta trener želi od njih, onda ako to ne izvršavaju ima klupa, tribina, i kazna, posudba, raskid ugovora krajnja mjera, i opet objasniti zašto su kažnjeni, ne igraju, itd.StariGrad071 je napisao/la:Pa i treba im psovati. Pusti tu pricu. Cuj psovanje. Ne psuje im 90 minuta.
ko ih pušta da derneče?
![]()
I u gospodskoj svicarskoj je izgubio svlqcionicu i konce.
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Mislim druže da te se sjecam da si to napisao,pa te pojedinci popljuvase za oko tog remija sa Goškom...MortemHz je napisao/la:Sve si u pravu druže Vanja.. ne mislim da može nešto promijeniti ali se nadam nekom poklonu kao npr. onom iz Tuzle jer je nemoguće pobijediti normalnim putem. I sa pobjedom protiv GOŠK-a sam napisao da bi bio zadovoljan bodom jer više ne možemo, sad ne znam da li je i to moguće, svaki ozbiljniji tim će iskoristiti onakvu odbranu, kad je GOŠK iskoristio na Koševu onda će Željezničaru biti još lakše i to na svom terenu.. trebat će nam sreća u srijedu više nego ikada.Vanja8 je napisao/la:Nisam trener,ne mogu i necu da pametujem,ali moram reci da sam ja na Kosevu bio i dok je evo ovaj nas trener nosio devetku na ledjima i da me moje srce boli kada ,danas odem na utakmicu i kada vidim kako ovaj stadion sablasno prazno izgleda.
Znas jadno je da takav klub,treba Boga moliti na nekom poklonu i umjesto da na tu Grbavicu dolazimo da se plavim noge tresu.mi smo malo zamisljeni i plasimo se rezultata...
To je druže ono sto boli,nije to izgubljeni bod ili poraz...Boli nivo na koji smo dosli...

Ja bi se tebi zahvalio na cestitanju za tekst,ali čemu,onom što sam napisao i sto me srce boli,dao Bog nikada vise da ovo ne moram pisati...sekac je napisao/la:Svaka ti ćast za text sve se slažem aferim!Vanja8 je napisao/la:Nisam trener,ne mogu i necu da pametujem,ali moram reci da sam ja na Kosevu bio i dok je evo ovaj nas trener nosio devetku na ledjima i da me moje srce boli kada ,danas odem na utakmicu i kada vidim kako ovaj stadion sablasno prazno izgleda.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la:Ja bi se tebi zahvalio na cestitanju za tekst,ali čemu,onom što sam napisao i sto me srce boli,dao Bog nikada vise da ovo ne moram pisati...sekac je napisao/la:Svaka ti ćast za text sve se slažem aferim!Vanja8 je napisao/la:Nisam trener,ne mogu i necu da pametujem,ali moram reci da sam ja na Kosevu bio i dok je evo ovaj nas trener nosio devetku na ledjima i da me moje srce boli kada ,danas odem na utakmicu i kada vidim kako ovaj stadion sablasno prazno izgleda.
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ja ne mogu vjerovati da ovdje ljudi opet tjeraju trenera.... Pa koliko se puta se nesto mora ponoviti da bi vi skontali da nije ispravno, ima ovdje sigurno forumasa koji imaju licni interes, ja kad god sam spominjao upravu mislim da je bio denchi uvijek se javi s pricom da nije do njih vidim sad se zalaze za smjenu trenera.
Mozete vi djeco tjerati koliko hocete trenere dok nam sabrina i slicni vode klub uvijek ce ovako biti.
Zao mi je bilo čale njega sam uvijek branio al ocrnili ste i njega te picki.ca te uhljebio se... Husrefa zbog njegovog karaktera ne treba braniti al me zanima do kad ce te zivjeti u iluziji da ce se njegovim tjeranjem nesto pokrenuti...
Kaze neko sto nema sa sjevera uprava napolje, pa nema ni na forumu skoro, poneko se javi svi u glavnom trenera i igrace pljuju. Ne vjerujem da je točika glupost u pitanju kod pojedinaca sigurno imaju neku agendu a onda masa za njima krene ponavljati istu pricu. Ovakva je bila situacija i sa čalom ista...
Mozete vi djeco tjerati koliko hocete trenere dok nam sabrina i slicni vode klub uvijek ce ovako biti.
Zao mi je bilo čale njega sam uvijek branio al ocrnili ste i njega te picki.ca te uhljebio se... Husrefa zbog njegovog karaktera ne treba braniti al me zanima do kad ce te zivjeti u iluziji da ce se njegovim tjeranjem nesto pokrenuti...
Kaze neko sto nema sa sjevera uprava napolje, pa nema ni na forumu skoro, poneko se javi svi u glavnom trenera i igrace pljuju. Ne vjerujem da je točika glupost u pitanju kod pojedinaca sigurno imaju neku agendu a onda masa za njima krene ponavljati istu pricu. Ovakva je bila situacija i sa čalom ista...
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, Fouzi1, MaroonBjelave, MSOZ101, napoleon72, Pitar6785, UltraNorth, zagorski i 39 gostiju.