FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Unknown2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown2 » 12 avg 2018, 00:34

https://www.transfermarkt.com/fk-saraje ... verein/282

ovo je bruka koliko trenera za 5 godina. i niko da ostane 365 dana ( ako ode Musemic)

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 12 avg 2018, 00:41

Zukanovic je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/fk-saraje ... verein/282

ovo je bruka koliko trenera za 5 godina. i niko da ostane 365 dana ( ako ode Musemic)
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 12 avg 2018, 00:46

Seljacki maniri Husrefa. Ne smije na ove placenike u napadu sto imaju 6-7 milja vec na dijete sto garant prima 20 posto njegove plate.

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 12 avg 2018, 00:52

Husref ce otici, problemi ce ostati. Nije ni trebao biti vracen, valjda je sad svima jasno. Svi su krivi samo on nikad. Uklopio se sa upravom, zivi se od Sarajeva i svima dobro. U ovom klubu nema 5% strucnih ljudi, zato smo tu gdje jesmo.
Ne moze ovdje ni jedan Kodro izdrzat, ovo okruzenje samo jedan fakin moze nadj.eb.at.
Dok mi pametujemo drugi se titulama kite, neka nama nasih “legendi”.

Ps tako je Hus, na Pidru prebaci krivicu, to sto skoro sve golove primamo preko Hebibove strane, jbg, sta je tu je!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 avg 2018, 00:57

Pa i nije neko iznenadjenje ovo danas. Zalosno ali tako je ,padamo i ne vidim uskoro da cemo ici naprijed. FKS treba neka promjenav,novina ne samo promjena trenera nego komplet vodjenje i strategija kluba . manje od 2/hiljade ljudi na utakmici FKS nema veceg poraza ,al ovoj upravi odgovara da nema navijaca samo im smetamo.

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 12 avg 2018, 00:58

joker90 je napisao/la:Koja je kvota da Almir pocinje derbi na beku?
Kladionice skinule događaj sa ponuda. :urnebes:
A ne bi bilo loše da počne na krilu, kako igra Halilovic...

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 12 avg 2018, 00:59

evo samo da se poserem husrefu u usta i dobro utabam nogama.
tvrdoglava sirovina koja koristi istu taktiku i protiv famosa i protiv atalante.
hvala i poz.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 avg 2018, 01:04

Dokle god se u klubu pitaju Sabrina,Valentin i ostana ina gamad i dokle god klub ima najjaci budzet u ligi,a dovodi najlosija pojacanja...neka u njemu vala i Husrefa.
Il' nas vodio Husref il' Guardiola bice nam skoro isto.
A da se razumijemo,uopste ga kao trenera ne branim i ne gotivim,cak naprotiv...njegove psovke,trazenje uvijek krivice u nekome drugom,losi odnosi u svlacionici itd.,su samo neki od razloga za to.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 12 avg 2018, 01:07

uNbx je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Kako izgleda Musemic bivsi.
Neka mašala. Dok nam je Sabrine i Valentina, ja se ne brinem za budućnost kluba! :bow:

SAMO JAKO SABRINICE! :bih:
Hajd nek je bar neko i njih spomenuo..

Njima nista ne mozemo pa po Husrefu i igracima, mangupski udari gdje mozes.

Cijene karata su bile slucajno/zasluzeno visoke.
Samo naprijed klosaru dobio si i patricka, obojica smrdite na sabrininu seljacko hinjsku politiku zavadi sto vise mozes.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 12 avg 2018, 01:11

Pidro budala produži. Sad mu je klupa garant. Obzirom da znamo da su u FK Sarajevo neophodni, standarni i nezamjenjivi igrači koji otvoreno kažu da ne žele više da igraju tu. I dan danas muku mučimo sta ćemo bez Sarica :)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 avg 2018, 01:20

Onog brata sto je na istoku vrat slomio preko ograde treba postaviti za trenera! Treba nam onakva ofanziva, strast, neunistivost! Nije posrnuo, samo nastavio uprkos poteskoci sa ogradom i nije krivio nikog drugog za svoj pad!
Bahati, bahati Željkan!
1946

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 12 avg 2018, 01:24

Dok ovu upravu ne rastjera se nema napredka.. ovo je smiješno 5 8 10 yebeni gosk hej. Svaki iole ozb klub u evropi bi dao besplatan ulaz nakon blamaže. Haj ovoj upravi se ne nadaš to znaš da su gladni para, ali onda pogledaš 5 8 10 fuj gadi mi se ovo sve.

SELMIR PIDRO !!
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 12 avg 2018, 01:26

i evo spala vam je tribina na ovih 500 sto ste prizeljkivali nakon atalante i opet se psuje igracima i treneru koliko vidim :lol: koliko se ovdje mitovi ispricase ispade 500 najodanijih ikad :lol:

sve bi vi tjerali a ne vidite da tu ima problema dublje prirode ko god dodje bit ce isto

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 12 avg 2018, 01:29

A sta bi sa Lelicem? samo se izgubi ni traga ni glasa
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 avg 2018, 01:41

Vratite opet nekog ko je vec bio trener
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 avg 2018, 01:44

Mi smo sve ostalo pa tek onda FUDBALSKI klub,tek tako...radi tradicije.
Pa vise imamo uposlenika u raznim strukturama kluba vec igraca i trenera pod ugovorom. A medu svim tim uposlenicima najmanje ima (ili ih nema uopste) onih koji stvarno mogu nesto doprinjeti klubu,bilo strucno ili finansijski.
Dakle prvo smo taoci kinesko-malezijske ublehe,koju vise boli tuki za nama,a onda smo taoci nasih ljudi koji u fks vide super priliku za uhljebljenje. Sve njih najmanje zanima sportski uspjeh kluba,titule,navijaci itd. A uvijek se vjesto kriju iza drugih ljudi koji su direktno istureni prema navijacima,a onda kada useru do coka izvedu neki vjest manevar (obecaju transparentnost,pojacanja,izrotiraju i preimenuju funkcije,dovedu nam neku 'legendu'...) i opet sebi kupe godinu-dvije mira.
Na zalost dok se ne desi neki bas tezak incident i nesko veliko sranje ovako ce i ostati dugo,dugo.
Pa pogledajte vi samo nasu direktoricu koja je to hinja i ubleha,odrpina...zaista se suzdrzavam da ne upotrijebim neku skroz uvrijedljivu rijec...koji je to samo demagog i prodavac magle!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 12 avg 2018, 01:48

trebalo je odmah svabu , kad smo govoorili , znali smo da ce Musemic samo na pocetku potrest ekipu , poslije kanta ... Ocekujem stranca za trenera i sa strucnim stabom , ne zelim da vidim , Repuhe , Hadzice ili Ihtijarevice ...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 avg 2018, 01:57

Pa mi trenera u "mirno" vrijeme tražimo po 15 dana. Sad je ludost otjerat Husrefa ma koliko loš bio. Treba sačekat pauzu, onda će novi trener imat dva mjeseca da spremi ekipu po svom. Scenarij u slučaju da Husref sad napusti ekipu je sljedeći: neki od asistenata preuzima ekipu, gubi derbi, gubi od Zrinje, ekipa pada u rupu bez dna i sezona i zvanično propada, onda uprava angažuje Varešanovića, Jovića ili Dženu, zavisi ko bude najviše raspoložen za pregovore. Novi trener na pozitivni šok nakuca niz pobjeda, izgura nekako treće mjesto na tabeli i hajmo Jovo na novo.
Jedina nada je izgurat Husrefa do zime i onda za ta dva mjeseca nać novog trenera koji će proći komplet pripreme sa ekipom.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 12 avg 2018, 01:57

Mislim da Husref ima krivice za ovaj remi, al da ima mnogo drugi stvari ljudi koji su krivi vise nego on.

Kondicija nam je veoma slaba kod svakog igraca, neznam sta je sa kojdiciskim trenerom znam da su nekog tipa podpisali i da se ovde isti falio da je dobar. Ima i ovde husrefovog podbacaja.

Sve kad se sabere mi smo bili malo bolja momcad tek onda kad smo primili go, neznam kako su odma ubacili u brzini visu igraci cim je gosk izjednacio do tog trenutka bili smo tu negdje.

Nijemi jasno ovde se konstantno pise da imamo najveci budzet a cjene karti naj skuplje u drzavi.

Kad sve saberes oduzmes BUDZET TAN JE KRIV.

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 12 avg 2018, 02:36

nek meni neko prvo objasni sta su nasa dva stopera radila kod gola i koga su cuvala, pa mi onda ovjasnjavajte kako je i kako nije pidro kriv

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Hamagara, HordasFks, Pantelija i 43 gosta.