FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da su makar ljudi dosljedni pa ni po muke. Ja sam prvi tjerao Stojčeva i povratio bih da ga opet vidim na Koševu u bordo dresu. Danas se on slavi kao bog otac, a samo vratite temu na utakmicu sa Slavijom pa da vidite cirkus kolumbije. Toliko je loše odigrao tu tekmu pogotovo da ga ni onaj gol kod raje (tad) nije izvlačio. Svi oni koji su psovali Husrefa, ljubili su mu qrac i klečali da se.vrati dok je bio u Slobodi, sad mu ti isti psuju pa će ga opet prizivat za 5 godina u fazonu samo ti možeš voditi Sarajevo. To je isto slučaj sa Kodrom, Dženom i mnogim drugima.
Najbolje napravit live interaktivnu aplikaciju za vođenje utakmice gdje ti izlaze opcije za glasanje poteza i da tako ljudi na tribini donose odluke većinom. Drugačije pučini ugodit ne možeš.
Hoće neko u pare da će se Husref prizivat za koju godinu? Hoće neko u pare da će svi klicat nekom Dženanu kad nas sad preuzme pa mu se yebavat mrtvi nakon pola godine maks? Mi ćemo se vazda okretat kako vjetar puše dok svijeta bude bilo. Ograjisan klub, ograjisani navijači.
Najbolje napravit live interaktivnu aplikaciju za vođenje utakmice gdje ti izlaze opcije za glasanje poteza i da tako ljudi na tribini donose odluke većinom. Drugačije pučini ugodit ne možeš.
Hoće neko u pare da će se Husref prizivat za koju godinu? Hoće neko u pare da će svi klicat nekom Dženanu kad nas sad preuzme pa mu se yebavat mrtvi nakon pola godine maks? Mi ćemo se vazda okretat kako vjetar puše dok svijeta bude bilo. Ograjisan klub, ograjisani navijači.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ovo je do trenera veceras nema sta i ono u Tuzli je isto jel su obje utakmice lose odigrane a mi nista ne pokazujemo bolje vec ide ista slika i sastav u 5 deka s tim sto je veceras i tu jednu izmjenu u pocetnom koju je uradio doprinjela je uveliko ovakvoj igri.Koji bolan Crepulja ,sta si dobio njegovim igranjem a vracanjem Adukora nazad.Ovaj momak Crepulja nista nema za ovu poziciju sto igra,svaka izgubljena lopta koja se desi a desilo se, tu protivnik ima 20 metara slobodnog prostora i moze da podvali kakvu hoce loptu,jel ovaj uvijek daleko stoji od igraca i nicim ne doprinosi igri u defanzivnom smislu.Tu je u startu izgubljena utakmica tom rokadom smo u svakom smislu izgubili sve.I odbrana skrhana i vezni red.Znaci jedan potez i automatski dvije greske.Ni u crtanom on i Rahmanovic nemogu zajedno igrati,dovoljan ti je jedan igrac koji ce prenjet loptu.Greska trenera
Izmjena na 1-1. Molim vas objasnite mi.Dize Stanojevica sa zagrijavanja kada vodimo 1-0 .Hajde ok ubacuje ga da stisne sredinu razumijem jel je ocigledno fulio sa istom sto sam gore vec rekao,ali mi u tom vremenu dok se on sprema primamo gol i sta imamo ide apsolutno ista izmjena,znaci orilo gorilo to je negdje zacrtano prije utakmice da ce biti takva izmjena i to mora biti tako bez obzira sto niko lud na negativnom rezultatu nece mjenjari ofanzivca za defanzivca. Vadi Velkoskog koji sve i da najgori od najgoreg ti je 2353 puta korisniji i 39393 puta ce ti vise valjati kada ganjas rezultat i moras dati gol.Kako to objasniti? Greska trenera
Igranje Halilovica,Crepulje,Hebibovica na ovoj poziciji sve su to greske trenera.
Ubacio je Handzica gore uz Ahmetovica poceli se sudarati,jel vjerovatno i na treningu ne stoje jedan pored drugog onako,niti znaju gdje ko treba,jel mi igramo istu postavku il bila Atalanta il trening il GoSk orilo gorilo pici isti sablon i to je to.Varijanta B nista 0 bodova.
Jesmo mi fulali te zicere i sve to stoji,ali mi smo kriminalno igrali sve dok nismo gol za 1-1 primili i culo se po tribini po komentarima da cemo ga primiti jel jednostavno p.ickasto i lose igramo.i u Tuzli smo kriminalno igrali ,tad te sreca pogurala,sad nisi imao ali nisi je ni zasluzio.I nemoze uvijek da te prati.
Ovo je dno dna veceras bilo i mene je dotuklo vise i od Atalante i od svega.Ja sam uvijek govorio bit ce bolje,bla bla.Ali stvarno nevidim vise apsolutno nista pozitivno tu da se imam cemu nadati i bar da mogu zavarati samog sebe sa necim pozitivnim.Je.balo me ovo veceras. za dobra vremena.Ovome golmanu je bolje da ne potpisuje uopste,jel u ovoj atmosferi sada Buffon se nece proslaviti sutra da dodje.Dno dna.
Izmjena na 1-1. Molim vas objasnite mi.Dize Stanojevica sa zagrijavanja kada vodimo 1-0 .Hajde ok ubacuje ga da stisne sredinu razumijem jel je ocigledno fulio sa istom sto sam gore vec rekao,ali mi u tom vremenu dok se on sprema primamo gol i sta imamo ide apsolutno ista izmjena,znaci orilo gorilo to je negdje zacrtano prije utakmice da ce biti takva izmjena i to mora biti tako bez obzira sto niko lud na negativnom rezultatu nece mjenjari ofanzivca za defanzivca. Vadi Velkoskog koji sve i da najgori od najgoreg ti je 2353 puta korisniji i 39393 puta ce ti vise valjati kada ganjas rezultat i moras dati gol.Kako to objasniti? Greska trenera
Igranje Halilovica,Crepulje,Hebibovica na ovoj poziciji sve su to greske trenera.
Ubacio je Handzica gore uz Ahmetovica poceli se sudarati,jel vjerovatno i na treningu ne stoje jedan pored drugog onako,niti znaju gdje ko treba,jel mi igramo istu postavku il bila Atalanta il trening il GoSk orilo gorilo pici isti sablon i to je to.Varijanta B nista 0 bodova.
Jesmo mi fulali te zicere i sve to stoji,ali mi smo kriminalno igrali sve dok nismo gol za 1-1 primili i culo se po tribini po komentarima da cemo ga primiti jel jednostavno p.ickasto i lose igramo.i u Tuzli smo kriminalno igrali ,tad te sreca pogurala,sad nisi imao ali nisi je ni zasluzio.I nemoze uvijek da te prati.
Ovo je dno dna veceras bilo i mene je dotuklo vise i od Atalante i od svega.Ja sam uvijek govorio bit ce bolje,bla bla.Ali stvarno nevidim vise apsolutno nista pozitivno tu da se imam cemu nadati i bar da mogu zavarati samog sebe sa necim pozitivnim.Je.balo me ovo veceras. za dobra vremena.Ovome golmanu je bolje da ne potpisuje uopste,jel u ovoj atmosferi sada Buffon se nece proslaviti sutra da dodje.Dno dna.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mehmed Cala Janjos je GOSPODIN u odnosu na tebe, covjek dao ostavku a ti cekas da ti uruce otkaz kako bi naplatio lovu
fuuj
fuuj
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Izjava mu je na mjestu da u njoj ima "ali ne zamjeram mu mlad je, ima podrsku" nesto u tom fazonu. Svakako da ste ti i Evander dijelom u pravu. Ali kad ekipi koja igra bunker kreiraš 5 zicera, ne znam kako će trener biti kriv što ovaj s 2 metra promaši tribinu. Znam da bi meni sad vruće glave yebati sve, ali višegodišnji scenarij će se ponoviti, otjerat će se Husref i sve u krug, rezultat isti. Ne bih ga dirao samo zbog toga! Na kraju bi podvuko crtu, ako nije uzeo trofej zabraniti mu prilaz klubu na kilometar!skoroalen je napisao/la:Problem je što će radije optužit momka od 20 godina nego reći "ja sam kriv za poraz, Dudić me nadigrao na Koševu". Nek je Pidro i pogriješio al znaš kako utiče na psihu dojučerašnjeg juniora da ga trener optuži za prosuta dva boda. To je momak koji je 90% odgovoran za postignuti gol i koji je do sad odigrao savršeno. Još ako ga Bekić zamijeni na derbiju slijedi mu pad u glavi. To nimalo nije pedagoški od Husrefa.SarajevoJeBordo je napisao/la:I sad gledam njihovom gol, ne kontam šta nije u pravu za Pidru?! Stao je i pustio čovjeka. Ali više volim njega vidjeti onako nego Bekića. Otjeran će biti, promijeniti se ništa neće osim što će istok biti miran negdje do sredine marta kad se opet trener bude tjerao.
Miše izjavi da je kriv za poraz na Grbavici, Krčma preuzme odgovornost nakon poraza u Zenici, samo Husref nikad nije rekao "do mene je, do mojih ideja i zamisli".
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Druze Pidro nije njega kostao tekme, definitivno ne protiv gabele...tu je on eksperimentisao sa odbranom i veznim redom koji svakako nisu dobri a nemamo ni stalnog golmana iza njih, dakle klimavi bi bili da su standardni izasli...SarajevoJeBordo je napisao/la:I sad gledam njihovom gol, ne kontam šta nije u pravu za Pidru?! Stao je i pustio čovjeka. Ali više volim njega vidjeti onako nego Bekića. Otjeran će biti, promijeniti se ništa neće osim što će istok biti miran negdje do sredine marta kad se opet trener bude tjerao.
Oslabio je vec klimavu odbranu i oslabio jaku vezu, takodje nastavlja koristiti rahmana, krstu i halilovica koji zajedno izmedju sebe pretrce kao jedan adukor, i ne smiju nikad igrati zajedno....jer ne mozes dobiti pressing i pritisak koji ti treba a ni brzinu...
On licno nije bio u tekmi prisutan kao protiv mladosti, jer ih je pustio da peljaju i da se vuku sat vremena, pogledaj tekmu protiv mladosti, gdje ih je hajcao do 3-0 da igraju brzo i na prvu, mladost je jaca bar triput od ove gabele a uzeli smo ih sa rezervama....
Ove tekme ne dobijaju juniori, nego veterani na misice , iskustvo....on je okrivio momka koji mu je kreirao vodstvo....starije igrace amnestira....jer ne zna s mladjima....
On sam sebi otkaz daje svojom tvrdoglavoscu kao i svaki put dosad, i onda neki inat naspram navijaca....sve vec vidjeno....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da dodam, Crepulja odličan kad ima 20 metara u prečniku slobodnog prostora oko sebe. Čim mu se neko počne približavat, odron odrona.
Vladan, Nihad i Pidro jedini vrijedni spomena, a djeca. Strašno.
Vladan, Nihad i Pidro jedini vrijedni spomena, a djeca. Strašno.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
Husrefe , ne rise vise , idi sa obrazom , ako izgubimo na sugavici tek si najjebo ....
Nakon finala LP, da li Klop okrivi golmana za poraz?
Ekipa gubi i dobija zajedno. Moras biti debil i nakon ovakve utakmice da okrivis dijete. A nije mu ovo prvi put.
P.S. Hebes ovaj jad od fudbala, odoh na SFF napiti se ko covjek
Ekipa gubi i dobija zajedno. Moras biti debil i nakon ovakve utakmice da okrivis dijete. A nije mu ovo prvi put.
P.S. Hebes ovaj jad od fudbala, odoh na SFF napiti se ko covjek

Sta to fali Crepulji?
Po meni vrlo dobar...
Al ne mozea njega staviti s Rahmanovicem, nego ga osiguras sa npr Adukorom u vezi...
Al dobro, nije da nismo navikli na nelogicne taktike, odabir igraca, itd....
Po meni vrlo dobar...
Al ne mozea njega staviti s Rahmanovicem, nego ga osiguras sa npr Adukorom u vezi...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Fali mu minutaže da mu se yebe sve.Zip je napisao/la:Sta to fali Crepulji?
Po meni vrlo dobar...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Dino Hasanovic?skoroalen je napisao/la:Ko je igrač GOŠKa koji je prišao istoku poslije utakmice? Svaka mu čast, mudovito i šmekerski. Ne kontam psovanje i prijetnje momcima koji su te rasturili na terenu i odnijeli bod. Kritike je trebalo uputit našim igračima a ne gostima. Njima treba dat aplauz, korektna utakmica s njihove strane.
23
Jes', pisali smo na prepucavanjima već. Mislio sam da je sam došao al su ga neke trebe pozvale. Kako god, Dino je naš momak, hordaš vatreni, nije mu se trebalo psovat.GOAT je napisao/la:Dino Hasanovic?skoroalen je napisao/la:Ko je igrač GOŠKa koji je prišao istoku poslije utakmice? Svaka mu čast, mudovito i šmekerski. Ne kontam psovanje i prijetnje momcima koji su te rasturili na terenu i odnijeli bod. Kritike je trebalo uputit našim igračima a ne gostima. Njima treba dat aplauz, korektna utakmica s njihove strane.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ono što je danas pokazao, mogao je i Mustafić, realno, i više od toga. Veza kriminalno odigrala, da ne uđe Stanojević, fasovali bi još jedan gol. Ne znam jesul gori prema naprijed il prema nazad.Zip je napisao/la:Sta to fali Crepulji?
Po meni vrlo dobar...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Šta kad ode Husref?
Opet ćemo ga htjeti za 2g.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Husref jednostavno nema konstantu, dobar jedno vrijeme i onda grohne, a i igrači sa njim skupa. Jednostavno je istrošen i staromodan trener. On još uvijek potencira staromodan način kako se u njegovo doba radilo, to ne prolazi više, fudbal se promjenio, samo to on neće da prihvati. A ovdje nije samo njegova krivica, ima limitirane igrače kao Halilović, Dupovac, Hebibović, Bekić, Hodžić, Šišić i Ahmetović pa i Velkoski koji nije ni sjena od nekad. Al odabir igrača, to je njegova stvar. Non stop mijenjat odbranu, vezni ne ide nikako. Naravno da će mu se odbiti od glavu. Ako neki igrač nije u formi, izbaci ga a ne forsirat ga stalno. Ja kako znam za njega igra jednu te istu formaciju 4 2 3 1. Ja ne pamtim da je igro sa dva špica. Pa makar kući sa dva špica igraj konju jedan, uvali 2,3 komada pa se prešaltaj na svoje. Al jok. Buši u istu ploču dok ne pukne borer. Kljusina, sirovina.
Buraz, ako on opet dođe za dvije godine, onda trebamo sebe ispalijat po koljenima. Bolja je ta patnja nego opet isto prolaziti ovo.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Šta kad ode Husref?
miky_hz je napisao/la:Ovo je do trenera veceras nema sta i ono u Tuzli je isto jel su obje utakmice lose odigrane a mi nista ne pokazujemo bolje vec ide ista slika i sastav u 5 deka s tim sto je veceras i tu jednu izmjenu u pocetnom koju je uradio doprinjela je uveliko ovakvoj igri.Koji bolan Crepulja ,sta si dobio njegovim igranjem a vracanjem Adukora nazad.Ovaj momak Crepulja nista nema za ovu poziciju sto igra,svaka izgubljena lopta koja se desi a desilo se, tu protivnik ima 20 metara slobodnog prostora i moze da podvali kakvu hoce loptu,jel ovaj uvijek daleko stoji od igraca i nicim ne doprinosi igri u defanzivnom smislu.Tu je u startu izgubljena utakmica tom rokadom smo u svakom smislu izgubili sve.I odbrana skrhana i vezni red.Znaci jedan potez i automatski dvije greske.Ni u crtanom on i Rahmanovic nemogu zajedno igrati,dovoljan ti je jedan igrac koji ce prenjet loptu.Greska trenera

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Emir Hadzić, zvani, Šišić, Tatar, Dupovac...najveca ljiga ikad uposlena u FKS! Dok je on u klubu za Husrefa necu više ništa loše reci, on je vec bivši, a nemam ni snage. Zao mi ovih dva-tri momka što su ga branila ali...eto valjda im je jasno. Neka ne misle da likuje neko zbog ove bruke večeras...pa Atalanta...s.v.e.v.a.m.j.e.b.e.m.
Kakav ba Hadžić, uredno prima dobru platu za drkanje qrca.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kako izgleda Musemic bivsi.
Neka mašala. Dok nam je Sabrine i Valentina, ja se ne brinem za budućnost kluba!Zukanovic je napisao/la:Kako izgleda Musemic bivsi.

SAMO JAKO SABRINICE!

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: MaroonWhite1946, Tatamata1946 i 27 gostiju.