FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amer_zeljoo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amer_zeljoo » 05 okt 2010, 19:20

Elektrika je napisao/la:Edin Golać 12 igrač Željezničara ;)
sine dragi nije ni tebi lahko... cim smo pobjedili sudija je kriv sudija navlacio... ma smjesan si ba :/

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 05 okt 2010, 19:20

barbarez je napisao/la: vidim ovo otud se inace jako primjenjuje u seheru .sta ovo sa sda je trebalo biti smijesno nesto .pokazao si sve elemente covjeka koji dodje u sarajevo i pokusa se emancipovati .ali djaba seljak se i po cehri poznaje.a jedan od kljucnih pokazatelja je kompleks
pošto si nepismen trebao bi ti objasniti da se "otud" koristi u našem riječniku, ali mi je mrsko jer ne bi ti to shvatio pošto si pomalo mutav :oops:

nego... kakav je uspjeh napravio na izborima vaš član uprave Sipović?

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 05 okt 2010, 19:24

Brutalno loša igra u prvom poluvremenu. Još ako tome dodamo brutalno lošeg sudiju :roll: Čelika je igrao veoma dobru i uz očigledan vjetar u leđa od sudijske trojek moramo je pobjediti večeras, ali...

VELIKI pobjeđuju i kad loše igraju. Višća majstor. Posjeta solidna oko 5.500

Ništa u Lukavicu invazija Manijaka i da skrešemo krila Sokolovima, a onda na red dolazi torpediranje crnogoraca.
Dobro je ovo...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 05 okt 2010, 19:25

Celik pravo dobro odigro, i pozitivno me iznenadio. Mislim da smo dobili na fizicku spremu i duzu klupu, visca donjeo preokret. Kerla opet najbolji faka je zid, stanic ne prepoznatljiv odigro je nesto slicno kao protiv hapuela znaci katastrofa, momak bas nikako nije bio dobar...sto reko Dino bodovi su najbitniji....

btw: nema zastave, nema zastave, nema zastave :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 05 okt 2010, 19:27

Strauss je napisao/la:Brutalno loša igra u prvom poluvremenu. Još ako tome dodamo brutalno lošeg sudiju :roll: Čelika je igrao veoma dobru i uz očigledan vjetar u leđa od sudijske trojek moramo je pobjediti večeras, ali...

VELIKI pobjeđuju i kad loše igraju. Višća majstor. Posjeta solidna oko 5.500

Ništa u Lukavicu invazija Manijaka i da skrešemo krila Sokolovima, a onda na red dolazi torpediranje crnogoraca.
Dobro je ovo...
Hoces reci da je sudija navlacio za Celik ? :lol:
Nemoj ispadat smijesan bolan, meen bi bilo stid dicit se ovom pobjedom.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 okt 2010, 19:28

Elektrika je napisao/la:
barbarez je napisao/la: vidim ovo otud se inace jako primjenjuje u seheru .sta ovo sa sda je trebalo biti smijesno nesto .pokazao si sve elemente covjeka koji dodje u sarajevo i pokusa se emancipovati .ali djaba seljak se i po cehri poznaje.a jedan od kljucnih pokazatelja je kompleks
pošto si nepismen trebao bi ti objasniti da se "otud" koristi u našem riječniku, ali mi je mrsko jer ne bi ti to shvatio pošto si pomalo mutav :oops:

nego... kakav je uspjeh napravio na izborima vaš član uprave Sipović?
papci koriste i otud i otale i oto i sadji ali jel to ispravno.sta ba sipovic ,vidis bolan da sam gore napisao da se neko ludilo pojavilo ,bogami je tebe zestoko spucalo.sreca pa pored stadiona na kojem igra sarajevo imas bolnicu,ludnicu,bare ,bakije .... pa svrati gdje hoces.bogami se to tebi prosirilo nesta opasno,da bog da na dobro da izadje.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 05 okt 2010, 19:30

Bodove piši, igru briši. Svaka čast Čeliku na otvorenoj utkamici, nisu zaslužili poraz..ali sami su krivi, jer je i ovakav loš Željo ove večeri odnio pobjedu. Za ove što spominju sudije, smiješni ste..Nije neko idealno sudjenje, ali nije nikoga ni oštetio.

P.S. Za električara..kmee, kmeee...Željo pobijedio, kmeee.. :mrgreen:

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 05 okt 2010, 19:32

barbarez je napisao/la:sta ba sipovic
http://www.****/sport/fudbal/1 ... etaka.html

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 05 okt 2010, 19:34

voltron30 je napisao/la:Bodove piši, igru briši. Svaka čast Čeliku na otvorenoj utkamici, nisu zaslužili poraz..ali sami su krivi, jer je i ovakav loš Željo ove večeri odnio pobjedu. Za ove što spominju sudije, smiješni ste..Nije neko idealno sudjenje, ali nije nikoga ni oštetio.

jarane nemas pojma sudzenje imate vi onakvo i orasje sto je imalo hahaha faul nad sehicem presmjesan faul nad beslijom kad je bio gol ahahhahaha imate sudiju u sda stranci hehe
samo celik ale samo celik ale

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 05 okt 2010, 19:36

bilino polje je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Bodove piši, igru briši. Svaka čast Čeliku na otvorenoj utkamici, nisu zaslužili poraz..ali sami su krivi, jer je i ovakav loš Željo ove večeri odnio pobjedu. Za ove što spominju sudije, smiješni ste..Nije neko idealno sudjenje, ali nije nikoga ni oštetio.

jarane nemas pojma sudzenje imate vi onakvo i orasje sto je imalo hahaha faul nad sehicem presmjesan faul nad beslijom kad je bio gol ahahhahaha imate sudiju u sda stranci hehe
ko je kriv sto ne iskorististe svoje sanse,
veliki klubovi zabiju dva gola ni iz cega :D :D
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 05 okt 2010, 19:37

brate dosta je neka pisu sta god zele gledala se tekma i vidjelo se sve netreba se raspravljat idemo dalje bit ce bolje

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 05 okt 2010, 19:38

ma jok kakav sda, imamo mi u sdpu Komsica koji navija za Zelju i koji je vec poceo namjestat u korist svog kluba. :lol:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 05 okt 2010, 19:38

Mani ti meni jaranstva i tih ofirnih fora, bar dok ne odrasteš ili ne završiš školu i opismeniš se. :mrgreen: Ne kažem da je sudija bio idealan, ali sad ispade sudija navlačio toliko da je Željo utrp'o 2 gola Čeliku. Ma hajd'... Kakvih sam gostovanja gledao, sada bih potpisao da Željo ima ovakva sudjenja na budućim gostovanjima.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 05 okt 2010, 19:39

Samo bi pitao realne navijace kakav je ono faul sviran kad ste dali prvi go :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 05 okt 2010, 19:43

Dobili ste a realno nikad niste bolji
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 okt 2010, 19:43

Navlacio sudija?
Haj primite kemoterapiju pa se vratite za tastaturu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 05 okt 2010, 19:43

celik nije zasluzio poraz,bod u najmanju ruku bi bio realan..mada i da smo pobjedili nista tu nebi bilo cudno po prikazanoj igri...ali eto,tu je bio sudija,koji je malo pogurao kad je vidio da zeljo ne moze normalno prici golu...kakvi smjesni prekrsaji,da mi samo znati kakav je faul sudzen kad je zeljo izjednacio,,braco mila....

i kako to da je osim na travnaku,njemu je mjesto na tribinama,ali ipak da je normalna drzava i savez to bi bilo vec sankcionisano...a ovako,zal ostaje za nepravedno otkinutim bodovima ;) ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 05 okt 2010, 19:43

3 bobe su tu sto,je najbitnije,vjerovatno nije bio njihov dan...molim sve iskrene navijace i simpatizere Zelje da ne odgovaraju na ove provokatorske postove...kompleksi su cudo
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 05 okt 2010, 19:44

adnanhz je napisao/la:Samo bi pitao realne navijace kakav je ono faul sviran kad ste dali prvi go :roll:
hajd kad vec seres pogledaj kako je sarajevo pobjedilo celiku u prvom kolu pa se javi ;)
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 okt 2010, 19:44

adnanhz je napisao/la:Samo bi pitao realne navijace kakav je ono faul sviran kad ste dali prvi go :roll:
Faul na 40 metara od gola, i to je povod za prozivanje e muko moja, pa iz slicnog faula smo mi dobili gol u sirokom pa je sudjenje okarakterisano sa nase strane kao OK.Sudjenje je bilo sasvim OK ja bih sad potpisao da Zeljo ima na svakom gostovanju ovakvo sudjenje nije bilo sjeckanja ni izmisljanja ni lopti u ledja pa sviranja penala.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Taree i 21 gost.