Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
dobar je ibra....vladavica bi umjesto berberovica a neznam ko bi mogao umjesto muratovica,mozda bajramovic drugo poluvrijeme.ostalo je sve ok...pobjedjujemo,,ne brini se....lopta je okrugla je napisao/la:I imam taj .os.ani osjecaj da cemo zijaniti,sta god mnogi pricali,na nasoj repki je gotovo sav pritisak jer igramo kod kuce,koliko god ova tekma za Belgijance bila gotovo pa biti ili ne biti,ipak oni mogu da udju rasterecenije u ovu tekmu,zato se ja plasim ako krenemo sa Muratovicem,Berberovicem i Ibricicem od pocetka,da ce nam se to obiti o glavu,ja sam zato da krenemo sa Bajramovicem,Topicem i Vladavicem pa sta bude neka bude
Knele je napisao/la:Nego, večeras ponijet dva mobitela, jedan da mogu gađat suca ako krene po zlu, a drugi da mogu zvrknut ovaj prvi, da ga lakše nađem kasnije![]()
lopta je okrugla je napisao/la:I htjeli mi to priznati ili ne,Belgijanci su nas podcijenili u prosloj tekmi,olako su shvatili mec i odigrali su ispod svojih mogucnosti,bojim se da ce veceras biti puno bolji i da ce pokazati svoju pravu snagu,ne umanjujem nasu pobjedu u Genku,vrlo lako se moze desiti da sada nasi igraci podcijene Belgijance ili da izgore u prevelikoj zelji,kamo srece da grijesim ali tesko,bice vrlo tesko,i oni ce biti puno motivisani i mislim da ce biti puno bolji u odbrani nego sto su bili u Genku......i prije Genka sam bio skeptik,ali su nasi igraci mogli odigrati rasterecenije,gotovo sav pritisak je bio na domacinu,sada je pritisak gotovo sav na nama i bojim se da igraci ne pokleknu pred pritiskom,tetkice mozete li jednom da odigrate muski i rutinski,bez kiksa,hocemo li sami sebe da pobjedimo ili ce nas Belgijanci nadigrati,ni jedno ni drugo necu "lako" prihvatiti,ali izgleda da cu morati....i jos jedna stvar nam ne ide u prilog,selektoru Belgije se trese stolica i mislim da ce odlicno da razradi strategiju,nije ni on naivan koliko mi mislimo,zbog pritiska belgijske javnosti,mislim da ce riskirati i vise nego sto je prvobitno planirao,to moze da bude vrlo lose po nas,mozda i ne,ko zna vise,mozda i nece srljati od samog pocetka,sigurno ce dio njegove strategije biti kako da neutralise Misimovica i Dzeku,mislim da ce njihovi igraci grubo nasrtati na Dzeku i Misimovica,mislim na one situacije kada ih bez faula ne mogu zaustaviti,da li ce to sudija na vrijeme sankcionisati sa zutim kartonima ili ce tolerisati takve startove,ako ne,onda imamo problem.....zato ja mislim da nam pored Misketa treba jos jedan igrac koji zna da "podvali" loptu,koji ima zadnji pas,zato sam ja za Stilica,treba nam i jedan ljevak u ekipi,trebamo pokusati da ih iznenadimo,mozda ne samo sa Stilicem,mozda Topic,koji ima puno utakmica u nogama,mozda ne od ovog znacaja ali......opet se postavlja pitanje,svaki pokusaj iznenadjenja,da li ce to da upali na kraju i kako ce da funkcionise........nemam vise zivaca da pisem u kakvoj formaciji da igramo,ko da igra a ko ne,i sve ostalo.....kao sto sam vec rekao,potrebno je da se poklopi hiljadu stvari da bi smo pobjedili,bice veoma tesko,u Genku nam se poklopilo dosta toga........kljucne rijeci su hrabro i sportska sreca!!moj zadnji komentar do tekme,nemam vise zivaca.........
jesi opasanRK Gradacac je napisao/la:Haloo selektoriii, sta ima![]()
Moze li malo manje pametovanja?? Hajde napisite ako imate sta konkretno, kakvu vijest, da svi procitamo... Meni se, iskreno, ne cita vase pametovanje. Imam svoje misljenje, nije mi do vaseg. Ako mi treba strucna analiza trazit cu je od nekog licenciranog trenera a ne "strucnjaka" sa foruma.
Molim vas da prestanete pametovat. Hvala
BH_Dragon je napisao/la:lopta je okrugla je napisao/la:I htjeli mi to priznati ili ne,Belgijanci su nas podcijenili u prosloj tekmi,olako su shvatili mec i odigrali su ispod svojih mogucnosti,bojim se da ce veceras biti puno bolji i da ce pokazati svoju pravu snagu,ne umanjujem nasu pobjedu u Genku,vrlo lako se moze desiti da sada nasi igraci podcijene Belgijance ili da izgore u prevelikoj zelji,kamo srece da grijesim ali tesko,bice vrlo tesko,i oni ce biti puno motivisani i mislim da ce biti puno bolji u odbrani nego sto su bili u Genku......i prije Genka sam bio skeptik,ali su nasi igraci mogli odigrati rasterecenije,gotovo sav pritisak je bio na domacinu,sada je pritisak gotovo sav na nama i bojim se da igraci ne pokleknu pred pritiskom,tetkice mozete li jednom da odigrate muski i rutinski,bez kiksa,hocemo li sami sebe da pobjedimo ili ce nas Belgijanci nadigrati,ni jedno ni drugo necu "lako" prihvatiti,ali izgleda da cu morati....i jos jedna stvar nam ne ide u prilog,selektoru Belgije se trese stolica i mislim da ce odlicno da razradi strategiju,nije ni on naivan koliko mi mislimo,zbog pritiska belgijske javnosti,mislim da ce riskirati i vise nego sto je prvobitno planirao,to moze da bude vrlo lose po nas,mozda i ne,ko zna vise,mozda i nece srljati od samog pocetka,sigurno ce dio njegove strategije biti kako da neutralise Misimovica i Dzeku,mislim da ce njihovi igraci grubo nasrtati na Dzeku i Misimovica,mislim na one situacije kada ih bez faula ne mogu zaustaviti,da li ce to sudija na vrijeme sankcionisati sa zutim kartonima ili ce tolerisati takve startove,ako ne,onda imamo problem.....zato ja mislim da nam pored Misketa treba jos jedan igrac koji zna da "podvali" loptu,koji ima zadnji pas,zato sam ja za Stilica,treba nam i jedan ljevak u ekipi,trebamo pokusati da ih iznenadimo,mozda ne samo sa Stilicem,mozda Topic,koji ima puno utakmica u nogama,mozda ne od ovog znacaja ali......opet se postavlja pitanje,svaki pokusaj iznenadjenja,da li ce to da upali na kraju i kako ce da funkcionise........nemam vise zivaca da pisem u kakvoj formaciji da igramo,ko da igra a ko ne,i sve ostalo.....kao sto sam vec rekao,potrebno je da se poklopi hiljadu stvari da bi smo pobjedili,bice veoma tesko,u Genku nam se poklopilo dosta toga........kljucne rijeci su hrabro i sportska sreca!!moj zadnji komentar do tekme,nemam vise zivaca.........
"A ŠTO NEMOGU PESIMIISSSSTTTTAAAAAA MAAAAJKO MOOOJAAAAA" Slušaj ti prika ! ! !Hajde ti fino šal oko vrata pa negdje gledat,i ne BAKSUZIIIIRRRAAAAJJJJJ ako nemaš šta reć onda to zadrži za sebe,ovaj narod većeras čeka novu pobjedu,euforije kod igraća nema,nemaju za šta izgorit,čvrsto stoje na nogama,svjesni su šta belgija sada može smislit u zenici i na sve su spremni,i zato ako misliš da nemaš više živaca samo fino pusti kakav limunada film sa ričardom girom i juliom roberts a onda kad čuješ pucanje i bibikanje onda ćeš shvatiti o ćemu se radi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.