FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da hoce ovaj Hebib pokazat srednji prst drugacije nece nikad otic a i tad je upitno
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa bolje da sam pe.der i da me fudbal i lopta ne zanimaju nego ova bolest zvana FKS
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
8 komadaemir79 je napisao/la:Tatar promasi prazan gol, Handzic sam na golmana ne pogađa, Šišic otvoren sut na gol stopa loptu, Rahmanovic otvoren sut salje u pm... 15-3 sut na gol, 67%-33% posjed lopte.akisarajevo92 je napisao/la:pazi pitara koji misle da im je trener glavni problem
Ovdje pola nije ni gledalo utakmicu , nego jedva cekalo negativan rezultat da se svali na Husrefa.
Jedva cekam da Husref ode, samo da se uvjere ove sveznalice koliko su u krivu i kakva drva mi od igraca imamo.
Znaci, molim te Husrefe napusti klub.

Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 11 avg 2018, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Pidro mali kriv! Svu djecu klupiraj na derbiju, Hus! Sabotiraju te očigledno, ne provode tvoje genijalne takticke zamisli..
SAID USAO U TUZLI!!
SAID USAO U TUZLI!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nisu htjeli da daju go
ašičare se vidi da nece. Kad smo dali go nismo opucali prema golu. Lad smo primili go lafo napadamo a sve namjerno fula.
ašičare se vidi da nece. Kad smo dali go nismo opucali prema golu. Lad smo primili go lafo napadamo a sve namjerno fula.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Ljudi shvatite jedno,otici ce Husref,ali ce opet poslije njega doci novi 'husref' i tako cemo u krug.
Nas problem je ona zvalja Sabrina i ostala gamad koja nam vode klub i tu treba usmjeriti svu srdzbu koju osjecamo. Najlakse je istresti se na Husrefa i igrace,a svakako da i zasluzuju kritike,ali ponavljam nas problem je nesposobno i pokvareno rukovodstvo kluba koje je ovog Musemica i postavilo i koje ce uvijek postavljati trenera sa zadatkom da im bude poslusnik,a ne da ostvari neki rezultat!
Nas problem je ona zvalja Sabrina i ostala gamad koja nam vode klub i tu treba usmjeriti svu srdzbu koju osjecamo. Najlakse je istresti se na Husrefa i igrace,a svakako da i zasluzuju kritike,ali ponavljam nas problem je nesposobno i pokvareno rukovodstvo kluba koje je ovog Musemica i postavilo i koje ce uvijek postavljati trenera sa zadatkom da im bude poslusnik,a ne da ostvari neki rezultat!
Spremi mater Husrefe 
Pošto drugačije otić nećeš

Pošto drugačije otić nećeš
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 11 avg 2018, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
E jbg...
operi je doleDenchiNL je napisao/la:Spremi mater Husrefe

Ako smo mi Barselona lige, Husref je definitivno Žoze Murinjo lige! Čovjek koji je nekad nešto i vrijedio, danas živi od stare slave, i svi su mu krivi osim njega samog.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
U pravu si emire za to sve. Ali sto je ceko zadnjih 15 min? Sto nisu igrali da daju gol i nakon 1-0 nego ko pickice. Sto nije npr. poceo sa dva spica itd..do sad nisam reko rijec protiv Husrefa ali ovo je sramota. Plus izjave nidje veze.emir79 je napisao/la:Tatar promasi prazan gol, Handzic sam na golmana ne pogađa, Šišic otvoren sut na gol stopa loptu, Rahmanovic otvoren sut salje u pm... 15-3 sut na gol, 67%-33% posjed lopte.akisarajevo92 je napisao/la:pazi pitara koji misle da im je trener glavni problem
Ovdje pola nije ni gledalo utakmicu , nego jedva cekalo negativan rezultat da se svali na Husrefa.
Jedva cekam da Husref ode, samo da se uvjere ove sveznalice koliko su u krivu i kakva drva mi od igraca imamo.
Znaci, molim te Husrefe napusti klub.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Barselona iz Gabele.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Kakvi **** debili

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 11 avg 2018, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pidro los bio treba sada staviti Bekica. tako je i Sabanovic izgubio mjesto i sada igra legenda Hebibovic. treba jos cekati gresku Mujakica da se moze Dupovac vratiti. plus Kovacevic mora na klupu primio gol danas to je bruka.
ako ne postignete gol ne mozete ni pobjediti
albert museremicda smo postigli gol rezultat bi vjerovatno bio drugaciji

Sramote majko mila. Pa mene sramota..imaju li obraza.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
PIDRO ODLAZI!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sramota za sramotom......kakav gadan osjećaj, ova bolest je gora i od karcinoma...
FK Sarajevo
Necu vas vise na Koševu ni gledati, ko vas yebe ha ya
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, MaroonWhite1946, mnon46, Tatamata1946, Vanja8 i 41 gost.