bihuzur je napisao/la:jel to veceras tuzlanski derbi?za koga ce fukare navijati?
veceras je najvaznija bitka poslije one na bedru
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
bihuzur je napisao/la:jel to veceras tuzlanski derbi?za koga ce fukare navijati?
Covjek sa "sloboda" u nicku ovu pise na jednoj od tema Tuzla Sitija.FK Sloboda je davno umrla.PO MENI 1981.
MRTVA VOLJENA OSOBA SE VOLI NA POSEBAN NAČIN ,NE KAO ONA KOJA JE PORED TEBE NA OVOM SVIJETU.
U FK "SLOGA", DANAS "FK TUZLACITY", PRIMJEĆUJEM JASNE ZNAKE KOJI MI DAJU ZA PRAVO NASLUTITI, DA JE MOGUĆE NA POMOLU VRAĆANJE PRAVOG FUDBALA U TUZLU.
Bolje i. Gulas nego samoljubljenje dolam dolamOsim13 je napisao/la:Sariel gulaš
Uvijek vjerniDdado je napisao/la:Covjek sa "sloboda" u nicku ovu pise na jednoj od tema Tuzla Sitija.FK Sloboda je davno umrla.PO MENI 1981.
MRTVA VOLJENA OSOBA SE VOLI NA POSEBAN NAČIN ,NE KAO ONA KOJA JE PORED TEBE NA OVOM SVIJETU.
U FK "SLOGA", DANAS "FK TUZLACITY", PRIMJEĆUJEM JASNE ZNAKE KOJI MI DAJU ZA PRAVO NASLUTITI, DA JE MOGUĆE NA POMOLU VRAĆANJE PRAVOG FUDBALA U TUZLU.![]()
Koliko je navijaca Slobode pocelo da navija za Tuzla City? Placa li Sisoje bolje od Mujkanovica?
Smije dok ga joge ne poceraRokoko87 je napisao/la:Indir dokazao da smije nositi obilježja u pitarskoj kući
Penaltiky je napisao/la: Al na Tušanj nećete.
iscero vas sisoje sa babovinesviunapad1010 je napisao/la:Kakav sjever nema teorije da me neko pomakne sa mjesta gdje uvijek budem. Ne sklanjanjam se nikome na Tušnju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.