NK Zvijezda Gradačac

Wandelanoite
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Wandelanoite » 11 avg 2018, 12:38

3 za 3 dogovoreno danas
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 11 avg 2018, 12:48

combe80 je napisao/la:Combe jaro izgleda na moru cim ga nema da galami :tralala:

I Piska se usutio garant okuplja ekipu da danas vatreno navija za svoj klub :opaopa: :opaopa: :bih:

Svi danas u Orasje ima nade za bod. Forum pun gluposti, nijednog tog igraca tu sto spominjete nije bilo na treningu.Sama sranja se pisu kao i ovaj tri za tri a Orasje nam kavke probleme oko igraca pravi.. ( e moj jaro oni ce 200% dat da pobjede Zvijezdu danas)

Evo i vjerovatnih pocetnih 11 kojih ce izvesti MATORI LAZO:

Prljaca(klupa Aljkanovic), Popovic, Petrovic,Sarkanovic,Pecelj,Brckalic,Sabanovic,Kadric,Saric,Jusufbasic i Jacimovic...

Sretno Zvijezdo u novoj sezoni.... sretno i bivsem junioru Piragicu i hvala mu na prikazanim igrama, koji vise nije u Zvijezdi.
Gdje je Piragic?

refik122
Kontakt:

Post Postao/la refik122 » 11 avg 2018, 15:30

ASD je napisao/la:
combe80 je napisao/la:Combe jaro izgleda na moru cim ga nema da galami :tralala:

I Piska se usutio garant okuplja ekipu da danas vatreno navija za svoj klub :opaopa: :opaopa: :bih:

Svi danas u Orasje ima nade za bod. Forum pun gluposti, nijednog tog igraca tu sto spominjete nije bilo na treningu.Sama sranja se pisu kao i ovaj tri za tri a Orasje nam kavke probleme oko igraca pravi.. ( e moj jaro oni ce 200% dat da pobjede Zvijezdu danas)

Prljaca(klupa Aljkanovic), Popovic, Petrovic,Sarkanovic,Pecelj,Brckalic,Sabanovic,Kadric,Saric,Jusufbasic i Jacimovic...

Sretno Zvijezdo u novoj sezoni.... sretno i bivsem junioru Piragicu i hvala mu na prikazanim igrama, koji vise nije u Zvijezdi.
Gdje je Piragic?
Piraga nema ugovor

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 11 avg 2018, 15:35

refik122 je napisao/la:
ASD je napisao/la:

Gdje je Piragic?
Piraga nema ugovor
Nije zadovoljio znaci?

Golmani: Prljaca, Ostrakovic, Aljkanovic
Odbrana: Petrovic, Popovic, Sarkanovic, Brckalic, Pecelj
Veza: Sabanovic, Mehic, Kadric, Hevesevic, Saric
Napad: Jusufbasic, Ilic, Jacimovic

Koje pozicije igraju Dino Terzic, Amir Turbic, Maid Pobric i Anes Unkic?
Mislim da je to to sto se tice igrackog kadra Zvijezde.

refik122
Kontakt:

Post Postao/la refik122 » 11 avg 2018, 15:58

Gdje je Piragic?[/quote]
Piraga nema ugovor[/quote]

Nije zadovoljio znaci?

Mislim da je to to sto se tice igrackog kadra Zvijezde.[/quote]

Jok, nije htio da potpise.. Nudili mu ugovor bez uslova.. tj samo da moze igrat a plata koliko se njima cefne..

Dino T je stoper, Turbic desni bek, Pobra zadnji vezni i stoper.. Smoki mali je vezni ali je na moru trenutno..

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 11 avg 2018, 16:10

Do.sad sam gotivio mustafu.ali evo cujem price razne da je on glavni krivac ove situacije u zvijezdi,on vedri i oblaci sa edisom. Nek nam je bog na pomoci mi nemamo 11 igraca kako treba..danas ovako lose orasje ce nas dobit 2-1
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

HMKAHH
Kontakt:

Post Postao/la HMKAHH » 11 avg 2018, 17:32

GOLMANI:Prljača,Aljkanović,Oštraković,ODBRANA:Popović,Petrović,Terzić,Turbić,Šarkanović,Pecelj,VEZNI RED:Brčkalić,Kadrić,Pobrić,Šabanović,Mehić,Hevešević,Unkić,Šarić,NAPAD:Hasukić,Jaćimović,Jusufbašić,Ilić.

Progres
Kontakt:

Post Postao/la Progres » 11 avg 2018, 17:45

Uprava je katastrofa. Koliko igraca dodje, objave da su potpisani ugovori i igraci odose. Sada kazu nisu sredjeni ni Ostrakovicevi papiri a covjek branio kao prvi golman na generalnoj probi. Prljaci prave nepravdu jer je neko gurao nespremnog Ostrakovica u prvi plan ali ima Boga. Izdrzi Prljaca i prvom prilikom bjezi iz Zvijezde koja "gura" svoje igrace u druge klubove. Sto niste vratili Kurbasica ako Ostrakovic nema papire??? Do skoro je bila cast doci u Zvijezdu, sada je doslo vrijeme ko god zeli potpisati dobro je dosao, nije bitan kvalitet.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 11 avg 2018, 18:51

refik122 je napisao/la:Gdje je Piragic?
Piraga nema ugovor[/quote]

Nije zadovoljio znaci?

Mislim da je to to sto se tice igrackog kadra Zvijezde.[/quote]

Jok, nije htio da potpise.. Nudili mu ugovor bez uslova.. tj samo da moze igrat a plata koliko se njima cefne..

Dino T je stoper, Turbic desni bek, Pobra zadnji vezni i stoper.. Smoki mali je vezni ali je na moru trenutno..[/quote]
Sta vi ljudi svasta pisete isto koda je Zvijezda onaj zadnji seoski klub,ja sam se ismio u suze se umio,kaze frajer nece potpisat ugovor neafirmisan igrac a ovaj drugi otiso na more .profesionalna ekipa igraci idu na more kad hoce hehehe majko moja.

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 11 avg 2018, 19:16

Bravo momci

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 11 avg 2018, 19:16

U inat hejterima, bravo Zvijezdo :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 11 avg 2018, 19:30

Uprava napoljeeee uaaaaaa nasa djeca su klocovi uaaaa
Gdje ste sad p...e jedne?

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 11 avg 2018, 19:40

Cestitke na pobjedi

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 11 avg 2018, 20:06

Kako su odigrali Sabanovic i Kadric?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 11 avg 2018, 20:26

Ne znam jel Sabanovic igrao, nisam upratio sve izmjene, jos pokusavam skontat ko je koji igrac :urnebes: Uglavnom u prvoj ga nije bilo. Kadrić solidan.

Popovic, Saric i Brckalic prekucali igricu :tokralju: Brckalicu treba kapitensku dat :bih:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 11 avg 2018, 20:47

Jest igro Sabanovic usao oko 60te minute solidno odigro. Svi igraci extra danas odigrali, svaka cast svima onako se igra za tim kao sto je Zvijezda.

Svaka cast i navijacima nasim koji je bilo mozda i 400... onako se bodri nas tim...

Imali smo igru u svojim rukama mogli dobit realno sa tri razlike al lopta nije stjela u gol...

Borba savrsena za svaku loptu... igraci su trcali borili se i zasluzeno pobijedili...

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 11 avg 2018, 20:51

Dobra predstava srce puno naše dijete otpisano pogodilo za veliko slavlje u Stilu velikih majstora Ala Zeba najljepši potez na utakmici! Danas po meni najjači Ilić, dobar je Jusufbasic ali izdala ga je snaga trener na vrijeme izmjene napravio bit će to dosta bolje! Prljaca nemam rijeci toliko nepravde ali opet najjači nas kapiten! Enes standardan!!!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 11 avg 2018, 23:03

Više ne pišem jer od kluba je i Bog digo ruke. Puno se sranja samo zadnjih 2 mjeseca desilo da bi to jedna pobjeda saprala. Bolje upuceni znaju sta pricam.
Za 3 boda treba cestitati ali od toga ne treba praviti pretjeranu euforiju.
Meni se danas realno najviše svidjeli Brckalic i Saric. Al i dalje sam mišljenja da nam trebaju još najmanje 2 igrača da bi izbjegli borbu za opstanak.
Mi smo danas dobili ekipu koja je realno među 3-4 najslabije u ligi.
Ovo sam napisao da ne bude da sam se sakrio u rupu. Nadam se da ce i oni koji sada fale kada sva gov na isplivaju na povrsinu javiti se ko i ja sada.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 11 avg 2018, 23:40

Kroz tvoje recenice combicu jaroni vidi se osmijeh i radost ova tri boda iz Orasja....nemozes to sakriti... Uzivajmo u ovoj pobjedi i sam znas kolko je tesko gostovanje tamo. Pustimo matorog da radi posao fino je ovo danas izgledalo e sad kolko je Orasje lose vrijeme ce pokazat...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 avg 2018, 08:49

Tacno bi bio neuspjeh uzeti jučer bod u orasju. Ipak nas je sreca pomazila da ga damo u zadnjoj minuti iako je davno trebalo biti rijeseno pitanje pobjednika. Meni se svidila disciplina kod igraca pogotovo zbog sramotnog sudenja onog majmuna iz tesnja. Skripi na beku sarkanovic nije za ove lige o fali jos jedan veznjaka. Kadric me oduševio nosio je vezni red. Sad lagano uzet vitez i bez euforije dalje kroz prvenstvo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.