Oplakali ste od smijeha, priznajte.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Trebali ste i vi pokazati minimum ljudskosti i lijepo se dogovorit za konferenciju.tuzlak1987 je napisao/la:Kako oni sve to rade linijom manjeg otpora, besplatan ulaz, traze zajednicku konferenciju za novinare. Samo da postaju simpaticni ljudima. Dobrice Simin Han
Mi bi platili koliko god da je, ovo on pravi zbog svojih. Trebao je staviti 10 halal mu bilo, svakako mu je Sloboda bila unosan biznis 3 godine.BosanacGorstak je napisao/la: Trebali ste i vi pokazati minimum ljudskosti i lijepo se dogovorit za konferenciju.
Azmir vas gospodski ispostovao,mogao vam je zavalit cijenu koliko je htjeo jer ce navijaci Slobode bez sumnje biti puno brojniji,ali covjek i unatoc tome odlucio da bude besplatno i da Fukare budu na sjeveru gdje su i dosad bile.U suprotnom je mogao stampati 2000 ulaznica i zdravo.
Dok je bio u Slobodi,podigao je jedno vrijeme cijenu ulaznice sa 3 na 5 i skoro vam ugasio grupu.Poslije toga se nikad niste oporavili,kasnije je Senad sa nekoliko dnevnica vratio par njih na sjever.Oni najlojalniji su sad dobili nagradu za vjernost u vidu 5000 maraka.Al doduse vasa ljubav nema cijenu..jednom se prodali za bambuce,jednom za cugu i cvaju u kaficu i na kraju ste konacno odredili zadnju cijenu vase ljubavituzlak1987 je napisao/la:Mi bi platili koliko god da je, ovo on pravi zbog svojih. Trebao je staviti 10 halal mu bilo, svakako mu je Sloboda bila unosan biznis 3 godine.BosanacGorstak je napisao/la: Trebali ste i vi pokazati minimum ljudskosti i lijepo se dogovorit za konferenciju.
Azmir vas gospodski ispostovao,mogao vam je zavalit cijenu koliko je htjeo jer ce navijaci Slobode bez sumnje biti puno brojniji,ali covjek i unatoc tome odlucio da bude besplatno i da Fukare budu na sjeveru gdje su i dosad bile.U suprotnom je mogao stampati 2000 ulaznica i zdravo.
Sto bi bio zajednicki pres kada Sloga nije iz Tuzle? Da je Proleter, Mladost, OFK Tuzla ili neko drugi bila bi.
Digao je on za simpatizere na 10, a sa Slogom je u Federalnoj i PL udario na besplatno. Bas se pitam zasto to radi ta dobrica od covjeka.BosanacGorstak je napisao/la: Dok je bio u Slobodi,podigao je jedno vrijeme cijenu ulaznice sa 3 na 5 i skoro vam ugasio grupu.Poslije toga se nikad niste oporavili,kasnije je Senad sa nekoliko dnevnica vratio par njih na sjever.Oni najlojalniji su sad dobili nagradu za vjernost u vidu 5000 maraka.Al doduse vasa ljubav nema cijenu..jednom se prodali za bambuce,jednom za cugu i cvaju u kaficu i na kraju ste konacno odredili zadnju cijenu vase ljubavi![]()
Sloga nije iz Tz,iz Simin Hana je..ali Tuzla city jest i pogledaj adresu na kojoj je registovan klub posto se meni neda traziti
Gdje se može provjeriti? Google mi ne izbacuje, čak ima slabo i članaka sa FK Tuzla City, dosta članaka izbacuje sa nazivom FK Sloga Simin Han.BosanacGorstak je napisao/la: Sloga nije iz Tz,iz Simin Hana je..ali Tuzla city jest i pogledaj adresu na kojoj je registovan klub posto se meni neda traziti
Evo ja cu ti pomociAerials je napisao/la:Gdje se može provjeriti? Google mi ne izbacuje, čak ima slabo i članaka sa FK Tuzla City, dosta članaka izbacuje sa nazivom FK Sloga Simin Han.BosanacGorstak je napisao/la: Sloga nije iz Tz,iz Simin Hana je..ali Tuzla city jest i pogledaj adresu na kojoj je registovan klub posto se meni neda traziti
Usput, zašto mi ne odgovoriš na pitanje?
https://fktuzlacity.com/KONTAKT
Fudbalski klub Tuzla City
75000 Tuzla, Bosna i Hercegovina
ulica Zlatnih ljiljana br.49
035/ 264-368
+387 61 315 849
[email protected]
Imaš li podatak gdje je Sloga bila registrovana? Je li na istoj adresi? Po čemu onda Sloga nije iz Tuzle, nego iz Simin Hana, a Tuzla City jeste iz Tuzle, a nije iz Simin Hana?BosanacGorstak je napisao/la: Evo ja cu ti pomoci
https://fktuzlacity.com/KONTAKT
Fudbalski klub Tuzla City
75000 Tuzla, Bosna i Hercegovina
ulica Zlatnih ljiljana br.49
035/ 264-368
+387 61 315 849
[email protected]
Cijene karata mogu biti razlicite od tribine do tribine.Aerials je napisao/la:Kako on može znati ko će doći i navijati za Slobodu, a ko za Slogu pa da nama diže cijenu?
Mogao je jedino dati isključivo navijačkoj grupi određeni broj ulaznica i naplatiti ih, za ostale ništa ne može dokazati.
Isto kao i moje i tvoje kolege sa tribina, opraše godinama na ruke koji dio grada je bordo ili plavi, broje se građanska i papanska zrnca, a da ti takvi što potežu te priče okače slike rodnih listova, bio bi cirkus kolumbija.club21 je napisao/la:Na svakoj temi par forumasa sa tk nekome nešto objašnjava odakle je ko, ovo nije centar grada ovo jest , ovo je prava stranka ovo nije itd... Nezz kako vam ne dosadi imate pp pa pišite nas boli kita za tim.
A mogao je i dobiti odbijenicu za Tusanj zar ne? Pa mu nije preporucljivo da radi takve stvari. Navijaci Slobode su svakako navikli da dolaze, ima 1000-2000 stalnih koji bi dosli i da se placa ali da se placa jedno 10 KM sigurno ne bi dosao nikoda prati Slogu.BosanacGorstak je napisao/la:Cijene karata mogu biti razlicite od tribine do tribine.Aerials je napisao/la:Kako on može znati ko će doći i navijati za Slobodu, a ko za Slogu pa da nama diže cijenu?
Mogao je jedino dati isključivo navijačkoj grupi određeni broj ulaznica i naplatiti ih, za ostale ništa ne može dokazati.
Mogao je jednostavno za navijace svog kluba odrediti jednu tribinu(navijackoj grupi)a za sve ostale staviti po 20 maraka.
Mogao je recimo da kaze da ko ima ulaznicu za neku od predhodnih Sloginih utakmica da moze doci na tu tribinu i smatrat ce se navijacem njegovog kluba,ako ima clansku njegovog kluba,ako je clan grupe Divizija il na milion nacina..gdje postoji volja postoji i nacin.
edit..mogao je jednostavno staviti 20 km za sve jer mi trenutno i onako nemamo mnogo navijaca
Amidza Tan te spijuniraegzodus1946 je napisao/la:Sta se desava
Sta je ovo ba prije nego sto sam refresovo stranicu svaki post mi bio na engleskom
Editovala sam svoj post prije nego sam vidjela da si odgovorio.BosanacGorstak je napisao/la: Cijene karata mogu biti razlicite od tribine do tribine.
Mogao je jednostavno za navijace svog kluba odrediti jednu tribinu(navijackoj grupi)a za sve ostale staviti po 20 maraka.
Mogao je recimo da kaze da ko ima ulaznicu za neku od predhodnih Sloginih utakmica da moze doci na tu tribinu i smatrat ce se navijacem njegovog kluba,ako ima clansku njegovog kluba,ako je clan grupe Divizija il na milion nacina..gdje postoji volja postoji i nacin.
edit..mogao je jednostavno staviti 20 km za sve jer mi trenutno i onako nemamo mnogo navijaca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.