Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Virtu4l
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Virtu4l » 10 avg 2018, 19:21

To je taj smisao za humor sa lobotomije. :kafa:

Oplakali ste od smijeha, priznajte.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

vaznonije
Kontakt:

Post Postao/la vaznonije » 10 avg 2018, 19:26

Humor?
Ne nije humor, ovo je tragedija i zalost.

Lobotomija?
Da bi se nekom uradila lobotomija potreban je mozak.
Nazalost mnogi nasi navijaci to nemaju.

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 10 avg 2018, 20:43

Najsuptilniji trol u istoriji bh foruma. Bravo. :thumbup:
1921

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 10 avg 2018, 23:19

tuzlak1987 je napisao/la:Kako oni sve to rade linijom manjeg otpora, besplatan ulaz, traze zajednicku konferenciju za novinare. Samo da postaju simpaticni ljudima. Dobrice Simin Han :rol:
Trebali ste i vi pokazati minimum ljudskosti i lijepo se dogovorit za konferenciju.
Azmir vas gospodski ispostovao,mogao vam je zavalit cijenu koliko je htjeo jer ce navijaci Slobode bez sumnje biti puno brojniji,ali covjek i unatoc tome odlucio da bude besplatno i da Fukare budu na sjeveru gdje su i dosad bile.U suprotnom je mogao stampati 2000 ulaznica i zdravo.

Nego kad vam je skupstina,jesu li Fukare uspjele naci Kurovica posto je Senad sa Bonijem i Alicem obrisao cipele,onim istinskim Slobodasima :cry: Tacno mi neki okus gorcine u grlu,i suza samo sto nije krenula kad vidim kako se kabadahija ponasa sa legendama Slobode :thumbdown: Kako su podjelili lovu Joge i ona dvojica sa ostalih 15 potkupljenih Fukara,jel se sinoc poslije donacije pusilo na bong il klasika na rizlu.. :think:
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 avg 2018, 23:25

BosanacGorstak je napisao/la: Trebali ste i vi pokazati minimum ljudskosti i lijepo se dogovorit za konferenciju.
Azmir vas gospodski ispostovao,mogao vam je zavalit cijenu koliko je htjeo jer ce navijaci Slobode bez sumnje biti puno brojniji,ali covjek i unatoc tome odlucio da bude besplatno i da Fukare budu na sjeveru gdje su i dosad bile.U suprotnom je mogao stampati 2000 ulaznica i zdravo.
Mi bi platili koliko god da je, ovo on pravi zbog svojih. Trebao je staviti 10 halal mu bilo, svakako mu je Sloboda bila unosan biznis 3 godine.

Sto bi bio zajednicki pres kada Sloga nije iz Tuzle? Da je Proleter, Mladost, OFK Tuzla ili neko drugi bila bi.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 10 avg 2018, 23:25

Kako on može znati ko će doći i navijati za Slobodu, a ko za Slogu pa da nama diže cijenu? :lol:
Mogao je jedino dati isključivo navijačkoj grupi određeni broj ulaznica i naplatiti ih, za ostale ništa ne može dokazati.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 10 avg 2018, 23:31

tuzlak1987 je napisao/la:
BosanacGorstak je napisao/la: Trebali ste i vi pokazati minimum ljudskosti i lijepo se dogovorit za konferenciju.
Mi bi platili koliko god da je, ovo on pravi zbog svojih. Trebao je staviti 10 halal mu bilo, svakako mu je Sloboda bila unosan biznis 3 godine.

Sto bi bio zajednicki pres kada Sloga nije iz Tuzle? Da je Proleter, Mladost, OFK Tuzla ili neko drugi bila bi.
Dok je bio u Slobodi,podigao je jedno vrijeme cijenu ulaznice sa 3 na 5 i skoro vam ugasio grupu.Poslije toga se nikad niste oporavili,kasnije je Senad sa nekoliko dnevnica vratio par njih na sjever.Oni najlojalniji su sad dobili nagradu za vjernost u vidu 5000 maraka.Al doduse vasa ljubav nema cijenu..jednom se prodali za bambuce,jednom za cugu i cvaju u kaficu i na kraju ste konacno odredili zadnju cijenu vase ljubavi :wtf:

Sloga nije iz Tz,iz Simin Hana je..ali Tuzla city jest i pogledaj adresu na kojoj je registovan klub posto se meni neda traziti :kafa:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 avg 2018, 23:34

BosanacGorstak je napisao/la: Dok je bio u Slobodi,podigao je jedno vrijeme cijenu ulaznice sa 3 na 5 i skoro vam ugasio grupu.Poslije toga se nikad niste oporavili,kasnije je Senad sa nekoliko dnevnica vratio par njih na sjever.Oni najlojalniji su sad dobili nagradu za vjernost u vidu 5000 maraka.Al doduse vasa ljubav nema cijenu..jednom se prodali za bambuce,jednom za cugu i cvaju u kaficu i na kraju ste konacno odredili zadnju cijenu vase ljubavi :wtf:

Sloga nije iz Tz,iz Simin Hana je..ali Tuzla city jest i pogledaj adresu na kojoj je registovan klub posto se meni neda traziti :kafa:
Digao je on za simpatizere na 10, a sa Slogom je u Federalnoj i PL udario na besplatno. Bas se pitam zasto to radi ta dobrica od covjeka.

Registrovana je u Simin Hanu, opstina Tuzla. Sto opet nije gradska zona u koju Simin Han ne spada. Ali hajde nije ni to problem. Da je to sve islo prirodnim putem i da je SH prirodno dosla tu gdje jeste ne bi nista niko rekao. A drugo ne znam cemu stid zbog historije i imena kluba.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 10 avg 2018, 23:37

BosanacGorstak je napisao/la: Sloga nije iz Tz,iz Simin Hana je..ali Tuzla city jest i pogledaj adresu na kojoj je registovan klub posto se meni neda traziti :kafa:
Gdje se može provjeriti? Google mi ne izbacuje, čak ima slabo i članaka sa FK Tuzla City, dosta članaka izbacuje sa nazivom FK Sloga Simin Han.
Usput, zašto mi ne odgovoriš na pitanje?

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 10 avg 2018, 23:45

Aerials je napisao/la:
BosanacGorstak je napisao/la: Sloga nije iz Tz,iz Simin Hana je..ali Tuzla city jest i pogledaj adresu na kojoj je registovan klub posto se meni neda traziti :kafa:
Gdje se može provjeriti? Google mi ne izbacuje, čak ima slabo i članaka sa FK Tuzla City, dosta članaka izbacuje sa nazivom FK Sloga Simin Han.
Usput, zašto mi ne odgovoriš na pitanje?
Evo ja cu ti pomoci :thumbup:
KONTAKT
Fudbalski klub Tuzla City

75000 Tuzla, Bosna i Hercegovina

ulica Zlatnih ljiljana br.49
035/ 264-368
+387 61 315 849
[email protected]
https://fktuzlacity.com/

3dit:
slika
Zadnja izmjena: BosanacGorstak, dana/u 10 avg 2018, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 10 avg 2018, 23:45

Na svakoj temi par forumasa sa tk nekome nešto objašnjava odakle je ko, ovo nije centar grada ovo jest , ovo je prava stranka ovo nije itd... Nezz kako vam ne dosadi imate pp pa pišite nas boli kita za tim.

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 10 avg 2018, 23:48

Bas jbt, a za opstanak ce da se bore i jedni i drugi. Mujkanovic daje Fukarama pare, ove vodi Sisati gmaz...misle neki faktor. :crazy:
1921

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 10 avg 2018, 23:53

BosanacGorstak je napisao/la: Evo ja cu ti pomoci :thumbup:
KONTAKT
Fudbalski klub Tuzla City

75000 Tuzla, Bosna i Hercegovina

ulica Zlatnih ljiljana br.49
035/ 264-368
+387 61 315 849
[email protected]
https://fktuzlacity.com/
Imaš li podatak gdje je Sloga bila registrovana? Je li na istoj adresi? Po čemu onda Sloga nije iz Tuzle, nego iz Simin Hana, a Tuzla City jeste iz Tuzle, a nije iz Simin Hana?
Nego, na stranu ovo nebitno mi je poprilično jer znam da ste iz Simin Hana, još mi nisi odgovorio na prethodno pitanje. Izgleda kao da nećeš da odgovoriš ono što ti ne odgovara.

Edit: neću ti ni pokušati odgovoriti na pp, jer je pitanje jasno na prethodnoj stranici. Hvala za dokument btw. Do danas nisam znala da postoje svega dvije, ako i toliko, ulice unutar Simin Hana.
Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 11 avg 2018, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.

egzodus1946
Kontakt:

Post Postao/la egzodus1946 » 10 avg 2018, 23:56

Sta se desava

Sta je ovo ba prije nego sto sam refresovo stranicu svaki post mi bio na engleskom

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 10 avg 2018, 23:59

Aerials je napisao/la:Kako on može znati ko će doći i navijati za Slobodu, a ko za Slogu pa da nama diže cijenu? :lol:
Mogao je jedino dati isključivo navijačkoj grupi određeni broj ulaznica i naplatiti ih, za ostale ništa ne može dokazati.
Cijene karata mogu biti razlicite od tribine do tribine.
Mogao je jednostavno za navijace svog kluba odrediti jednu tribinu(navijackoj grupi)a za sve ostale staviti po 20 maraka.
Mogao je recimo da kaze da ko ima ulaznicu za neku od predhodnih Sloginih utakmica da moze doci na tu tribinu i smatrat ce se navijacem njegovog kluba,ako ima clansku njegovog kluba,ako je clan grupe Divizija il na milion nacina..gdje postoji volja postoji i nacin. ;)

edit..mogao je jednostavno staviti 20 km za sve jer mi trenutno i onako nemamo mnogo navijaca :mrgreen:
Zadnja izmjena: BosanacGorstak, dana/u 11 avg 2018, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 10 avg 2018, 23:59

club21 je napisao/la:Na svakoj temi par forumasa sa tk nekome nešto objašnjava odakle je ko, ovo nije centar grada ovo jest , ovo je prava stranka ovo nije itd... Nezz kako vam ne dosadi imate pp pa pišite nas boli kita za tim.
Isto kao i moje i tvoje kolege sa tribina, opraše godinama na ruke koji dio grada je bordo ili plavi, broje se građanska i papanska zrnca, a da ti takvi što potežu te priče okače slike rodnih listova, bio bi cirkus kolumbija.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 avg 2018, 00:03

BosanacGorstak je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Kako on može znati ko će doći i navijati za Slobodu, a ko za Slogu pa da nama diže cijenu? :lol:
Cijene karata mogu biti razlicite od tribine do tribine.
Mogao je jednostavno za navijace svog kluba odrediti jednu tribinu(navijackoj grupi)a za sve ostale staviti po 20 maraka.
Mogao je recimo da kaze da ko ima ulaznicu za neku od predhodnih Sloginih utakmica da moze doci na tu tribinu i smatrat ce se navijacem njegovog kluba,ako ima clansku njegovog kluba,ako je clan grupe Divizija il na milion nacina..gdje postoji volja postoji i nacin. ;)

edit..mogao je jednostavno staviti 20 km za sve jer mi trenutno i onako nemamo mnogo navijaca :mrgreen:
A mogao je i dobiti odbijenicu za Tusanj zar ne? Pa mu nije preporucljivo da radi takve stvari. Navijaci Slobode su svakako navikli da dolaze, ima 1000-2000 stalnih koji bi dosli i da se placa ali da se placa jedno 10 KM sigurno ne bi dosao nikoda prati Slogu.

Koju ce mu clansku da donese kada nema clanskih, kakvu ce mu ulaznicu da donese kada je stavio besplatan ulaz citavu proslu sezonu. Isto namirisao da sa SSH nece imati neku podrsku pa ubacio u ime Tuzla :rol:

Ovako na utakmicu ce doci samo ljudi koji nisu dosli na Tusanj godinama i koji nisu upuceni. Nema nama ko novi doci besplatno, samo vama moze doci.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 avg 2018, 00:05

Ovi ce preyebati i nase sarajevske "provokacije" pred derbi. Ovo je neki novi nivo. :lol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

vaznonije
Kontakt:

Post Postao/la vaznonije » 11 avg 2018, 00:07

egzodus1946 je napisao/la:Sta se desava

Sta je ovo ba prije nego sto sam refresovo stranicu svaki post mi bio na engleskom
Amidza Tan te spijunira

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 11 avg 2018, 00:09

BosanacGorstak je napisao/la: Cijene karata mogu biti razlicite od tribine do tribine.

Editovala sam svoj post prije nego sam vidjela da si odgovorio. :thumbup:
Ima tu mnogo rupa i problema po kojima bi i navijači Sloge bili primorani platiti punu ulaznicu.
Jeste li imali članske prethodnih sezona u Slogi? Fakat ovo ne znam. Možda bi jedino tako mogao, ali i to nije fer jer možda ima novih navijača koji prije nisu bili tu i onda moraju platiti, pa opet rupa.
Kako se određuje ko pripada navijačkoj grupi, imate li kakav spisak ljudi koji su tu? Ako nemate, i to bi značilo i da svaki simpatizer Sloge, koji nije član skupine, opet mora platiti kartu, a uz to još i ići na drugu tribinu među "neprijatelje".
Ima fakat puno problema vezano za to odvajanje i naplaćivanje jednima ovako, drugima onako.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.