FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

robovi88
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la robovi88 » 05 okt 2010, 18:12

hahahahha ja ludila sad TM navijali i kazu ZELJO!!! pa sute jedno 10 sec,i tako oni kazue ZELJO !! a ovi nasi NA **** !!,onda oni opet ZELJO !! a ovi nas NA **** !!! kad Manijaci ČELIK!!! a naši ŠAMPION !!! mislili da ce se prosut hahahah xD
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 05 okt 2010, 18:13

robovi88 je napisao/la:hahahahha ja ludila sad TM navijali i kazu ZELJO!!! pa sute jedno 10 sec,i tako oni kazue ZELJO !! a ovi nasi NA **** !!,onda oni opet ZELJO !! a ovi nas NA **** !!! kad Manijaci ČELIK!!! a naši ŠAMPION !!! mislili da ce se prosut hahahah xD
ti sad lud?!?!?

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 05 okt 2010, 18:17

amer_zeljoo je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:hahahahha ja ludila sad TM navijali i kazu ZELJO!!! pa sute jedno 10 sec,i tako oni kazue ZELJO !! a ovi nasi NA **** !!,onda oni opet ZELJO !! a ovi nas NA **** !!! kad Manijaci ČELIK!!! a naši ŠAMPION !!! mislili da ce se prosut hahahah xD
ti sad lud?!?!?
Jest lud je a ti sad na forumu mjesto na stadionu !?

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 05 okt 2010, 18:19

Samo F.K.S !! je napisao/la:
amer_zeljoo je napisao/la:
ti sad lud?!?!?
Jest lud je a ti sad na forumu mjesto na stadionu !?
ja nisam bio u mogucnosti da odem na stadion dosao sam nedavno iz skole...

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 05 okt 2010, 18:19

sudenje na strani zelje mnogo smijesni faula
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 05 okt 2010, 18:19

ili sam gluh ili ste opet vi rekla na ...urac ???

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 05 okt 2010, 18:19

Abrofemy je napisao/la:Zar ti nisi u Gradačcu?
Pare brate jbg

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 okt 2010, 18:23

losi smo ali uzasno...
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 05 okt 2010, 18:25

Abrofemy je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:
Abrofemy je napisao/la:Zar ti nisi u Gradačcu?
Pare brate jbg
Onda ocisti ispred svoje avlije, nemoj drugome dobacivat nesto, mlad si naucices!
Pa bolan znas li ti gdje je grbavica a gdje je gradacac ?! znas li kolko kosta put do gradačca a kolko do grbavice ? i ti mi se nasao nesto pricati kofa neki navijac Dortmunda a njihovom stadionu nisi prismrdio !

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 05 okt 2010, 18:25

marsovac je napisao/la:sudenje na strani zelje mnogo smijesni faula
de ne seri zivota ti... nemoj komentarisat na temi uopste...!

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 05 okt 2010, 18:27

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 05 okt 2010, 18:27

Gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 05 okt 2010, 18:28

Elektrika je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
ĆELIK utrpa im ,,,,,

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 05 okt 2010, 18:28

BBBBRRRRRRRKKKKKKKKKOOOOOOOOVVVVVVVVIIIIIIIIĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D
ORI MI KUĆA !!!!
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 05 okt 2010, 18:29

Samo F.K.S !! je napisao/la:Gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

e jesmo im dušmani :lol: :mrgreen:

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 okt 2010, 18:30

ti si najveci jadnik na ovom forumu.takav smrad od covjeka da je to nevjerovatno.kada ti dodje neko provocirati sarajevo ,glavni si galamdjija,i pricas kako smo jadni.neka mi daju ban ali hocu da ti kazem da si pravi ljudski parazit i smece od covjeka.jadnice iskopmleksirani.
svaka cast celiku zasluzeno vode bolji su 3 puta bili.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 05 okt 2010, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 05 okt 2010, 18:31

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
NEK CRKNU DUSMANIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 05 okt 2010, 18:31

barbarez je napisao/la:
ti si najveci jadnik na ovom forumu.takav smrad od covjek ada je to nevjerovatno.kada ti dodje neko provocirati sarajevo ,glavni si galamdjija,i pricas kako smo jadni.neka mi daju ban ali hocu da ti kazem da si pravi ljudski parazit i smece od covjeka.jadnice iskopmleksirani.
:mrgreen:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 05 okt 2010, 18:32

Hajmo jos jedan! :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 okt 2010, 18:35

Elektrika je napisao/la:
barbarez je napisao/la:
ti si najveci jadnik na ovom forumu.takav smrad od covjek ada je to nevjerovatno.kada ti dodje neko provocirati sarajevo ,glavni si galamdjija,i pricas kako smo jadni.neka mi daju ban ali hocu da ti kazem da si pravi ljudski parazit i smece od covjeka.jadnice iskopmleksirani.
:mrgreen:
ma samo se i mozes smijati jadnice jadni.idi reci moderatorima da me banuju ,idi isto kako sto ih molis da banuju sve koji provociraju sarajevo .idi zovi zagora da brise.niko vam ne smije napisati nista sto vam ne odgovara.bolesnice eto ti pozelenio si muke i iskompleksiranosti,dace bog pa ces i poplaviti ,to ce ti najbolje stajati
VOLIM TE ZELJO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 26 gostiju.