FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
kakvo ba placanje stolice u skupstini...
kakvi su nasi ljudi, da 1000 maraka daju htjeli bi da znaju gdje je otisla ta njihova hiljada , a to nikome ne odgovara.
to bi znacilo transparentniji klub, rad pod nadzorom itd itd. I onda sujetu nasih predsjednika, ko je on da mene nadzire, dao hiljadu i hoce meni da sefuje.
tebi bio korak ka ozbiljnom klubu jer bi u skupstini bili ljudi koji zele da budu, koji mogu pomoci i koji bi se borili, a ne neki koji ne znaju ni kako su dosli tu
velika vecina clanova skupstine bi izglasavanjem odluke da se placa clanstvo sebe iskljucila iz skupstine jer nemaju /ne zele da daju. A ipak ovako ide kurcenje kako su oni u skupstini Slobode Bolje biti u skupistini ovakve Slobode pa pricati po kafama nego ne biti u skupstini neke jace Slobode.
Sloboda kad bi postala ozbiljniji klub , prestala bi biti ustanova za zbrinjavanje ljudi ili bivsih igraca koji nemaju gdje da rade. A to je prava uloga Slobode trenutno i misija.
Senad vuce kriminalne poteze u zadnje vrijeme, neko ga strasno lose savjetuje (tako su i Azmira pred kraj) da se sa svima zamjeri, ali donekle ga i razumijem u dijelu "Ako nece niko da vodi, ako vec moram ja, radit cete kako ja hocu i kako ja kazem, i ja cu radit sta ja hocu, ako vam se ne svidjam bujurm" do tad je kako ja kazem.
igracki kadar je nikakav, omladinski pogon jos gori (jer je socijalna ustanova) , organizacioni aspekt kluba ne postoji, jedino me tjesi taj element vracanja dugova
kakvi su nasi ljudi, da 1000 maraka daju htjeli bi da znaju gdje je otisla ta njihova hiljada , a to nikome ne odgovara.
to bi znacilo transparentniji klub, rad pod nadzorom itd itd. I onda sujetu nasih predsjednika, ko je on da mene nadzire, dao hiljadu i hoce meni da sefuje.
tebi bio korak ka ozbiljnom klubu jer bi u skupstini bili ljudi koji zele da budu, koji mogu pomoci i koji bi se borili, a ne neki koji ne znaju ni kako su dosli tu
velika vecina clanova skupstine bi izglasavanjem odluke da se placa clanstvo sebe iskljucila iz skupstine jer nemaju /ne zele da daju. A ipak ovako ide kurcenje kako su oni u skupstini Slobode Bolje biti u skupistini ovakve Slobode pa pricati po kafama nego ne biti u skupstini neke jace Slobode.
Sloboda kad bi postala ozbiljniji klub , prestala bi biti ustanova za zbrinjavanje ljudi ili bivsih igraca koji nemaju gdje da rade. A to je prava uloga Slobode trenutno i misija.
Senad vuce kriminalne poteze u zadnje vrijeme, neko ga strasno lose savjetuje (tako su i Azmira pred kraj) da se sa svima zamjeri, ali donekle ga i razumijem u dijelu "Ako nece niko da vodi, ako vec moram ja, radit cete kako ja hocu i kako ja kazem, i ja cu radit sta ja hocu, ako vam se ne svidjam bujurm" do tad je kako ja kazem.
igracki kadar je nikakav, omladinski pogon jos gori (jer je socijalna ustanova) , organizacioni aspekt kluba ne postoji, jedino me tjesi taj element vracanja dugova
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba nam predsjednik iz nasih redova, ali na iskustvu Celika odmah vidimo da to opcina nece dati. Odredi se novac za godinu, postavi se tvoj covjek i pustis ga da trosi kako zeli i radi kako zeli. Skupstine vjerovatno i nema jer Senad fino zaradjuje, ono biti ce ako budemo kriticni na zimu. Pitati ce njega da li zeli ostati, prebaciti mu novac, a on ce u januaru odraditi nesto korektnije da se pokusamo izvuci, pa onda na ljeto opet idu svi da omaste brk od predsjednika, trenera, managera.
Sto se tice novca, sigurno ga uz grad i sponzore ima sasvim dovoljno da zavrsimo svake godine 5-6 na tabeli. Sto se tice omladinskog i plana oko mladih igraca sigurno da ima materijala da svake godine izbacimo jednog igraca. Sto se tice ovih sitnica i marketinga moze se za nikakve pare odlicno odraditi da se hoce.
Sto se tice zbrinjavanja svakog sportskog radnika i igraca koji ne zna i nema kvalitet i nema gdje drugo se opet moze, samo pocnes raditi u interesu kluba, a ne u interesu ljudi. Jest da ce te odmah sabotirati u startu ali ih fino odebes i odgovoris dobrim radom i rezultatima cime bi ih ugasio.
Mislim da kada predsjednik radi i ima par ljudi oko sebe kvalitetnih da bi onda svi zaboravili na skupstinu. Kada bi rezultati bili pristojni zaboravilo bi se i na druge stvari. Para ima da se moze daleko bolje raditi, mozes napraviti mini firmu da sve bude na mjestu.
Sto se tice novca, sigurno ga uz grad i sponzore ima sasvim dovoljno da zavrsimo svake godine 5-6 na tabeli. Sto se tice omladinskog i plana oko mladih igraca sigurno da ima materijala da svake godine izbacimo jednog igraca. Sto se tice ovih sitnica i marketinga moze se za nikakve pare odlicno odraditi da se hoce.
Sto se tice zbrinjavanja svakog sportskog radnika i igraca koji ne zna i nema kvalitet i nema gdje drugo se opet moze, samo pocnes raditi u interesu kluba, a ne u interesu ljudi. Jest da ce te odmah sabotirati u startu ali ih fino odebes i odgovoris dobrim radom i rezultatima cime bi ih ugasio.
Mislim da kada predsjednik radi i ima par ljudi oko sebe kvalitetnih da bi onda svi zaboravili na skupstinu. Kada bi rezultati bili pristojni zaboravilo bi se i na druge stvari. Para ima da se moze daleko bolje raditi, mozes napraviti mini firmu da sve bude na mjestu.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 09 avg 2018, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi u tuskoj smo situaciji da valja,al to se suti niko nista ne prica
-
- Kontakt:
Nek se suti. Jesmo li zasluzili bolje realno?
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Pa nemoze doci Sejo sa hametove sto prodaje teksas u skupstinu.Pozajmi mu Senad milju i uzme je nazad odmah.
Jeste bukvalni ybm ga.Napravi se valjda neki kriterij. ...
Ali eto Ultra mi postom syeba sve nade. Iako i sam znam da je tako sve.
Tuga majke mi moje srce me boli eto....Sta smo mi bogu zgriijesili ....
Kaze Senad nece niko EVO HOCU JA.ZAKAZITE SKUPSTINU ZA DECEMBAR VEC SADA JA CU PREUZETI KLUB.
Jeste bukvalni ybm ga.Napravi se valjda neki kriterij. ...
Ali eto Ultra mi postom syeba sve nade. Iako i sam znam da je tako sve.
Tuga majke mi moje srce me boli eto....Sta smo mi bogu zgriijesili ....
Kaze Senad nece niko EVO HOCU JA.ZAKAZITE SKUPSTINU ZA DECEMBAR VEC SADA JA CU PREUZETI KLUB.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
ne lazi malto brcanska
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Nemoj se sprdat,neka zakazu skupstinu do nove godine,27 decembar,neka je zakazu do septembra...Da imam vremena prezentovati plan,staviti na papir,okupiti saradnike,organizovati se,kako na tom polju tako i privatno.Chinaglia je napisao/la:ne lazi malto brcanska
Trazim samo garancije reprograma od grada,i stadion na KONCESIJU Slobodi na 30 godina....ja cu traziti investitore za gradnju.
Pare za reprogram me ne interesuju neka grad direktno placa...Je li posteno

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
Katastrofalno odrađen prelazni rok. Razlog???? Cim je otisao Slavko a potom i Rustemovic, Husic... Ignjatovic ode pa se vrati ???? Treneri koji su dovedeni je presmjesno bilo sto se na kraju ispostavilo tačnim. Loše se zbog svega navedenog ušlo u sezonu i sad se čupaj. Zbog čega je tako? Zato sto nema dugoročno plana i dok god mijenjamo skoro kompletan tim svaku sezonu nema tu napretka. Kada se uspiju zadrzati glavni igrači iz prethodne sezone i dovesti ciljano pojačanja biće bolje. Valjda.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Evo malo vijesti iz eng. izvora... Izgleda da se ozbiljno prate Slobodini taenti
Fulham are planning to sign Bosnian striker Edis Smajic in January after the teenager impressed during a recent trial at the club.
http://www.sportinastorm.com/premier-le ... 32z2443427

Fulham are planning to sign Bosnian striker Edis Smajic in January after the teenager impressed during a recent trial at the club.

http://www.sportinastorm.com/premier-le ... 32z2443427
Sve ove nehljebare otjerati iz kluba i dovesti nove koji ce raditi za bolje sutra od ovih sad nema hljeba
da dodam... Begu prati nekoliko skauta europskih klubovaq 
takodje i Maksimovica
Football Wonderkids Scouting
@footwonderkids
Jul 16
*** 2018-19 season players to watch ***
Sasa Maksimovic
Nat: #Bosnia
Pos: Winger/Forward
A #talented forward for FK Sloboda Tuzla
https://twitter.com/footwonderkids/stat ... 5898306560
ne sumnjam da ce ubuduce u izlogu biti i Hodzici itd. (ako vec nisu
)
Dakle, buducnost je svijetla
... ako i samo ako se bude radilo pravilno 

takodje i Maksimovica

Football Wonderkids Scouting
@footwonderkids
Jul 16
*** 2018-19 season players to watch ***
Sasa Maksimovic
Nat: #Bosnia
Pos: Winger/Forward
A #talented forward for FK Sloboda Tuzla
https://twitter.com/footwonderkids/stat ... 5898306560
ne sumnjam da ce ubuduce u izlogu biti i Hodzici itd. (ako vec nisu

Dakle, buducnost je svijetla

Zadnja izmjena: salinas, dana/u 10 avg 2018, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ja bih prije istrpila ovo naše talentovane djece što imamo, nego tamo neke tokmake od 30+ koji su, pa možda i na istom nivou kao ova djeca. Od njih bi makar nešto imali, od ovih ništa.
Što se Smajića tiče, iskreno se nadam da će uspjeti da realizuje ovaj transfer, nije mala stvar.
Što se Smajića tiče, iskreno se nadam da će uspjeti da realizuje ovaj transfer, nije mala stvar.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
joj kad smajic sutra zaigra i zabije, nece hejterima biti dobro :kafa:
Amin. Da ga prodamo za što više para.Chinaglia je napisao/la:joj kad smajic sutra zaigra i zabije
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Obavjestenje:
Jel registrovan Zukic ili od toga nema nista do januara?
Jel registrovan Zukic ili od toga nema nista do januara?
Samo jako Tuzlanki
da sutra zagrmi niko niko samo Sloboda

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Da li mi sa Zapada sutra možemo sjediti na svojim mjestima ili moramo na sjever d se ne mješamo sa "domaćinima"?
Za sve vas koji ne zelite propustiti nijednu vijest o FK Sloboda objavljenu na portalu SportSport.ba kreirali smo novu uslugu.
- Preuzmete posljednju Android aplikaciju.
- Registrujete se
- Podesite favorite, izaberete FK Sloboda, (pazite da vam ostane ukljucena opcija ‘zelim primati push notifikacije za ovaj klub’)
I onda vam dolaze push notifikacija za svaku vijest o vasem klubu. Dodatno, na tabu ‘TEME’ pod ‘favoriti’ imate arhiv svih vijesti iz svog kluba.
Po zelji, push notifikacije mozete gasiti i paliti kroz glavni meni (tri crtice) u dijelu ‘postavke notifikacija’
Uslugu jos testiramo i zahvalni smo na svim sugestijama.
- Preuzmete posljednju Android aplikaciju.
- Registrujete se
- Podesite favorite, izaberete FK Sloboda, (pazite da vam ostane ukljucena opcija ‘zelim primati push notifikacije za ovaj klub’)
I onda vam dolaze push notifikacija za svaku vijest o vasem klubu. Dodatno, na tabu ‘TEME’ pod ‘favoriti’ imate arhiv svih vijesti iz svog kluba.
Po zelji, push notifikacije mozete gasiti i paliti kroz glavni meni (tri crtice) u dijelu ‘postavke notifikacija’
Uslugu jos testiramo i zahvalni smo na svim sugestijama.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
To je normalno razmisljanje svakog NORMALNOG navijaca, medjutim i sami znamo da to nije tako. Sami znamo kako se Smajic izvizdi nekoliko puta, pola stadiona, a mrtvi Said koji ne istrci 3 sprinta dobije aplauz.Aerials je napisao/la:Ja bih prije istrpila ovo naše talentovane djece što imamo, nego tamo neke tokmake od 30+ koji su, pa možda i na istom nivou kao ova djeca. Od njih bi makar nešto imali, od ovih ništa.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.