NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Momak je igrao u Tojsicima solidno ovu polusezonu ali u TOJŠIĆIMA.combe je napisao/la:Sve pet. Lijepo mi napredujemo u ovoj ligi RS. Bod sa strane nije mala stvar. Dovedes Dukica bio rezerva u toj ligi RS. Sta drugo mozes ocekivat.
-
- Kontakt:
Uros djukic napustio nas.
Imal iko.iz uprave da se oglasi u uvezi ovog urosa i onog malog iz orasja.pa zar ste toliko nesposobni da niste mogli sastavit ekipu za mj.dana.pa igraci odlaze 3 dana pred pocetak sezone.pu pu cigani jedni..
Imal iko.iz uprave da se oglasi u uvezi ovog urosa i onog malog iz orasja.pa zar ste toliko nesposobni da niste mogli sastavit ekipu za mj.dana.pa igraci odlaze 3 dana pred pocetak sezone.pu pu cigani jedni..
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Nesposobni su oni dosta vise nego sto mislis...ovi sto glume baje oni ce zvijezdu vratit u seosku ligu...crvenobijeli je napisao/la:Uros djukic napustio nas.
Nisu oni sposobni ni 1% sto se nogometa tice.
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
-
- Kontakt:
Prave cirkus od kluba obajve potpisao, nakon par dana ljudi otisli iz kluba, zar se nemoze napisat na fb stranici o tome zasto su otisli kad su vec potpisali ugovore zasto.nisu ostali, ajd ovaj uros nije nesto al zivkovic ili kako se zvao taj iz orasja kazu da je dobar mali...Orhan je napisao/la:Nesposobni su oni dosta vise nego sto mislis...ovi sto glume baje oni ce zvijezdu vratit u seosku ligu...crvenobijeli je napisao/la:Uros djukic napustio nas.
Nisu oni sposobni ni 1% sto se nogometa tice.
Ništa se ne brinite previše pljujemo uskoro ce biti sastanak i sa forumašima u prostorijama kluba gdje ce biti uvjek oni dezurni koji nemaju veze sa stanjem u klubu. Bit ce Salda jer oni njega postave i on se bezveze raspravlja sa publikom navijačima a čovjek ni kriv ni duzan nije platu primio sigurno najmanje 8 mjeseci, Smješna neka imena se sprdaju sa Zvijezdom pa ovaj Uros Djukic nebi mogo doc ni na probu a kamoli ugovor potpisati kakav je igrač. Al ništa se ne brinite trener bez taktike ce pobjedit Orašje i svi ce u trans pasti, ali u slučaju obrnutog scenarija odmah mu treba dati otkaz jer Orašje nikad losije, Kadic Nihad mu je odrzao predavanje taktike, vjerujte pobjeda protiv Slatine je vise sretna nego spretna.
-
- Kontakt:
Sta se desilo sa zivkovicem iz orasja.piska znas li zasto nas je napustio.i ovog urosa suspendovat odmah ako ima ugovor pa nek onda prica sta hoce.
Zivkovic je htjeo preci u Zvijezdu cak je odigrao jednu utakmicu medjutim, naime ne daju mu papire iz Orašje da predje u Zvijezdu jer je dosao nakon isteka prelaznog roka! To je priča koju sam lično cuo od Zivkovica!
-
- Kontakt:
Aha ok.evo objavili su na fb stranici za urosa, pa bem mu pa zar se uvljek mora prozivat da bi nesto uradili.i slaba je organizacija u vezi polusezonski ulaznica, daj malo aktivirajte se, ev sutra petak, stand preed kino i da se i to rijesi.inace 20 km je polusezonska ulaznica
JA sam je vec kupio redni broj 002, a prvo treba načelnik da kupi kartu zatim upravni odbor i općinsko vijeće svi pa zatim po firmama akciju napraviti ali nemaju oni smisla ideja za to.
Danas bi trebala doć 3 igrača na posudbu mada mislim da nece bit neko pojačanje za nas.
-
- Kontakt:
Mozes napisat o kojim igracima je rijec i odakle nam dolaze
Dolaze iz Slobode
Neko vjerovatno od ovih pošto do sada nisu nastupali za Slobodu:Semir Musić,Armin Hodžić,Safet Šivšić,Saša Maksimović,Adnan Mujkić,Dino Hodžić.
Todorović Kurtalić Hodžić ako neko zna o kakvim je igračima,riječ možel informacija
- ASD
- Kontakt:
Hodzic je vjerovatno Dino, on je mislim potpisao ugovor sa Slobodom, Kurtalic koliko znam nije.
Za Todorovica veze nemam ko je, mislim da takav nije clan Slobode.
Za Todorovica veze nemam ko je, mislim da takav nije clan Slobode.
Dino Hodžić 19 godina desni vezni/krilo....Alen Kurtalić 18 godina veznjak i Andrej Todorović 19 godina napadač iz srbije momak bio na probi u slobodi prije početka sezone.
Hoce li biti kakve organizacije za Orasje kada se krece i to
Combe jaro izgleda na moru cim ga nema da galami
I Piska se usutio garant okuplja ekipu da danas vatreno navija za svoj klub
Svi danas u Orasje ima nade za bod. Forum pun gluposti, nijednog tog igraca tu sto spominjete nije bilo na treningu.Sama sranja se pisu kao i ovaj tri za tri a Orasje nam kavke probleme oko igraca pravi.. ( e moj jaro oni ce 200% dat da pobjede Zvijezdu danas)
Evo i vjerovatnih pocetnih 11 kojih ce izvesti MATORI LAZO:
Prljaca(klupa Aljkanovic), Popovic, Petrovic,Sarkanovic,Pecelj,Brckalic,Sabanovic,Kadric,Saric,Jusufbasic i Jacimovic...
Sretno Zvijezdo u novoj sezoni.... sretno i bivsem junioru Piragicu i hvala mu na prikazanim igrama, koji vise nije u Zvijezdi.

I Piska se usutio garant okuplja ekipu da danas vatreno navija za svoj klub

Svi danas u Orasje ima nade za bod. Forum pun gluposti, nijednog tog igraca tu sto spominjete nije bilo na treningu.Sama sranja se pisu kao i ovaj tri za tri a Orasje nam kavke probleme oko igraca pravi.. ( e moj jaro oni ce 200% dat da pobjede Zvijezdu danas)
Evo i vjerovatnih pocetnih 11 kojih ce izvesti MATORI LAZO:
Prljaca(klupa Aljkanovic), Popovic, Petrovic,Sarkanovic,Pecelj,Brckalic,Sabanovic,Kadric,Saric,Jusufbasic i Jacimovic...
Sretno Zvijezdo u novoj sezoni.... sretno i bivsem junioru Piragicu i hvala mu na prikazanim igrama, koji vise nije u Zvijezdi.
Zadnja izmjena: combe80, dana/u 11 avg 2018, 12:42, ukupno mijenjano 3 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.