Killer
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
irfo je napisao/la:Ne budu li se trudili, doktor ce im dvije tri vaspitne opalit
Znaš šta, izgleda da on igra kod svakog trenera jer ima autoritet na terenu. Yebiga, griješi on, pogotovo ispada 1vs1 na malo većem prostoru zbog poznih godina al' je očigledno da on komanduje odbranom, vrišti i yebe majke kad treba i to je ono što moraš imati u odbrani. Rodin i Bakrač jesu kvalitetniji igrači od njega, al' neko od njih dvojice se mora isprofilisati u vođu odbrane, inače će Bogi igrati dok ne umreLjoZee je napisao/la:Ne bi me cudilo da igra i vise od polusezone. Imamo dva odlicna stopera, ali on uvijek jednog izbaci iz prvih 11. Bakrac i Rodin![]()
Pomakni se s mjesta, pu pu puRaonffa je napisao/la:Znaš šta, izgleda da on igra kod svakog trenera jer ima autoritet na terenu. Yebiga, griješi on, pogotovo ispada 1vs1 na malo većem prostoru zbog poznih godina al' je očigledno da on komanduje odbranom, vrišti i yebe majke kad treba i to je ono što moraš imati u odbrani. Rodin i Bakrač jesu kvalitetniji igrači od njega, al' neko od njih dvojice se mora isprofilisati u vođu odbrane, inače će Bogi igrati dok ne umreLjoZee je napisao/la:Ne bi me cudilo da igra i vise od polusezone. Imamo dva odlicna stopera, ali on uvijek jednog izbaci iz prvih 11. Bakrac i Rodin![]()
LjoZee je napisao/la:Ne mora on nuzno nikako igrati dok se ne spusti na zemlju.
Dženo je oduvijek igrao lijevo krilo.Raonffa je napisao/la:Pa dobro slažem se, al' nije da je Krpić jedini napadač, Dženi je to čak i prirodna pozicija koliko znam, samo ga je Adžem prošle sezone gurnuo na lijevo krilo i pogodio sa tim, barem u tom periodu.
Nemam pojma, mislio sam da je klasični napadač zbog svoje visine.Rokoko87 je napisao/la:Dženo je oduvijek igrao lijevo krilo.Raonffa je napisao/la:Pa dobro slažem se, al' nije da je Krpić jedini napadač, Dženi je to čak i prirodna pozicija koliko znam, samo ga je Adžem prošle sezone gurnuo na lijevo krilo i pogodio sa tim, barem u tom periodu.
Ma jest, zbog visine djeluje tako, ali od omladinaca pa sve do sada skoro uvijek je igrao na krilnim pozicijama, jedino je u Travniku znao počinjati kao centralni napadač.Raonffa je napisao/la:Nemam pojma, mislio sam da je klasični napadač zbog svoje visine.Rokoko87 je napisao/la:Dženo je oduvijek igrao lijevo krilo.Raonffa je napisao/la:Pa dobro slažem se, al' nije da je Krpić jedini napadač, Dženi je to čak i prirodna pozicija koliko znam, samo ga je Adžem prošle sezone gurnuo na lijevo krilo i pogodio sa tim, barem u tom periodu.
E pa to, znam kad je ljetos došao iz Travnika bio je najavljen kao napadač.Rokoko87 je napisao/la: Ma jest, zbog visine djeluje tako, ali od omladinaca pa sve do sada skoro uvijek je igrao na krilnim pozicijama, jedino je u Travniku znao počinjati kao centralni napadač.
Uglavnom zamjena ima, može se uvijek nešto izmisliti.Rokoko87 je napisao/la:Ja mislim da bi se bolje i snalazio na toj poziciji, vidjet ćemo hoće li Oda odmarati Krpića sa Zajmovićem, Zecom ili Jazvićem.
Treba ga probati u napadu, neka ga hrane loptama da vidimo jel ima slifa za napada.Rokoko87 je napisao/la:Dženo je oduvijek igrao lijevo krilo.Raonffa je napisao/la:Pa dobro slažem se, al' nije da je Krpić jedini napadač, Dženi je to čak i prirodna pozicija koliko znam, samo ga je Adžem prošle sezone gurnuo na lijevo krilo i pogodio sa tim, barem u tom periodu.
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921 i 26 gostiju.