Upakovat im obojicu za 50 miliona.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ako je cijena 50, Everton će dati 60 unaprijed. Ima se, može se, neka se kurce.messilla je napisao/la:I Gomo bi mogao u Everton.Ako se ovo dogodi, Karamele će mi postati daleko najdraži tim u Engleskoj.
![]()
Upakovat im obojicu za 50 miliona.
let3 je napisao/la:
Evo, nabrojah ih 9, a tri mjesta u vezi.
Nemoj se više kladiti.Blejzer10 je napisao/la:Izgubljena opklada.AlfredNobel je napisao/la:Nego Blejzere, kakav je to avatar? Nije valjda da nema nijedna druga ličnost za profilnu.. Bolje da si Munira stavio..
Nema to veze sa izlaznim transferima, oni u Engleskoj mogu do večeras dovoditi igrače, a prodavati ih mogu u ostale lige u kojima traje prelazni rok bez problema. Da budem precizan, teoretski, Pogbu možete dovesti sve dok vama traje prelazni rokAlfredNobel je napisao/la:Da nisu skraćivali transfer rok u Engleskoj, mogli bi se komotno nadati dolasku Pogbe. Ovako, nema teoretske šanse. Možda bude u januaru, pa bude i neka razmjena, ali sad je i suludo pričati o njemu.
Gomes ako ode, bit ce posudba.BREAKING NEWS: Sky ****: @Everton officials are in Barcelona trying to finalise a deal for @FCBarcelona defender Yerry Mina. #SSN
Znam ja to, ali neće ti niko prodati odteđenog igrača, a da za njega ne može dovesti zamjenu. Pogotovo, jednog Pogbu, koji im je najvažniji igrač, kako na terenu, tako i van njega. Tako da, nema šanse da dođe ovo ljeto. Na to sam mislio, znam ja da oni mogu prodavati i mi kupovati do kraja avgusta.Raonffa je napisao/la:Nema to veze sa izlaznim transferima, oni u Engleskoj mogu do večeras dovoditi igrače, a prodavati ih mogu u ostale lige u kojima traje prelazni rok bez problema. Da budem precizan, teoretski, Pogbu možete dovesti sve dok vama traje prelazni rokAlfredNobel je napisao/la:Da nisu skraćivali transfer rok u Engleskoj, mogli bi se komotno nadati dolasku Pogbe. Ovako, nema teoretske šanse. Možda bude u januaru, pa bude i neka razmjena, ali sad je i suludo pričati o njemu.
Nisam onda skontao najbolje tvoj post, kontao sam da misliš da kada se večeras završi prelazni rok, onda više neće moći ni dovoditi ni prodavati igrače, tako mi je izgledalo u onom napisanom postu. Nebitno, halalite na upaduAlfredNobel je napisao/la:Znam ja to, ali neće ti niko prodati odteđenog igrača, a da za njega ne može dovesti zamjenu. Pogotovo, jednog Pogbu, koji im je najvažniji igrač, kako na terenu, tako i van njega. Tako da, nema šanse da dođe ovo ljeto. Na to sam mislio, znam ja da oni mogu prodavati i mi kupovati do kraja avgusta.Raonffa je napisao/la:Nema to veze sa izlaznim transferima, oni u Engleskoj mogu do večeras dovoditi igrače, a prodavati ih mogu u ostale lige u kojima traje prelazni rok bez problema. Da budem precizan, teoretski, Pogbu možete dovesti sve dok vama traje prelazni rokAlfredNobel je napisao/la:Da nisu skraćivali transfer rok u Engleskoj, mogli bi se komotno nadati dolasku Pogbe. Ovako, nema teoretske šanse. Možda bude u januaru, pa bude i neka razmjena, ali sad je i suludo pričati o njemu.
Hajde, Frenkoza!Barça has reached an agreement with Ajax to sign Frenkie de Jong in case Ajax fail to qualify for the Champions League. [sport]
Hvala ti Jeri za SP!messilla je napisao/la:Oko 35 miliona za Minu piše catradio.
Nisu oni kao nekarakter zvani Dembele.Iako je Ernesto Valverde igračima dao slobodan dan, neki od njih ipak nisu htjeli odmarati. Tako su se danas u kompleksu Ciudad Deportiva Joan Gamper, na terenu broj sedam, pojavili i samostalno trenirali Denis Suárez, Aleñá, Samper, Umtiti, Luis Suárez i Arturo Vidal.
Keith Downie @SkySports_Keith
Understand Newcastle’s move for Barcelona defender Marlon Santos is off after the player failed to obtain a work permit. Fernandez jetting into Tyneside instead.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.