Zato tm taj kraj saranja u sa nadoknadi saranjem grafita drugih n. skupina..formance je napisao/la:Nije bitno koji je grafit bolji, već ono što oba grafita simboliziraju, a to je, bar se nadam, da je došao kraj šaranjima grafita u Sarajevu !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Napokon nesto lijepo da se desi izmedju nas,pa i bilo je vrijeme....
Respekt za momke koji su radili ove grafite...SVAKA CAST!!!
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
acabovci zabranili unosenje transa robije,sad hoceteli uspjeti naci neki drugi nacin da ga unesete neznam,imate jos vremena da skontate... 

nadam se da ce oni grafiti na DBR biti popravljeni. 
dobro je pa smo se zbilzili pa makar i na tri metra.

dobro je pa smo se zbilzili pa makar i na tri metra.

Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 05 okt 2010, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
2 busa Robijasa krenula prema Sarajevu,sta bi od one najvaljene Invazije

120 robijaša ?melandri je napisao/la:2 busa Robijasa krenula prema Sarajevu,sta bi od one najvaljene Invazije![]()
![]()

2 busa vidjena na autoputu,dakle max 120 Robijasa...nime_tm87 je napisao/la:120 robijaša ?melandri je napisao/la:2 busa Robijasa krenula prema Sarajevu,sta bi od one najvaljene Invazije![]()
![]()
-
- Kontakt:
nek si ti upucen u sve.pastore je napisao/la:acabovci zabranili unosenje transa robije,sad hoceteli uspjeti naci neki drugi nacin da ga unesete neznam,imate jos vremena da skontate...
Grbavica- zgrade u nizu, na Jugu- jedan drugom uvijek blizu.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
super je i 120 vas je protiv borca bilo 20nime_tm87 je napisao/la:120 robijaša ?melandri je napisao/la:2 busa Robijasa krenula prema Sarajevu,sta bi od one najvaljene Invazije![]()
![]()

- bilino polje
- Kontakt:
jesu 2 busa i 5 kombija tacna informacija u nas je raspad dosta je i toi koliko j e rasulo .............medzu navijacima al trans ce ako bude vidzen na stadionu biti vracen pu.ks
samo celik ale samo celik ale
Ne znam care što si mene citirao. Znam o čemu govoriš, ali to nema veze sa temom, tako da je bolje da se ne raspravlja o tome !fanatic je napisao/la:Zato tm taj kraj saranja u sa nadoknadi saranjem grafita drugih n. skupina..formance je napisao/la:Nije bitno koji je grafit bolji, već ono što oba grafita simboliziraju, a to je, bar se nadam, da je došao kraj šaranjima grafita u Sarajevu !

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
jeb ga kume proculo se odmah,valjda ga unesete nekako,ljožebizago je napisao/la:nek si ti upucen u sve.pastore je napisao/la:acabovci zabranili unosenje transa robije,sad hoceteli uspjeti naci neki drugi nacin da ga unesete neznam,imate jos vremena da skontate...

Kolko god da ih je neka ih, Celika napuniti do vrha, a sad odoh u Dolinu vidimo se na jugu.
Svi u dolinu !
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
- Kontakt:
ko kaze da vec nije unesen.pastore je napisao/la:jeb ga kume proculo se odmah,valjda ga unesete nekako,ljožebizago je napisao/la:nek si ti upucen u sve.pastore je napisao/la:acabovci zabranili unosenje transa robije,sad hoceteli uspjeti naci neki drugi nacin da ga unesete neznam,imate jos vremena da skontate...

Grbavica- zgrade u nizu, na Jugu- jedan drugom uvijek blizu.
kakav trans, koji trans. nemamo mi transa sta vam je. to je neka zabuna...
ha ha
ha ha
HAJDE ZELJO POBIJEDI BODOVE DONESI, NOCAS NESTO LIJEPO TREBA DA SE DESI .....
ocekujem borbu i pobijedu zelje jedno 3:1 lagano
ocekujem borbu i pobijedu zelje jedno 3:1 lagano

Razumijes ti mene burazere moj 

http://www.justin.tv/juzni26pile87 je napisao/la:Ako ima neki link za gledanje tekme preko neta, bio bih veoma zahvalan?
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Ovaj link je extra radi stalno i slika je dobra ,znaci bujrum navali hehe .BiHSoccer je napisao/la:http://www.justin.tv/juzni26pile87 je napisao/la:Ako ima neki link za gledanje tekme preko neta, bio bih veoma zahvalan?
Danas smogovci gube abd ,Forza Zeljo
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], strucnjak9 i 46 gostiju.