Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Idemo mo u baraz gdje cemo odigrati dvije utakmice (domace i u gostima) protiv drugoplasirane ekipe u drugim grupama a to svakako mogu biti dobre reprezentacije poput Ukrajine, Polske, Irske, Rusije, Francuske itd.Knele je napisao/la:Čekajte, ja sam malo zbunjen glede kvalifikacijskog ciklusa. Prvoplasirani ide direktno na SP, to znam. E sad, čuo sam da drugoplasirana (2.) ekipa skupine ide tek u Baraž? Jel ovo istinito, znači i ako završimo na tom toliko željno iščekivnaom 2. mjestu idemo u Baraž gdje će nas neko satrat, blago rečeno?!![]()
Pa mozemo dobiti recimo Francusku,Hrvatsku ili Ukrajinu,RusijuKnele je napisao/la:Čekajte, ja sam malo zbunjen glede kvalifikacijskog ciklusa. Prvoplasirani ide direktno na SP, to znam. E sad, čuo sam da drugoplasirana (2.) ekipa skupine ide tek u Baraž? Jel ovo istinito, znači i ako završimo na tom toliko željno iščekivnaom 2. mjestu idemo u Baraž gdje će nas neko satrat, blago rečeno?!![]()
Pa kakvo onda crno SP sanjamo, nema od toga ništa, jer u baražu će nas vazda neko dočekat i potrgat:(Tarik14 je napisao/la:Idemo mo u baraz gdje cemo odigrati dvije utakmice (domace i u gostima) protiv drugoplasirane ekipe u drugim grupama a to svakako mogu biti dobre reprezentacije poput Ukrajine, Polske, Irske, Rusije, Francuske itd.Knele je napisao/la:Čekajte, ja sam malo zbunjen glede kvalifikacijskog ciklusa. Prvoplasirani ide direktno na SP, to znam. E sad, čuo sam da drugoplasirana (2.) ekipa skupine ide tek u Baraž? Jel ovo istinito, znači i ako završimo na tom toliko željno iščekivnaom 2. mjestu idemo u Baraž gdje će nas neko satrat, blago rečeno?!![]()
Do kraja kvalifikacija je poprilicno realno da Irska, Madjarska i Rusija ostanu na drugom mjestu. Sto se drugih ekipa tice, jos nije nista 100% sigurno.MentalitaUltras je napisao/la:Trenutno 2 plasirane Repke :
BiH
Madžarska
Švicarska
Slovačka
Rusija
Hrvatska
Litva
Irska
Realno :
Jedino Hrvatska i Rusija nebi nam Pasalo da ih Dobijemo ..
Sve ostalo Možemo ..
Ali daleko je još do toga..
Prvo doči do tog 2 Mjesta
Pa eto Belgijski igraci funkcionisu po ovom logikom : "Ako su nas oni (znaci mi Bosanci) savladali u gostima onda mozemo i mi njih savladati u gostima (u Zenici)".MentalitaUltras je napisao/la:Normalno ..
Na Remi nisam ni Pomislio ..
Ako smo ih Pobjedili u Genku 2-4 ..
Zašto ih onda nebi pobjedili na svom terenu .. Pred svojim navijačima ..
Ma cak je sramotno koliko su ti Belgijanci nerealni.MentalitaUltras je napisao/la:Pa oni su mnogo toga rekli ..
Da če osvojiti 6 bodova..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.