FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 08 avg 2018, 16:43

uNbx je napisao/la:Sve bih mogao reć, al da je Željezničar veći klub, nikad. Možda i jeste, ali po mom sudu nije, nikad bio, niti će.
BRAVO MOMAK , SA RAZLOGO SMO NAJVECI . TRN U OKU ,YEBO TITULE ISTOK JE BITAN I AKADEMIJA.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 08 avg 2018, 16:46

I tako to :opaopa: :opaopa:
Bordo bijeli za život cijeli!!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 08 avg 2018, 16:49

ja ne mrzim neokupane ali isto tako ne mislim da su svemirski brod za nas.
uspjesniji? cinjenica. veci? :lol: .
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 08 avg 2018, 16:53

Samozdravlje je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
uNbx je napisao/la:"Veći." :lolno:
Ma ono, trofejniji, bolji međusobni skor. Možemo mi lagat sebe koliko hoćemo al nam fale dvije titule, jedan kup i tri pobjede u derbijima da se poravnamo s njima.
De ba mladicu odvadi malo.Koje titule,pola ih Brkovic zavrsio,medjusobni skor,pola im sudije i savez zavrsili.I one nase dvije imaju mozda 5%,prljavog , a titule Zelje i Zrinjskog su mahom zavrsene na relaciji savez(politika).Mi kad osvojimo papak nas provaljuje,kao da smo kurvini sinovi.A Amar sve igrom i taktikom zavrsavao.Igrali na Kosevu 2:2 kod , 2:0 cist penal i Osim bi ga svirao.NAJVECI SMO KLUB U BiH,ZATO STO SMO SVIMA TRN U OKU.ISTINA JE SAMI PROTIV SVIH.NAJTANJI SMO OVDJE NA OVOM PDF,NESTO SAMI ,A NAJVISE DUSMANI NAM TRUJU ONO STO JE SVETO ISTOK.ISTOK JE TEMELJ KLUBA.PSUJTE VI NJIMA KAD SE ZAVRSI TEKMA I JA CU(LAZEM,NISAM NIKAD I NECU).
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO JE NAJVECI KLUB U :bih: .SVE OVE NAZOVI TITULE SE MOGU STICI I HOCE,AKO SE ISTOK VRATI ISKONU,ALI SE NE MOGU I NIKAD NECE ONE DVIJE IZ JUGE.AKADEMIJA.OPLETI.AKADEMIJA.TROL.AKADEMIJA.
E, svaka ti čast stara kajlo!!! Tako se voli svoj klub!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 avg 2018, 16:54

O cemu vi pisete i kako dodjoste do teme ovakve sunce ti je.bem. :facepalm: :sick:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 08 avg 2018, 16:59

DenchiNL je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
Iz najboljih namjera,se prave kardinalne greske.Prilika za Aademiju je moj motiv da ovdje razmjenjujem misljenje.Nisam bas levat da se upustam u raspravu sa mladim ljudima pogotovo sto od pojedinaca mozes cuti pogane uvrede.Niste vi levati da vam neki neinformisani starac soli pamet.Medjutim iza nick-a se moze kriti i zlonamjernost.Na pamet mi pada forumas kod komsija nick @Osim,zesci mangup(a u gradu su mangupi uvijek dobra raja,sa mahanom).Ubjedjen sam poznavajuci susjede,da imaju oni prste u nekim postovima na ovom pdf.@DenchiNL" i @High nadam se da razumijete i da se ne ljutite.Ko ne podrzi Akademiju,a puna nam usta"nasa djeca",poslije nekog loseg rezultata ili je nedobronamjeran ili je naivan.Trebamo cvrsto(al zaista cvrsto stati iza Pidre,Mujakica,Sabanovica,Mustafica,Resica,Kovacevica i dr .Ovaj klub nezaustavljivo ide tim jedino ispravnim putem.Ko ce biti trener i ko u upravi jeste bitno,ali ako si dobronamjeran onda treba vrsiti pritisak u tom smjeru,smjeru Akademija.Pitao bih cijeli forum:"Da li bi vise voljeli osvojti titulu sa ovom upravom i Musemicem(A) ili da ne budemo prvaci i imamo smjenu ove uprave i Musemica?"(B).Ja glasam za titulu bez smjena,a ako ne bude onda....Ni jadna osoba nije veca od FKS ,pa bio on i Vahidin Musemic.Pozdrav.
ovo je pogrešan trener za Akademce, pritisak titule je pogrešan za Akademce, uvaljivanje tih Akademaca od strane ovog trenera kao krivaca za poraz je pogrešno, klub ne ide ispravnim putem niti ovaj trener ide ispravnim putem, Akademci su sami sebi trasirali put svojim kvalitetom pored idiota u upravi i u struci(koji su im doveli igrače na njihove pozicije - dakle sposobnost procjene kurko), osim što je loš sa mladim igračima Husref je i loš taktičar, ne prilagođava se protivniku u toku utakmice(nema reakcije u toku meča), loše prenosi svoje zamisli(zbog toga vika i rika) i nikakav motivator, za nekog ko je toliko prisutan u ostalim segmentima što se tiče odbrane i prekida igrači su pušteni da rade što žele(i nakon Melunović farse i dalje nema liste izvođača prekida)i to nam je najgori segment igre...puka sreća i kvalitet igračkog kadra ga drži na klupi...

u više navrata su me ljudi ubjeđivali da je menadžerski trener, tj. da ima interesa da igra neki pojedinac u prvih 11...ako se vratimo unazad siguran sam da se mogu naći argumenti za to ali mislim da je to malo pretjerivanje ogorčenih ljudi....

što se tiče akademije ja sam u prošloj sezoni vidio više juniorskih tekmi nego seniorskih uživo, i jako je lijepo bilo gledati kako je to skladno izgledalo, pogotovo prije odlazaka onih par momaka vani i ovih u seniore...neki osjećaj nedodirljivosti...treba još ulagati u Akademiju, u osoblje najviše...

Ako se slučajno sjete iz uprave da hoće da idu sa Akademcima naprijed, prvo to trebaju izaći na pressicu i najaviti jer niko ništa zvanično nije rekao iz kluba o tome, kao što nisu ni za dresove, ni za Pavlovića, ni za Šovšića, ni za sponzore, ni za projekte, iako su bila neka obećanja od njih o transparentnosti...to bi trebao značiti zaokret u transfer politici i po mom skromnom mišljenju kraj polovnim igračima i iz lige i sa strane, to bi morao značiti dolazak skupih igrača za prvih 11, poput Ofosua i drugih, ali da taj broj ne može preći 11, svi ostali igrači moraju biti naši...

i to znači dolazak trenera kojem je prva stavka iskustvo rada sa mladim igračima, da li to bio Nalić, Kodro, nebitno to ti je orijentir....

titula se ne može uzet s Akademcima, ili će se uzet ali će djeca na klupu, ali da budem iskren mislim da Hus jednostavno previše stvari ne radi kako treba i ne zna da bi mi bili ozbiljan konkurent za titulu....
Sve si, po meni u pravu, do posljednjeg slovca!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 08 avg 2018, 17:00

Opet ne kontate šta se misli pod reputacijom i ugledom, ali hajde.. Imaju više titula i to stoji, ali govorim za nešto drugo. Recimo, zainteresovan si nekog igrača, znate li koliku ulogu igra taj ugled samog kluba? Koliko bi se njih rado uvalilo kod nas.. Zato kažem da je FKS najzvučniji klub i najveći brend u BiH. Nikakve prijašnje titule, posljednji rezultati, omjeri i slične stvari ne igraju ulogu, niti se to nešto gleda iz ugla potencijalnih pojačanja. Opet kažem i stojim iza svojih riječi, Zrinjski, Željo, Široki za tri života ne bi stekli to što FKS ima, niti će se kad moći porediti recimo jedan Zrinjski s FKS na tom polju. Nije to da govorim zato što sam pitar, uvijek ću biti objektivan a neki mitoman zaslijepljen fanatizmom.

Najbolji primjer vam je taj koji sam gore spomenuo.. Svaki igrač koji bi došao u ovu ligu, naravno regionalni, zna šta nosi ime Sarajevo. Zato i kada dolaze, gledaju da srede angažman kod nas. To znam jer sam se u nekoliko navrata dopisivao s igračima koji su se dovodili u naš kontekst i mogao sam vidjeti koliko se cijeni FKS. Između ostalih, Ivušić za kojeg sam već stavljao onaj screenshot i Komazec, koji bi se vratio samo kad bi postojao interes naših. Neće ti ista čast biti zaigrati za Zrinjski nego za FKS, uz poštovanje Zrinjskom. Tu je i Šovšić.. Došao potpisati i kao što je rekao, odbio par klubova zbog FKS. I onda kad je to propalo, otišao put Mostara. A da ne spominjem koliko se igrača nudilo svih ovih godina, a ostao mi je u sjećanju Simon Vukčević.

Tako ja vidim stvari, imate bruku takvih primjera. To je jednostavno tako i u drugim jačim ligama. United je od odlaska Fergusona jedna velika qarina, ali opet je privlačan za 90% igrača, zato što imaju šta? Reputaciju i ugled. Milanu se to već počelo 'izlizivati', ali oni imaju drugi tip problema. :bih:

Recimo, meni se gadi naša zadnja titula koja je došla na jedvite jade. Nisi pokazao dominaciju, već si u zadnji tren došao do nje. Tako da, što se mene tiče, ne moramo je nikad osvajati ako će biti na takav način. Hoću da prikažemo dobre igre, konstantne rezultate da imamo i onda će i titula biti zaslužena. A ovako, to povuci potegni, navlači, lobiraj, namjesti, ma pišam se ja na takve titule. Zato naše klubove i trpaju u Evropi, ali FKS se izdigao iz tog jada. Ako će se kaljati obraz kluba kao što je bio onaj slučaj s Husićem, onda da i mi postanemo kriminalan klub, pa neka se svaki meč i titula završava u "Parku Prinčeva". Meni bi bio blam kurciti se titulama Osima, a časne su kao kurave na Stupskoj petlji.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 08 avg 2018, 17:02

Sve na stranu, al cinjenica je da mi i "anamo oni", svinjski, uski svi zajedno tapkamo u mjestu evo vec 15 godina.
Dakle, svi okolo napreduju, ko iole ulaze nesto u taj fudbal, a sta radimo mi ? Tapkanjem u mjestu dotakli smo nivo Makedonaca, Malte, ALbanci nas presli mogu slobodno reci. Dakle dno dna, pa jos malo da se tzv Premier Liga moze komotno mjeriti sa amaterskom konobar ligom! One sto sw svinjski napatio sa njima garantujem da bi bili medju prva 4 mjesta kod nas svake godine.
Da sumiram i ne razvlacim, Evropa nam je pokazatelj na koje niske grane smo se sveli, a ko je veci u PL BiH, mozemo jedino gledati po tome ko je namjestio vise titula, kupio vise gostovanja namjestio penala itd.
Kratko i jasno, puuu :sick:
U novi boj ...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 avg 2018, 17:03

Očito sam se pogrešno izrazio, mislio sam uspješniji po trofejima. I ja se više neću vraćat na ovu temu, fakat ne znam kako se došlo do ovog, ovo je naš podforum. Hajmo ih probat uzet 15., da se makar nečemu i mi imamo radovat. Dosta nam je poraza i neuspjeha.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 08 avg 2018, 17:05

AlfredNobel je napisao/la:Opet ne kontate šta se misli pod reputacijom i ugledom, ali hajde.. Imaju više titula i to stoji, ali govorim za nešto drugo. Recimo, zainteresovan si nekog igrača, znate li koliku ulogu igra taj ugled samog kluba? Koliko bi se njih rado uvalilo kod nas.. Zato kažem da je FKS najzvučniji klub i najveći brend u BiH. Nikakve prijašnje titule, posljednji rezultati, omjeri i slične stvari ne igraju ulogu, niti se to nešto gleda iz ugla potencijalnih pojačanja. Opet kažem i stojim iza svojih riječi, Zrinjski, Željo, Široki za tri života ne bi stekli to što FKS ima, niti će se kad moći porediti recimo jedan Zrinjski s FKS na tom polju. Nije to da govorim zato što sam pitar, uvijek ću biti objektivan a neki mitoman zaslijepljen fanatizmom.

Najbolji primjer vam je taj koji sam gore spomenuo.. Svaki igrač koji bi došao u ovu ligu, naravno regionalni, zna šta nosi ime Sarajevo. Zato i kada dolaze, gledaju da srede angažman kod nas. To znam jer sam se u nekoliko navrata dopisivao s igračima koji su se dovodili u naš kontekst i mogao sam vidjeti koliko se cijeni FKS. Između ostalih, Ivušić za kojeg sam već stavljao onaj screenshot i Komazec, koji bi se vratio samo kad bi postojao interes naših. Neće ti ista čast biti zaigrati za Zrinjski nego za FKS, uz poštovanje Zrinjskom. Tu je i Šovšić.. Došao potpisati i kao što je rekao, odbio par klubova zbog FKS. I onda kad je to propalo, otišao put Mostara. A da ne spominjem koliko se igrača nudilo svih ovih godina, a ostao mi je u sjećanju Simon Vukčević.

Tako ja vidim stvari, imate bruku takvih primjera. To je jednostavno tako i u drugim jačim ligama. United je od odlaska Fergusona jedna velika qarina, ali opet je privlačan za 90% igrača, zato što imaju šta? Reputaciju i ugled. Milanu se to već počelo 'izlizivati', ali oni imaju drugi tip problema. :bih:

Recimo, meni se gadi naša zadnja titula koja je došla na jedvite jade. Nisi pokazao dominaciju, već si u zadnji tren došao do nje. Tako da, što se mene tiče, ne moramo je nikad osvajati ako će biti na takav način. Hoću da prikažemo dobre igre, konstantne rezultate da imamo i onda će i titula biti zaslužena. A ovako, to povuci potegni, navlači, lobiraj, namjesti, ma pišam se ja na takve titule. Zato naše klubove i trpaju u Evropi, ali FKS se izdigao iz tog jada. Ako će se kaljati obraz kluba kao što je bio onaj slučaj s Husićem, onda da i mi postanemo kriminalan klub, pa neka se svaki meč i titula završava u "Parku Prinčeva". Meni bi bio blam kurciti se titulama Osima, a časne su kao kurave na Stupskoj petlji.
Svaka ti je zlatna, osim ovog za titule.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 08 avg 2018, 17:08

Ako pogledas utakmice koje je zrinjski pobjedio a mi izgubili ili opcenito koje su utakmice uzimali koje gubili vidjeces da u vecini tih utakmica gdje god bilo tesko da kupe utakmicu ili gdje nisu imali apsulutno sanse da kupe il su zijanili il remi. Cinimi se protiv zeljkane proslu sezonu da su uzeli 1:0 u mostaru i to je to. Sta hocu da kazem, zrinjski i sb su jedina dva hrvaska kluba koji ujedno nikad nista nisu znacili u yugo ligi (neznam jesul i postojali ti klubovi) a posto su manjina i hoce treci entitet onda im se mora alin sin i ova bagra ulizivat.

SARAJEVO JE NAJVECI KLUB U BIH, to sto pruga i velez imaju vise titula u ovoj ligi to jeste plus za njih, AL SARAJEVO je BARCELONA BIH FUDBALA.

Samo jedan primjer mi kad smo banane izbacili se vise pisalo i prikazivalo na medima nego zeljo i zrinjski sto su osvoili kup i ligu i sve sto su uradili u le. To ti docoljno govori.
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 08 avg 2018, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.

egzodus1946
Kontakt:

Post Postao/la egzodus1946 » 08 avg 2018, 17:09

AlfredNobel je napisao/la:Opet ne kontate šta se misli pod reputacijom i ugledom, ali hajde.. Imaju više titula i to stoji, ali govorim za nešto drugo. Recimo, zainteresovan si nekog igrača, znate li koliku ulogu igra taj ugled samog kluba? Koliko bi se njih rado uvalilo kod nas.. Zato kažem da je FKS najzvučniji klub i najveći brend u BiH. Nikakve prijašnje titule, posljednji rezultati, omjeri i slične stvari ne igraju ulogu, niti se to nešto gleda iz ugla potencijalnih pojačanja. Opet kažem i stojim iza svojih riječi, Zrinjski, Željo, Široki za tri života ne bi stekli to što FKS ima, niti će se kad moći porediti recimo jedan Zrinjski s FKS na tom polju. Nije to da govorim zato što sam pitar, uvijek ću biti objektivan a neki mitoman zaslijepljen fanatizmom.

Ma kakva crna reputacija, o cemu pricas djecace. Kakvi mi i reputacija, davno su prosla ta vremena, igraci idu gdje im je bolje i gdje ce vise zaraditi. Budimo realni ni u ovoj vukojebini nismo prvi izbor za igraca, a to smo mogli vidjeti u par primjera.

Pare igraju najvecu ulogu, a sve ostalo su price za malu djecu.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 08 avg 2018, 17:11

Opšte diskusije na aparatima.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 avg 2018, 17:12

@egzodus imamo mi i pare, al imamo i pun klub lažova i prevaranata, nesposobnih uhljeba. Nije Šovšić prvi ovakav primjer, ovi kreteni ne bi znali kvalitetnog igrača iz La Masije probrat, najgoreg bi doveli i utalili se s njim. Ne znam kako im se Adukor omak'o, to mi je i sad misterija.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 08 avg 2018, 17:13

Klub rekao da je bilo 23 000 vs Atalanta.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 08 avg 2018, 17:17

Hocemo desnog bekaa !!!!!!!
Bordo bijeli za život cijeli!!

High

Post Postao/la High » 08 avg 2018, 17:17

PIŠAJ PO SIROTINJI!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 08 avg 2018, 17:17

[quote="DenchiNL"][quote="Samozdravlje"]

Ma znas koliko me briga za Musemic (Husrefa),kao za lanjskim snijegom,a za upravu jos manje.No nesto smrdi i na ovom pdf,ne govorim ni za koji nick ,jer se to vjesto prikriva.Postoje dva puta 1.Akademija,kako si ih ljepo opisao , e tada treba imati bar jednu sezonu strpljenja(a to je ova,ali ne strpljenja do prvog poraza).2.drugi put je titula po svaku cijenu ,e ocito je to proslo ,nismo znali i zato nismo bili dominantni.
Ono sto ja vidm kao trenutni problem je los odabir STRANACA ,puno uzimaju,a nisu prevaga.
ZA REZULTATE FKS JE NAJVAZNIJE POSTOVANJE ISTOKA I IGRACA MEDJUSOBNO.A SADA SMO UGLAVNOM SVI NASI(KOVACEVIC ,PIDRO,MUJAKIC) I STRANCA 3-4 ,NIJE BITAN BR. BITAN JE KVALITET,KOJI DONOS I PREVAGU NA TERENU.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 08 avg 2018, 17:24

egzodus1946 je napisao/la:

Ma kakva crna reputacija, o cemu pricas djecace. Kakvi mi i reputacija, davno su prosla ta vremena, igraci idu gdje im je bolje i gdje ce vise zaraditi. Budimo realni ni u ovoj vukojebini nismo prvi izbor za igraca, a to smo mogli vidjeti u par primjera.

Pare igraju najvecu ulogu, a sve ostalo su price za malu djecu.
Daleko od toga, ali svako ima svoje.

Nego, zanima me koji su nas to igrači odbili iz ove lige?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 08 avg 2018, 17:25

muhamedhulk je napisao/la:Klub rekao da je bilo 23 000 vs Atalanta.
Krenemo redom sjevr 3 milje po 5 km=15 000
Istok 8x10 = 80 000
Zapad 10 x 15= 150 000
Nek su 2 milje karti podjelililo raznim sponzorima itd
Ukupan prihod oko 250 milja?”, nek je na trosak organizacije tekme potroseno 50 milja, a nije
Od zarade 200 000 od jedne tekme, nisi u mogucnosti da das na ruke pisljivih 50 mlja Sovsicu ili bilo kojem drugom igracu
Majku im **** svima redom uhljebsku i nesposobni od cistacice do Valentina, zajedno sa taldzijom i vojnikom Husrefom
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 27 gostiju.