Makedonski poluSaša Kovačević.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Znaeš ova pesna od negoHigh je napisao/la:Makedonski poluSaša Kovačević.
Why not?Osim13 je napisao/la:But why me
0:24-30 DespacitoHigh je napisao/la:Makedonski poluSaša Kovačević.
Čekaj, znači ovo na stranici nije akcijska nego regularna? Mislila sam da je ovo neka akcija pa je ovako malo.anell je napisao/la:19KM
Ne znam sta pise na stranici nisam odavno ulazio, a ovoAerials je napisao/la:Čekaj, znači ovo na stranici nije akcijska nego regularna? Mislila sam da je ovo neka akcija pa je ovako malo.anell je napisao/la:19KM
Piše 19. Hoće izgleda opet da dižu cijene ovi iz TXTV-a (a kod njih trenutno 17,20 čini mi se) pa malo gledam šta ima još.anell je napisao/la: Ne znam sta pise na stranici nisam odavno ulazio, a ovo
ti je regularna cijena, bilo je jos jeftinije ali su polako poceli povecavati. Prije je isto bilo ako potpises ugovor na 2 godine dobijes arene besplatno, sad ne znam je li i dalje tako.
Samo UniFi čini mi se.LAZARUS2000 je napisao/la:Dokle je total došao sa internetom?
Kakav je UniFi?Aerials je napisao/la:Samo UniFi čini mi se.LAZARUS2000 je napisao/la:Dokle je total došao sa internetom?
Mi želimo bagrcavog. Još više hoćemo ljevakaOsim13 je napisao/la:Anele ne želi te raja
Nemam pojma. To izgleda funkcioniše na fazon da dobiješ od njih šifru i možeš koristiti, ali nisam sigurna jer nisam imala dodira s tim. Ne funkcioniše u kući, nego više onako po gradu gdje imaju AP. Valjda sam dobro skontala.LAZARUS2000 je napisao/la: Kakav je UniFi?
Osim13 je napisao/la:Anele ne želi te raja
Jeste. Recimo u Sarajevu je pokriven veliki dio grada sa tim, i možeš se povezati na svaki sa svojom šifrom.Aerials je napisao/la:Nemam pojma. To izgleda funkcioniše na fazon da dobiješ od njih šifru i možeš koristiti, ali nisam sigurna jer nisam imala dodira s tim. Ne funkcioniše u kući, nego više onako po gradu gdje imaju AP. Valjda sam dobro skontala.LAZARUS2000 je napisao/la: Kakav je UniFi?
zato je u TZ beskoristanOsim13 je napisao/la:Jeste. Recimo u Sarajevu je pokriven veliki dio grada sa tim, i možeš se povezati na svaki sa svojom šifrom.Aerials je napisao/la:Nemam pojma. To izgleda funkcioniše na fazon da dobiješ od njih šifru i možeš koristiti, ali nisam sigurna jer nisam imala dodira s tim. Ne funkcioniše u kući, nego više onako po gradu gdje imaju AP. Valjda sam dobro skontala.LAZARUS2000 je napisao/la: Kakav je UniFi?
Max. 5 telefona/uređaja mome koristiti jednu šifru ako se dobro sjećam.
Đe ovo?anell je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Anele ne želi te raja
Ali Maršal se naljutio, plus sam dobio upozorenje pred trajni ban. Nisu se izbori nikako isplatili
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, Semrush [Bot] i 7 gostiju.