FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 08 avg 2018, 15:37

uNbx je napisao/la:"Veći." :lolno:
Samim tim što imaju svoj stadion, ulažu u infrastrukturu, navijači im pomažu u svemu, a ne čine neku štetu klubu može se reći da nisu mali. Trebamo biti ponosni da imamo u državi par klubova koji drže ligu koliko- toliko "profesionalnom". Željo je veliki klub, mi također!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 avg 2018, 15:38

Ma ono, trofejniji, bolji međusobni skor. Možemo mi lagat sebe koliko hoćemo al nam fale dvije titule, jedan kup i tri pobjede u derbijima da se poravnamo s njima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 08 avg 2018, 15:40

Joj ovih lizosupaka **** vas oni
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

High

Post Postao/la High » 08 avg 2018, 15:41

Međusobni okršaji su truba. Titule su veličina. Sve ostalo je trivijalnost.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 08 avg 2018, 15:43

zlo87 je napisao/la:Joj ovih lizosupaka **** vas oni
Mi smo samo realni i ne lažemo sami sebe da smo Real Madrid ili Barcelona bosanskohercegovačke lige.
Prvo trebamo postati glavni u našoj ligi, pa onda možemo pričati i pridošli igrači mogu govoriti da smo "najbolji", "najveći", "najorganizovaniji" i sl. Titule, kupovi, grupne faze - to se računa. Unucima ću pričati o tome, a ne da smo imali 25.000 navijača protiv Atalante i zijanili 8:0 ili da smo redovno "tukli" Zrinjskog, a oni svake godine završavali kao prvaci.

BUDITE REALNI, KORISTITE SVOJ MOZAK. :clap:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 avg 2018, 15:44

Mi smo divovi, oni nisu. Tu sva prica zavrsava.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 08 avg 2018, 15:47

Mi imamo najveće i najzvučnije ime, Divovi, a oni nek osvajaju neke jadne i beznačajne trofeje!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 08 avg 2018, 15:49

High je napisao/la:Mi imamo najveće i najzvučnije ime, Divovi, a oni nek osvajaju neke jadne i beznačajne trofeje!
Kad ti zapjeva Safetov sin, nije ti potrebna ni titula, ni kup, hebes to, bitno je da si ti DIV, ostalo je sve manje važno. :salut:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 avg 2018, 15:57

Ne znam sta bi ti rekao, nije to samo jedan parametar.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 08 avg 2018, 16:09

Ako cemo osvajat titule na nacin kao oni, ne moramo je ni osvojit.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 08 avg 2018, 16:14

ako husref izgubi i 4 ti put od kursadzija hoće li i taj rekord oboriti?

VVVBK

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 avg 2018, 16:19

Ljudi, nije Husref izgubio tri derbija, koliko puta treba ponovit? Repuh je bio trener kad smo izgubili prvi derbi, Husref je izgubio u blatu i u zadnjem kolu. Treći koji je Husref vodio smo igrali 0:0, na Koševu, Rahmanović pogodio stativu, Manijaci se obrukali s parolom itd.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 08 avg 2018, 16:22

Svi ih šatro prozivate za namještene titule, a priželjkujete isto? I naša 2015. je namještena, ali mi ne tražimo nazad Ibrakovića, Selimovića, kao oni Osima. Mi smo njih otjerali, oni Osima priželjkuju opet. U tome je bit i razlika nas i njih!

Bengbeng
Kontakt:

Post Postao/la Bengbeng » 08 avg 2018, 16:25

skoroalen je napisao/la:Ko zna te odnose s menadžerima, koliko u klubu sad imamo Bilalagićevih pulena?

Nema sad niko, najvise njegovih je u Zrinjskom i Mladost DK. Trenirao je Milosa momak koji sprema njegove igrace, ali nista od dogovora izmedju njih dvojice.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 08 avg 2018, 16:27

skoroalen je napisao/la:
Ma ono, trofejniji, bolji međusobni skor. Možemo mi lagat sebe koliko hoćemo al nam fale dvije titule, jedan kup i tri pobjede u derbijima da se poravnamo s njima.
De ba mladicu odvadi malo.Koje titule,pola ih Brkovic zavrsio,medjusobni skor,pola im sudije i savez zavrsili.I one nase dvije imaju mozda 5%,prljavog , a titule Zelje i Zrinjskog su mahom zavrsene na relaciji savez(politika).Mi kad osvojimo papak nas provaljuje,kao da smo kurvini sinovi.A Amar sve igrom i taktikom zavrsavao.Igrali na Kosevu 2:2 kod , 2:0 cist penal i Osim bi ga svirao.NAJVECI SMO KLUB U BiH,ZATO STO SMO SVIMA TRN U OKU.ISTINA JE SAMI PROTIV SVIH.NAJTANJI SMO OVDJE NA OVOM PDF,NESTO SAMI ,A NAJVISE DUSMANI NAM TRUJU ONO STO JE SVETO ISTOK.ISTOK JE TEMELJ KLUBA.PSUJTE VI NJIMA KAD SE ZAVRSI TEKMA I JA CU(LAZEM,NISAM NIKAD I NECU).
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO JE NAJVECI KLUB U :bih: .SVE OVE NAZOVI TITULE SE MOGU STICI I HOCE,AKO SE ISTOK VRATI ISKONU,ALI SE NE MOGU I NIKAD NECE ONE DVIJE IZ JUGE.AKADEMIJA.OPLETI.AKADEMIJA.TROL.AKADEMIJA.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 08 avg 2018, 16:31

zlo87 je napisao/la:Svi ih šatro prozivate za namještene titule, a priželjkujete isto? I naša 2015. je namještena, ali mi ne tražimo nazad Ibrakovića, Selimovića, kao oni Osima. Mi smo njih otjerali, oni Osima priželjkuju opet. U tome je bit i razlika nas i njih!
BRAVO ZLO,ZATO SMO NAJVECI.NAJVECI KLUB U :bih: JE FK SARAJEVO.BRAVO MAJSTORE :tokralju: :tokralju:
OTICI CE I OVA UPRAVA ABD.AKADEMIJA :tokralju:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 08 avg 2018, 16:34

Sve bih mogao reć, al da je Željezničar veći klub, nikad. Možda i jeste, ali po mom sudu nije, nikad bio, niti će.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 08 avg 2018, 16:35

uNbx je napisao/la:Sve bih mogao reć, al da je Željezničar veći klub, nikad. Možda i jeste, ali po mom sudu nije, nikad bio, niti će.
Ja gledam i ne vjerujem šta čitam.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 08 avg 2018, 16:37

zlo87 je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Sve bih mogao reć, al da je Željezničar veći klub, nikad. Možda i jeste, ali po mom sudu nije, nikad bio, niti će.
Ja gledam i ne vjerujem šta čitam.
Bukvalno prvi put čujem u životu da navijač FKS kaže da je NKŽ veći klub. Čuo sam svašta, bolji, uređeniji, organizovaniji, uspješniji, al da je veći, iz usta pitara, dosad nisam čuo. :oops:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 08 avg 2018, 16:38

Samozdravlje je napisao/la:
Iz najboljih namjera,se prave kardinalne greske.Prilika za Aademiju je moj motiv da ovdje razmjenjujem misljenje.Nisam bas levat da se upustam u raspravu sa mladim ljudima pogotovo sto od pojedinaca mozes cuti pogane uvrede.Niste vi levati da vam neki neinformisani starac soli pamet.Medjutim iza nick-a se moze kriti i zlonamjernost.Na pamet mi pada forumas kod komsija nick @Osim,zesci mangup(a u gradu su mangupi uvijek dobra raja,sa mahanom).Ubjedjen sam poznavajuci susjede,da imaju oni prste u nekim postovima na ovom pdf.@DenchiNL" i @High nadam se da razumijete i da se ne ljutite.Ko ne podrzi Akademiju,a puna nam usta"nasa djeca",poslije nekog loseg rezultata ili je nedobronamjeran ili je naivan.Trebamo cvrsto(al zaista cvrsto stati iza Pidre,Mujakica,Sabanovica,Mustafica,Resica,Kovacevica i dr .Ovaj klub nezaustavljivo ide tim jedino ispravnim putem.Ko ce biti trener i ko u upravi jeste bitno,ali ako si dobronamjeran onda treba vrsiti pritisak u tom smjeru,smjeru Akademija.Pitao bih cijeli forum:"Da li bi vise voljeli osvojti titulu sa ovom upravom i Musemicem(A) ili da ne budemo prvaci i imamo smjenu ove uprave i Musemica?"(B).Ja glasam za titulu bez smjena,a ako ne bude onda....Ni jadna osoba nije veca od FKS ,pa bio on i Vahidin Musemic.Pozdrav.
ovo je pogrešan trener za Akademce, pritisak titule je pogrešan za Akademce, uvaljivanje tih Akademaca od strane ovog trenera kao krivaca za poraz je pogrešno, klub ne ide ispravnim putem niti ovaj trener ide ispravnim putem, Akademci su sami sebi trasirali put svojim kvalitetom pored idiota u upravi i u struci(koji su im doveli igrače na njihove pozicije - dakle sposobnost procjene kurko), osim što je loš sa mladim igračima Husref je i loš taktičar, ne prilagođava se protivniku u toku utakmice(nema reakcije u toku meča), loše prenosi svoje zamisli(zbog toga vika i rika) i nikakav motivator, za nekog ko je toliko prisutan u ostalim segmentima što se tiče odbrane i prekida igrači su pušteni da rade što žele(i nakon Melunović farse i dalje nema liste izvođača prekida)i to nam je najgori segment igre...puka sreća i kvalitet igračkog kadra ga drži na klupi...

u više navrata su me ljudi ubjeđivali da je menadžerski trener, tj. da ima interesa da igra neki pojedinac u prvih 11...ako se vratimo unazad siguran sam da se mogu naći argumenti za to ali mislim da je to malo pretjerivanje ogorčenih ljudi....

što se tiče akademije ja sam u prošloj sezoni vidio više juniorskih tekmi nego seniorskih uživo, i jako je lijepo bilo gledati kako je to skladno izgledalo, pogotovo prije odlazaka onih par momaka vani i ovih u seniore...neki osjećaj nedodirljivosti...treba još ulagati u Akademiju, u osoblje najviše...

Ako se slučajno sjete iz uprave da hoće da idu sa Akademcima naprijed, prvo to trebaju izaći na pressicu i najaviti jer niko ništa zvanično nije rekao iz kluba o tome, kao što nisu ni za dresove, ni za Pavlovića, ni za Šovšića, ni za sponzore, ni za projekte, iako su bila neka obećanja od njih o transparentnosti...to bi trebao značiti zaokret u transfer politici i po mom skromnom mišljenju kraj polovnim igračima i iz lige i sa strane, to bi morao značiti dolazak skupih igrača za prvih 11, poput Ofosua i drugih, ali da taj broj ne može preći 11, svi ostali igrači moraju biti naši...

i to znači dolazak trenera kojem je prva stavka iskustvo rada sa mladim igračima, da li to bio Nalić, Kodro, nebitno to ti je orijentir....

titula se ne može uzet s Akademcima, ili će se uzet ali će djeca na klupu, ali da budem iskren mislim da Hus jednostavno previše stvari ne radi kako treba i ne zna da bi mi bili ozbiljan konkurent za titulu....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], HordasFks, KarloIvandic, Kyle88, skoJaa i 52 gosta.