Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Re: Chat
Pa šteta da propadne.tuzlak1987 je napisao/la:

Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
dafilip13 je napisao/la:ne kontam kako nekome arapi ovdje mogu zabraniti da posluzuje alkohol na svadbi,oni vlasnici hotela,restorana?
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Nisu zabranili već je gazda izbacio da ne bi rastjerao iste a koji su mu mušterije i koji vjerovatno dobro plaćaju. Sve je do novca. Ako se ko treba preslušat onda je to taj gazda.
HahahahahahahahahRamiy je napisao/la:dafilip13 je napisao/la:ne kontam kako nekome arapi ovdje mogu zabraniti da posluzuje alkohol na svadbi,oni vlasnici hotela,restorana?

Šta bi, kad sam ušao glasati bilo 13-2 za tebe, sad te šije 13 glasovaanell je napisao/la:Ko me je izdo?

Ovaj kupuje glasove gore nego Milo Đukanović

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Joj koliko je ljudi glasalo, onoliko ljudi godišnje ne posjeti temu Arsenala. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Derdiyok je napisao/la: Fristajle raka maka fon !![]()

Uz ovu sam djetinstvo provodio,dok je brejkanje bilo u fazonu,.
Ne možeš sa prepucavanjima nikako, ljudi imaju po 20 rezervnih nikovaMokes je napisao/la:Šta bi, kad sam ušao glasati bilo 13-2 za tebe, sad te šije 13 glasovaanell je napisao/la:Ko me je izdo?![]()
Ovaj kupuje glasove gore nego Milo Đukanović

Uvijek su teme Arsenala posjećene, zato i jest ovakva borba za moderatorsku poziciju.Aerials je napisao/la:Joj koliko je ljudi glasalo, onoliko ljudi godišnje ne posjeti temu Arsenala.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pustim ja ovo s vremena na vrijeme, i u autu zna biti aktuelnachily-rz je napisao/la:![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Tada niko nije znao tekstchily-rz je napisao/la:Derdiyok je napisao/la: Fristajle raka maka fon !![]()
![]()

Jednom jedan u mom razredu(kad sam bio jedno 10-ak godina) nasao pjesmu Sir Mix-A-Lot - Baby Got Back, i stalno je pjevao dvije hevte, ali umjesto da pjeva "I like big butts and I cannot lie", pjevao "I lie big busta candy nine". I jedan prijatelj i ja smo bili pjevali Backstreet Boys - I Want It That Way na ljuljackama kad smo bili 5 godina, ali on nije znao tekst nego pjevao "I wallet dad away".
Bomfunk MC su iz Finske ako se dobro sjecam. Imaju oni dobrih bendova, The Rasmus, Poets Of The Fall, Lordi.
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 07 avg 2018, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kakav je ovo cirkus od terena?tuzlak1987 je napisao/la:.

Godinu dana ovo najavljuju, pa sad prave i nekakve ceremonije prilikom otvaranja, a pola terena pojedeno. Tamo u desnom korneru ne postoji trica uopste.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Onda garant imaš i ovu u kolekciji..Derdiyok je napisao/la:
Pustim ja ovo s vremena na vrijeme, i u autu zna biti aktuelna![]()
Ako sam ja dobro vidjela, oni su samo udarili tartan na postojeći teren, ništa drugo nisu radili.kobe24 je napisao/la:Kakav je ovo cirkus od terena?tuzlak1987 je napisao/la:.![]()
Godinu dana ovo najavljuju, pa sad prave i nekakve ceremonije prilikom otvaranja, a pola terena pojedeno. Tamo u desnom korneru ne postoji trica uopste.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Get frike get frikechily-rz je napisao/la:
Onda garant imaš i ovu u kolekciji..

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- tuzlak1987
- Kontakt:
kobe24 je napisao/la:Kakav je ovo cirkus od terena?tuzlak1987 je napisao/la:.![]()
Jel ovo ona PAN akcija? A sta ocekivati bolje od njih, vjerovatno je ovo neka akcija koja je isla preko onih ultra SDP-ovaca (PAN-OKK Sloboda). To su oni SDP-ovci koje ne podnose ni SDP-ovci.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 249 gostiju.