FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Aerials » 07 avg 2018, 15:44

Taman krenula pitati je li stvarno u 17h utakmica, prokuhat ćemo svi. Dobro su pomjerili. :D
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 avg 2018, 15:48

dal mi vjerujete da je neki lik s kartom 1172 dobio dres na tekmi protiv sarajeva, moja karta bila 1171

nes ti moje kurceve srece lol

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 07 avg 2018, 15:52

Chinaglia je napisao/la:dal mi vjerujete da je neki lik s kartom 1172 dobio dres na tekmi protiv sarajeva, moja karta bila 1171

Moj brat isto tako za broj. :lol:
Namještaljka!
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 07 avg 2018, 18:38

Chinaglia je napisao/la:dal mi vjerujete da je neki lik s kartom 1172 dobio dres na tekmi protiv sarajeva, moja karta bila 1171

I ja prosle godine protiv Zeljeznicara u kupu, isto tako.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 07 avg 2018, 19:21

Velika euforija se podigla, pogotovo u “plavom dijelu grada” nakon prve pobjede "našeg" tima. :lol: :lol: :lol:
Najava slogasa, gdje ono bi plavi dio grada?

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 07 avg 2018, 19:33

Zna li neko kako ce se rasporediti tribine, ko gdje ide?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 avg 2018, 20:44

75000 je napisao/la:Velika euforija se podigla, pogotovo u “plavom dijelu grada” nakon prve pobjede "našeg" tima. :lol: :lol: :lol:
Najava slogasa, gdje ono bi plavi dio grada?
Plavi dio grada je vise selo nego "dio" grada
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 07 avg 2018, 20:48

10% ulaznica nama. Ostalo dijeli vožd volonterima u svojoj stranKi. Kaze bilo bi više ali ljeto dijaspora ovo ono.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 avg 2018, 20:50

Kad sam ja pisao da @sloboda72 je prevrtac mnogi me ovdje napadali,a sad lik lagano vas sj.eba i slavi pobjede novog kluba uz zahvale Allahu,Husicu itd.. :lol: :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 avg 2018, 20:53

Normala da utakmicu uzima borba ali nama ni ta borba ako se igraci budu vise zalagali tesko da moze pomoci kada mi igramo bez golmana i sa igracem manje dok je Said u igri. Protivniku je dovoljno samo da jednom opuca na gol i onda stane iza lopte. Jedino da nas pogleda vise ta sportska sreca pa da nasi jednom opucaju i zabiju, a onda protivnik fula do kraja utakmice.
Uz to jel ovo povratak Saleta, eto Vasiljevic dobio crveni. Nova sansa za Saleta :rol:

Ova nasa dva golmana kada pogledas skontas realno da ljudi ne mogu odbraniti nista sto je tesko odbranjivo. Onaj Cokorilo cak sada zadnju nije bio ni na klupi. I tako od povratka u ligu mi trpimo 5 godina ili loseg golmana ili dijete, ako je ko primio jeftinih golova onda smo mi. Dok se golmani drugih ekipa koji su vecinom iskusniji gotovo uvijek razbrane. Jedva cekam da ode Azir pa da se dovede pismen iskusan golman koji brani nemoguce.

Said ima znanje ali je eksplozivnost pala na 0, a i samopouzdanje. Uzme loptu ali ne moze nikog proci, a ti se nadas od njega. Vjerujemo u nesto sto se nece desiti, mozda jedan dva gola ali uz to 20ak utakmica gdje nista nece moci.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 07 avg 2018, 21:38

tuzlak1987 je napisao/la:Normala da utakmicu uzima borba ali nama ni ta borba ako se igraci budu vise zalagali tesko da moze pomoci kada mi igramo bez golmana i sa igracem manje dok je Said u igri. Protivniku je dovoljno samo da jednom opuca na gol i onda stane iza lopte. Jedino da nas pogleda vise ta sportska sreca pa da nasi jednom opucaju i zabiju, a onda protivnik fula do kraja utakmice.
Uz to jel ovo povratak Saleta, eto Vasiljevic dobio crveni. Nova sansa za Saleta :rol:

Ova nasa dva golmana kada pogledas skontas realno da ljudi ne mogu odbraniti nista sto je tesko odbranjivo. Onaj Cokorilo cak sada zadnju nije bio ni na klupi. I tako od povratka u ligu mi trpimo 5 godina ili loseg golmana ili dijete, ako je ko primio jeftinih golova onda smo mi. Dok se golmani drugih ekipa koji su vecinom iskusniji gotovo uvijek razbrane. Jedva cekam da ode Azir pa da se dovede pismen iskusan golman koji brani nemoguce.

Said ima znanje ali je eksplozivnost pala na 0, a i samopouzdanje. Uzme loptu ali ne moze nikog proci, a ti se nadas od njega. Vjerujemo u nesto sto se nece desiti, mozda jedan dva gola ali uz to 20ak utakmica gdje nista nece moci.
Adzem tu ide. Nasi vrsni pomocnici su i sad predlagali da Salihovic bude starter. Ovaj nosi cvike, al nije toliko corav
Niko, niko, samo Sloboda

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 08 avg 2018, 01:31

bhpremierliga12 je napisao/la:Zna li neko kako ce se rasporediti tribine, ko gdje ide?
Pa nema nikog osim nas.
Ne navijaju oni više, protiv Radnika nije bilo nikog.

Inače, postoji teorija zavjere da Salihović baca sihire na štopere :D

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 08 avg 2018, 07:30

tuzno i zalosno.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 08 avg 2018, 09:46

Sariel1987 je napisao/la:tuzno i zalosno.
Prosto nevjerojatno.
Jos poletili javno da to zabilježe.
Nevjerojatno
tuzlanska Sloboda

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 08 avg 2018, 10:26

NAKON PROZIVKI SA TRIBINA DA NAPUSTI KLUB. PREDSJEDNIK UPRAVE PODMAZUJE RUKOVODSTVO FUKARA novčanim donacijama, a dozvoli da ga tuže igrači kojim je dužan da plaća cccc
Finansijska injekcija "Fukarama" uoči gradskog derbija

Predsjednik Mujkanović je ispunio obećanje dato na početku sezone, a to je da cjelokupan prihod od prodatih ulaznica ove navijačke grupe ide "Fukarama" za potrebe njihovog uspješnijeg rada.

Mujkanović je kao predsjednik kluba "Fukrama" donirao i 5.000 KM. Ova sredstva će biti isplaćena u dva dijela i to na način da će 3.000 KM biti uplaćeno na račun Udruženja već danas, a preostali dio za mjesec.

Sloboda u subotu na Tušnju igra gradski derbi protiv Tuzla Cityja, a timu Zlatana Nalića će podrška itekako biti potrebna.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 08 avg 2018, 11:01

Nisu ga fukare ni prozivale, da je bogdom ovako transparentan gdje treba.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 08 avg 2018, 11:45

Cirkus majke mi...smije se frajer cijelom gradu u facu. ..A mene strah ove utakmice...poraz ce nas zakucati za dno, a o sramoti da ne pricamo.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 08 avg 2018, 11:58

Brcanskamalta je napisao/la:Cirkus majke mi...smije se frajer cijelom gradu u facu. ..A mene strah ove utakmice...poraz ce nas zakucati za dno, a o sramoti da ne pricamo.
Poraz će nas zakucati za dno, kao što smo i prošle sezone krenuli.

A dodatne sramote nema, nije sramota izgubiti od Goška, Sloge, Krupe, sramota je način na koji mi izgubimo gdje se niko ne bori. I sramota je ovo što uprava radi, nama navijačima, a njima krkanluk odgovara.

Jasmin davno zacrtao gašenje Slobode. Moje mišljenje je:
1. postavio ovog krkana da se kola lome na njemu dok on gasi klub
2. dogovorio se sa azmirom da Sloga bude "tim ovog grada", pod navodnicima jer to nikad neće biti.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 08 avg 2018, 12:04

Bolan kojem udruzenju je to dato....je li to registrovano u sudstvu policiji zakonu,ko je predsjednik,ko stavlja potpis i nekakav pecat na saopstenja,ko odgovara za ta sretstva kome je dato bolan.....bruka i sramota....
Protiv Sarajeva 50 ljudi u kopu...raja se distancirala od njih niko ne trpi represiju danas i prijetnje....Sramote i Grad i klub.
Kako nije sramota bolan pa da Slobodu Krupa Gosk i neki novoformirani politicki projekti oducavaju od fudbala u po Tuzle jasta nego sramota....A najveca sramota je nas Tuzlaka niko ne reaguje nista nam nije sveto i kao tako mora biti samo se slijeze ramenima....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 avg 2018, 12:06

azmir rekao da je sjeverna tribina za navijace Slobode na utakmici u subotu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.