Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
@Mokroguz
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ima jednu od gorih pjesama ove decenije.Aerials je napisao/la:On nema loše pjesme.COYS je napisao/la:
Najjaca.
Da ti bar pariram "klasicnu" kad mogu brzeCOYS je napisao/la:@Mokroguz

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ja kont'o da sam ušao na temu muzika. Pa imal ovo smisla?
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Koju?Donnie Darko je napisao/la: Ima jednu od gorih pjesama ove decenije.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sreća pa je postavio ovo. Da se vidi koliko dobre tekstove imaju Jala i Buba.uNbx je napisao/la:Mor'o sam je mjutat, al je lijepa, šta je ovo Bože dragi.Derdiyok je napisao/la:
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Nisam neki ljubitelj ovakvih stvari, nikad ovo sebi ne bih pustila ovako da poslušam jer mi se eto, sluša muzika. Previše instrumentala, premalo vokala.Mokroguz je napisao/la: Da COYS nije sad stavio vocal trance, rek'o bih 10/10Dobra pjesma
Mozda ti se svidi ova pjesma:
O kome pričaš i ako je Abel kako se usuđuješ?Donnie Darko je napisao/la: Ima jednu od gorih pjesama ove decenije.
Skini joj trepavice i počešljaj drugačije - druga osoba.uNbx je napisao/la: Mor'o sam je mjutat, al je lijepa, šta je ovo Bože dragi.
Edit vol2: do mene je, nisam vidjela da u nastavku ima i u tom izdanju.
Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 07 avg 2018, 00:11, ukupno mijenjano 2 puta.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
To sma inja skonto gledajuci ovoKanye je napisao/la:Sreća pa je postavio ovo. Da se vidi koliko dobre tekstove imaju Jala i Buba.uNbx je napisao/la:Mor'o sam je mjutat, al je lijepa, šta je ovo Bože dragi.Derdiyok je napisao/la:
Njih obicno ne razumijem
Kod njih je pažnja više na muzici jer je cilj da te radi u klubu. Al tekstovi su vrhunski.MElloo je napisao/la: To sma inja skonto gledajuci ovo
Njih obicno ne razumijem
Doduše, nikad nisam razumio ljude koji ih ne razumiju. Sve uđe u uho brzo.
Zubi joj jedinu ne valjaju. I glas nije nešto. Cover Broja joj je loš jer se tu mora i nešto pjevati. Lako je Pravo Vreme napraviti dobar cover.Aerials je napisao/la: Skini joj trepavice i počešljaj drugačije - druga osoba.
Ma zubi su možda i najjeftiniji za napraviti, ništa strašno. Glas osrednji, realno ima dosta boljih, al' eto već je uspjela u životu, Jala je primijetio, garant će je ubacivati u neke pjesme. Čak će se ovakvim glasom dobro i uklopiti.Kanye je napisao/la: Zubi joj jedinu ne valjaju. I glas nije nešto. Cover Broja joj je loš jer se tu mora i nešto pjevati. Lako je Pravo Vreme napraviti dobar cover.
Ovdje nije loša.
Čuj 22 godine.

Ma lijepa je. Malo silikona i eto zvijezde.Aerials je napisao/la:Ma zubi su možda i najjeftiniji za napraviti, ništa strašno. Glas osrednji, realno ima dosta boljih, al' eto već je uspjela u životu, Jala je primijetio, garant će je ubacivati u neke pjesme. Čak će se ovakvim glasom dobro i uklopiti.Kanye je napisao/la: Zubi joj jedinu ne valjaju. I glas nije nešto. Cover Broja joj je loš jer se tu mora i nešto pjevati. Lako je Pravo Vreme napraviti dobar cover.
Ovdje nije loša.
Čuj 22 godine.Nekako mi izgleda k'o da nema više od 17.
- Donnie Darko
- Kontakt:
harden je napisao/la:Koju?Donnie Darko je napisao/la: Ima jednu od gorih pjesama ove decenije.

Tu malu su već primjetili i izdavat će pjesme za Imperiu. Meni ti coveri kvare pjesmu al hajd.
@Donnie smijesan si.
@Donnie smijesan si.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ti ovdje znas sta valja.Meni je draza truly madly deeplyMokroguz je napisao/la:Da ti bar pariram "klasicnu" kad mogu brzeCOYS je napisao/la:@Mokroguz![]()
Može se probrat sa tog vala i osim te.Donnie Darko je napisao/la:harden je napisao/la:Koju?Donnie Darko je napisao/la: Ima jednu od gorih pjesama ove decenije.
Ide duet s Milanom.harden je napisao/la:Tu malu su već primjetili i izdavat će pjesme za Imperiu. Meni ti coveri kvare pjesmu al hajd.
@Donnie smijesan si.

Imaš onih koje zvuče dobro na coveru. Pravo vreme je top. I Stari radio bi bio jak.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zamisli slušati False Alarm a da ti ne ide krv iz ušiju. Spustio je kompletnu svoju karijeru sa 9.5 na 8 samo sa tom pjesmom.
Ono baš moraš bit delusional da misliš da je ta pjesma išta drugo osim smeća.
Mislim volim Lanu, ali budimo realni.
Ono baš moraš bit delusional da misliš da je ta pjesma išta drugo osim smeća.
Obraditi Lanu del Rey, i napraviti pjesmu monotonijom i dosadnijom, kako je to moguće uopsteAerials je napisao/la:Ma zubi su možda i najjeftiniji za napraviti, ništa strašno. Glas osrednji, realno ima dosta boljih, al' eto već je uspjela u životu, Jala je primijetio, garant će je ubacivati u neke pjesme. Čak će se ovakvim glasom dobro i uklopiti.Kanye je napisao/la: Zubi joj jedinu ne valjaju. I glas nije nešto. Cover Broja joj je loš jer se tu mora i nešto pjevati. Lako je Pravo Vreme napraviti dobar cover.
Ovdje nije loša.
Čuj 22 godine.Nekako mi izgleda k'o da nema više od 17.

Ne bih rekao. Ima par prosječnih, ali ni jedna nije agresivno užasna kao ova.Kanye je napisao/la: Može se probrat sa tog vala i osim te.
Party Monster sam danas preslušala barem 5 puta. Da nije bilo nje zaspala bih nekad na pola dana.
No one knows what it means but it's provocative, it gets the people going.
Ja sam hanumu mor'o mjutat. Siluju mi uši ta muzika i taj flow, iako ima pitak glas, ništa aman zaman.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Pa crnci u Parizu.Aerials je napisao/la:Party Monster sam danas preslušala barem 5 puta. Da nije bilo nje zaspala bih nekad na pola dana.
Kanye je napisao/la:Pa crnci u Parizu.Aerials je napisao/la:Party Monster sam danas preslušala barem 5 puta. Da nije bilo nje zaspala bih nekad na pola dana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.