FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
uprava napolje moze tek kad budemo imali nesto (nekoga spremnog), a ne dok je hajmo mijenjat pa cemo vidjet koga cemo i sta cemo.
nema uprava napolje ako je sutra opet odbor za hitnost
fascinira me da Sloboda apsolutno nikom ozbiljnom nije interesantna , nego bjeze ljudi kod od kuge kad im spomenes
nema uprava napolje ako je sutra opet odbor za hitnost
fascinira me da Sloboda apsolutno nikom ozbiljnom nije interesantna , nego bjeze ljudi kod od kuge kad im spomenes
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa zar nismo prodali Todorovica? Ne znam sta pricas?Tuzlak04 je napisao/la:Trebas dodati, da mi ne znamo !!. Stavio sam poređenje između znati i ne znati. Mi ne znamo prodati ni za 200-300 k. Prodati za 200-300 k nije loše za nas, ali zbog kokošarskog mentaliteta i to propada. .bhpremierliga12 je napisao/la:Imas koga i porediti hahahaha, pa ljudi redovno ligu prvaka igrali, sad ligu evrope. Eno ti Hajduk, veci talenti se prodavaju za 1-2-3 miliona, a da bi dosli makar do njih moramo igrati makar jedno kolo Evrope svake 2-3 godine, a ovako sta ces ocekivati nego 200-300k €.Tuzlak04 je napisao/la:Sad citam da Benković (21. god) iz Dinama ode za 11 miliona funti. A gdje smo sad mi sa nasim transferima
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Realno smo bili bez i jedne sanse sinoc... Malo se tu ima sta dodati i oduzeti...
Sansa Barabana je plod ciste slucajnosti...
Alispahic igra previse u sirinu, bez konkretizacije, pasova u dubinu, da ne kazem zadnjeg pasa (puno ocekujemo
), nesto slicno kao Mijic, ali ima znacajno bolju dugu loptu od ovog bivseg "kreativca"
Said- no comment
Prses i Civic - prva federalna, mnogo je razloga.
Piric - iritantno je djelovao njegov ulazak u igru, sporo i nezainteresovano, djeluje kao demotivisan, revoltiran
Beganovic - bravo za dijete, bolje od vecine iskusnijih igraca
Pero - borbeno i do zadnje kapi znoja
Stoperi - i pored greske, Vasiljevic je bolji bio.. Kod crvenog je totalna krivica Ignjata.
Golman - tesko je komentarisati.
Hadzanovic - trci kao navijen, dosta presnog trcanja i pasova unazad, ali prelazna ocjena za njega.
Vidovic - puno trcao i borio se, ali od spica se ocekuje gol.
Ocekujem od Nalica da otvori dobro oci na treninzima i uvjeri se u kvalitete svih igraca, sigurno je da ima prostora za poboljsanja...
Alispahic igra previse u sirinu, bez konkretizacije, pasova u dubinu, da ne kazem zadnjeg pasa (puno ocekujemo

Said- no comment
Piric - iritantno je djelovao njegov ulazak u igru, sporo i nezainteresovano, djeluje kao demotivisan, revoltiran
Stoperi - i pored greske, Vasiljevic je bolji bio.. Kod crvenog je totalna krivica Ignjata.
Hadzanovic - trci kao navijen, dosta presnog trcanja i pasova unazad, ali prelazna ocjena za njega.
Ocekujem od Nalica da otvori dobro oci na treninzima i uvjeri se u kvalitete svih igraca, sigurno je da ima prostora za poboljsanja...
Znam da ne znaš o čemu pričam. Treba nama Todorovića da bi rekli da je to, to.bhpremierliga12 je napisao/la:Pa zar nismo prodali Todorovica? Ne znam sta pricas?Tuzlak04 je napisao/la:Trebas dodati, da mi ne znamo !!. Stavio sam poređenje između znati i ne znati. Mi ne znamo prodati ni za 200-300 k. Prodati za 200-300 k nije loše za nas, ali zbog kokošarskog mentaliteta i to propada. .bhpremierliga12 je napisao/la: Imas koga i porediti hahahaha, pa ljudi redovno ligu prvaka igrali, sad ligu evrope. Eno ti Hajduk, veci talenti se prodavaju za 1-2-3 miliona, a da bi dosli makar do njih moramo igrati makar jedno kolo Evrope svake 2-3 godine, a ovako sta ces ocekivati nego 200-300k €.
- RollingPaper
- Kontakt:
Ćivić je zahvalan igrač koji može izmislit go a i pogodit sa distance. Isti sastav izvesti sljedeće subote samo njega umjesto Pršeša.
narednu tekmu treba ubacit smajica i zukica, cime bismo trebali postati opasniji po gol protivnika
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Slazem se, Beganovic je odigrao vise nego solidnu utakmicu, pogotovo u prvih pola sata kad je razvalio realno, nekoliko puta probio, moze se reci iskusno reagovao za svoje godine, jos kad sam vidio kako napravi dva preiskusna faula da prekine kontre Sarajeva stvarno sam bio impresioniran i mislim da je on sada pored Smajica sljedeca "lutka u šopu". Said igrac manje, Pero mu je s*ao cijelu utakmicu kako se ne vraca, pogotovo u drugom poluvremenu, ali to je i bilo ocekivano, igrac manje za nas realno. Kao sto si rekao Prses i Civic nula, pogotovo sam razocaran sa Civicem za kojeg sam imao velika ocekivanja i sve, ali ne mogu vjerovati da nakon 10 minuta nakon sto je usao da ne moze potrcati. Hadzanovic kao i Vidovic trce za petoricu, pa draze mi je vidjeti onog Vidovica koji je imao 15 zracnih duela sa onim krkanima njihovim, trcao cijelu utakmicu nije stao, uklizavao, bez imalo respekta da ne zabije nijedan gol, nego onog Saida koji nije pretrcao 3 kilometra za 70 minuta pa da dadne i 10 golova. Ma sta moze uraditi Vidovic kad mu nema ko dodati loptu, nema tog zavrsnog pasa, nema ko da "poturi" tu loptu, a on sa svojih 180 ne moze nista uraditi na ubacajima. Za nadati se sljedecu utakmicu da Zukic pocne, da imamo Smajica na krilu, da Pero ne mora da drzi pola terena sam, a mislim da ce Zukic definitivno odgovarati nasoj igri, da spusta lopte, sa 198cm da bude opasnost u sesnaestercu i da povuce jednog ili dvojicu odbrambenih na sebe. Ono sto mi je drago jeste da je Adzem usao u igru, jest da je trebao dobiti crveni lagano i on, al eto previse bi bilo. Dosta nesigurnosti i kod njega, al tek su mu prve minute u sezoni i sada kad je Vasiljevic pod suspenzijom nadam se da ce igrati ispred Salihovica, a ovo mi govori da se sa Nalicem nece moci igrati kao sa Milenkom i krojiti svaki potez(mislim na svadju Husara-Mujkan).salinas je napisao/la:Realno smo bili bez i jedne sanse sinoc... Malo se tu ima sta dodati i oduzeti...
Alispahic igra previse u sirinu, bez konkretizacije, pasova u dubinu, da ne kazem zadnjeg pasa (puno ocekujemo), nesto slicno kao Mijic, ali ima znacajno bolju dugu loptu od ovog bivseg "kreativca"
![]()
Said- no comment
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
-
- Kontakt:
jutro. sta cemo za slogu?
Tuzlu cemo dobiti lagano!Sariel1987 je napisao/la:jutro. sta cemo za slogu?
DRŽAVA TUZLA!!
- Beduin
- Kontakt:
Pokenjat se na Slogu pobjedom i povratiti samopouzdanje igracima, a znacilo bi to i samom Nalicu i navijacima.Sariel1987 je napisao/la:jutro. sta cemo za slogu?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ko plitak potok i toSariel1987 je napisao/la:jutro. sta cemo za slogu?

tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Cijenim ali ne dijelim vas optimizam
Bar sa tribine da znaju ko je pravi domacin ovde, valjda i momke na terenu ponese.
Bar sa tribine da znaju ko je pravi domacin ovde, valjda i momke na terenu ponese.
-
- Kontakt:
Evo gledam bas intervju Nalica za FTV. Mislim da odavno nismo imali obrazovanijeg i skolovanijeg trenera na klupi.

Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
ma samo hin nahpast od prve minute 

- Beduin
- Kontakt:
Kakav optimizam Sariele brate, mi idemo srcem i inatom pa ko koga. Ako izgubimo osisacu se "na kanal" eto.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Yebacemo hin majku dacemo hin pet komada.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic

🔴⚫️
-
- Kontakt:
ma stoji to sve, al me strah ako nedaj boze cucnemo, kakva ce tek tad atmosfera bit. mosa bodaslo
cuj na kanal, frizovi mladosti

cuj na kanal, frizovi mladosti

- Brcanskamalta
- Kontakt:
Meni stosta nije jasno oko reprograma pa vi kako hocete.
Ne podudaraju se brojke i to ti je.
Ali hajde more bit fantaziram

Ne podudaraju se brojke i to ti je.

Ali hajde more bit fantaziram

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
protiv sloge u terminu lige prvaka, 20:45 h, prvobitni termin je bio 17:00 h
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.