Drape je napisao/la:"Ako reagiraš na trolanje, trol je je postigao svoj cilj"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Drape je napisao/la:"Ako reagiraš na trolanje, trol je je postigao svoj cilj"
Isco, Ramos i Bale nisu super izvodjaci. Nije sad ni Ronaldo ali nije bitno za poentu. Kroos jest jak suter ali nije neko ko puno trazi slobodnjake i mimo Reala. Svakako niko nije nivo Pjanica tako da ja vjerujem da Pjanic nece imati isti tretman kao ovi igraci. Nece imati ni nesto pretjerano bolji, da se razumijemo.MElloo je napisao/la:Evo da vam.navijac reala kaze.Ima u realu super izvodhaca slobodnih.Bejl isco ramos kroos redovno pogadjaju sa repkama ali u realu se niko lopti nije smio priblizit.
Ronaldo je medju najgorim izvodjacima slobodnih udaraca u top ekipama svih vremena.Fikret1946 je napisao/la:ne znam sta je tu cudno pa ronaldo i izvodi bolje slobodnjake od pjanica, hocemo li traziti ko je vise zabio golova iz slobodnjaka do sad u karijeri ?
nemojte mi geldat ko je vise puta prebacio zivi zid i ko je bio blizu gola, nego ko je zabio
Miske hvala tiMortemHz je napisao/la:Hoće li Miralem Pjanić karijeru nastaviti u najvećem klubu na svijetu?
Kako lijepo zvuči.
Morteme uhodim te na svakoj temi... Barcelona je ipak najveća na svijetu.MortemHz je napisao/la:Hoće li Miralem Pjanić karijeru nastaviti u najvećem klubu na svijetu?
Kako lijepo zvuči.
Možeš ti jer si moj brat a za ovo drugo činjenice govore drugačije jbg.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Morteme uhodim te na svakoj temi... Barcelona je ipak najveća na svijetu.MortemHz je napisao/la:Hoće li Miralem Pjanić karijeru nastaviti u najvećem klubu na svijetu?
Kako lijepo zvuči.