FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 06 avg 2018, 17:44

Lik je napisao/la:Kad igramo protiv GOSKA i u koje vrijeme ?
U nedjelju u pola 9.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 06 avg 2018, 17:50

[quote="Pitar6785"]

SAMO CU RECI DA JE PIDRO MUSTAFIC MUJAKIC SABANOVI RESIC KOVACEVIC BOLJO OD NASIH STANDARDNI STAROHANA. Mislim da niko u pl bih nije imo ovoliko djece u prvi 18 a da su bas kvalitet.

Kovacevic super idlican dovest golmana kahrimana ili nesto slicno njemu ugovor mu dat na godinu dana da bude kovacevicu rezerva ako bi mali kad pao da ga ovaj moze zamjenit dok se in razavuza. Sigurno bolji golman od pavla, stvari gdje on grijesi se mogu vremenom i treninzima ispravit. Preagresivno izletanje na rub sesnesterca ispucavanje to su sitnice i vrlo lahko popravljive.

Nadam se da ce crepulja uvezat tu sredinu koja je sadsamo razbijacka i defanzivna znaci nema niko da gurne lotu prema naprijed.

Istina sve navedeno.Samo jedno pitanje,ako Crepulja bude ok,koga treba da zamjeni.Kapiten opet na krilo,a imamo vec tri lijeva krila.Bojim se da FKS nece igrati bez Kapitena(stranca),dokle god bude mogao hodati. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 avg 2018, 17:57

Vladan Kovačević (20)
Selmir Pidro (20) Nihad Mujakić (20) Aleksandar Šofranac (27) Halid Šabanović (18)
Joachim Adukor (25) Amar Rahmanović (24)
Krste Velkoski (30)
Aladin Šišić (26) Ševkija Resić (18)
Haris Handžić (28)

:D

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 06 avg 2018, 17:59

ORGANIZOVAN AUTOBUS ZA ZENICU!
Naše fudbalerke sutra u Zenici igraju protiv K.F Vllaznia Shkoder utakmicu prvog kola grupne faze UEFA Women's Champions League, a za sve one koji su iz Sarajeva a žele na utakmicu organizovan je besplatan autobus.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 06 avg 2018, 18:09

MortemHz je napisao/la:Vladan Kovačević (20)
Selmir Pidro (20) Nihad Mujakić (20) Aleksandar Šofranac (27) Halid Šabanović (18)
Krste Velkoski (30)
Haris Handžić (28)

Prosjek 23,3 god. Ako si raspolozen ,da mi kazes svoje misljenje o Velkoskom.Da li si zadovoljan njegovim ucinkom u dosadasnjim utakmicama,a da uzmes u obzir da je stranac,vjerovatno najveca primanja itd...?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 avg 2018, 18:19

Samozdravlje je napisao/la:
Krste Velkoski (30)
Haris Handžić (28)

Prosjek 23,3 god. Ako si raspolozen ,da mi kazes svoje misljenje o Velkoskom.Da li si zadovoljan njegovim ucinkom u dosadasnjim utakmicama,a da uzmes u obzir da je stranac,vjerovatno najveca primanja itd...?
Ništa specijalno zasad. Sinoć se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme i pogodio je. On mi je nekako više poput zlatne sredine u trenutnoj ekipi Sarajeva. Inače ima dobru statistiku na kraju sezone ali fali tu trke i borbenosti, uglavnom je pristojan igrač za ovu ligu.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 06 avg 2018, 18:25

MortemHz je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
Krste Velkoski (30)
Haris Handžić (28)

Ništa specijalno zasad. Sinoć se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme i pogodio je. On mi je nekako više poput zlatne sredine u trenutnoj ekipi Sarajeva. Inače ima dobru statistiku na kraju sezone ali fali tu trke i borbenosti, uglavnom je pristojan igrač za ovu ligu.

Nek je on ziv i zdrav svojoj porodici,ali akcenat na ovo(bordo-bold).Buduci(za 10 g.) trener i legenda ala Husref Musemic.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 06 avg 2018, 18:32

Steta sto ne igra protiv vas iduce kolo :| Nemojte se brinuti sad cemo mi (Kopenhagen) izbaciti Atalantu, do it for the culture :bih: :bih:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

High

Post Postao/la High » 06 avg 2018, 18:44

Gdje je Lelić?!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 avg 2018, 18:49

High je napisao/la:Gdje je Lelić?!
Uživa u bogatstvu od raskida ugovora, boli ga qrac. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 avg 2018, 18:50

uNbx je napisao/la:
High je napisao/la:Gdje je Lelić?!
Uživa u bogatstvu od raskida ugovora, boli ga qrac. :kafa:
Duva crijevo na Otoci.

High

Post Postao/la High » 06 avg 2018, 18:51

Treba to sve istrgati i kaurmu napraviti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 avg 2018, 18:58

Nema ni Samketa, prošlo i njegovo vrijeme izgleda...

Kovačević sinoć odlićan bio, obzirom na debi, vjerovatno je ona intervencija na počeku kad je skinuo zicer i ključna na kraju, ali opet moramo pronaći golmana, Tucaković ne smije biti drugi golman.

Bojim se pozicije desnog beka protiv jačih ekipa..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

High

Post Postao/la High » 06 avg 2018, 19:00

Dok je hilme, ima i Samketa!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 06 avg 2018, 19:03

Boli Lelića racku.. Samo trenira, samim tim vikendi slobodni za baljenje onog šlaufa, a prima lovu. Roditelji obezbjedili Mercedesa i sada samo štanjca sa malom gore-dole. Ja mjere živote jbt, a on zadovoljan s tim, ne mora se ni odvojiti od stolice na zapadu. Da se i meni tako uhljebiti.. :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 06 avg 2018, 19:17

Znas ono kad si djecak i zavolis nekog.Ovo sto spomenu Spenser(nadimak po nekom filozofu ili nekom Brazilcu?)samo toga se sjecam od navijanja:SPENSER,SPENSER i imali pjesmu"Bosno moja divna mila u tebi je Sarajevo skola fudbala"sad to izgleda naivno i bez energije,ali nama bilo VRH.Bas si me pecno sa ovim Spenser,sta bi horde dale da imaju takvog.Nazalost necete ,jer odlaze mladi.Sta je Vahidin radio Draganu Holceru iz Hajduka. Ludilo:Dragane,Dragane..
Podrska Kovacevicu.Neko ga opisa kao Cimija(Kovacevica).Pozz[/quote]
Da i ja dodam koju za našeg Spensera. Nadimak dobio po najboljem i najubojitijem centarforu J. Amerike (čini mi se da bijaše Urugvaja). I naš Spensera je bio strah i trepet za protivničke odbrane i golmane i imao je m.u.da do koljena. Bio najbolji centarfor u ex Jugoslavije.. Možda i svih vremena, jer su za njega bajevići, halilhodžići, bukali, pančevi i oni male mace.Nije štedio ni sebe ni protivnika, pa je zato više puta bio brutalno povrijeđen (npr.više puta fraktura nosa od golmana, kada su ga namjerno u vazdušnom duelu umjesto u loptu udarali u nos, jedne prilike Vukčević iz Hajduka na Koševu). Legendarni su njegovi dvoboji sa Holcerom iz Hajduka, tada najbolji centara lg u Jugi i reprezentativac. Iako nije bio neki dribler, jedne prilike ga je na Koševu "vozao cijelu utakmicu i povrh toga mu zabio gol. Ne mislim da su ikoga navijač FKS voljeli kao njega, nevjerojatno možda i više od Haseta. Mnogi dječaci su po njemu dobivali imena. Da, bio je najbolji centarfor Evrope. Nebrojeno puta sam ga gledao, jer sam u to vrijeme gledao i svaki trening. Dobro se sjećam njegovog debija protiv Partizana na Koševu, kada smo zijanili 1:3. Na toj utakmici je njihov c.half Miladinović (tada fizički najjači fudbaler u Jugi i koljač da je za njega Hatunić , igrao kasnije, mala maca) našem Blaževiću slomio nogu. Desilo se na južnoj strani ispred gola Ćurkovića 25-30 metara. Utrčao je u teren pok. Franco Lovrić i nešto je zaružio Miladinovića , a ovaj ga je ošamario. Odmah je sa svog gola na sjevernoj strani potrčao Muftija i onako u trku skinuo dres, dotrčao do Miladinovića i sasuo mu neopisivu i neviđenu seriju udaraca, našto je ovaj pao kao pokošen, a naš Muftija uz ovacije cijelog stadiona se uputio u svlačionicu i ne čekajući da ga studija isključi. A sudio je izvjesni Branko Cahun, koji nas je toliko uništio da je to neopisivo. Poslije utakmice, a pod dojmom kriminalnog suđenja i loma noge Blaževiću nastali su veliki neredi. Kopao se neki kanal ispred atletske staze, pa se raja dočepala kamenja. Milicija na konjima nas je rastjerivala, mi se povukli na brdo gdje je sada fakultet sporta (pa odozgo kamenicama, a konji ne mogu uz brdo) Razbijali smo sva auta BG registracije, te je i pisac ovih redova devastirano 3-4. Čekali smo da napadnemo sudije, ali oni su sa igračima Partizana izašli gore na Zapadu i autobusom sa Koševskog prema gradu, ali su ih i gore dočekali i zasuli kamenicama i razbili glavu Milanu Galiću, inače najmirniji igraču Partizana. E, u takvoj utakmici je debitirao naš Spenser. Koševo suspendovano na 4-5 domaćih utakmica, pa smo igrali u Visokom. Prva, čini mi se bila sa Veležom. Izvinite, braćo na dugom postu, možda je sve i nepovezano. Ponijele me emocije, što bi rekli.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 avg 2018, 19:22

:tokralju:
Još ovakih postova, ovo bih mogao čitati cijelu noć!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

dagerHZ
Kontakt:

Post Postao/la dagerHZ » 06 avg 2018, 19:24

Protiv ovako loseg Goska se moraju uzeti 3 boda, naravno uz dosta bolju igru nego u Tuzli. :njanjanja:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 avg 2018, 19:37

uNbx je napisao/la::tokralju:
Još ovakih postova, ovo bih mogao čitati cijelu noć!
Isto majke mi, odmah tražim po netu snimke svih spomenutih utakmica, detalja... teško je iskopat dobrih stvari al nađe se. :tokralju: :tokralju:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 06 avg 2018, 19:54

Memara je napisao/la:ORGANIZOVAN AUTOBUS ZA ZENICU!
Naše fudbalerke sutra u Zenici igraju protiv K.F Vllaznia Shkoder utakmicu prvog kola grupne faze UEFA Women's Champions League, a za sve one koji su iz Sarajeva a žele na utakmicu organizovan je besplatan autobus.
Nije mi jasno zašto se naše utakmice igraju u Zenici, ali eto to je nečija odluka, bar su obezbijedili TV prenos, tako ranije proćitah.
Mislio sam ih odgledati, ako mi se uklopi u satnicu, ali ovako ništa.
Hajde da zaboravimo na prošlu godini i da opet prođemo u nokaut fazu. :bih:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 29 gostiju.