nema takvog još uvijeksikirica je napisao/la:Ko je sad predsjednik BiH?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nema takvog još uvijeksikirica je napisao/la:Ko je sad predsjednik BiH?
skini VLC media player i samo ubaci prevod u film i on ce se sam aktiviratiT-MAC je napisao/la:ma samo prevod ubaci u fajl gdje ti je film...on ce se sam aktivirati...bar je kod mene tako..Stevie-G je napisao/la:Zakljucase ove chatove, pa nemam gdje da pitam. Probaccu ovdje pa ce valjda neko iskusan da odgovori.
Znaci, sa neta sam skinuo film bez prevoda. Skinuo sam i prevod, pa sad ne znam da li ima neka opcija kojom taj prevod mogu dodati filmu, ili moram paralelno pratiti prevod i film ????
najjaci media player ubjedljivoAbrofemy je napisao/la:Nisam imao boljeg playera od VLC-a, sve zivo pokrece covjece, sve zive formate i fajlove.
za fb ti je najbolji google chrome!!Unica_Liverpool_ je napisao/la:Dajte ljudi ako neko zna nek kaže... Oduvijek sam koristio Internet Explorer i ok mi je bilo.. Al vidim ljudi koriste ovu Mozillu i dobra je i ja je instaliram,, sve ok super je al nakon par odlazaka na fb stane,,, mislim mogu ja normalno na sve ostale stranice, al kad ukucam http://www.facebook.com pojavi se ono SEND ERROR REPORT / DON`T SEND i samo me izbaci :S... Bilo bi mi drago kad bi osposobio Firefox jer sviđa mi se jer je brži od explorera
rado bih ti pomogao al vec sam registrovan. Sta prodajes???Wolverine je napisao/la:nije tema za toga, ali kad nemamo chat.
dajte molim, registrujte se (svako ko vec nije) na **** preko ovoga linka. hvala.
http://www.****/registracija/El_Fuego
daj mi posalji preko pp link da vidim sta prodajesWolverine je napisao/la:prodajem telefon, ali mi trebaju oni pik krediti
CHROME,BOG I CARSIJA....Unica_Liverpool_ je napisao/la:Dajte ljudi ako neko zna nek kaže... Oduvijek sam koristio Internet Explorer i ok mi je bilo.. Al vidim ljudi koriste ovu Mozillu i dobra je i ja je instaliram,, sve ok super je al nakon par odlazaka na fb stane,,, mislim mogu ja normalno na sve ostale stranice, al kad ukucam http://www.facebook.com pojavi se ono SEND ERROR REPORT / DON`T SEND i samo me izbaci :S... Bilo bi mi drago kad bi osposobio Firefox jer sviđa mi se jer je brži od explorera
Sexmachineboy je napisao/la:Imam jedno zaista vazno pitanje posto vidim da ste vi ovdje(uslovno receno)pametni![]()
Kad zelim nesto postaviti na zid,znaci ja ukucam neki text ili nesto,nije bitno,neobjavi mi nista,ustvari objavi ali samo praznina,znaci texta nigdje..stvarno nekontam ili npr.napisem:"sportsport.ba" a ono mi objavi :"sport"samo..ako neko zna ZBOG RADI cega je to nek mi kaze,da se neodjavljivam bezze sa face-a![]()
![]()
E ovo mi je na ziduJamaL je napisao/la:Kad smo već kod zida, evo jedan dobar status
U.N. zamolio druge drzave da posalju svoje: iskreno i posteno misljenje o nedostatku hrane u ostatku svjeta.Odgovori:- "Njemci su pitali sta je to nedostatak?"- "Afrika je pitala sta je to hrana?"- "Srbi su pitali sta znaci molim?"- "Na Kubi su pitali sta je to misljenje?"- "Amerikanci su pitali sta je ostatak svjeta?"A u bosanskoj vladi se i dalje raspravlja o znacenju rijeci posten!
Srećom neam idiota u prijateljima na FBmajestic24 je napisao/la:Joj,sta mi ovo ide na qrac majke mi "MOZE LI LAJK ZA MOJ STATUS"...joj da je blize,glavu bi joj otkinuo
Za sve je bolji Google Chrome... Nebih ga dao za hiljadu IE il' Firefox-amajestic24 je napisao/la:za fb ti je najbolji google chrome!!Unica_Liverpool_ je napisao/la:Dajte ljudi ako neko zna nek kaže... Oduvijek sam koristio Internet Explorer i ok mi je bilo.. Al vidim ljudi koriste ovu Mozillu i dobra je i ja je instaliram,, sve ok super je al nakon par odlazaka na fb stane,,, mislim mogu ja normalno na sve ostale stranice, al kad ukucam http://www.facebook.com pojavi se ono SEND ERROR REPORT / DON`T SEND i samo me izbaci :S... Bilo bi mi drago kad bi osposobio Firefox jer sviđa mi se jer je brži od explorera
Sta je sad opera jbtWolverine je napisao/la:meni je opera bolja od chromea.
Opera je brža od ChromeaGunnerS je napisao/la:Ma meni se ni ona nemože mjerit, pogotovo sa brzinom Chroma. Najbrži definitivno, a i jednostavno jednostavan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.