FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Memara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 06 avg 2018, 11:15

Kovačević, Pidro, Mujakić - 90 min. igre ;)

Resić je bio klupa a Mustafić igrao za juniore.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 avg 2018, 11:16

ĐE ĆE KO SA HADŽUKOM! :bih:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 avg 2018, 11:28

Uz tebe smo Aleksandre, pobijedite ovu životnu utakmicu.
Fakat mi žao momka, peh je. Prvo povrede, pa bolest, pa mu Bekić zube izbi, pa sad dijete bolesno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 avg 2018, 11:49

Samozdravlje je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Hare, ako kojim čudom počne protiv Goška, mora zabit hetrik ako misli da ga Husref počne stavljat od prve minute. Dobar je Merso, al Handžić trenutno igra u boljoj formi i više meda može dat, iz aviona golim okom se to vidi. Mersudin, imao-nemao kontinuitet odigrat će isto, a bojim se da će se Hare ugasit ako mu se ne da jača minutaža.
Opasno je za Hareta sto ce forma biti u padu ,zbog neigranja.Doduse imao je minuta i tekmi ,ali se bojim za ubuduce.Ja mislim da je Husref(dobar covjek),ali kao trener ne gotivi mlade(sada mora) i voli da mu pocinje istih 11 i koristi 14-15 igraca , valjda postupi drugacije , jer kad je dobijao otkaze i nije imao sirinu.
nije handžić ni mlad posebno al je u formi boljoj od ahmeta i ne vidim razlog zasto mu sad ne daje sansu... Govorili smo svi husref prati ligu... Izgleda ne prati ni svoj tim lik vise pa ne zna ko mu je u formi.
Treba se husref malo aktivirati a ne da se nesto mijenja samo zbog povreda.
You are someone else I am still right here

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 06 avg 2018, 11:50

Nadam se da će se sve dobro završiti za Šofranca i njegovu porodicu. Žao mi ga je, peh je od kada je došao, još sad i ovo.. Ako bog da, da se sve dobro završi hairli i da nam se vrati psihički spreman i da napokon krene njegova epizoda u FKS. Definitivno kvalitetniji igrač od Dupovca po mnogim segmentima igre i zaslužuje da bude u paru s Mujakićem.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 06 avg 2018, 12:16

Trebat ce vremena za oporavak djeteta aBd, tako da na Sofranca ja mislim se ne moze racunati bar 1-2 mjeseca
U svakom slucaju pruzit momku maximalnu podrsku i klub i navijaci
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 06 avg 2018, 12:30

Sofri sve najbolje i sa hajrom da se to zavrsi. Gadna situacija, momka bas prati peh za pehom jbte. Nadam se da ce biti sve dobro. Trebat ce mu sad dosta vremena da se opet stabilizuje, ko ima djecu, zna kakve su to stvari kad se dijete malo razboli, a kamoli nesto teze. Nek mu je sa srecom.
Sofra je odlican stoper, trenutno nas najbolji stoper i puno stabilniji igrac od Glupavca, koji je vazda sklon kiksevima.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 06 avg 2018, 12:39

Ahmet je dobro odigrao jucer nema sta, ali meni je veci problem halilovic i hebibovic. Zasto resic ili sabanovic ne dobijaju minute? Pogotovo resic, brz a to nama fali. Sisica prebacit lijevo resica desno imas 2 brza krila koja su ok 1na1.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 avg 2018, 12:56

Mrkobrada je objasnio kako je talentirani Kovačević završio u FK Sarajevo.

“Logično je da nastavi u Borcu, ali Vladan je jedno od hiljadu djece koje nije dobilo šansu u svom gradu. Ja sam nazvao tadašnjeg “šefa” Akademije Sarajeva Almira Hurtića.

Rekao sam, Hurta primi Vladana na jedan trening i poželit ćeš da ostane vaš! Bio je skeptičan, ali je pristao. I, eto Vladana u prvom timu. Osvojio je s juniorima Kup BiH”, prisjeća se Siniša.

Svom pulenu predviđa blistavu karijeru.

“Kovačević je vrlo jak karakter, radan, ambiciozan. Iz skromne je porodice. Jako fino vaspitan. Ja vam kažem da je u njemu reprezentacija BiH dobila golmana za narednih desetak godina”, uvjeren je Siniša Mrkobrada.
Hajde i od Hurtica da je ostalo nesto pozitivno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 avg 2018, 12:57

StariGrad071 je napisao/la:Ahmet je dobro odigrao jucer nema sta, ali meni je veci problem halilovic i hebibovic. Zasto resic ili sabanovic ne dobijaju minute? Pogotovo resic, brz a to nama fali. Sisica prebacit lijevo resica desno imas 2 brza krila koja su ok 1na1.
Sa Sabanovicem i Resicem ne bi nista izgubili u odnosu na Hebibovica i Halilovica,u najmanju ruku.
Halil mi djeluje bas izgubljen,a Hebib bi vjerujem bio puno bolji na krilu,na beku je katastrofa.

High

Post Postao/la High » 06 avg 2018, 13:04

Fisnuti GOŠK i protiv mitomana sa Miske arene može i bod proći.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 06 avg 2018, 13:07

bordobijeli je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Dizdareviću je 16 godina.
Kovacevic ,Tucakovic Dizdarevic
Imao je i Pavlovic 10 kikseva a ima 30 godina
Kovacevic mi je bas golmanski gradjen i Dizdarevic isto jest da su mladi al kad smo mogli trpit Alaima ,Pavlovica i slicne koji ne izgledaju kao golmani onda mozemo i ove talentovane momke .
Trazit' po Srbiji 2-ge i 3-ce golmane ekipa da dodju i budu Sarajevu 1-vi a nedati Kovacevicu sansu da se pokaze je van svake pameti ... i on je isto mog'o braniti kontra Atlalante k'o polovnjak Pavlovic ... ako ne bi bio bolji sigurno ne bi bio ni gori od njega ... ta politika nedavanja sanse vlastitim talentima u strahu da ce te 'kostati titule' u ovoj kupus ligi je za Haga ... :thumbdown:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 avg 2018, 13:19

High je napisao/la:Fisnuti GOŠK i protiv mitomana sa Miske arene može i bod proći.
:roll: :nedam:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 avg 2018, 13:31

Nek su oni Hamzu proglasili invalidom. Kae jesmo ih zayebali. ahahhaah fuj klošari :puke:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

High

Post Postao/la High » 06 avg 2018, 13:54

Sabinho je napisao/la:
High je napisao/la:Fisnuti GOŠK i protiv mitomana sa Miske arene može i bod proći.
Tvoja prognoza?!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 avg 2018, 14:01

”Gledao sam utakmicu i baš mi je teško pao poraz Sarajeva. Ne bih htio na muku da im prisjedam… Reći ću, veliko iznenađenje bio je i remi u Italiji – 2:2, ali i ovaj poraz od 0:8. Da izgubiš 0:2, 1:3 ne bi ti niko ništa rekao, ali ovako, neshvatljivo, neprihvatljivo. Nakon prvih četiri, pet minuta utakmice na Koševu vidio se loš znak. Međutim, da će se desiti da Italijani daju osam komada ni u najcrnjem scenariju nije se moglo predvidjeti. I to je fudbal. Vrijeme se ne može vratiti. Izvući određene pouke i nikada više ne dozvoliti da se Sarajevo nađe u sličnoj situaciji na terenu, ma protiv koga igralo Italijana, Engleza, Nijemaca, Španaca, Francuza…”, pričao je Sušić.

Život ide dalje. Nadam se da će u narednom periodu navijači Sarajeva imati razloga za slavlje u Premijer ligi BiH i Kupu BiH, a u godinama pred nama i na međunarodnoj sceni.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 avg 2018, 14:17

High je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Tvoja prognoza?!
4-1 uzimamo Gosk, zatim "deremo" Zelju 2-1. :kafa: Selam :bih:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 avg 2018, 14:33

Ne vidim kako možemo konama i bod otkinut. Husref ne zna motivisat igrače za tako veliku utakmicu. Možda angažovat Čalu i Ziju da provedu koji sat s njima, oni će ih našpanovat.
Ne znam šta je gore kod njih, kad su imali Adžema pa nas uzimali na mišiće, il sad kad ih vodi Odović s kojim konačno igraju lopte. Dole bod k'o tri.

Bengbeng
Kontakt:

Post Postao/la Bengbeng » 06 avg 2018, 14:58

DaVinci je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Dizdareviću je 16 godina.
Kovacevic ,Tucakovic Dizdarevic
Imao je i Pavlovic 10 kikseva a ima 30 godina
Kovacevic mi je bas golmanski gradjen i Dizdarevic isto jest da su mladi al kad smo mogli trpit Alaima ,Pavlovica i slicne koji ne izgledaju kao golmani onda mozemo i ove talentovane momke .
Trazit' po Srbiji 2-ge i 3-ce golmane ekipa da dodju i budu Sarajevu 1-vi a nedati Kovacevicu sansu da se pokaze je van svake pameti ... i on je isto mog'o braniti kontra Atlalante k'o polovnjak Pavlovic ... ako ne bi bio bolji sigurno ne bi bio ni gori od njega ... ta politika nedavanja sanse vlastitim talentima u strahu da ce te 'kostati titule' u ovoj kupus ligi je za Haga ... :thumbdown:

Lakse je uvaliti svog igraca ili igraca od nekog svog pa uzimati tal... O tome je rijec...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 avg 2018, 15:02

Ko zna te odnose s menadžerima, koliko u klubu sad imamo Bilalagićevih pulena?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bejker i 21 gost.