FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Igrali im onaj Purić? Prošli put nam je po ljevoj strani prolazio kako je htio. Dobili smo ih 4:1, ali je rezultat bio previsok jer nisu uopšte loše odigrali. Bit će teško, ali u tome i jeste draž. Treba nam podrška s tribina pa se nadam da ista neće izostati i da će biti danas fina posjeta bez obzira na kišovito vrijeme i prenos. Jedno 7-8 milja bi bilo pristojno.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Ja ne znam sta ste se vi toliko prepali tog celika...po meni je ovo jedan od sigurnijih keceva danas, a vi se uskukali ko...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Ovako bio sam 10 dana na putu tako da skoro nisam nikako pratio temu.Imam pitanje u vezi nekog Rusa kojeg ste spominjali da li je to onaj Kolobov i ako je šta sa njim i šta je sa onim crncem. 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Protivnik se nikad ne podcjenjuje, pa makar bila VrbanjušaGigant je napisao/la:Ja ne znam sta ste se vi toliko prepali tog celika...po meni je ovo jedan od sigurnijih keceva danas, a vi se uskukali ko...

Crnac nije zadovoljio a Vasilic i Rus su cekali certifikate, ne znam dali su ih dobiliHamo je napisao/la:Ovako bio sam 10 dana na putu tako da skoro nisam nikako pratio temu.Imam pitanje u vezi nekog Rusa kojeg ste spominjali da li je to onaj Kolobov i ako je šta sa njim i šta je sa onim crncem.
Puric im je najbolji igrac. Dva zadnja vezna ce vjerovatno biti dva momka koja su 1990. godiste, Zahirovic i Gadzo. U napadu Adilovic, koji je spor otprilike kao Vucina Scepanovicčamac je napisao/la:Igrali im onaj Purić? Prošli put nam je po ljevoj strani prolazio kako je htio. Dobili smo ih 4:1, ali je rezultat bio previsok jer nisu uopšte loše odigrali. Bit će teško, ali u tome i jeste draž. Treba nam podrška s tribina pa se nadam da ista neće izostati i da će biti danas fina posjeta bez obzira na kišovito vrijeme i prenos. Jedno 7-8 milja bi bilo pristojno.

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
ma dzafic je jednu sezonu odigrao kako treba sad je skroz otanjio ! nemaju specijalno dobar napad !gollum je napisao/la:Puric im je najbolji igrac. Dva zadnja vezna ce vjerovatno biti dva momka koja su 1990. godiste, Zahirovic i Gadzo. U napadu Adilovic, koji je spor otprilike kao Vucina Scepanovicčamac je napisao/la:Igrali im onaj Purić? Prošli put nam je po ljevoj strani prolazio kako je htio. Dobili smo ih 4:1, ali je rezultat bio previsok jer nisu uopšte loše odigrali. Bit će teško, ali u tome i jeste draž. Treba nam podrška s tribina pa se nadam da ista neće izostati i da će biti danas fina posjeta bez obzira na kišovito vrijeme i prenos. Jedno 7-8 milja bi bilo pristojno., lagan zalogaj za Kerlu. I naravno, Adin Dzafic - Mr. "Gdje Ibrakovic, tamo i ja".

- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
još manje od pet sati........
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Iako od 4 ovosezonska gostovanja imaju samo jedan poraz, što ukazuje na to da solidno igraju u gostima,
mislim da će oni pokušati da se nama prilagode (a ne mi njima), a tu nas ne mogu pratiti,
tip 1 ne dolazi u pitanje.
mislim da će oni pokušati da se nama prilagode (a ne mi njima), a tu nas ne mogu pratiti,
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Pa mi smo Željo,fakat da će tako biti.ellaxaz je napisao/la:Iako od 4 ovosezonska gostovanja imaju samo jedan poraz, što ukazuje na to da solidno igraju u gostima,
Nego, ka d ćeš na utakmicu, il ću ja gore doći?
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
- Stole iz Bora
- Kontakt:
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Nije dobro što mu smanjuju cijenu jer vade i nama iz đepa. Izgubismo mi najmanje po miliona. Je.bo Superhika šta rade ovi kapitalisti.
danas rijesavamo tekmu u prvom poluvremenu rezltat 4-1 (2-0)
Ma ne smanjuje se cijena gleda se ukupan transferčamac je napisao/la:Nije dobro što mu smanjuju cijenu jer vade i nama iz đepa. Izgubismo mi najmanje po miliona. Je.bo Superhika šta rade ovi kapitalisti.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nakon uspješnog transfera Diega, očekuje se nastavak saradnje između Wolfsburga i Juventusačamac je napisao/la:Nije dobro što mu smanjuju cijenu jer vade i nama iz đepa. Izgubismo mi najmanje po miliona. Je.bo Superhika šta rade ovi kapitalisti.

Neka, neka, samo da nije nama po džepu (smanjivanje cijene je u korist naše štete)

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Sta mislite, hoceli se naci kakav novi igrac u kadru. Cito sam negdje prije neki dan da ce Kolobov mozda biti u kombinaciji, nebi bilo lose napokon vidjet sta on moze dodat Zelji.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
pile87 je napisao/la:
SAMO PONOSNO I HRABRO!!!
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Vrijeme odlično zasad, nadam se da će ostati ovako, pa da spektakl bude potpun. Realno Čelik nam nije ni do koljena, i ne bi trebalo biti previše problema, ali opet...
Malo dopinga pred tekmu, u vidu ječmenog soka, tek toliko da se zagrijemo, i idemo parati grla. Nadam se da će stadion biti pristojno popunjen, dužni smo to Amaru i igračima. Svi u Dolinu!!
"Mi ćemo učiniti sve da pobijedimo.."

Malo dopinga pred tekmu, u vidu ječmenog soka, tek toliko da se zagrijemo, i idemo parati grla. Nadam se da će stadion biti pristojno popunjen, dužni smo to Amaru i igračima. Svi u Dolinu!!
"Mi ćemo učiniti sve da pobijedimo.."
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Odlazak na misu, pricestit se i onda u dolinu ---> neprocjenjivo!

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google Adsense [Bot], Proximic i 8 gostiju.