Kako je lijepo vidjeti da spominjes FKS 40 puta dnevno, mogu misliti kako je uzivo.. bravo! (nevezano za ovaj post)Ddado je napisao/la:Ne znam Zenicani, nije mi jasno kako su mnogi od vas poletili nakon tekme sa nama, a znate da je trener zesca neznalica, da sve puca po savovima, da je momka od 195 koji jedva brzine za stopera ima stavio na beka itd. itd. Radi njega imate 3 boda od Zelje, ali ste generalno tanki. Sreca tu su Sloboda i Zvijezda 09, tako da ne ispadate ove godine. Borite se za tu tzv. sigurnu zonu tabele sa FKS.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Velik si Željo, treće kolo a dva puta ti isti sudac sud...Unutra je bilo nema šta.
Daj mi furadana!
High je napisao/la:Handžić ili Krpić - ko li će biti najbolji strijelac lige? Iako Handžić ima dosta manju minutažu. Koljić sumnjam da može izdržati do kraja.
Bagaric ako ostane do kraja...

Ubi Siroki dva hljeba u Celiku
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Pati.Shullenta je napisao/la:Velik si Željo, treće kolo a dva puta ti isti sudac sud...Unutra je bilo nema šta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Celik-Zeljo 1-0Mexico je napisao/la:Ubi Siroki dva hljeba u Celiku
Siroki-Celik 6-0
Analogno tome Siroki-Zeljo 7-0

SAMO ŠIROKI!
-
- Kontakt:
A gledaj Zeljovaca
kao oni popravili igru a dobili desetkovani i umorni Zrinski , ko god da je se sastao u ligi sa ovim Zrinskim od sinoc pobijedio bi ..... Al ovi odmah digli u nebesa i prvo gostovanje spustanje ...

Penal je komičan. Budi Željo!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Umorni Zrinjski?A, mi kao nismo igrali Evropu?HeraklitMracni je napisao/la:A gledaj Zeljovacakao oni popravili igru a dobili desetkovani i umorni Zrinski , ko god da je se sastao u ligi sa ovim Zrinskim od sinoc pobijedio bi ..... Al ovi odmah digli u nebesa i prvo gostovanje spustanje ...
Dobro, možda vi to ne smatrate umorom jer ste bili u svom šesnaestercu..
Desetkovani Zrinjski?
Koliko znam nisu igrali Stojkić i Filipović, ostali su bili na broju..
Za tvoju informaciju, za razliku od meča sa Apollonom u prvih 11 su se sinoć našla četiri nova igrača, je li to znači da smo i mi desetkovani?
Ne, jer mi nismo Zrinjski, mi samo imamo dobru rotaciju.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
A mi kao nismo umorni ...HeraklitMracni je napisao/la:A gledaj Zeljovacakao oni popravili igru a dobili desetkovani i umorni Zrinski , ko god da je se sastao u ligi sa ovim Zrinskim od sinoc pobijedio bi ..... Al ovi odmah digli u nebesa i prvo gostovanje spustanje ...
Gledajte vi svoje. Nije bajno ni kod vas.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
apsolutno zasluzena pobjeda zelje! zrinjski nije imao igru i neke sanse, osim dva puta u prvom poluvremenu! obe ekipe umorne od evrope, igrali bez standardnih igraca (filipovic, stojkic, bakrac, sabanadzovic...)
moram priznati da ono ipak penal nije bio... faul je bio, jasno, ali van 16erca... medjutim, u tom momentu sudija nije imao VAR da provjeri... morao je da odluci u sekundi!
prijedlog: uvedite VAR u premijer ligu!
moram priznati da ono ipak penal nije bio... faul je bio, jasno, ali van 16erca... medjutim, u tom momentu sudija nije imao VAR da provjeri... morao je da odluci u sekundi!
prijedlog: uvedite VAR u premijer ligu!
45515
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Zna se ko na kraju pati!Virtu4l je napisao/la:Pati.Shullenta je napisao/la:Velik si Željo, treće kolo a dva puta ti isti sudac sud...Unutra je bilo nema šta.

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
3 uzastopne titule, čuj patiVirtu4l je napisao/la:Pati.Shullenta je napisao/la:Velik si Željo, treće kolo a dva puta ti isti sudac sud...Unutra je bilo nema šta.

Neće vam pomoći ni Grbić, ni Miske, ni savez...4 dolazi u nizu

Daj mi furadana!
Ma možete ih uzeti deset u nizu i osvojiti LP, uvijek ćete ostati mali, seoski, fašistički klub.Shullenta je napisao/la:3 uzastopne titule, čuj pati![]()

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To komadanteVirtu4l je napisao/la:Ma možete ih uzeti deset u nizu i osvojiti LP, uvijek ćete ostati mali, seoski, fašistički klub.Shullenta je napisao/la:3 uzastopne titule, čuj pati![]()
Daj mi furadana!
- Gradonacelnik
- Kontakt:

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Rado bih ćaskao sa vama, ali nije to to, nekako mi je ispod časti. Jednostavno vas ne doživljavam kao rivale ili kao ozbiljnu fudbalsku ili navijačku priču, pa da nađemo zajedničke teme za razgovor.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Kad se furda pokondiri i umisli da je gospoda!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Vjerujem da će Velež već ove sezone nazad u Premijer ligu, pa da Mostar ponovo dobije pravog premijerligaša, sa navijačima i tradicijom.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Idi uvuci se smogovcima u pakaš, hoće li im doći još koji strašan igračHeraklitMracni je napisao/la:A gledaj Zeljovacakao oni popravili igru a dobili desetkovani i umorni Zrinski , ko god da je se sastao u ligi sa ovim Zrinskim od sinoc pobijedio bi ..... Al ovi odmah digli u nebesa i prvo gostovanje spustanje ...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.