Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Prije 15ak godina, tadašnji komšija ih let lampom tamanio. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Poznanik brao kruske kod svoje vikendice i nije im primijetio gnijezdo na vrhu. Jedanaest uboda, a bio sam. Sjeo u auto, nekih 10-ak minuta od bolnice i uspio nekako doci. Pred bolnicom mu se vid skroz pomutio, bukvalno kojih 10-ak sekundi od smrti. Doktor nije mogao vjerovati da je uspio doci do njih. Sreca, lik je teska kategorija, stokilas...Aerials je napisao/la:Gadan im je ujed strašno. Mene je jednom samo zakačio, nije me čak kako treba ni ujeo, pa brate mili, to prži ispod kože, o otoku da ne pričam. Poslije čak i kad se počešeš, nastavi da prži k'o da te friško ujeo.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imaju vjerovatno zavuceno kod prozora, kada otvoris prozor ulete. Tako je kod mene bilo. Ako nije to onda su na uglovima fasade..harden je napisao/la:Nemaju gnijezdo u kuci nego trazi negdje van kuce, najvjerovatnije na najblizem drvetu. I kad vidis zovni nekog iskusnog, nemoj se ti zayebavati s tim.
Pa svaki put kad su usli usli su kroz prozortuzlak1987 je napisao/la:Imaju vjerovatno zavuceno kod prozora, kada otvoris prozor ulete. Tako je kod mene bilo. Ako nije to onda su na uglovima fasade..harden je napisao/la:Nemaju gnijezdo u kuci nego trazi negdje van kuce, najvjerovatnije na najblizem drvetu. I kad vidis zovni nekog iskusnog, nemoj se ti zayebavati s tim.
Insekti su ****. Sad sam bukvalno rasuo crijeva onom zelenom slakavcu po podu a on i dalje hoda ko da mu njje nista. Kako gadna bica **** ti sve
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Spavao sam 13h

U kafani punoj dimaOsim13 je napisao/la:Ja sam ti rekao. bježe od dima.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nikad mi nece biti jasno kako neke zenske svaki mjesec samo negdje putuju i naravno budu po luksuznim hotelima a ne rade nista u zivotu. Il je neki babo bogatas ili je sponzora nasla nekakvog al bice da nije jer je sa drugaricom otisla.
Jbte ja se naradim 2 sedmice ko konj da bi eto mogao otici negdje a one svaku drugu noc klubovi, izlasci pa onda jos ta putovanja.
Pricam znaci o lijepim curama, tj onim razmazenim. Sve hoce danas da budu Kardashianke.
Jbte ja se naradim 2 sedmice ko konj da bi eto mogao otici negdje a one svaku drugu noc klubovi, izlasci pa onda jos ta putovanja.
Pricam znaci o lijepim curama, tj onim razmazenim. Sve hoce danas da budu Kardashianke.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Na njih najvise djeluje Raid, ako ih direktno prskas. A najbolje ti je u flasu nasut pive, malo kvasca i sirceta, izrezes jednu dvije rupe i zakaci na drvo. Ja sam ih tako po 100 znao potamanit. A da su yebeni, jesu.
I strsljen bode, ne ujeda
I strsljen bode, ne ujeda

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Babo i majka. Znam par takvih, odnosno većina je samo neko izdvaja milju mjesečno a neko stoju. Kad premuntaš mater da ti uzme ajfon od 2 milje ili cipele od 5 stoja sve ti bude jasno kako funkcionišu stvari.BIHfan je napisao/la:Nikad mi nece biti jasno kako neke zenske svaki mjesec samo negdje putuju i naravno budu po luksuznim hotelima a ne rade nista u zivotu. Il je neki babo bogatas ili je sponzora nasla nekakvog al bice da nije jer je sa drugaricom otisla.
Znam ih bruku takvih, ne znam samo gdje su te pare od roditelja bile dok smo išli u školu. Te što sad vedre i oblače svaku noć po luksuznim mjestima, živjele su na istom nivou ko i većina dok se u školu išlo.BIHfan je napisao/la:Nikad mi nece biti jasno kako neke zenske svaki mjesec samo negdje putuju i naravno budu po luksuznim hotelima a ne rade nista u zivotu. Il je neki babo bogatas ili je sponzora nasla nekakvog al bice da nije jer je sa drugaricom otisla.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
joj kad bi lizo j**a onoj Karmen Elektri!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Idu za Dubai 

-
- Kontakt:
a ko ide za Dubai?tuzlak1987 je napisao/la:Idu za Dubai
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mlade qrve.jolicnikola je napisao/la:a ko ide za Dubai?tuzlak1987 je napisao/la:Idu za Dubai
-
- Kontakt:
a jel je i Karmen s njima?
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Što bi mene banovali?harden je napisao/la:Zar ti još nisi banovan, jel mogućeLAZARUS2000 je napisao/la: Da, tema će postati noćna mora. Doni koji nas smara svojim lošim ukusom i svi vi koji drkate na to.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Ma pusti bradatog.LAZARUS2000 je napisao/la:Što bi mene banovali?harden je napisao/la:Zar ti još nisi banovan, jel mogućeLAZARUS2000 je napisao/la: Da, tema će postati noćna mora. Doni koji nas smara svojim lošim ukusom i svi vi koji drkate na to.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Uglovi fasade, ispod krova, bilo gdje gdje se osjećaju sigurno.tuzlak1987 je napisao/la:Imaju vjerovatno zavuceno kod prozora, kada otvoris prozor ulete. Tako je kod mene bilo. Ako nije to onda su na uglovima fasade..harden je napisao/la:Nemaju gnijezdo u kuci nego trazi negdje van kuce, najvjerovatnije na najblizem drvetu. I kad vidis zovni nekog iskusnog, nemoj se ti zayebavati s tim.
Kao što kaže @harden, nema zezanja sa njima, nego odmah zvati veterinara ili nekoga ko je iskusan u tome. Osinjak im zna biti ogroman, prijatelj je ispod krova (na onim gredama) našao jedan veličine bureta, baš ogroman. 300 EUR mu je uzeo ovaj što je to očistio, nije mogao da im priđe, pa je morao da puzi po gredama, onda ih je naprskao nekim otrovom. Bio je dobro zaštićen kad su ga napali, a još danima su dolazili na to isto mjesto dok nisu shvatili da osinjak nije tu.
Izuzetno su opasni, kad ih više napadne može biti fatalno, ne mora čovjek biti ni alergičan, jer može doći do gušenja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Ethel, rio_Ferdy88 i 29 gostiju.