FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Aerials » 06 avg 2018, 00:53

bhpremierliga12 je napisao/la: Dao nam je eto 5 maraka, a uzeo 100.000 od nas haha :silent:
5 po 5, barem doprinosi, nek' sjedi, meni ne smeta. Ko god plati ulaznicu meni je dobrodošao, pomaže klubu. Na stranu što je gofno od čovjeka.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 06 avg 2018, 00:56

Mi bodove trebamo trazit s ovim ekipama koje nisu u TOP 4. Ali osvajat ih. Evo imamo naredne dvije, za mir u kuci
Niko, niko, samo Sloboda

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 06 avg 2018, 01:00

Ovi oZgor od hana ima da se napale,daaj boze da bod izvucemo,pa kome pravo kome krivo.
Nesto ne stima u Slobodi i to ti je.
Tuzlak,ja bi te zamolio da ne spominjes finansije,dokle god ne vidimo finansijski izvjestaj..od revizorske kuce ovlastene,porezne,saveza..boga...oca...bilo koga osim referata senadovog na jednom listu papira....Kada sranja od ove uprave krenu da izranjaju,neces od sramote moci post napisati....Ti sve pises ucoravo,i onako kako bi ti volio da bude...Ali nije sve bijelo u zivotu,ima i crnog...
Utakmica sa onima oZgor je zadnja kap,pobjeda ili ostavke pa kako nam bude....A kada pogledam sjever danas,ma ko ce da trazi ostavke...
Senade,yebi ne vadi.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 avg 2018, 01:09

Ma bit ce to sve dobro u narednim kolima.Nisu ni Sloga,a ni Radnik nesto bolji od nas.Vratit ce se za ove nase promasaje protiv Zrinjskog,Zvijezde pogotovo i Sarajeva u narednim kolima siguran sam.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 avg 2018, 01:45

sta je sa Sivsica, jel ziv lik, da Pero predje u vezni red.

Hadzanovic-Ivetic
Alispahic
Baraban-Smajic
Zukic

ovako mozda nekom i damo go, al nam je onda klupa da se okrenes i places
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 avg 2018, 04:23

staragarda je napisao/la:J e b e m li vam majku lopovsko-klosarsku
Brat moooj, djesi ti. Briga te sta drugi kazu, dodji cesce da bolujemo za Slobodom.
Lijepo je na kraju bilo cuti Uprava napolje. HZ vise nego Fukara, fujj.

Sad se nadam odlasku Senada i nekom pozitovnom soku. Ako ce to ujediniti tribinu i grad onda vec danas neka ide Senad.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 06 avg 2018, 08:03

Beduin je napisao/la:
staragarda je napisao/la:J e b e m li vam majku lopovsko-klosarsku
Brat moooj, djesi ti. Briga te sta drugi kazu, dodji cesce da bolujemo za Slobodom.

Sad se nadam odlasku Senada i nekom pozitovnom soku. Ako ce to ujediniti tribinu i grad onda vec danas neka ide Senad.
Nek mi ne zamjeri niko ali me moguće je odvojiti politiku od sporta.
Nije problem u Senadu, ako i ode DOVEŠĆE drugog Senada. Problem je dakle u ovom DOVEŠĆE.....Ko? Oni koji vladaju gradom, sportom, Slobodom.
Zajebi više priču. ONI imenuju skupštinu. ONI imenuju upravni odbor. ONI donose statut.
Nema filozofije tu. Jasno sve ko dan.
Ovaj grad zaboli qita za mnogo štošta, sad govorimo konkretno o sportu i Slobodi. Nemamo mi ljude školovane poduzetnike, menadžere koji će postaviti stvari na svoje mjesto.
Nema hajra dok ti je Panonika sponzor i javna komunalna preduzeća tipa Komemorativni cenatr :crazy:
Omogući transparentan rad, napravi analizu dosadašnjeg rada svih uprava i PODIGNI KRIVIČNE PRIJAVE za milionske gubitke. To kad uradiš, kad mi kažeš koliko je koja uprava zadužila klub onda hala bilo i u stečaj Slobodu i oformi OFK. Al nije niko budala svoj novac da baci u bunar bez dna koji će se zvati danas FK a sutra OFK i ujeo vuk magarca.
Ako ne znate, imate naših ljudi koji rade po klubovima po evropi i koji su spremni da vas prime da vam pokažu sistem kako se radi, kako privući sponzora itd itd.
Al j e b o to, mora biti janjetine, krmetine, kafane, gurbetluka, jeftinih kurava. Bez toga sva priča U NAS pada u đeriz.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 avg 2018, 08:33

Kazu ljudi pusti nek prenoci kad se glava ohladi pametnije se bude.
Jest al malo sutra. Ovo fizicki boli.
i IDUCE KOLO je ebeno, pustite vi suplje najave o tri boda. Mi smo trenutno realno u ponoru, igraci ne mogu meda, one pripreme u bukinju nisu urodile plodom, roster je takav kakav je, nemamo suta po golu ,dobro imamo jedno 2 u tri utakmice. Ovi dolaze nalozeni, i iks ce tu biti dobar.S obzirom na obzir.
Tuga

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 avg 2018, 08:59

Ovdje odavno nema dileme ko su glavni krivci za promasenu politiku vodjenja kluba i sportski segment, pod hitno otjerati, smijeniti ili sta vec, predsjednika kluba i sportskog direktora, dva najveca diletanta u istoriji kluba. Zlatanu Nalicu sva moguca podrska i momku dati sve moguce sportske ovlasti u klubu, na uredjenju omladinske skole i prvog tima, al prvo rastjerati gamad.
🔴⚫️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 avg 2018, 10:39

costacurta08 je napisao/la:
Beduin je napisao/la: Brat moooj, djesi ti. Briga te sta drugi kazu, dodji cesce da bolujemo za Slobodom.

Nek mi ne zamjeri niko ali me moguće je odvojiti politiku od sporta.
Nije problem u Senadu, ako i ode DOVEŠĆE drugog Senada. Problem je dakle u ovom DOVEŠĆE.....Ko? Oni koji vladaju gradom, sportom, Slobodom.
Zajebi više priču. ONI imenuju skupštinu. ONI imenuju upravni odbor. ONI donose statut.
Nema filozofije tu. Jasno sve ko dan.
Ovaj grad zaboli qita za mnogo štošta, sad govorimo konkretno o sportu i Slobodi. Nemamo mi ljude školovane poduzetnike, menadžere koji će postaviti stvari na svoje mjesto.
Nema hajra dok ti je Panonika sponzor i javna komunalna preduzeća tipa Komemorativni cenatr :crazy:
Omogući transparentan rad, napravi analizu dosadašnjeg rada svih uprava i PODIGNI KRIVIČNE PRIJAVE za milionske gubitke. To kad uradiš, kad mi kažeš koliko je koja uprava zadužila klub onda hala bilo i u stečaj Slobodu i oformi OFK. Al nije niko budala svoj novac da baci u bunar bez dna koji će se zvati danas FK a sutra OFK i ujeo vuk magarca.
Ako ne znate, imate naših ljudi koji rade po klubovima po evropi i koji su spremni da vas prime da vam pokažu sistem kako se radi, kako privući sponzora itd itd.
Al j e b o to, mora biti janjetine, krmetine, kafane, gurbetluka, jeftinih kurava. Bez toga sva priča U NAS pada u đeriz.
Sto je najgore druze politika nije samo u Slobodi ili Tuzli, nego u cijeloj ligi drzavi, Balkanu...
Senada spominjem jer ga svi prozivaju i ocito ne ide ovako Slobodi. Mene je samo strah sta poslije Senada, novi Senad?
Grad kako god, barem placa reprogran, odrzava nas u ligi, ali je preocito da se druge stvari moraju rijesiti sa gradonacelnikom. Da idemo pred Opcinu sa transovima? Moze vec narednog ponedjeljka kad sam dole, da pitamo sta je sa šipovima, Istokom, Sjeverom, pravnom pomoci da se tuze oni koji su srozali Slobodu decenijama i jos mnogo pitanja. Ali ko ce ici pred Opcinu kad mi na Sjeveru imamo 30 navijaca, mahom djece. Ti sa stadiona mozes poslati jasnu poruku ako imad ljide iza sebe.

075 ❤

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 06 avg 2018, 10:41

Chinaglia je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Je li se to nešto desilo na zapadu pa su skandirali, ili je onako, jer je vrijeme da idu?
manja grupa navijaca skandirala "uprava napolje", generalno im se zapadna tribina nije pridruzila... poslije je i sa sjeverne tribine bilo isto skandiranje, ne od fukara, vec od drugih navijaca

uglavnom, to je preuvelicano, kad se tribine udruze i vecinski se zatrazi odlazak uprave, tad mozemo nesto pricat, ovako mozemo reci da je rijec o neuspjelom pucu, no eto, mozda se moze reci da je "krenulo", ako ne dobiju izbjeglice, mozda bi navijaci mogli postat glasniji
Skandirao je i lijevi i desni dio zapadne tribine u više navrata dirka nekih 200 ljudi, centralni dio nije.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 avg 2018, 11:15

e moj tare, ccc :(

za husaru naravno da se pljuje i pljuvace se.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 06 avg 2018, 12:17

Bundoglav se oglasio porukom za hejtere koji su mu skandirali jučer sa zapada

slika
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 avg 2018, 12:25

imam cudan osjecaj da ce karta za tekmu sloga-sloboda biti 5 km :mrgreen:

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 06 avg 2018, 12:25

Chinaglia je napisao/la:imam cudan osjecaj da ce karta za tekmu sloga-sloboda biti 5 km :mrgreen:
10 kazu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 avg 2018, 12:26

Gledaj ovog delegata, drzi na profilu sliku covjeka sto nas je zavalio 4 miliona, a ismijava predsjednika svog kluba. Sve dok ima takvih nema od nas nista.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 avg 2018, 12:28

75000 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:imam cudan osjecaj da ce karta za tekmu sloga-sloboda biti 5 km :mrgreen:
10 kazu.
moguce, uglavom sam uvjeren da ce se placat ulaz zbog navijaca slobode...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 avg 2018, 12:40

Mortus je napisao/la:Bundoglav se oglasio porukom za hejtere koji su mu skandirali jučer sa zapada

slika
Divje glave ko hobit. :urnebes:

075 ❤

Tz1986
Kontakt:

Post Postao/la Tz1986 » 06 avg 2018, 12:48

Oni moraju dobiti ovu utakmicu sad pa kako znaju

WestSideTz
Kontakt:

Post Postao/la WestSideTz » 06 avg 2018, 13:08

Jel dosta vise bilo Mujkanovicu ?
Do kad cemo trpit Prsesa ?
Do kad cemo gledat na golu polugolmane ?
Do kad ce nas drugi klubovi smatrat kao predmet za nabijanje ?
Do kad ce se mjenjat treneri svakih 5 kola ? ( da se razumijemo puna podrska Nalicu !)
Do kad ce se svaki prelazni rok mjenjat 80 % tima ?
DO KAD ?
UPRAVA NAPOLJE !
Sloboda je emocija ! 🔴⚫

Athletic Bilbao ⚪🔴

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.