suza krene...
Stevo i Crni

Basara - Crnov - Deni i spica StevoPiazzaGrande je napisao/la:Kad se sjetim
suza krene...
Stevo i Crni![]()
![]()
Stoperski par Graovac-KatanecDena94 je napisao/la: Basara - Crnov - Deni i spica Stevo
Hvala ljudino, sretno i tebi i svim braniteljima...Whiteredangel je napisao/la:Ljudi moji sretan vam dan pobjede i domovinske zahvalnosti! Neka i na Grbavici bude dan pobjede!
PiazzaGrande je napisao/la:Hvala ljudino, sretno i tebi i svim braniteljima...Whiteredangel je napisao/la:Ljudi moji sretan vam dan pobjede i domovinske zahvalnosti! Neka i na Grbavici bude dan pobjede!
Pozdrav mojim gardistima iz 2. gbr
Slava i pokoj dusi poginulim braniteljima!
Hvala Rade...Rade Paprica 9 je napisao/la:Dobri ste bili, samo malo umorni. Sretno protiv Bugara.
Nevjerojatno...Shullenta je napisao/la:
gosp. Rodin nije želio sjediti na klupi i zato je pušten . Dobitna kombinacija se ne mjenja ( Jakov i Barišić ) , a Rodin je doveden kao zamjena za Jakova kome je propao ino transfer i ostao u klubu a Rodin je iskazao zadovoljstvo .Taramba je napisao/la:Penal nije bio u nikakvome slučaju,
bosanski portali će se javiti kada se bude opet nama svirao...![]()
Ali i ovaj naš Galić mi iz utakmice u utakmicu ne djeluje baš kao da ima viška inteligencije,
a neka smo pustili Rodina u Želju koliko god bio nezadovoljan i zadržali jednoga Laštru,
ostali smo bez kvalitetne zamjene za Jakova i Barišića na stoperima...
Odlicno radite izvjestaje, svaka cam cast!1921ba je napisao/la:Pozdrav momci, evo izvjestaja sa sinocnje utakmice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.