RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
@cunami:
dzubur je za, svog vakta, sredjivao da nas se zastiti na mnogo utakmica da nas se ne zakine ...
nije imao previse potrebe kupoivati utakmice...(bili prilicno oke ekipa za tadasnju konkurenciju(budi realan)
upravo ono zbog cega, carina sefa kuje iznad ostali..."sredjuje prljavi posao"
i za kraj da rezoniram-
tana sa resursima koje dzuba imao, zasigurno bi napravio rez
dzuba sa vremenom koji su drugi imali, takodje bi napravio i omladinski pogon i rezultat sa prvim timom
znaci jedine dvije osobe koje su mogle napravit nesto da im se nije uplitao neko(u poslijeratnom dobu)...
ovo ostalo nije vrijedno ni spominjati, smijurija i sramota za klub!!!
dzubur je za, svog vakta, sredjivao da nas se zastiti na mnogo utakmica da nas se ne zakine ...
nije imao previse potrebe kupoivati utakmice...(bili prilicno oke ekipa za tadasnju konkurenciju(budi realan)
upravo ono zbog cega, carina sefa kuje iznad ostali..."sredjuje prljavi posao"
i za kraj da rezoniram-
tana sa resursima koje dzuba imao, zasigurno bi napravio rez
dzuba sa vremenom koji su drugi imali, takodje bi napravio i omladinski pogon i rezultat sa prvim timom
znaci jedine dvije osobe koje su mogle napravit nesto da im se nije uplitao neko(u poslijeratnom dobu)...
ovo ostalo nije vrijedno ni spominjati, smijurija i sramota za klub!!!
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Od svega ovoga samo se moze procitati pametovanje i nista vise od toga. Klub nazalost tone sve dublje i dublje, a niko nista konkretno da ponudi samo prazne price sta bi bilo kada bi bilo. Sve pametnjakovici,a kada ako Bog da bude skupstina, ne vjerujem da ce iko od pametnjakovica biti tamo da nesto konkretno predlozi. Jaki za tastaturom suma sumare...
nije valjda da ocekujes da neko, sa ovog foruma ucini nesto- da spasi klub govana u koja je upao???
ljudi pa budimo ako nista realni!!!
mi smo obicni navijaci, simpatizeri koji zelimo dobro klubu al that`s it...
nije mahale(forumasa) red da klubom upravlja...t

ljudi pa budimo ako nista realni!!!
mi smo obicni navijaci, simpatizeri koji zelimo dobro klubu al that`s it...
nije mahale(forumasa) red da klubom upravlja...t
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Ma ja, ma ja
Samo vi na Carinu slobodno zugajte
Carina je ovih dana sretan jer idu bolji dani za Velez...
Nema vise Safe, nema vise Murata Corica
Sjecam se samo prije dvije godine, pred mojim ocima, kad smo "kindapovali" Murata u Biosferi i kad je izjavio da ga Velez ne interesuje ali da ce ipak pomoci...I opet nas ispalio...E interesovat ce te sad Murate budi siguran i tebe i te tvoje, jer, ili ce te dati sve sto imate ili ce te zamijeniti komforne stanove za one mracnije prostorije
Sad u foteljama sjede oni koje ste godinama ponizavali kao i nas svojom indolentnoscu i lopvlucima...Onima koji je Velez iznad svega
Opstina Stari Grad je odlucila: Alahimanet, imali ste 15 godina za ispravku, i sikter nos vas djavo hiljadu i jedan....Sve ste smjeli, ali na Velez niste smjeli udariti...
Sto se tice Dzube, samo cu reci da Dzuba voli Velez, ali ZNA da je pogrijesio, da je bio pod nadzorom onih koji nisu ni pomisljali na gradnju novog stadiona, nego se igrali nasim zivotima spremajuci nas pod Bijeli Brijeg, a sve zarad njihovih poena...I naravno, Dzuba, ima sansu za ispravak, jer ga raja voli i zna da i on voli Velez.....
Necu vise nista reci, ima jos dosta posla, idemo raditi dalje......Nego, angazujmo se malo, Velez vise nije stavka "smetnja" u onih koji vladaju, nego je prva ljubav, bas kao i nama...A to je ono najbitnije...
Samo naprijed crveni

Nema vise Safe, nema vise Murata Corica

Sto se tice Dzube, samo cu reci da Dzuba voli Velez, ali ZNA da je pogrijesio, da je bio pod nadzorom onih koji nisu ni pomisljali na gradnju novog stadiona, nego se igrali nasim zivotima spremajuci nas pod Bijeli Brijeg, a sve zarad njihovih poena...I naravno, Dzuba, ima sansu za ispravak, jer ga raja voli i zna da i on voli Velez.....
Necu vise nista reci, ima jos dosta posla, idemo raditi dalje......Nego, angazujmo se malo, Velez vise nije stavka "smetnja" u onih koji vladaju, nego je prva ljubav, bas kao i nama...A to je ono najbitnije...
Samo naprijed crveni

kakav lik covjece...
za dzubura si u pravu(i ne reci da te samo kritikujem)
:ugeek:
da je do njega, bio bi klub sada Oke!

za dzubura si u pravu(i ne reci da te samo kritikujem)

da je do njega, bio bi klub sada Oke!

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Ja nemam nista protiv Dzubura ljudi ali mu zamjeram sto je bio predsjednik samo prvog tima a ne cijelog kolektiva koji se zove F.K.VELEZ. Ne moze se samo vodit jedno tijelo u klubu a ostalo da bude zaboravljeno i skoro pred gasenje. Treba imat na umu da u tom Velezu tj.omladinskom pogonu ima momaka na kojim Velez moze zaradit koji dinar jer niko ne da para Velezu? Svaki normalan klub zasniva politiku na omladinskom pogonu pa zasto ne bi i mi? Ovo govorim jer je meni bar,dosta rasturanja nase djece po drugim klubovima i dosta mi je da svake godine imamo 10-ak igraca sa strane i tako se klub baca u dugove jer se ne placaju kirije,hranarine i sve ostalo sto ide uz te igrace sa strane. Bolje je imat 3-4 dobra igraca sa strane nego 10 polovnih a na njih trosit pare. Ne moze se desit da covijek,ovom prilikom Dzubur,koji je iz Mostara,vise vjeruje igracima sa strane nego domacim igracim. To se ne smije desit nikako a za mene je najbolje rijesenje domaci trener. Svi treneri koji su bili napravili su ime preko Veleza a za njih niko nije znao ali se samo pitam zasto nekom domacem treneru ne damo sasnu da vodi ekipu i kad bi se napravio rezultat bio bi najbolji trener a svi ti treneri su nas ostavili na cijedilu. Mi nesto pricamo o Avdi a Avdo je imao najbolji rezultat poslje rata sa Velezom i Avdo nam ne valja. Evo,imamo Tanu,covijeka koji je po meni,jednostavno otjeran zbog zdrave politike prema Velezu jer je covijek vidio da se puno para trosi a nigdje nista se ne dobiva i u nasoj ligi bio 5 ili 12 je isto ali to neki ne shvataju. Ja bi volio da smo 5 godina zaredom 12-13 ali da dobijemo po nekog mladog igraca pa da ga prodamo za neke pare od kojih klub moze da podjeli plate ili poboljsa infrstrukturu ali... Kad to kazem odmah me svi napadaju jer je meni Velez iznad svih a ne radi pojedinaca a ovdje pojedinci brane neke likove.
Ma sve je to tako Cunami druze kao sto ti kazes, ali i za omladinski pogon trebaju pare...Ja vidim, svi ovde preskacu taj "nebitan" detalj, kao da to nije uslov za apsolutno sve...Bola Branitelj dolazi po djecu sa kombijem na treninge, a da ne govorim za druge stvari....
Niko ti nece doci u Velez a da nisu rijesene te osnovne stvari....Bi li ti sad uzeo omladinski pogon da treniras, a da te ovde neki forumasi ili roditelji pljuju i govore da trazis od djece da sami kupe kopacke???
Zaobilazimo druze konstatno jedan veliki problem, a htjeli bi nesto....Nema druze nista bez finansijski zatvorenog kruga i volje da se napravi klub...Ne trebaju nam kvalitetni ljudi jer bi ih potrosoli brzo u prazno...Nazalost 15 godina nemamo ni jedno ni drugo i kraj price.....
Samo promjena kluba iz temelja, ali iz temelja..raspustanje kompletne skupstine, jer dosta smo ih gledali kako nijemo sjede i sire ruke, ljubeci guz.ice svojim politickim nalogodavcima....
Bez temelja, znaci normalne skupstine koji su upoznati sa problemom i planom za "novi" Velez, djaba nam druze i da nam Maurinho dodje....I to je tako, i nikako drukcije ne moze ni biti....
Mozemo samo skrsit brdo para na jednu sezonu, imati rezultat, ali iduce godine raspad sistema again....
Pljujmo na ulici sve krivce zbog ovakvog stanja, a ne ovde po forumu gdje pljujemo jedan drugog, a svi smo mi krivi samo sto volimo Velez....
Sram nek bude te ljude iz skupstine stogodisnje tradicije kluba i svih velikih ljudi koji su radili u tom periodu...I jos mi se prse po gradu kako su oni mostarci!!! Jasta su..Vise je Camil Zuhric iz Kokorine uradio, nego oni svi skupa....Fuj....
Niko ti nece doci u Velez a da nisu rijesene te osnovne stvari....Bi li ti sad uzeo omladinski pogon da treniras, a da te ovde neki forumasi ili roditelji pljuju i govore da trazis od djece da sami kupe kopacke???
Zaobilazimo druze konstatno jedan veliki problem, a htjeli bi nesto....Nema druze nista bez finansijski zatvorenog kruga i volje da se napravi klub...Ne trebaju nam kvalitetni ljudi jer bi ih potrosoli brzo u prazno...Nazalost 15 godina nemamo ni jedno ni drugo i kraj price.....
Samo promjena kluba iz temelja, ali iz temelja..raspustanje kompletne skupstine, jer dosta smo ih gledali kako nijemo sjede i sire ruke, ljubeci guz.ice svojim politickim nalogodavcima....
Bez temelja, znaci normalne skupstine koji su upoznati sa problemom i planom za "novi" Velez, djaba nam druze i da nam Maurinho dodje....I to je tako, i nikako drukcije ne moze ni biti....
Mozemo samo skrsit brdo para na jednu sezonu, imati rezultat, ali iduce godine raspad sistema again....
Pljujmo na ulici sve krivce zbog ovakvog stanja, a ne ovde po forumu gdje pljujemo jedan drugog, a svi smo mi krivi samo sto volimo Velez....
Sram nek bude te ljude iz skupstine stogodisnje tradicije kluba i svih velikih ljudi koji su radili u tom periodu...I jos mi se prse po gradu kako su oni mostarci!!! Jasta su..Vise je Camil Zuhric iz Kokorine uradio, nego oni svi skupa....Fuj....
avdo dobar, dzubur ne valja?!
ne vrijedi dalje raspravljat, hehhe...
poz

poz
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Golemo da niko nije objavio vijest da je najveći golman s prostora BiH svih vremena doživio moždani udar.
Sramota !

Bitno je da se nekom holandsku idiotu sviđa u Schalke, bože sačuvaj.
Sramota !

Grandmaster.
Grandmaster je napisao/la:Golemo da niko nije objavio vijest da je najveći golman s prostora BiH svih vremena doživio moždani udar.
Sramota !![]()
![]()
Bitnije je bolan da ce Dzeko u Juventus opet

- Megamon
- Kontakt:
A ljudi nemojte tako nemaju svi DZEKA,jos se ode pogledati kako trci po terenudrH je napisao/la:Grandmaster je napisao/la:Golemo da niko nije objavio vijest da je najveći golman s prostora BiH svih vremena doživio moždani udar.
Sramota !![]()
![]()
Hej ljudi DZEKO

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ja nisam rekao da je Avdo dobar a Dzubur los nego sam samo rekao da treba dati sansu domacem treneru jer je Avdo najuspjesniji trener poslje rata a domaci je a ostali koji dodju,stvore sebi ime i maglu uhvate. Moze se djeci napravit uslovi za treniranje ali jedna osoba poput Tane ili nekog drugog bivseg igraca koja ce zovnut Duska,Vahu da finansiraju umjestnu travu i sve sto uz to ide a ne da se busaju u prsa da ce to ovi iz uprave sredit a ne mogu sudije namjestit nekad a ne 100 hiljada eura za umjetnu travu. Za mene je Dzubur bio,imao je dobru podlogu ali samo mi se ne svidja sto nije bio predsjednik cijelog Veleza a vama maldjim,ako je samo stalo do prvog tima a ne do omladinaca koji su podloga za dobar rad kluba,onda nema svrhe raspravljat. Upitajte malo svoje starije kolege sta oni misle o ovom pa se javite. Ja sam veoma dobro upoznat sa nekim stvarima jer sam nekim i bio prisutan a ja samo zelim covijeka a to je tesko,koji ce doci u Velez,bit ce ko u Dzubura,redovne plate i sve ostalo ali kad ode da ne ostavi rasulo iza sebe i dugove. Sjetite se sezone poslje Dzubura,jedva ostali u ligi a nije se nista moglo jer se nije imalo para jer sve sto je doslo na banku,banka uzela jer je Velez duzan ostao.
I najzalosnija vijest je ta da je nasa legenda,nas Mostarac,Leteci Mostarac imao zradstvenih problema ali se nadam da ce Mara sve to prebrodit jer je uvijek bio borac i da ce opet sa svojom rajom piti kafu u Zele i nekad dat neki savjet ovim nasim neznalicama koje vode klub
I najzalosnija vijest je ta da je nasa legenda,nas Mostarac,Leteci Mostarac imao zradstvenih problema ali se nadam da ce Mara sve to prebrodit jer je uvijek bio borac i da ce opet sa svojom rajom piti kafu u Zele i nekad dat neki savjet ovim nasim neznalicama koje vode klub
Slažem se s tobom grandmaster. Ener Marić = neponovljivi golman na ovim prostorima, a što se tiče naših medija koji to nisu objavili neka ih je sramota. Nijma je važniji Džeko i Juve, a Džeko se mora moliti da igra. Nije vrijedan pažnje. Mara izdrži i samo gledaj naprijed. Pozdrav..............Grandmaster je napisao/la:Golemo da niko nije objavio vijest da je najveći golman s prostora BiH svih vremena doživio moždani udar.
Sramota !![]()
![]()
Ma djaba im svima....Nikad nece obuci obuci dres broj 9 Barcelone naprimjer.....Neka ih sve bude sram i stid...A to samo govori kolika im je sportska kultura i nacitanost....drH je napisao/la:Grandmaster je napisao/la:Golemo da niko nije objavio vijest da je najveći golman s prostora BiH svih vremena doživio moždani udar.
Sramota !![]()
![]()
Kad su oni svi bilo Fico, mi smo bili BMW....I uvijek cemo za sve ostale to biti...
Mara druze izdrzi, svi smo uz tebe

ne mojte istupiti iz lige do proljeca,da nam ostanu bodovi
BOJKOT
BOJKOT

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Mara izdrzi Mostar je uz tebe...
p.s. gavrane nauci pravopis
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
dobro moj kolektore!!!nisko je napisao/la:Mara izdrzi Mostar je uz tebe...
Prvaci SRBIH :1946
Da, Avdo je dobar, a Dzubur nije...Avdo je godinama ostao uz Velez, vecim dijelom bez ikakve naknade, i jeo go.vna od svakoga i trpio razna sikaniranja od Pike, ovog i onog, i mozda i nema neko znanje, ali ostao je godinama uz Velez i davao mu koliko je mogao...A Dzubur je ispalio prkno, cim su mu malo zaprdili i nestalo para...E tako ti je to moj NEM73....nem73 je napisao/la:avdo dobar, dzubur ne valja?!![]()
![]()
![]()
poz
A vi opet sve to svalite na Piku, kao citav grad opravdavajte NERAD kompletnog grada, pa i mene , glupostima za malu djecu..Treba raditi...
Nisam se htio osvrtati na ovo tvoje, ali stvarno druze, ne mogu vise citati Vasa njasra o svakome ko je nesto uradio za Velez, sve ove izdajnicke godine...Jos malo i po Hasi oruzaru ce te pljuvati....fuj....
Eto sklonio se Pika, ne dira do finansija i sta??? Nemaju bola igraci za rucka a ne nesto drugo, a sve zbog takvih i slicnih pljuvanja....
Odo u Tiranu....Pozz svima do ponedeljka......Sad mozete koji dan slobodno pljuvati jos po nekom ko je uradio bilo sta za Velez, mada mislim da ste otjerali apsolutno sve...Pravi Velezovci, nema sta....
Dovoljno sam danas vidio ko je sve obisao Maru, ne treba meni vise niko nista pricati i puniti glavu supljacima...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
ŽELIM ENVERU MARIĆU ŠTO BRŽI OPORAVAK!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.