FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bubimir
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bubimir » 04 okt 2010, 22:25

Ma sto se svađate s ovim realovcima. vidite da iz kola u kola, real i barca se mijenjaju jedni ispred drugih.
Jest da nismo otvorili sezonu idealno, ali Boze moj.
Pogledajte koji je raspored imala Barcelona a koji Real.
Tako da se netreba previse zamarati.
mes que un club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 04 okt 2010, 22:27

Messi je dobio trofej "Pichichi",nagrada koja se dodjeljuje najboljem strijelcu Primere.Takodjer je primio i nagradu "Di Stefano",jer je i najbolji igrac lige.

slika

Villa je dobio trofej "Zarra",najbolji spanski strijelac Primere.

slika

A Valdes je dobio trofej "Zamora",golman sa najmanje primljenih golova.

slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

nerica
Kontakt:

Post Postao/la nerica » 05 okt 2010, 00:54

Los*Blancos i Brnjo me jednostavno fasciniraju!Zivota mi mog!Dodjem ovdje bez namjere da ista pisem,sad nemam vremena od faxa,al kad vidim njihove komentare,ma makar da imam i najtmurniji dan,njih dvojica me uspiju nasmijat,al ono od srca... :mrgreen: :mrgreen: eto,samo to da im porucim... :mrgreen: imam osjecaj da oni ne mogu zivjet bez Barce :mrgreen: et samo da znate,super ste mi(nije provokacija majkemi ;) )
Cule hasta la muerte!

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 05 okt 2010, 01:52

nerica je napisao/la:Los*Blancos i Brnjo me jednostavno fasciniraju!Zivota mi mog!Dodjem ovdje bez namjere da ista pisem,sad nemam vremena od faxa,al kad vidim njihove komentare,ma makar da imam i najtmurniji dan,njih dvojica me uspiju nasmijat,al ono od srca... :mrgreen: :mrgreen: eto,samo to da im porucim... :mrgreen: imam osjecaj da oni ne mogu zivjet bez Barce :mrgreen: et samo da znate,super ste mi(nije provokacija majkemi ;) )
Cuj nemam vremena od faxa, dobro da se smijes a neznam cemu, mozda ti naidje, de nam reci sta smo ja to brnjo pisali smijesno na temi Barca :mrgreen: Ohhhooo ozbiljno koliko ih onda nemoze zivjeti bez Real Madrida pa vise samo ne temi RM :mrgreen: ma kakvi provokacija :o
Real Madrid nebi Real Madrid da nema Barce, a Barca nebi bila Barca da nema Real Madrida 8-)
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 05 okt 2010, 14:13

Ako niste znali

Prvi prekrsaj na utakmici protiv Mallorce,Barcelona je napravila tek u 86. minuti.I to cak nije bio prekrsaj da se sprijeci neka kontra ili slicno,vec ga je napravio Bojan u skoku s nekim igracem.80% posjeda lopte( u nekim trenutcima je bilo i 90%),dosta promasenih sansi.Jednostavno,nisu imali srece,ali kao sto vec rekoh,ako Bog da i ovo ce biti bolje,ne moze se u svakoj utakmici promasiti toliko sansi.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 05 okt 2010, 14:23

nidjo_barca je napisao/la:Ako niste znali

Prvi prekrsaj na utakmici protiv Mallorce,Barcelona je napravila tek u 86. minuti.I to cak nije bio prekrsaj da se sprijeci neka kontra ili slicno,vec ga je napravio Bojan u skoku s nekim igracem.80% posjeda lopte( u nekim trenutcima je bilo i 90%),dosta promasenih sansi.Jednostavno,nisu imali srece,ali kao sto vec rekoh,ako Bog da i ovo ce biti bolje,ne moze se u svakoj utakmici promasiti toliko sansi.
to moze i da znaci da su domaci igraci na terenu bili preblagi , pa i rezultat na kraju takav kakav jeste, za njih nepovoljan.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 05 okt 2010, 14:26

Bili su kakvi jesu,rezultat je nepovoljan,istina,ali da je realan i nije.Realno,vec u prvom poluvremenu su mogli voditi i vise golova razlike.Nedostatak srece samo.

Bilo,proslo,idemo dalje.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 05 okt 2010, 14:50

Posjed lopte i prekrsaji ne znace nista. Barcelona moze imati 99% posjed lopte u nogama a sta im vrijedi ako samo kruze i ako napadaci promase dobre prilike...

Posjed lopte je najgora stvar u nogometu ako taj tim nije sposoban zabiti gol. Sjetimo se Spanije protiv, ako se ne varam, Cilea

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 05 okt 2010, 15:51

Svemirski nogomet: Barca prvi faul napravila u 86.!

Barcelona je u šestom kolu Primere na svom Nou Campu dočekala Mallorcu. A 98.000 ljudi tražilo je pobjedu. Barcelona je cijelo vrijeme napadala, imala posjed lopte 80 posto (u prvom dijelu čak 90 posto) no gosti su na kraju izvukli 1-1. A moglo je biti 8-1. Jer Barcelona je imala mnogo prilika, igrali su dobro, no taj dan lopta nije htjela u gol. A podatak da je Barcelona prvi faul napravila u 86. minuti utakmice zaista spada u sferu "vjeroavali ili ne".

I to čak nije bio faul da bi se zaustavio protivnički igrač. Bio je to faul Bojana Krkića u skoku s Mallorcinim stoperom. Nije to bio nedostatak želje Barceloninih igrača, oni su letjeli terenom. To je jednostavno stil igre kakvim ne igra niti jedna momčad na svijetu, a možda niti neće. Jer napraviti prvi faul četiri minute prije kraja utakmice, to je zaista za knjige rekorda. I još jedna stvar koja je zanimljiva. Nakon utakmice, iako su im ljubimci prosuli dva boda, s prepunog Nou Campa niti jedan zvižduk. Navijači su prepoznali da nije išlo i zaključili da će biti bolje drugi put. Kakva momčad, kakvi navijači...
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 okt 2010, 16:02

joj hajd kad ste jednom postavili taj text al 2x...pa može taj Marko Šindarić pisati šta hoče al ovo je pravo stanje stvari...

Scoring Summary
Barcelona Mallorca
Lionel Messi (21) Emilio Nsue (42)
Match Stats
Barcelona Mallorca
Shots (on Goal) 27(10) 11(2)
Fouls 7 15
Corner Kicks 13 6
Offsides 4 1
Time of Possession 75% 25%
Yellow Cards 0 6
Red Cards 0 0
Saves 1 9
Match Information
Stadium: Camp Nou
Attendance: 80,000
Match Time: 18:00 BST
Referee: Alberto Undiano Mallenco

i stvano neznam dali je iko gledao utakmicu :shock:al eto ako je vama fino čitati ta svršavanja kvazi novninara onda nema problema...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 05 okt 2010, 16:24

DAVID VILLA 7' je napisao/la:Svemirski nogomet: Barca prvi faul napravila u 86.!

Barcelona je u šestom kolu Primere na svom Nou Campu dočekala Mallorcu. A 98.000 ljudi tražilo je pobjedu. Barcelona je cijelo vrijeme napadala, imala posjed lopte 80 posto (u prvom dijelu čak 90 posto) no gosti su na kraju izvukli 1-1. A moglo je biti 8-1. Jer Barcelona je imala mnogo prilika, igrali su dobro, no taj dan lopta nije htjela u gol. A podatak da je Barcelona prvi faul napravila u 86. minuti utakmice zaista spada u sferu "vjeroavali ili ne".

I to čak nije bio faul da bi se zaustavio protivnički igrač. Bio je to faul Bojana Krkića u skoku s Mallorcinim stoperom. Nije to bio nedostatak želje Barceloninih igrača, oni su letjeli terenom. To je jednostavno stil igre kakvim ne igra niti jedna momčad na svijetu, a možda niti neće. Jer napraviti prvi faul četiri minute prije kraja utakmice, to je zaista za knjige rekorda. I još jedna stvar koja je zanimljiva. Nakon utakmice, iako su im ljubimci prosuli dva boda, s prepunog Nou Campa niti jedan zvižduk. Navijači su prepoznali da nije išlo i zaključili da će biti bolje drugi put. Kakva momčad, kakvi navijači...
Malo je reći da ga ovaj baca na Barcu i da svršava na Messija i društvo.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 okt 2010, 16:26

Pustite ove Realovce kraju, da su normalni ne bi navijali za taj klub
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 05 okt 2010, 16:31

Romariooo je napisao/la:Pustite ove Realovce kraju, da su normalni ne bi navijali za taj klub
Bravo Romario brate svaka cast :D :D :D :D :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 05 okt 2010, 19:25

Bosco je napisao/la:
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Svemirski nogomet: Barca prvi faul napravila u 86.!

meni samo nije jasno sta ti imas protiv barce :?:
.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 05 okt 2010, 19:26

catalonia je napisao/la:
Bosco je napisao/la:

meni samo nije jasno sta ti imas protiv barce :?:
Ma hajde nije ni 1 ni posljedni ;)
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 05 okt 2010, 20:23

Posjed lopte znaci puno.Vise volim gledati da Barca napada,ima 99% posjeda lopte,nego da se brani i da samo cekam kad ce primiti gol.Slazem se,yebo posjed ako ekipa ne zna,ali Barca zna zabiti.To sto u nekim utakmicama nemaju srece,to je druga stvar.

Pitate se sta imaju protiv Barce ?! A kako nece imati 8-) Mnogo ih je.

Blaugrana

Mes Que Un Club

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 05 okt 2010, 20:35

Nakon Reala, i Barcelona mijenja travnjak

Do kraja sedmice radnici će zamijeniti travnati pokrivač na Nou Campu, stadionu nogometnog kluba Barcelone.
Nakon što je prije desetak dana travnjak na Santiago Bernabeuu zamijenio Real, na istu su se akciju opredijelili u katalonskom klubu, i to motivirani povredom Pedra Rodrigueza, koji je, kako je procijenjeno, zbog lošeg stanja travnjaka zaradio povredu zadnje lože lijeve noge.

Dogodilo se to tokom drugog poluvremena nedjeljne utakmice šestog kola Primere protiv Mallorce (1-1). Pedro, inače asistent Messiju za jedini Barçin pogodak, morao je biti zamijenjen u 78. minuti. Da bi se zaliječio trebat će mu tri sedmice.

FC Barcelona će travnjak na stadionu zamijeniti već peti put u posljednjih pet godina.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 05 okt 2010, 21:58

Romariooo je napisao/la:Pustite ove Realovce kraju, da su normalni ne bi navijali za taj klub
Ehhh ti si normalan :mrgreen: poljubi me u "culo" :mrgreen: dasi bar rekao za navijace Bayern.M o Man.City :?
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 05 okt 2010, 22:26

A jesi pametan nema dalje... navijac Barce nam govori o tome. Navijac koji je za Barcu kreno navijat 2005., a kao i vecini navijaca tog kretenskog kluba nepoznat je period od 1998-2005. Bravo momak!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 okt 2010, 22:26

Portillo je napisao/la:
A jesi pametan nema dalje... navijac Barce nam govori o tome. Navijac koji je za Barcu kreno navijat 2005., a kao i vecini navijaca tog kretenskog kluba nepoznat je period od 1998-2005. Bravo momak!
Ma pusti ih bgt vecina je guglala o Barci dva dana i dosla ovdje da soli pamet
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.